Dodaj do ulubionych

módl się więcej

09.11.20, 16:35
czy wam też wyświetla się taka reklama na ematce? takiego małego domowego klęcznika? chyba reklamodawcy nieuważnie czytają forum big_grinDDD
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:45
      Wyświetliły mi się aktywne kleje żelowe.
    • mid.week Re: módl się więcej 09.11.20, 16:46
      nie, alu tu byla niedawno beka ze zamiast respiratorow i łóżek w szpitalach wstawią klęczniki, wiec może to dlatego wink
    • cku Re: módl się więcej 09.11.20, 16:48
      Tak, wyświetlił mi się pare dni yemu ten klecznik. Ale od powrotu z Chorwacji w sierpniu nadal wiekszosc reklam mam po chorwacku.
    • aquella Re: módl się więcej 09.11.20, 16:50
      A nie jest tak że jakie strony przeglądasz takie widzisz reklamy? Ja tu mam etutor angielski w reklamie i słuchawki gamingowe.
      • swiezynka77 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:51
        to zrozumiałe, mi wyświetla się żwir dla kota, ale klęczników na pewno nie szukałam na allegro
      • wlazkotnaplot Re: módl się więcej 09.11.20, 16:52
        Tak właśnie, mnie zarzucają butami, rajstopami i bielizną. To czego wyszukiwałam 🙂.
        Klęcznik? No daje do myślenia, czego Ty w internecie szukasz 😉
    • zlota.ptaszyna Re: módl się więcej 09.11.20, 16:50
      A ile razy napisalas " wyp...aj" na forum?

Fajnie ze cos robia zeby was nawrocic do dobrych manier, i klecznik tu dobry
    • beataj1 Re: módl się więcej 09.11.20, 16:52
      O ,A mi się wyswietla reklama przypinek z tęczą.
    • aguha Re: módl się więcej 09.11.20, 16:55
      Mi się wyświetla x-lander wózek biegowy. Trochę reklama nietrafiona: lubię biegać, ale dzieci już dawno nie planuję (wiek już nie ten)😏😅
    • mama-ola Re: módl się więcej 09.11.20, 16:58
      Mnie reklama pyta, kto się we mnie skrycie podkochuje smile
    • mikams75 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:03
      nie, kleczniki nie ale z absurdalnych to wyswietlaja mi sie jakies elektroniczne papierosy i samochody - nic takiego w necie nie ogladalam. Przyznaje sie do butow, kosmetykow i ksiazek i te reklamy mnie nie dziwia. Aczkolwiek mogliby juz przestac mnie bombardowac butami, ktore kupilam tydzien temu dla dziecka. Przeciez drugich nie kupie.
      • aquella Re: módl się więcej 09.11.20, 17:10
        O te reklamy rzeczy które już są kupione. Buty dzieciaka rok mnie ścigały w reklamach tu i ówdzie. Serio wolałabym klęcznik
        • mikams75 Re: módl się więcej 09.11.20, 21:35
          a jeszcze gorzej jak scigaja rzeczy, ktore sie samemu przedaje big_grin
    • alicia033 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:06
      Nie.
      Wyświetlają mi się reklamy tego, czego szukam w internecie, nie content znikąd.
      • cku Re: módl się więcej 09.11.20, 17:11
        A mi ewidentnie content znikad. Jak swego czasu lampka do roweru w ksztalcie meskich jajek 😉
        • tyggrysio Re: módl się więcej 09.11.20, 22:21
          Moze nie wyrazilas zgody na przechowywanie informacji o sobie i teraz dostajesz losowe reklamy, bo nie maja Ci ich po czym dopasowac?
          • cku Re: módl się więcej 09.11.20, 22:25
            Niewykluczone. Moze dlatego czesto mam reklamy w obcych językach - po hebrajsku, albo np. szwedzku.
    • thea19 Re: módl się więcej 09.11.20, 17:17
      mi się wyświetla to, co ktoś na forum wpisał - opowieści podręcznej, meble itd, nic z tego czego szukałam np na allegro czy ceneo
      • konsta-is-me Re: módl się więcej 10.11.20, 00:17
        Mi też , choć czasem również to o czym mówiłam (tak dosłownie, w sensie rozmawiałam z kimś).
        Szczęśliwie jeszcze w myślach Google nie czyta (chyba?)😅
    • smillla Re: módl się więcej 09.11.20, 18:15
      Mnie się wyświetla jakże trafnie spersonalizowana reklama mydła "Jeleń".
    • tanebo001 Re: módl się więcej 09.11.20, 18:18
      Nie. Majonez kielecki, klej sikaflex i czas na audyt energetyczny...
    • magdallenac Re: módl się więcej 09.11.20, 20:31
      U mnie Sotheby's Modern British Art Week i sklep internetowy z jakimiś dziwnymi ubraniami typu błazen ze średniowiecza. Reklamy nie mają nic wspólnego z moimi wyszukiwaniami.
      • cku Re: módl się więcej 09.11.20, 22:25
        A teraz mam Gelaby Arabskie z Maroko...
        • magdallenac Re: módl się więcej 09.11.20, 22:40
          cku napisała:

> A teraz mam Gelaby Arabskie z Maroko...

A mnie od ponad tygodnia wyświetlają się jakieś przedziwne łapcie zszywane łykiem, normalnie buty z średniowiecza.
          • morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 00:53
            Jak sklepy pozostaną zamknięte, to trzeba będzie sobie robic takie łapcie.
            • magdallenac Re: módl się więcej 10.11.20, 13:44
              morekac napisała:

> Jak sklepy pozostaną zamknięte, to trzeba będzie sobie robic takie łapcie.
              >
              Ja bym prędzej bez butów chodziła niż była w stanie cokolwiek uszyćbig_grin
              • morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 15:52
                Jak będziesz musiała, to i szyć się nauczysz.
    • gulcia77 Re: módl się więcej 09.11.20, 21:55
      Ja mam chwilowo mini koparki i czytniki ebooków.😛
    • malia Re: módl się więcej 09.11.20, 22:48
      Mnie się wyświetla wzornik (???) do strzyżenia brody, wzornik do rysowania brwi, dziwne sklepy z ciuchami. Nic z tego nie szukalam, nie kupowałam, nie oglądałam. Hitem był kiedyś hamak na biust, wyświetlało mi się to ze dwa miesiące, chyba ktoś na forum wspomniał o czymś takim w podobnym wątku, weszłam obejrzeć co to i potem dzień po dniu hamak na biust big_grin
      • przepio Re: módl się więcej 09.11.20, 23:34
        malia napisała:

-Hitem był kiedyś hamak na biust, wyświetlało mi się to ze dwa miesiące, chy
        > ba ktoś na forum wspomniał o czymś takim w podobnym wątku, weszłam obejrzeć co
        > to i potem dzień po dniu hamak na biust big_grin

No, w szoku jestem. Musiałam sobie wygooglowac.... Człowiek się uczy całe życie
      • bulzemba Re: módl się więcej 11.11.20, 09:59
        Wzornik do brody to pikuś. Bardziej odlotowy jest wzornik do innego zarostu. A zaczął mi wyskakiwać po przeczytaniu wątku o biżuterii naklejanie na ciało... Ktoś pytał o "zawieszkę" na dekolt bez sznurka i zaczęłam tego szukać. Zresztą nie tylko ja bo ktoś też się skarżył na zaskakując przyrządy fryzjerskie.
    • swinka-morska Re: módl się więcej 09.11.20, 23:04
      Tak niewinnie się zaczęło, a to jest wątek roku!

Czytam i wyglądam jak totalny dekiel, bo śmieję się do ekranu
      • malia Re: módl się więcej 09.11.20, 23:08
        hamak na biust obejrzyj koniecznie big_grin
        • swinka-morska Re: módl się więcej 09.11.20, 23:53
          Ciekawość walczy z obawą, że potem przez długi czas będę miała hamak w reklamach.
    • mayaalex Re: módl się więcej 09.11.20, 23:26
      U mnie petit bateau (i u nich akurat sporo kupuje i zagladam na ich strony) oraz jakies wypasione kursy/programy edukacyjne, wszystkie zwiazane z ekonomia i finansami (MBA, cos o inwestycjach) - to juz chyba bym klecznik wolala wink
      • jak_matrioszka Re: módl się więcej 10.11.20, 13:25
        O, to nasze reklamy sie zazebiaja, bo ja te edukacyjne tez mam. Mnie oprocz ekonomii i finansow namawiaja jeszcze na pedagogike i sluzbe zdrowia, a dzis spuscili z tonu i pojechali ogolna, ze sama moge sobie wybrac kurs jaki mi jest potrzebny big_grin
    • morekac Re: módl się więcej 09.11.20, 23:46
      Wpadłaś w jakiś podstępny algorytm. Ten sam, który Gądeckiemu pokazuje na Netfliksie homoseksualistów i rozwiązłość. Przyznaj się, co usiłowałaś kupić...
      • swiezynka77 Re: módl się więcej 10.11.20, 11:27
        no właśnie nijak mi się nie komponuje z moimi zakupami big_grin
        • morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 11:52
          A ja wczoraj obejrzałam różne klęczniki. Wiecie, że można kupić pudełko na różaniec w kształcie B16?😁
          • morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 16:05
            Jest i puzderko na rózaniec w formie JP2 (rzekomo, niepodobny). Oraz magnesy z Jezusem, Maryją i innymi świętymi. Chyba na lodówkę?
      • niemaznaczenia Re: módl się więcej 10.11.20, 11:58
        U mnie jesienne promocje kawowe i lokalny gabinet kosmetyczny.

Może ematki oglądają za dużo stron z akcesoriami religijnymi? Bunt buntem i deklarowany antyklerykalizm jest tu na forum popularny, ale komunie i bierzmowania się zbliżają wink
        • swiezynka77 Re: módl się więcej 11.11.20, 09:31
          Ja nie jestem nawet ochrzczona...
    • amast Re: módl się więcej 10.11.20, 00:25
      Ja mam godziny dla seniora w Rossmanie...
      • asia.sthm Re: módl się więcej 10.11.20, 00:32
        U mnie po brzydkich butach zaczela sie pokazywac: ultradelikatna sucha para Laurastar zabija wirusy i bakterie juz przy pierwszym kontakcie. Zupelnie jakby to Trump wymyslil w miejsce dozylnego wlewu domestosa, za ktory go caly swiat wysmial.
      • swiezynka77 Re: módl się więcej 10.11.20, 11:28
        też dzisiaj mam te godziny dla seniora a do tego zniżki na dzień singla. fakt, pisałam że z mężem nie za dobrze mi się układało jakiś czas temu, ale żeby od razu dzień singla...
        • asia.sthm Re: módl się więcej 10.11.20, 11:39
          Ja mam odwrotnie: Made from Love.
          Okazalo sie wygodnymi kanapami z Bolia.com
    • lodomeria Re: módl się więcej 10.11.20, 02:06
      Nie, żadne reklamy mi się nie wyświetlają.
    • morekac Re: módl się więcej 10.11.20, 13:25
      Mnie się wyświetla k7a ceed elektryczna, jakieś szkoły policealne, księgarnie internetowe i żarcie dla kotków.
    • iwoniaw Re: módl się więcej 10.11.20, 13:30
      Nie wiem, co oglądałaś, mnie nad tym wątkiem Canal+ zachęca do rozważenia swej oferty świątecznej, żadnych klęczników niet 😉
      • lily_evans11 Re: módl się więcej 11.11.20, 10:37
        Hłe hłe, przeczytałam Twój wpis i już mam na samej górze reklamę dekoderów wspomnianej firmy, wcześniej tej reklamy nie było. Poza tym sprzęt elektro-AGD z różnych źródeł i mieszkania w Warszawie...
        • iwoniaw Re: módl się więcej 11.11.20, 11:21
          Hehe, teraz mi się pokazuje dla odmiany hybrydowe Volvo i... serwis i wypożyczanie toitoi... Za jakie grzechy, pytam ja się, skoro inni mają wyświetlane księgarnie i hamaki na biust?! 😉
    • hanusinamama Re: módl się więcej 11.11.20, 13:56
      Aktualnie kremy z retinolem...bo szukałam The Ordinary.
      Z dziwnych rzeczy (totalnie nie powiązanych z tym czego szukam)- rurka do sikania na stojąco dla kobiet smile
      Z dziwnych rzeczy (ale wynikających z temtu e-matki) trumny w kosmicznych kształtach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka