kropkacom 28.12.20, 11:46 Polećcie mi perfumy lub wodę toaletową. Zamarzył mi się lekki, niezobowiązujący ale przede wszystkim świeży zapach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicarica Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 11:54 Lekkie ale z charakterem, dobre do pracy: Chloe Nomade edp. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 15:50 chicarica napisała: > Lekkie ale z charakterem, dobre do pracy: Chloe Nomade edp. Nie sądzę, żeby jej się spodobały, skoro szuka orzeźwiającego świeżego zapachu. To nie jest zapach dla każdego Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Polećcie mi perfumy 29.12.20, 05:44 To jest bardzo świeży, „wietrzny” zapach, warto spróbować. Mój hit, dlatego piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 12:36 Mój ulubiony nieletni świeżak to Ivoire Balmain. Natchnęłaś mnie i idę się psiknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 14:06 > Zamarzył mi się lekki, niezobowiązujący > ale przede wszystkim świeży zapach. uwielbiam "trudne", ciezkie zapachy, wiec nic Ci nie poradze ale zycze szczescia w szukaniu ... mnie sie lekko i swiezo kojarza zapachy "cytrusowe". Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 14:08 > uwielbiam "trudne", ciezkie zapachy, wiec nic Ci nie poradze a nie, cos polece! masz w okolicy sklep jo malone? oni maja mnostwo zapachow, takich dosc podstawowych - oraz mozna dwa rozne ze soba mieszac - mozna sobie samemu cos "wyczarowac". duzo zapachow "natury", owoce, ziola, kwiaty. bardzo polecam, ale trzeba sie nawachac osobiscie. www.jomalone.eu douglasy czesto maja ich spory wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 14:13 Lacoste for femme, cudny, lekki ale elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 22:04 tez polecam Lacoste, moj ulubiony w kategorii lekkich i świeżych dorzucam Kenzo Parfum d'ete - moj drugi ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 15:59 Wszelkie cytrusy oraz Jo Malone znikaja z predkoscia swiatla. Trwalsze, swieze, nie-kwiatowe: Ogrodki Hermesa, z bardziej kwiatowych Byredo Tulip. Z niszowych - Rouge Bunny Rouge Allegria, Nomenclature Shi So: piekne, wodne, zielono-sweze. O, jeszcze moze byc Eau des Merveilles Bleu Hermesa i Aqua Allegoria Guerlain (te rowniez nie grzesza trwaloscia). Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 16:53 Coś Marca Jacobsa...w wariacjach Daisy. Cacharel Noa. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 21:52 Escada, Burberry weekend, la petite robe noire, amor amor, eau demoiselle givenchy, l’impératrice dolce gabanna, illicit flow et Jimmy choo, l’interdît givenchy. Voilà Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza1644 Re: Polećcie mi perfumy 28.12.20, 21:57 Bulgari ,,Rose Goldea Blossom Delight''. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama