12.12.20, 01:32
Cześć, cześć!
Może któraś z dziewczyn byłaby w stanie odpowiedzieć mi na nurtujące mnie pytanie:
Jak wyglada naprawde rozmiar 35 w przypadku butów Wittchen.
Pytam ponieważ różnica pomiędzy tym co podaje strona producenta a Zalando np to aż 1cm (23.3cm vs 22.02cm).
Być może byłabym zainteresowana kupnem, ale nie chce aż tak w ciemno ryzykować, zwłaszcza, że mieszkam za granicą i wysyłka troche trwa, potem ewentualna odsyłka.. czekanie na zwrot kasy.. Nie musze chyba tłumaczyć.
W kraju bywam już bardzo rzadko, także sprawdzenie tego "nanożnie" też słabo...
Czy znajdę tu dobrą duszę, która da rade zmierzyć mi wkładkę w ich 35?
Dziekuje wam z góry smile.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Wittchen 12.12.20, 11:48
      Generalnie buty Witchen zawsze były ciut (pół numeru) mniejsze niż te same rozmiary w innych sklepach. Kupowałam tam skórzane trzewiki i numer który normalnie noszę był nieco ciasny, a wysokie buty zimowe od nich potrzebiwałam aż o numer większe.
      • 3migrantka91 Re: Wittchen 13.12.20, 00:35
        Hm. Biorąc pod uwagę, że większość producentów podaje 35 jako 22,5cm, to mozliwe, żę oni mają te pare mm mniejsze wkładki, lub nawet niemal 0.5 cm mniejsze, co by dawalo wtedy faktycznie konieczność zawyzenia o rozmiar wink
        Ale mnie akurat to info cieszy, bo należe do tej pechowej grupy, której nawet większość 35 bez pasków i zapiętek leci ze stopy, także to może być naprawde opcja dla mnie. Dzieki za odpowiedz <3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka