dziwny-charakter 17.07.20, 18:09 Wszyscy mi mówią ze mam dziwny charakter. Wam też tak mówią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just_shelly Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:21 Nie. Ze dziwny to jeszcze nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:21 Tak. Wszyscy. Ale to nieprawda. To oni mają dziwny charakter. Ja mam normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny-charakter Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:28 lilia-anna napisała: > To oni mają dziwny charakter. Ja mam normalny. Czyli oni są nienormalni. A prawie mi wmówili, że to ja jestem nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kebabbathehutt Re: Dziwny charakter 17.07.20, 20:04 Ludzie rożne głupoty mowia, nie ma co sie przejmować Poza tym co to znaczy "normalny charakter"? Ja po prostu mam swoj i nie oceniam czy normalny czy dziwny. Opinie innych osob w tym temacie mnie nie obchodza. Ja tak zauważyłam, ze z reguły słyszę taki komentarz, kiedy ktos chce, żebym cos zrobila to co oni mowia, a ja odpowiadam: "nie". W takiej sytuacji to często jest po prostu forma manipulacji. No ale przyjmijmy, ze naprawdę masz dziwny charakter cokolwiek to by mialo znaczyc... No i co z tego? Ludzie sa rozni i dobrze, bo inaczej nudno by bylo. Poza tym kto decyduje co to jest "normalny" charakter? Co dziwne dla jednej osoby jest normalne dla kogoś innego. Badz soba i jak najbardziej dziwny Moze tylko wyrzuć kilka osob z grona znajomych i poszukaj takich, którzy albo nie beda twojego charakteru wcale oceniać albo beda tak samo "dziwni" ... albo następnym razem odpowiedz: "tak, mam. i co z tego?" A kiedy ktos tak mówi to pytasz dlaczego tak myślą? Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonylowca Re: Dziwny charakter 18.07.20, 08:27 Ty jesteś kolpik poye/any, nie nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny-charakter Re: Dziwny charakter 18.07.20, 08:33 kiszonylowca napisał(a): > Ty jesteś kolpik poye/any Dlaczego "kolpik"? I co to jest "poye/any"? Odpowiedz Link Zgłoś
kebabbathehutt Re: Dziwny charakter 17.07.20, 19:45 Haha, mam tak samo i tez tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:34 Tak, wszyscy nam mówią że masz dziwny charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny-charakter Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:37 jdylag75 napisała: > Tak, wszyscy nam mówią Nam? Ile was jest w tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Dziwny charakter 18.07.20, 08:36 "Nam" jest logiczną odpowiedzią na "wam". Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dziwny charakter 17.07.20, 18:37 Nie, chyba nie mamy wspólnych znajomych.... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Dziwny charakter 17.07.20, 20:29 mnie mówią, że mam paskudny. albo słaby. czasem ktoś mi powie, że mam cudowny charakter i jestem święty człowiek. nie ufam takim ludziom, bo to albo pochlebcy, albo naiwniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Dziwny charakter 17.07.20, 20:49 A czym niby argumentują że masz paskudny? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Dziwny charakter 17.07.20, 21:00 sama wiem, że mam. wpadam w furię, wrzeszczę, przeklinam. analogowo taka jestem, wirtualnie - mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Dziwny charakter 17.07.20, 21:07 Jeśli masz furie kontrolowane, to to się nie liczy. No chyba że nie umiesz się powstrzymać, choćbyś chciała - to wtedy się liczy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Dziwny charakter 17.07.20, 21:12 proszę Ziuty, u spowiedzi byłam ostatnio... nie wiem kiedy. co do furii, to jest pół na pół. czasem czuję, że inaczej czegoś nie przewalczę, i wiem, do czego zmierzam. a czasem żałuję, że rozwarłam paszczękę... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Dziwny charakter 18.07.20, 01:44 by głosować na konferencje i entuzjastów gwałtów to trzeba mieć faktycznie paskudny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
mikamyka Re: Dziwny charakter 17.07.20, 20:46 Nie. Nigdy nic nie mówią na temat mojego charakteru. To pewnie go nie mam . Ło jezusicku.. czyli z tego wynika, że wszyscy mi mówią że brak mi charakteru Yy że czasem bywam neurotyczna Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Dziwny charakter 17.07.20, 22:14 A jaki to według nich dziwny charakter? 🥴 Odpowiedz Link Zgłoś
mikamyka Re: Dziwny charakter 18.07.20, 10:13 Ktoś kto jest aspołeczny a oczekuje że będzie lubiany przez ludzi Chamski a oczekujący ze ludzie będą chcieć z nim przebywac Ktoś kto oczekuje że inni będą za niego pracować Ogólnie to ktoś kto ma sprzeczne oczekiwania wobec siebie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Dziwny charakter 18.07.20, 00:15 dziwny-charakter napisał(a): > Wszyscy mi mówią ze mam dziwny charakter. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Dziwny charakter 18.07.20, 09:54 Poproś wszystkich o doprecyzowanie, na razie mamy za mało danych, ze by Cie on-line zdiagnozować. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny-charakter Re: Dziwny charakter 18.07.20, 11:45 kanna napisała: > Poproś wszystkich o doprecyzowanie Lepiej nie, bo mogą stwierdzić że zadaję dziwne pytania Odpowiedz Link Zgłoś