malgosiagosia 04.11.20, 01:32 Przyznam , ze zrobilo to na mnie wrazenie. Nie spodziewalabym sie po Trzaskowskim wkur... oraz tak zdecydowanego ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liliawodna222 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 09:40 Dobrze zrobił, aczkolwiek szkoda faceta. Natomiast to, co Rabiej zrobił, to po prostu samowolka, no niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
javio Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 13:07 A może to "mgła mózgowa" po przebytym covidzie? I Trzaskowski nie wykazał się zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 09:45 Musi szokować polityków PISu, że na opozycji nie ukrywa się głupich wpadek kolegów, tylko wyciąga się normalne służbowe konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:11 A mnie to wszystko śmierdzi. Nie wierze, że R. nie sprawdził, czy jego wniosek został zatwierdzony i nie wierze, że nie wspomniał T., że wyjeżdża, szczególnie, że podobno ściśle współpracują. Dziwna ta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
guacamole2020 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:20 yep, wywalac czlowieka w srodku pandemii? Nic mi do Rabieja, ale nie podoba mi sie to. Jesli rzeczywiscie wylecial za urlop ktorego nie uzgodnil to pytam jak scisle wspolpracuja panowie skoro jeden liczyl ze drugi nie zauwazy ze go nie ma? Sprawa dziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 12:07 > Nic mi do Rabieja, ale nie podoba mi sie to. Jesli rzeczywiscie wylecial za urlop ktorego nie uzgodnil to pytam jak scisle wspolpracuja panowie skoro jeden liczyl ze drugi nie zauwazy ze go nie ma? Sprawa dziwna... > Z tego co czytałam to własnie Rabiej opowiadał za sprawy zwiazane ze zdrowiem... "W związku z tym, że wiceprezydent Paweł Rabiej odpowiedzialny za obszar zdrowia w Urzędzie m.st. Warszawy, w trudnej dla wszystkich sytuacji epidemicznej udał się na urlop bez mojej wiedzy i zgody, podjąłem decyzję o jego dymisji" - poinformował Rafał Trzaskowski. Wiesz, to tylko W PISie minister wyjeżdża na urlop do Hiszpanii w środku pandemii a państwo czeka z zamknieciem granic na jego powrót... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:30 Jak to możliwe, że Trzaskowski nie zauważył kilkudniowej nieobecności swojego zastępcy? Nie współpracują, nie komunikują się? Z mediów dowiedział się o całej sprawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maliniak665 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:38 a Trzaskowski nie jest w izolacji? Może akurat tak wyszło, że nie mieli kontaktu? 3?4? dni? Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:49 Z mediów wiemy, że Trzaskowski jest w izolacji od poniedziałku, Rabiej wyjechał w ubiegłym tygodniu, co dziennikarze ujawnili wczoraj. Panowie nie kontaktowali się przez kilka dni? Trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:52 Izolacja nie oznacza, że nie można się z nikim kontaktować przez telefon albo internet. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:42 Z mediór wynika, że Rabiej jest po koronawirusie, może postanowił jeszcze nie wracać do pracy, tylko zapomniał tło zmienić na zoomie i się wydało, jak się pokazały greckie palmy? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:43 Rabiej pewnie bezpośrednio z kwarantanny/L4 poleciał sobie w ciepłe kraje. Pewnie chwilę zajęło by się zorientować, że na jego nieobecność nie ma żadnej podkładki. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:46 Skąd pomysł, że dowiedział się z mediów? Zauważył, spytał: "ej, gdzie on"? I jak mu powiedzieli, że wyjechał na urlop - wkurzył się zapewne. A jak już sprawa wypłynęła do mediów - to nie było wyjścia, musiał go zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:40 Jak rozumiem on nie brał żadnego urlopu, tylko wykorzystał, że jest po kwarantannie... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:45 Coś się tłumaczył, że wysłał wniosek, ale nie dotarł on do kadr Tak czy inaczej kto jedzie na urlop bez akceptacji tego urlopu przez przełożonego? Liczył, liczył i się przeliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 11:28 Jak znam zycie, to miał powiedziane: chłopie, jesteś po chorobie, zostań na zdalnym dopóki będziesz słaby. A chłop zrozumiał rzecz jak rasowa ematka: skoro nie muszę chodzić do roboty to zabieram laptopa i jadę do Grecji, przynajmniej urlopu nie będę tracił. Mało tu niby było wątków o wakacjach na L4??? Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 10:20 Zastanawiam się co myślał sobie p.Rabiej, odpowiedzialny w Ratuszu za warszawską służbę zdrowia w środku pandemii wyjeżdżając za granicę? Wyjechał tak bez zastanowienia? Czy jednak dobrze to sobie przemyślał i miał dość? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 11:14 Nic. Brzytwa Ockhama, pewnie nic nie myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Trzaskowski wywalil Rabieja 04.11.20, 12:19 Nie wierzę politykom po żadnej stronie. Cynizm to ich drugie imię. Widzę to tak: Rabiej chorował. wykończył się, przemyślał swoje życie sprawdził na czym mu zależy i uznał, że już może podziękować i zająć się sobą. Wyjechał więc na wakacje i niby nie dał wniosku urlopowego, Trzaskowski niby się oburzył i go wyrzucił. Dwie pieczenie. Rabiej ma spokój, a Trzaskowski +10 do rzetelnego zarządzania ratuszem, Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama