la_felicja Re: kiedy odpuścić 09.05.21, 18:59 Niechęć do zwierząt. Nieuprzejmość wobec słabszych, np staruszek na bazarkach. Brak automatycznego szacunku do drugiego człowieka. Śmiecenie na ulicy/w lesie. Katolicyzm i konserwatyzm. Uzależnienie od mamusi. Te powyższe - facet do odstrzału. Palenie papierosów byłoby baaardzo poważnym minusem, facet musiałby poza tym być stuprocentowo idealny, żeby ten smród zrekompensować. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: kiedy odpuścić 09.05.21, 20:18 Kiedy ktoś po latach związku, wydawałoby się dobrego, szczęśliwego, z planami na przyszłość pewnego dnia stwierdza, że on jednak nic nie czuje do strony przeciwnej. I o nic nie chce walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: kiedy odpuścić 09.05.21, 20:39 Poważna choroba psychiczna z urojeniami i agresją. Odpowiedz Link Zgłoś
shumarii Re: kiedy odpuścić 10.05.21, 06:49 Dla mnie: Ateista lub dewota koscielny Muzulmanin. Inna rasa (Uprzedze hejterow- kolega/kolezanka jak najbardziej- mam cala mase, jednak wizualnie atrakcyjny jest dla mnie mezczyzna rasy bialej) Intelektualna bida- nieoczytany, nieobyty, niewyksztalcony, z brakiem apetytu na wlasny rozwoj, przy ktorym ja tez utknelabym w miejscu. Na bakier z higiena osobista, ogolnie zaniedbany fizycznie (z ubytkami, otyly). Chociaz w tej sytuacji nie byloby w ogole mowy o zaangazowaniu emocjonalnym... Metroseksualny Wege (chyba, ze sam ogarnialby sobie posilki ) Labilny - nie znioslabym tej ciaglej niepewnosci w jakim dzis jest nastroju Odpowiedz Link Zgłoś