Dodaj do ulubionych

Nur für PiS

12.12.20, 10:16
"Policja zablokowała starszemu mężczyźnie wstęp do kościoła. W środku był Jarosław Kaczyński
(...)wejścia pilnowali policjanci. Kościół był zamknięty dla osób spoza obozu rządzącego.."

To już było....

Nur für PiSia władza...

Obserwuj wątek
    • janja11 Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:17
      Załączam link
      Tekst linku
    • beata985 Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:20
      Pandemia jak widać jest im na rękę,
      🤦‍♀️
      Funkcjonariusze powołali się na to, że ze względu na pandemię w kościele ograniczenia liczby osób. W świątyni może przebywać jedna osoba na 15 metrów kwadratowych
      • runny.babbit Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:34
        Ale to chyba jakaś nowość, bo u Rydzyka był tłum
        • beata985 Re: Nur für PiS 12.12.20, 10:51
          Oni stosują przepisy jak im w danej chwili jest na rękę...albo się stosują, bo kurdupel się boi, albo nie stosują bo im wolno i co im zrobisz...😡
          • snajper55 Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:35
            beata985 napisała:

> Oni stosują przepisy jak im w danej chwili jest na rękę...albo się stosują, bo
            > kurdupel się boi, albo nie stosują bo im wolno i co im zrobisz...😡

Jakie przepisy? Jest jakiś przepis mówiący że w kościele może być tylko jedna osoba? Mamy dyktaturę w której rządzący mogą wszystko.

S.
    • woman_in_love Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:27
      Ten stary dziad czy jak to piszesz "starszy mężczyzna" nie jest niewinny i dostał dokładnie to na co zasłużył.
      On tam poszedł "A ja tu w związku ze Smoleńskiem. Zbrodnia niesłychana", czyli dziadyga jest na 105% durnym wyborcą PiS i sekciarzem smoleńskim.

Chociaż nie, nie dostał dokładnie tego na co zasłużył. Zasłużył na lanie pałą teleskopową i 15 miesięcy leżenia na łóżku rehabilitacyjnym wypożyczonym za połowę jego emerytury z Caritasu. Stara gnida.
      • janja11 Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:31
        Ja tam czekam tylko na koniec PiSiej władzy.
        Nie mam potrzeby lania nikogo pałami, bo to byłoby zniżanie się do poziomu PiSiej sekty,
        • woman_in_love Re: Nur für PiS 12.12.20, 11:33
          Ja nie chcę tego dziada osobiście lać pałami. Wręcz przeciwnie: sprawiedliwość dziejowa wymaga, by lała go władza którą na bank popiera i na którą głosował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka