janja11 12.12.20, 10:16 "Policja zablokowała starszemu mężczyźnie wstęp do kościoła. W środku był Jarosław Kaczyński (...)wejścia pilnowali policjanci. Kościół był zamknięty dla osób spoza obozu rządzącego.." To już było.... Nur für PiSia władza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:20 Pandemia jak widać jest im na rękę, 🤦♀️ Funkcjonariusze powołali się na to, że ze względu na pandemię w kościele ograniczenia liczby osób. W świątyni może przebywać jedna osoba na 15 metrów kwadratowych Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:34 Ale to chyba jakaś nowość, bo u Rydzyka był tłum Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:51 Oni stosują przepisy jak im w danej chwili jest na rękę...albo się stosują, bo kurdupel się boi, albo nie stosują bo im wolno i co im zrobisz...😡 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:35 beata985 napisała: > Oni stosują przepisy jak im w danej chwili jest na rękę...albo się stosują, bo > kurdupel się boi, albo nie stosują bo im wolno i co im zrobisz...😡 Jakie przepisy? Jest jakiś przepis mówiący że w kościele może być tylko jedna osoba? Mamy dyktaturę w której rządzący mogą wszystko. S. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:27 Ten stary dziad czy jak to piszesz "starszy mężczyzna" nie jest niewinny i dostał dokładnie to na co zasłużył. On tam poszedł "A ja tu w związku ze Smoleńskiem. Zbrodnia niesłychana", czyli dziadyga jest na 105% durnym wyborcą PiS i sekciarzem smoleńskim. Chociaż nie, nie dostał dokładnie tego na co zasłużył. Zasłużył na lanie pałą teleskopową i 15 miesięcy leżenia na łóżku rehabilitacyjnym wypożyczonym za połowę jego emerytury z Caritasu. Stara gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:31 Ja tam czekam tylko na koniec PiSiej władzy. Nie mam potrzeby lania nikogo pałami, bo to byłoby zniżanie się do poziomu PiSiej sekty, Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:33 Ja nie chcę tego dziada osobiście lać pałami. Wręcz przeciwnie: sprawiedliwość dziejowa wymaga, by lała go władza którą na bank popiera i na którą głosował. Odpowiedz Link Zgłoś