alfa36 01.12.20, 00:08 Gdzie oryginalne kupujecie. I co męskiego polecacie. Coś w stylu: Acqua di Giò Profumo (to te czarne). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowu.to.samo Re: Perfumy męskie 01.12.20, 00:35 Na lotnisku, w samolocie, w drogerii Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Perfumy męskie 01.12.20, 08:26 W tej chwili tylko online. Wczoraj w sephorze tego, co chciałam , nie było. A zalezy mi na oryginalnych. Do tej pory z każdych wakacji wracałam z perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Perfumy męskie 24.06.21, 14:19 Nie znam tego, ale bardzo mi się ostatnio podoba Ferragamo Intense Leather. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Perfumy męskie 24.06.21, 19:20 hehhehehehee lubisz zapach dobrze wyprawionej i przepoconej skory takiej jak na konskim siodle? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Perfumy męskie 24.06.21, 14:25 Mój mąż od 30 lat używa Fahrenheita Diora. Podobno dla 'starych dziadów' w tej chwili. Ale ja je kocham. Co więcej nasz nastolatek też je polubił i żadnych innych nie chce, mimo, że mu podstawiam pod nos różne próbki. W sumie to udzielam się tylko i wyłącznie po to, by powiedzieć, że na męskich perfumach się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Perfumy męskie 24.06.21, 14:46 Notino, Prostezakupy, E-glamour, Elnino, Pachnidełko, Smyk, Empik, MakeUp, Dolce. Nie znam się specjalnie na męskich, a te perfumy tylko gdzieś tam wąchałam kiedyś w przelocie, ale z morsko-cytrusowych klimatów wiele osób chwali Aqva Pour Homme Bvlgari. Dla mnie ciekawy jest Costarela Carner Barcelona, ale to uniseks. Ze świeżych męskich na lato polecam Terre d`Hermes, ale wiadomo, to kwestia indywidualnych preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Perfumy męskie 24.06.21, 14:58 Lubię czytać, kiedy piszesz o perfumach, szczególnie, że sama uwielbiam niszowe zapachy- niestety nie potrafię o nich pisać, bo się na tym nie znam. Znasz 8& Bob? Niesamowite zapachy i historia stojąca za nimi- mój chłop ma 3 różne 8 and Boby, a ja z tej samej perfumerii kilka różnych Annicke. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Perfumy męskie 24.06.21, 15:27 Zupełnie nie znam tej marki, ale dzięki za podpowiedź Zainteresuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Perfumy męskie 24.06.21, 15:43 Poczytaj, świetna historia za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś