asiairma 25.10.20, 16:52 Nie używam wulgaryzmów, ranią moje delikatne uszko Ale wiecie co? Jak słyszę te okrzyki protestujących, to nie wiem czym te wulgaryzmy miałyby być zastąpione. "Zrezygnujcie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 16:54 "Oddalcie się bardzo szybko, proszę" Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:01 mdro napisała: > "Oddalcie się bardzo szybko, proszę" > W bliżej nieokreślonym kierunku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 19:06 Zgadzam się, bardzo mi się nie podoba taka forma protestu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 16:58 Myślę, że MOTYLA NOGA oddawało by zdenerwowanie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:04 kasiaabing napisała: > Myślę, że MOTYLA NOGA oddawało by zdenerwowanie kobiet. ❤ Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:01 No zaiste, czytam prawą stronę socmediów i nadziwić się nie mogę, jacy wszyscy nagle, k.m., delikatniutcy i na bluzgi oburzeni. I tak, to na pewno najważniejsza kwestia w tej sytuacji, a gdyby protestujący nieśli banery z hasłem "najmocniej przepraszamy, że niepokoimy, ale czy szanowni państwo nie mogliby się jednak przychylić do naszych postulatów i nie ingerować w nasze intymne wybory?", to na bank dyskusja byłaby podjęta szybko, sprawnie i z obopólnym zrozumieniem 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:10 Po prostu prawa strona wie, że z tymi wulgarnymi protestami (czy też kurewkami, jak to określił niewulgarny red. Ziemkiewicz) nie da się prowadzić dialogu. I oni to przewidzieli, dlatego zaostrzenia aborcji dokonali w taki sposób i w takim momencie żeby sobie wszelkie zbędne dyskusje darować. Takie przebiegłe bestyjki Odpowiedz Link Zgłoś
maliniak665 Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 08:39 iwoniaw napisała: "najmocn > iej przepraszamy, że niepokoimy, ale czy szanowni państwo nie mogliby się jedna > k przychylić do naszych postulatów i nie ingerować w nasze intymne wybory?" Cudowne.... chyba sobie taki transparent wydrukuję Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:02 I tak jesteście kulturalne. Gdyby protest robili faceci na słowach by się nie skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:04 Ciekawe, czemu zatem nie robicie, co faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:08 lellapolella napisała: > Ciekawe, czemu zatem nie robicie, co faceci? > Bo są kulturalne i delikatne. Prezentowane zachowania to jest SZCZYT kultury i delikatności jaką są w stanie okazać rządzącym i Kościołowi. Niech oni może się zastanowią czy chcą zobaczyć kobiety w akcji kiedy są NA PRAWDĘ niekulturalne? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:04 Dokładnie. Rozczulające jest to oburzenie na nieparlamentarny język. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:12 paskudek1 napisała: > Dokładnie. Rozczulające jest to oburzenie na nieparlamentarny język. > Relacja z wczoraj - Strajk Przedsiębiorców, nie tam lewackich feministek-neomarksistek kulturowych: Kilkuset zatrzymanych, kamienie i wyzwiska w kierunku policji, były race i petardy, ze strony policji - granaty hukowe i gaz. Był tam Grzegorz Braun. Uniwersalny otatnio hasło ***** *** też było skandowane. Jakoś się nikt nie oburza ani na niegrzecznych demonstrantów ani na wulgaryzmy. Ujmująco spokojny i pokojowy protest. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:19 tanebo001 napisał: > I tak jesteście kulturalne. Gdyby protest robili faceci na słowach by się nie s > kończyło... A cóż tych walecznych facetów powstrzymuje? ich to nie dotyczy? Siedzisz pod pierzyną i na tyle cię stać Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:07 A ja używam, z takąż samą przyjemnością i upodobaniem, jak i umiejętnością. Potrafię nie używać, na przykład w pracy czy w towarzystwie, którego nie znam, ale wulgaryzmy kocham, w związku z czym hasło protestów wyjątkowo miło łechce mnie w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:12 Ja wczoraj przy dziecku się darłam na proteście. A córka ze mną, mogła przy matce wreszcie pobluzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:11 Mnie rozczuliła w piątek pani w wieku emerytalnym, która w pewnym momencie protestu spojrzała na mnie rozemocjonowanym wzrokiem i rzekła radośnie "w życiu nie byłam taka wulgarna!" <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:39 > rzekła radośnie "w życiu nie byłam taka wulgarna!" I o to wlasnie chodzi - era grzecznosci kobiet juz jest pogrzebana. Odpowiedz Link Zgłoś
dorala Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 21:53 A ja bluzgałam dzisiaj w towarzystwie własnej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 12:50 Ja z mama bluzgam często przez telefon. Dzisiaj zadzwonił do mnie dziadek i mu się wyrwało słówko, jak rozmawialiśmy, starszemu panu, bardzo grzecznemu. I ucieszył się, że byłyśmy z córką na proteście. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 10:17 No ja też podobnie. I odczuwam " guilty pleasure" Ale też próbuję ograniczać. Mąż za to zero, nigdy, chyba że na widok szczura na strychu. Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:07 "Oddalcie się, motyla noga!" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:09 Chociaż najbardziej mi się podobało "Przestańcie mi macicę przesladować" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:12 Już sobie to wyobrażam: Jarosławie Kaczyński, jedyne wargi sromowe, o których możesz decydować to .... No chyba zostanę przy oryginale 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:21 Ludzie o niskim IQ używają wulgaryzmów ponieważ mają bardzo ubogie słownictwo. Jest to cecha charakterystyczna dla polskiej lewicy która ma swoje korzenie na azjatyckich stepach Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:35 gambitszachowy napisał(a): > Ludzie o niskim IQ używają wulgaryzmów ponieważ mają bardzo ubogie słownictwo. > Jest to cecha charakterystyczna dla polskiej lewicy która ma swoje korzenie na > azjatyckich stepach Wypierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:42 Intelektualisto z korzeniami w europejskiej kruchcie, wypier....j! Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:48 OFE pierd**** nam w dół, wiesz, wyceny. Donald się nie zauważy, jak będzie, wiesz, miał bardzo poważny problem, nie.” „Ludziom się wydawało, że zawsze będzie lepiej, emerytury będą dość wysokie, żyć będziemy coraz dłużej, służba zdrowia będzie za darmo ku*** i edukacja za darmo, oni tą krzywą, która wiesz tak szła co do oczekiwań, oni muszą ją odkręcić, nie. I takie rzeczy się dzieją” „Będziemy zapier*** i rowy, ku*** kopać, a drudzy będą zakopywać, będziemy zadowoleni. Będziemy (…) wtedy my jako ludzie mniejsze firmy mieć emerytury. Mniejsze oczekiwania.” „No ku***. Wiesz, kiedyś przypłyną, kiedyś coś zrobią. […] Te iphony pokażą im: tu żyje się tak a tu tak. I co my zrobimy jak flotylla tratw ku***, nawet tam z północy Afryki będzie na południe? […] Będziemy strzelać, będziemy odpychać ich, wiesz.” „Ciekawe doświadczenie, ale tak samo bardzo smutne. Ku*** siedzą ci bogaci Amerykanie, Żydzi, Niemcy, Angole, Szwajcarzy, nie? Siedzą w swoich głębokich, wiesz, fotelach. Mają nakumulowane tego oczywiście kapitału tyle, że możesz ich tam w dupę pocałować" Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 19:04 > Ludzie o niskim IQ używają wulgaryzmów ponieważ mają bardzo ubogie słownictwo. Jest to cecha charakterystyczna dla polskiej lewicy Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 21:14 Ciekawe gdzie ma korzenie Kryśka Pawłowicz🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 21:42 Kryska, nie ma zadnego korzenia dlatego tak jej zal dupe sciska. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 02:59 Bycie osobą aseksualną jest OK. Przypominam, jeszcze w sierpniu walczyliśmy na ulicach o prawa osób LGBTQIA. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 09:37 Nie odnosząc się absolutnie do nikogo, to jest różnica między osobą aseksualną, a nie mającą okazji, a mającą chęci ... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:15 I dla polskiej prawicy takoż. Wczoraj używano tego hasła na demonstracji, którą zaszczycił jeden z naczelnych konfederastów, sam Grzegorz Braun. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:20 morekac napisała: > I dla polskiej prawicy takoż. Wczoraj używano tego hasła na demonstracji, którą > zaszczycił jeden z naczelnych konfederastów, sam Grzegorz Braun. Ematka się dowiedziała, że Konfa nie lubi PiSu. No coś podobnego Jeszcze jakbyście połączyły kropki, że akcja z TK ma zapobiegać połączeniu sił i ogólnopolskiemu protestowi antyrządowemu, to byłoby coś, ale sądzę, żę wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 23:35 A czemu piszesz pod zmienionym nickiem, odwagi zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 05:02 Uprasza się uprzejmie o oddalenie się z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 18:31 > Ludzie o niskim IQ używają wulgaryzmów ponieważ mają bardzo ubogie słownictwo. Jest to cecha charakterystyczna dla polskiej lewicy która ma swoje korzenie na azjatyckich stepach Piekne Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 18:39 Żeby tak o arcybiskupie Głódziu? Że ma niskie IQ? I że jest lewakiem z korzeniem w stepach azjatyckich? www.newsweek.pl/polska/ludzie/arcybiskup-glodz-do-fotografa-spierdalaj/tlmpy1b Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 19:05 > Że ma niskie IQ? I że jest lewakiem z korzeniem w stepach azjatyckich? o matko, tak gwoli scislosci to cala europa oraz indie maja swoje korzenie w stepach ukrainsko-azjatyckich - w kulturze yamnaya, ktora ok 5000 lat temu rozprzestrzenila sie do europy i indii i zastapila obecne tam wczesniejsze kultury zarowno jezykowo, jak i genetycznie (i "kulturalnie"). stad mamy jezyki indo-europejskie. genetycznie najbardziej oparli sie portugalczycy, a jezykowo wegrzy i finowie (jezyki ugro-finskie). reszte naszej "arystokratycznej" przeszlosci wymazali. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina.n Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 08:52 Otóż nie. Nauka dowiodła, ze więcej przeklinają ludzie inteligentni i emocjonalni. Nie przeklinają głównie wieśniaki (ludzie ze wsi, wybaczcie), którzy chcieliby uchodzić za inteligentów. I teraz wasze wiesniackie uszka muszą się zmierzyć z gniewem kobiet. Wypierdalajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 09:40 Ludzie inteligentni używają przekleństw jako narzędzia. Ludzie o niskim zasobie intelektualnym i kulturowym używają wulgaryzmów, bo nie znają innych słów poza podstawowymi "jeb..ć, ruch...ć, kur...a, ch..j, pierdo....ć"m Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 10:35 memphis90 . Ludzie o niskim zasobie > intelektualnym i kulturowym używają wulgaryzmów, bo nie znają innych słów poza > podstawowymi "jeb..ć, ruch...ć, kur...a, ch..j, pierdo....ć"m > Nie pogardzaj człowiekiem, który miał może dużo gorsze warunki startowe w życiu. Jak to tam szło: " błogosławieni ubodzy duchem..." Kiedyś poznałam tzn słyszałam na polu namiotowym ludzi prowadzących dialogi całe monologi składające się w zasadzie z samych wulgaryzmów To było hmm ujmujące .Zabawne mega. Piękno surowe w tym było, serio Jak poezja nowoczesna brzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 10:27 Eeeetam Jak to ksiądz pewien mawiał- gie prawda Mylisz się. Masa profesorów i studentów np POLONISTYKI, którzy to generalnie mają ekstremalnie bogate i zróżnicowane, zniuansowane słownictwo, na pewno Ty masz ubogie w porównaniu do nich, WULGARYZMY TERAZ POPIERAJĄ I UŻYWAJĄ NA PROTESTACH ulicznych. IQ wysokie to oni też mają, serio, nie bój żaby. I kochają język polski jak Milosz i Szymborska i ich tłumacze na obce języki. Także - pudło Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik188 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:29 Zostawcie kobiety w spokoju? Precz od kobiet? Jarek, tchórzu wyjdź. Jaroslaw Kaczyński pod trybunał stanu A co jakiś czas : wypierdalać! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:58 W świętym mieście wczoraj było ostrzej: Oddaj kota, skurwysynu ***** Dudę Trzeba było nas nie wkurwiać. Zawsze i wszędzie Kaczyński j...any będzie ***** *** To ostatnie nawet sporo kierowców klaksonem dawało. Mnie już nie przeszkadza język, osiągnęłam ten poziom wkurwia, że oddaje moje emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 23:38 Kota zostaw, nic nie winien biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 16:38 To nie ja wymyśliłam. Zresztą mam własnego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 09:56 Aż się pcha tutaj kultowe hasło z innego forum: "Współczuję twoim kotą!" (do Jarka oczywiście, nie do Was). Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:32 Mam podobne odczucia. Jak przeszkadza mi bardzo powszechne schamienie tak "wypir....ć" pasuje mi wybornie do tej sytuacji. Skonczył się czas savoire vivr. Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:40 Ale za to nastał czas nadziei dla tysięcy zabijanych dzieci, takich jak dorosła dzisiaj córka A. Tysiąc która żyje dzięki wspaniałej postawie polskich lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik188 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:41 Nie można zabić płodu, czy zarodka niesamodzielnego do życia poza łonem matki. Zapamiętaj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:46 To jest twoje nazwisko czy imię? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:49 Czekaj gambit, zaraz zranie w oczy: wypier...dalaj wspolczuwac swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:42 Słyszałeś gdzieś o jakichś zabijanych dzieciach? I to tysiącach? To koniecznie zgłoś na Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:46 Oddal się stąd jak najprędzej. Czyli w skrócie wyp...dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:49 To jest forum troglodytów? Trzeba gdzieś to zgłosić. Może paleontolodzy zainteresują się tak ciekawym zjawiskiem. Bełkot jak forma komunikacji Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:50 Ależ zglaszaj śmiało. Biegnij i zgłaszaj. Czyli w skrócie wyp...dalaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:21 Zgłaszaj, zrób rozpęd i leć. Ciekawe tylko czemu tu w ogóle przylazłeś Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:03 gówno przylazło onanizować się wulgaryzmami? jakiż to trzeba mieć zryty baniak, doszczętnie zmielony, żeby takie coś odstawiać? Lecz się psychiczny trollu. Błogosławiony mymłon zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:48 gambitszachowy napisał(a): > Ale za to nastał czas nadziei dla tysięcy zabijanych dzieci, takich jak dorosła > dzisiaj córka A. Tysiąc która żyje dzięki wspaniałej postawie polskich lekarzy Ty kretynie nawet nie rozumiesz wyroku TK. Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:52 Doucz się - orzeczenie TK Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:54 To ty się doucz, geniuszu. Wyrok to był. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:55 Proszę, ze strony TK trybunal.gov.pl/postepowanie-i-orzeczenia/wyroki/art/11300-planowanie-rodziny-ochrona-plodu-ludzkiego-i-warunki-dopuszczalnosci-przerywania-ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:55 Aaa, zapomniałabym Wyp...dalaj się douczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:59 Ależ TK jak najbardziej zezwala nadal na "zabijanie dzieci" z powodu zagrożenia życia i zdrowia matki. Oj, niedobry TK, niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:36 gambitszachowy napisał(a): > Doucz się - orzeczenie TK Zaorałeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:31 Ten lekarz od córki A Tysiąc nazywał się Romuald Dębski i zasadniczo psy na nim wieszaliście, bo aborcje zgodne z prawem jak najbardziej robił. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:39 Ja tego lekarza osobiście chyba znam. Przypadkiem poród mój nagły odbierał i nie był z tego zadowolony Uratował mnie i córce życie. Dębski. Z jakiejś znanej rodziny Dębskich zdaje się był lekarskiej, chyba, że coś poplątałam bo dawno to było. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:19 Co ty niemądry i nieempatyczny człowieku wiesz o życiu dzieci i dorosłych osób z niesprawnościami, umiarkowanymi czy ciężkimi??? Najpierw im pomagaj. Jest duuuuuuże pole do popisu. Może zostań wolontariuszem w łódzkiej fundacji KTOŚ zajmującej się pomocą wytchnieniową dla rodziców/ opiekunów osób niesamodzielnych. Jak już z 15 lat tam popracujesz jako wolo - wtedy może będziesz miał niewielkie minimalne podstawy by wpieprzać się w prywatne osobiste i ewentualnie heroiczne wybory ciężarnych kobiet i matek w traumatycznej losowej sytuacji. Jeśli jesteś już wolo lub i matką osoby z niepeąnosprawnościami i 24/7 wiesz o czym piszesz i nadal chcesz narzucać innym swoje wybory - to z szacunkiem: WYPIERDALAJ i łapy precz od decyzji innych matek. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:28 PS Czy jesteś tym dorosśym dzieckiem A Tysiąc, dzielnej kobiety? Mocno zdziwiłbyś się słysząc jakie zdanie o takich jak Ty mają osoby w sytuacji dorosłego dziecka A Tysiąc. Nie zawsze myślą jak Ty i nie zawsze są wdzięczne oszolomom depczącym prawa kobiet. Oj nie zawsze. Taka sytuacja losowo- życiowa (identyczna lub podobna) uczy pokory i daje mega duuuużo extra empatii i współczucia i miłosierdzia i sympatii dla innych. W tym szczególnie do słabszych i w tragicznych okolicznościach, a tragiczna jest sytuacja ciężarnej kobiety z płodem z wadami letalnymi itp. Ty jakiś rozwielitek jesteś, że tego nie kumasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:58 "Ale za to nastał czas nadziei dla tysięcy zabijanych dzieci, takich jak dorosła dzisiaj córka A. Tysiąc która żyje dzięki wspaniałej postawie polskich lekarzy" Przede wszystkim prof. Dębskiego, w którego szpitalu jak najbardziej robiono aborcje z powodu wad płodu. Poza tym jak najbardziej nadal można zrobić aborcję, gdy zagrożone jest życie i zdrowie matki. Nawet zrozumieć tego , co orzekł TK nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 21:10 gambitszachowy napisał(a): > Ale za to nastał czas nadziei dla tysięcy zabijanych dzieci, takich jak dorosła > dzisiaj córka A. Tysiąc która żyje dzięki wspaniałej postawie polskich lekarzy A jak zyje sama Alicja Tysiac? Z wada wzroku -26 dioptrii i trojka dzieci? Calkowicie niezdolna do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy [...] 25.10.20, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 17:53 Myślę, że zaraz cię zniknę, więc przestań błagać o uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:14 Z takim tekstem idź do Ziemkiewicza, chyba że kurewki to nie jest wulgaryzm Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 21:40 Spierdalaj na drzewo banany prostowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:00 To, że lewaccy troglodyci zachowują się jak bolszewickie bojówki ma jedną zaletę. Jeszcze dwa tygodnie takiego chamstwa i lewica pożegna się z obecnością w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:05 A co, za dwa tygodnie będą nowe wybory? Czy Jaro zarządzi zmianę ustroju? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:44 gambitszachowy napisał(a): Jeszcze dwa tygodnie takiego chamstwa i lewica pożegna się z obecnością w pa > rlamencie. Macie towarzyszu na tym waszym skraju miasta jakieś informacje na temat rozpirzenia parlamentu polskiego? Tak oficjalnie się zleceniodawcy pozealająchwalić przygotowaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:35 Wiesz,co? Tak przegieliście, że powolusieńku nawet do najtwardszego z twardych betonu prawicowo- katolickiego ( znam i to wielu) jednak zaczyna z trudem trafiać, że broniąc wyroku TK stają po ciemnej stronie mocy, po stronie ZŁA po prostu. Tak więc nieistotne zupełnie są Twoje antylewicowe mrzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:04 ojej, przywróćcie nam, proszę, poprzednie prawa, jesteśmy zaniepokojone obecną sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:05 To jest ten moment wrzenia, w którym grzeczność jest nie na miejscu. Kobiety już były grzeczne i doprowadziło je to donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:18 Niestety, ale dzieci które zostały usunięte nadal milczą i ktoś w ich imieniu musi upomnieć się o ich konstytucyjne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:24 Chodzi ci prawackie ścierwo o takie np. dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:26 szczególnie to, które zmarły w cierpieniach kilka dni po urodzeniu miały wiele konstytucyjnych praw pajacu. Albo te, które cierpią po kila lat, i ich matki muszą na to patrzeć, bez po mocy delikatnego ojca, którego to przerosło i bez żadnego zainteresowania kleru i państwa. I na koniec pozdrowienie - wy..dalaj stąd Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:30 gambitszachowy napisał(a): > Niestety, ale dzieci które zostały usunięte nadal milczą i ktoś w ich imieniu m > usi upomnieć się o ich konstytucyjne prawa. Wypier!@laj! Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:34 Poczytaj sobie Konstytucję lewaczku a zwłaszcza art. 1 Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:35 załóż sobie koszulkę z napisem "Konstytucja" i zobaczysz kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:50 To już Konstytucja lewaków nie interesuje? Cuda pani, cuda Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 19:05 obchodzi, ale bardziej obchodzi, żebyś skończył w dole z wapnem Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:45 Nie odniosłeś się jeszcze do dzieci, których zdjęcia wklejono wyżej, opisz nam ich szczęśliwe życie Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 21:53 Jaki jest sens sprowadzania na swiat czegos takiego? Chyba tylko po to, zeby matka dostala traumy na lata po zobaczeniu tego czegos rodem z horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:12 mrs.solis napisała: > Jaki jest sens sprowadzania na swiat czegos takiego? To jest ciężko chore dziecko. Wkleiłabym ci osoby, które utraciły twarze i części ciała w wyniku pożaru i zapytała, czy "takie coś" też chciałabyś wrzucić do kubła na odpady medyczne, ale nie chcę szafować ich wizerunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 22:31 Takie tez widzialam i co z tego? Co ma jedno do drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 00:03 Widzisz różnicę między wypadkiem a celowym działaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:53 Wiele osób z niesprawnościami nie wygląda w sposób konwencjonalny i typowy - " ładnie". Budzą obrzydzenie i odrazę i lęk niestety Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:49 Zgadzam się, ale pliss pliss nie piszcie " tego czegoś, czegoś takiego" bo to też jest istota żyjąca czy nie żyjąca i nawet zmarłym czy poddanym eutanazji należy się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:44 Konstytucyjne? OJP Ty najpierw, w pierwszej kolejności, upomnij się o moje i i moich dzieci i wielu ludzi, urodzonych już wcześniej, konstytucyjne prawa bo w zawłaszczonej pl są ciągle łamane przez takich jak ty wybiórczo praworządnych i wybiórczo sprawiedliwych i wybiórczo empatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:22 Trzeba jak barmanka do ojszczanych i obrzyganych pijaków w gumofilcach w barze kat.IV w Pierdziszewie Dolnym i to głośno a jak nie pomaga to na dokładkę mopem albo mokrą ścierą od podłóg . ........ www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,100865,26433250,paulina-mlynarska-skur-z-episkopatu-sie-ciesza-nic-ich.html?disableRedirects=true#S.wysokie_obcasy-K.P-B.1-L.4.maly Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:28 Ale czemu akurat za dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:30 Proponuję to rozpowszechniać - niech wszyscy wiedzą jak grożą. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:38 Bo debil nauczył się tylko do cyfry 2. Nie wie, co jest potem Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:34 bo te słowa w tym wypadku nie są wulgarne. One są ESENCJONALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:37 gambitszachowy napisał(a): > Za dwa tygodnie ludzi będą wiedzieli jedno - lewactwo won do Rosji. Tam wasze m > iejsce . Przecież to wam płacą w rublach. Myślisz że da się aż tak odkręcić kota ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
gambitszachowy Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:58 Podejrzewam, że lewactwo do tej pory korzysta z tej walizki pieniędzy przywiezionej przez Rakowskiego. Dlatego tak gorliwie krzyczycie o mitycznych trollach. Obrona przez atak - klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 19:06 dlaczego unikasz odpowiedzi na temat życia na zdjęciach (wiesz o jakie zdjęcia chodzi)? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 09:20 Neobolszewicy wespół z lewactwem PIS starają się ukryć to, że zgodnie z wyrokiem sądu ORDO IURIS to "organizacja, o której sąd nie pozwala mówić, że jest finansowana przez Kreml". Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:43 Są sytuacje, sprawy i stanowiska, których opisać przy pomocy języka cywilizowanego nie da się. Ta, moim zdaniem, jest jedną z takich. Niekiedy ekspresja wypowiedzi jest ważna co najmniej tak samo, jak jej treść merytoryczna, to także tłumaczy, usprawiedliwia i uprawomocnia odejście od języka cywilizowanego. W końcu, są ludzie, do których z wielu powodów, w tym dlatego, że innego języka nie słuchają, z argumentami wypowiadanymi językiem cywilizowanym nie liczą się, należy zwracać się w sposób wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
gliminstory Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 18:49 Ja sobie uświadomiłam, że to słowo "wypierdalać" zawiera wszystko co mi się od marca się nazbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: protesty i wulgaryzmy 27.10.20, 13:56 Rusinek polonista wypowiedział się aprobująco i wyjaśniająco o ekspresywizmach Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 19:40 Są emocje których nie da się wyrazić spokojnie i grzecznie. Taką emocją jest gniew. Wciąż próbuje się poskromić kobiecy gniew i nam wmawiać że to nieładnie, że złość urodzie szkodzi i wiecie co? W piździe to mam! Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:07 wszystko, co w piździe, to chronione ustawowo, pamiętaj Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:17 thea19 napisała: > wszystko, co w piździe, to chronione ustawowo, pamiętaj Kocham Was Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:12 O to to. Agresywny facet to byczek i samiec alfa. Agresywna kobieta to histeryczka i wariatka. Nic dziwnego, że wulgaryzmy same się cisną na język. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: protesty i wulgaryzmy 25.10.20, 20:28 Dokładnie. Kobiecie nie wypada, kobieta ma być grzeczna, miła, ułożona i subtelna. I będąc taką, nic nie osiągnie! Tu i teraz nie ma miejsca na konwersację i dialog! P.S. cudownie było iść po ulicy i krzyczeć ! Mega wyzwalające uczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: protesty i wulgaryzmy 26.10.20, 16:47 Dla mnie też. Zachrypłam od wykrzykiwania przekleństw w centrum miasta i to było wspaniałe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś