dyzurny_troll_forum 07.09.20, 12:14 Czy któraś emateczka już wykonała sama!? www.facebook.com/NOIZZPolska/videos/788172701587008 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:23 O matko, jakie to męczące... 11 minut pier.... o kazdej banalnej czynności plus irytujące "biorę moje ziemniaczki, moje groszki, mój jarmuz, moje oliwki" + odkrywczy sos z oliwy, musztardy i octu + szatkowana nożem sałata i rozrywane palcami oliwki... Możnaby w minutę : weź mieszankę sałat, pieczone ziemniaki i jajo na twardo, dodaj klasyczny dressing, koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:31 memphis90 napisała: > O matko, jakie to męczące... 11 minut pier.... o kazdej banalnej czynności wymasowanie jarmużu! czy ośmielasz się nazywać masowanie i ugniatanie jarmużu banalną czynnością!? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sałata totalna! 08.09.20, 19:00 Mój mózg pominął jarmuz jako z definicji niejadalny... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Sałata totalna! 08.09.20, 22:24 memphis90 napisała: > Mój mózg pominął jarmuz jako z definicji niejadalny... Niejadalny jest być może przed wymasowaniem....potem masowanko i rach ciach jarmuż jest jadalną, przyjemną zieloną, chrupiącą roślinką.... Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Sałata totalna! 07.09.20, 21:39 szatkowana nożem sałata? cieszę się że nie wdepnęłam w to wideło Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:30 Nie, bo nie wiem o co chodzi, wytrzymalam 45 sekund, przewinęlam do środka, było coś, że warzywa ładnie się prezentują i już odpadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:32 odnawialna napisała: > Nie, bo nie wiem o co chodzi, wytrzymalam 45 sekund, przewinęlam do środka Nie przejmuj się, brak możliwości koncentracji uwagi na jednej rzeczy przez dłuższą chwilę to typowa cecha społeczeństwa informatycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:39 Popisywanie się swoją osobą w internecie też ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:44 odnawialna napisała: > Popisywanie się swoją osobą w internecie też ☺ ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Sałata totalna! 07.09.20, 13:38 patrz komentarz bywalca niżej, temat na filmik góra 1 minutowy, ale występ musiał być na kilkanaście Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:44 mnie w ogóle denerwują te filmy na yt gdzie chcesz się czegos dowiedzieć albo cos zobaczyć a gość przez 5 minut pierniczy od rzeczy o jakiś blubrach Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Sałata totalna! 08.09.20, 22:22 "mnie w ogóle denerwują te filmy na yt gdzie chcesz się czegos dowiedzieć albo cos zobaczyć" Podpiszę się, ale tylko do słowa "filmy". Stanowczo omijam wersje przepisów dla tych, co mają problem z czytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Sałata totalna! 07.09.20, 12:48 Takie tam bla bla, trochę konkretnych wskazówek kulinarnych, miła dziewczyna, pewnie smaczna potrawa. Żeby mi się chciało obejrzeć cały filmik i zrobić tę potrawę musiałabym mieć listę produktów na początku lub na końcu, leniwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Sałata totalna! 07.09.20, 13:44 Będę wspominać za każdym razem jak przeczytam męczeńskie "ale to samo pokrojenie dwóch pieczarek trwa 15 minut..." Odpowiedz Link Zgłoś
akn82 Re: Sałata totalna! 07.09.20, 14:02 Sałatka wygląda smacznie. Będę testować. A styl wypowiedzi? No cóż taka teraz maniera. Na amerykańskich blogach kulinarnych Często się spotykam z opisem na 2 strony A4, historiami Itp a na dole strony przepis. To chyba tak się teraz sprzedają blogi. Nudne ale jest wisienka na torcie w postaci przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sałata totalna! 07.09.20, 17:32 Gada, gada, gada i gada. Tyle zbednych i do niczego niepotrzebnych słów... Zmeczyła mnie. Salatka jak sałatka, ale ja sie bardzo cieszę ze nie muszę z ta pania przebywać. Odpowiedz Link Zgłoś