onewoman 26.02.21, 12:03 Dzisiaj rozpoczyna się nowy sezon. Będziecie oglądać? Ja jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 12:29 Będę, bo to moja guilty pleasure . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 12:33 Moja też. Ale zacznę od 3 odcinka bo te pierwsze zawsze mnie nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 12:40 Też będę. Nie mogę się nadziwić, że kolejni się zgłaszają. No chyba, że o rozpoznawalność chodzi, w pakiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 20:12 Jasne że o rozpoznawalność chodzi. Potem się wszyscy lansują na instagramie reklamując jakieś badziewia . Nawet matka młodego chlopaczka z ostatniej edycji wypłynęła po programie, łapie swoje 5 minut i reklamuje co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 08:04 Może im płacą? Bo że tak za darmo to jakoś nie chce mi się wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 12:47 Nie będę oglądać. Wystarczy, że przelecę wzrokiem po nagłówkach na Pudelku Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Ślub od 1 wejrzenia 16.03.22, 11:30 Poprzestane na tym watku, ale bardziej podobal mi sie tytul poprzedniego - rozwod od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 13:07 Nie, uważam że to jeden z bardziej szkodliwych programów tego typu. Dziwi mnie, że prawo dopuszcza taki cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 16:24 No np w ostatniej edycji "eksperci" tak dobrze dobrali parę, że mąż zostawił żonę kilka tygodni po urodzeniu ich dziecka. Tak, wiem, głupia baba, po co w ciążę zachodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 16:47 A to nie ona zostawiła jego? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 16:50 Gdyż wiadomo, że w parach poślubionych poza programem to się nie zdarza 🤷🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 16:59 m_incubo napisała: > Gdyż wiadomo, że w parach poślubionych poza programem to się nie zdarza 🤷🤯 > Zdarza, ale tu jest tego większe prawdopodobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 19:48 Dlaczego tu jest większe prawdopodobieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 21:36 Jak obliczyłaś to prawdopodobieństwo? Bo mnie z obliczeń wychodzi coś przeciwnego. W życiu można trafić na nieodpowiedniego faceta, może się to okazać po roku, po ślubie, po urodzeniu dziecka, i tak się najczęściej okazuje - po czasie, bo mało kto wychodzi za obcego człowieka i zakłada z nim rodzinę, to jest jakiś promil przypadków. No a jak robisz sobie dziecko z facetem poznanym kilka dni wcześniej, to oczekujesz niby czego? Że będziecie żyć długo i szczęśliwie pewnie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 17:17 Gdyż uważam, że ślub i małżeństwo to poważna sprawa i konkretne zobowiązanie wobec drugiego człowieka określone prawem w zakresie chociażby dziedziczenia i alimentacji. To nie jest zabawa czy impreza, z której można wyjść w jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 22:02 Można na jednej rozprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 22:09 Może i można, uczestniczka którejś z pierwszych edycji rozwodziła się równy rok. Poza tym to nie jest główny problem, tylko robienie cyrku z instytucji małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 12:02 Ciekawe czy "e tam" powiedzieli by np. Rodzice rozwodzącej się zaraz po ślubie córki, która umarła, a jej świeży mąż odziedziczył cały majątek Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 13:01 O to jest właśnie jeden przykład, który też mi się nasunął. A drugi to konieczność płacenia alimentów na obcego człowieka w momencie gdy ten jeszcze w trakcie małżeństwa uległby nieszczęśliwemu wypadkowi (patrz Kaz i Isabel). Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Ślub od 1 wejrzenia 04.04.21, 13:07 Jak nie ma dzieci, to mąż dziedziczy na pół z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 14:24 borsuczyca.klusek napisała: > Poza tym to nie jest główny problem, tylko robienie cyrku z instytucji małżeńst > wa. Myślę, że wizerunek małżeństwa jako instytucji archaicznej i opresywnej oraz swego rodzaju "odbrązowanie" zaczęło funkcjonować w świadomości zbiorowej na grubo przed tego typu programami. Dla jasności, programu nie bronię, bo nie oglądałam, kojarzę tylko na czym polega formuła. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.02.21, 01:16 Myślę, że na tym forum jest więcej profesjonalnych działaczy lewicowych/lewackich niż myślisz. Albo też sporo osób, które powtarzają bezmyślnie po tychże działaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.02.21, 21:36 Gwoli uzupełnienia dodam: Małżeństwo chłopa i baby - opresywne. Związek dwóch chłopów, dawczyni jajeczka* i płatnej taniej surogatki* z Trzeciego Świata albo Europy Środkowowschodniej - nie opresywny. *Te dwie właściwie nie są w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.02.21, 11:26 milupaa napisała: > Opresywnej? W jaki sposób? Wystarczy zajrzeć do dowolnego wątku rozwodowego, znajdziesz sporo głosów, że rozwód był zdecydowanie dobrą decyzją (choć trudną) i ileś historii kobiet, które po rozwodzie "odetchnęły". Nikt nie polemizuje z tym, że udane małżeństwo jest czymś dobrym (zwłaszcza, że ma też funkcję ochronną w kwestiach majątkowych), ale rzecz chyba w tym, że coraz rzadziej okazuje się udane, vide - statystyki stosunku liczby małżeństw zawieranych do liczby rozwodów. Zmierzam w każdym razie do tego, że nie durne programy dezawuują instytucję małżeństwa - myślę, że dzieje się to raczej wskutek obserwacji i doświadczenia, że coraz częściej małżeństwo "nie jest na zawsze". A współczesna zdolność do tworzenia trwałych relacji to z kolei nieco głębszy temat, wykraczający poza "Kowalska obejrzała reality show i zachciało jej się rozwieść". Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 20:54 Ale to nie sama instytucja małżeństwa jest opresyjna*, tylko to ich konkretne, nieudane małżeństwo co najwyżej. A i samo niedopasowanie w związku małżeńskim i ewentualny rozwód też wcale nie musi świadczyć o opresyjności. (*natomiast społeczne naciski na zawarcie tego małżeństwa czy też na trwanie w nim, jeśli jest opresyjne jak najbardziej pasują do tego określenia) Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 08:08 Zwłaszcza, że małżeństwa jednopłciowe mają osłabić instytucję małżeństwa, a ślub dwóch przypadkowych nieznających się osób nie. Ten program to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 08:43 To może wytłumacz mi jak to się stało, że instytucja małżeństwa trzyma się tak mocno mimo, że miłość jako powód jego zawierania to wynalazek, który pojawił się w XIX wieku? Powiedziałabym, że małżeństwo z tzw. miłości to jest właśnie związek przypadkowych osób w przeciwieństwie do małżeństw aranżowanych gdzie na przypadek nikt się nie zdawał. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:29 Gdyby ludziom zaoferować pakiety korzyści podatkowo- finansowych w ramach innego układu z możliwością zerwania umowy jednostronnie to zobaczylibyśmy jak się naprawdę trzyma instytucja małżeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 16:20 Z definicji to jest kruchy twór skoro założenie jest takie, że para dwudziestolatków ma współpracować przez następne kilkadziesiąt lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 09:43 borsuczyca.klusek napisała: > Nie, uważam że to jeden z bardziej szkodliwych programów tego typu. Dziwi mnie, > że prawo dopuszcza taki cyrk. Równie lub jeszcze bardziej szkodliwy jest program wyspa coś tam, coś tam, gdzie pustaki damskie latają za mięśniakami, pustakami męskimi i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:31 Te programy to już całkowite dno promujące patologię, ale przynajmniej nikt im ślubu brać nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 14:28 Nie, po kilku wpisach na Pudelku wiem, że tym bardziej nie, ale że też nikt nie widzi szkodliwości takich programów, jest niesamowite, Takie "użytkowe" traktowanie ludzi ". Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 19:47 Na czym polega szkodliwość tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 10:38 To jest format programu znany na całym świecie. Nasza rodzina produkcja jest wg mnie bardzo słaba, bo taki nasz charakter (marudzenie oraz wieczny foch a do tego on ma być bogatym fit bóstwem a ona miss Universe). Specjaliści od doboru też są dyskusyjni. Bardzo lubię australijski luz. Wersja z USA,vto ogrom dramatów (nawet pobyty za kratkami) ale też szczwre rozmowy o sexie, oczekiwaniach itd. UK łączyło w sobie luz i angielski flegmatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 10:42 Ale uroda i bogactwo też niczego nie gwarantuje - popatrz na te rajskie wyspy i hotele zacisze - wszyscy jak bogowie a i tak nic im nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 10:56 Widząc reklamy tych programów stwierdzam, że owszem, brakuje - inteligencji. Dla mnie to poziom z jak w "It's my life" Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 14:39 a ja sie nie zgodze, ogladalam tez inne wersje i wg polska jest najlepsza, to nie jest jakies show wyrezyserowane a duzo jest u nas w ogole takich wstawek od psychologow, cos o zwiazkach tlumacza, jakies zachowania analizuja, mozna cos sie nauczyc dla siebie a nie z pusta glowa ogladac jak serial Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 22:31 iberka napisała: > To jest format programu znany na całym świecie. Zatem na całym świecie użytkowo traktuje się ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.02.21, 01:19 ... bo żaden normalny psycholog nie chciał tego firmować swoją twarzą? Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 13:41 Kto ma tyle czasu do stracenia, żeby oglądać wszystkie wersje językowe/narodowe tego samego programu?? No chyba, że badania socjologiczne robiłaś do doktoratu... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 16:47 Zamiast faktów TVN i innych Wiadomości oglądam śluby 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ślub od 1 wejrzenia 01.05.21, 19:47 Ale czemu do stracenia. Ja nie oglądam ale to nie znaczy, ze uwazam ze moj sposob na wolny czas jest jedyny prawilny Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 01:24 Też nie widzę szkodliwości tego typu programów. Zresztą w którejś z edycji dobrali fajną parę, która do dziś jest małżeństwem, i doczekali się już drugiego potomka. A podobny "Rolnik szuka żony" ma naprawdę sporo par na koncie, które do dziś są razem i obrosły w dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 16:38 Tydzień temu oglądnęłam i już czekam na c.d. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 16:46 Dla mnie zawsze było, bo korzystam z pakietu Unlimited Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 17:45 Oglądałam tydzień temu na Playerze. Zastanawialam się, czy będą sensowni faceci w tym sezonie. Ten program to moja ulubiona guilty pleasure Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.02.21, 18:40 Wykorzystywanie ułomnośc ludzkich dla kasy.Nie oglądam- nie przykładam ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 13:43 Niemożność znalezienia sobie samemu partnera i korzystanie w tym celu z wątpliwych znawców to jakaś forma ułomności. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 14:59 To już wiem dlaczego ematka mnie nienawidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 18:57 Idź do kolejnej edycji ,,slubu " ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 01:27 Wykorzystywanie ułomności to chyba bardziej w ,,Chłopakach do wzięcia". Chociaż w sumie tutaj też wywlekli niefajne sprawy rodzinne, które to moim zdaniem nie powinny być pokazywane w t, ale są dla ogladalności zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 11:56 Za to sympatyczne (pod wpływem wątku obejrzałam, a niech to... ) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.02.21, 16:16 Na TVN player jest już drugi odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.02.21, 11:38 Nie. Pierwsza seria to było moje guilty pleasure, ale potem nie dałam już rady. Dziwię się, że ludzie wiedząc w co wchodzą, nadal się tam pchają. W pierwszej serii tego nie wiedzieli, ale potem już tak. Faceci są tragiczni, a oczekiwania mają, jakby byli prezesami o wyglądzie pół-boga. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 20:42 Widziały? No więc ja pod wpływem tego wątku obejrzałam (wcześniej nie znałam tego programu, serio, serio), i szczerze mówiąc inaczej obstawiałam. Myślałam, że Izę połączą z Karolem. Ale nie, jednak Iza+Kamil. hm....Nie wiem, czy to, że Iza zabalowała noc poprzednią, czy ten stres, no ale ja nie bardzo wierzę w powodzenie tej pary ... I ten jej zawód w oczach, że Kamil jest młodszy....Kurcze, oni do siebie nie pasują A Iga plus Karol- może rzeczywiście fajnie? I fajnie wyszło z Laurą i Maćkiem, jakoś od razu czułam, że ich połączą. Moim zdaniem trafili !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 20:53 Fajnie, że zaspoilerowałaś odcinek, którego jeszcze nie było w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 20:56 Zepsułaś niespodziankę chociaż patrząc na reakcję Izy i Kamila w zapowiedziach czułam, że ich połączyli..... beznadziejnie. Kamil wygląda jak dzieciak no i Iza nie jest szczuplakiem, a on tylko chudą chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 23:34 solejrolia napisała: > Widziały? > > > > No więc ja pod wpływem tego wątku obejrzałam (wcześniej nie znałam tego program > u, serio, serio), i szczerze mówiąc inaczej obstawiałam. > > Myślałam, że Izę połączą z Karolem. Ale nie, jednak Iza+Kamil. hm....Nie wiem, > czy to, że Iza zabalowała noc poprzednią, czy ten stres, no ale ja nie bardzo > wierzę w powodzenie tej pary ... I ten jej zawód w oczach, że Kamil jest młodsz > y....Kurcze, oni do siebie nie pasują > > A Iga plus Karol- może rzeczywiście fajnie? > > I fajnie wyszło z Laurą i Maćkiem, jakoś od razu czułam, że ich połączą. Moim z > daniem trafili !!! > Iza i Kamil są do dzisiaj razem. Karol jest rozczarowany wyglądem Igi ( w ogóle nie rozumiem, jak można się tak uczesać na swój ślub, jakby szła po ziemniaki) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 00:33 Myślę że Karolowi nie o wygląd chodzi a o wiek Igi. Swoją drogą czy naprawdę nie mieli nikogo innego i musieli niedoświadczonemu facetowi dawać 5 lat starszą kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 01:17 O wygląd tez, przecież skomentował wymijająco że ,,noooo woli brunetki" - bardziej wprost już nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 06:29 Myslalam, ze Kamil dostanie te najszczuplejsza, bardzo do siebie pasowali i tworzyliby fajna.pare. Brunet dostanie brunetkę, a fryzjerka Wojtka. Faktycznie, jak brunet zobaczył swoja przyszła zone mina mu zrzedła. Nie wiem jak oni laczą tych ludzi w pary. Brunet na pewno zaznaczyl, ze woli brunetki, Kamil na pewno zaznaczyl, ze woli szczuple kobiety, a dali mu żonę z tendencją do tycia. A kandydatów podobno mieli bardzo dużo. Czy tu w ogole chodzi o uczrstników?! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 07:06 Teoretycznie "eksperci" kierują się wieloma przesłankami, łącznie z zapachem. Może sam wygląd nie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 07:20 Niejednokrotnie bpodkreślają owi "eksperci", że być może on/ona przymknie oko na to co im się nie podoba, czego nie chcą skoro są inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 07:31 Ciekawe w jakich związkach są ci "eksperci"... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 06:51 tanebo001 napisał: > Myślę że Karolowi nie o wygląd chodzi a o wiek Igi. Swoją drogą czy naprawdę ni > e mieli nikogo innego i musieli niedoświadczonemu facetowi dawać 5 lat starszą > kobietę? Karol dostał młodszą. Pomieszałeś totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 07:08 Mój błąd. Kamil. Może eksperci założyli że Kamil który żyje głównie wśród kobiet powinien zostać zdominowany przez starszą babkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:09 Kamil, któremu nie wyszło samodzielne mieszkanie i po tygodniu wynajmu wrócił do mamusi? Po prostu lekko przeprowadzi się od jednej matki do drugiej Chwalił się, że się odchudził "z grubaska" to przy okazji może odchudzić żonę. Ja się nie dziwię, że ich połączono, bo poza wiekiem ci ludzie bardzo do siebie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 11:49 Jasne, Iza zastąpi matkę i zamiast myśleć o sobie, to będzie się opiekować dzieciuchowatym mężem. Ten Kamil na IG ma zdjęcia z życia, które nijak prorodzinne nie jest.....i "głębokie" bzdety o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 11:11 on dostał akurat młodszą Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 11:17 To podobno znowu wydziwiał że brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 17:23 > Karol jest rozczarowany wyglądem Igi > > ( w ogóle nie rozumiem, jak można się tak uczesać na swój ślub, jakby szła po z > iemniaki) Ja bym dodała, że wygląda na zażenowanego również jej zachowaniem. Możliwe, ze z nerwów, ale Iga zachowywała się niestosownie do wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 11:30 No jak trzpiotka. Trochę jak nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 11:36 Poniosło ją. Jeśli noc poślubna była OK to facet nie zrezygnuje raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 06:27 Moim zdaniem poszli w sensację-żeby coś się działo. Od początku obstawiałam pary Laura i Maciek, Iza i Karol, Iga i Kamil. To rozdanie mogło rokować. A oni połączyli konkretną Izę z maminsynkiem i nieatrakcyjną Igę z wymagającym Karolem. Ewidentnie liczyli na tarcia, łzy i szoł. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 08:09 Nie przesadzajmy już że Iga jest tak strasznie brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 09:06 BO NIE JEST! Jest ładna! Do tego sympatyczna, energiczna, spontaniczna a jednocześnie zorganizowana i poukładana. Ja ją tak odbieram. (taka Solejrolia sprzed 25lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 14:45 ma nieładne rysy i marne włosy ale bardzo nadrabia energią i figurą, moim zdaniem ogólne wrażenie robi lepsze niż np Laura która ma ok rysy (pod warunkiem ze się dziąsłowo nie uśmiecha) Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 22:57 Iga jest paskudna, ale to nie jej wina 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 23:08 Ona nie jest paskudna, jest tylko lekko infantylna. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 23:23 Tak też może być. Nie wiem skąd tyle złych ocen, opinii. Zobaczymy co dalej. Ja oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 23:23 Stres zjadł Izę. Z Igi wyszedł infantylizm i brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 23:30 Też myślę, że jest infantylna. A czy brak klasy czy tylko stres to się zobaczy. Zachowała się dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:12 Hejt na Igę w internecie jest obrzydliwy. Nie wiem czy widzieliście jej wpis na IG, gdzie cytuje komentarze nt swojego wyglądu: paszteciara, meliniara. Babska, które piszą takie opinie najwyraźniej zazdroszczą jej idealnej figury. Rzyg, że jedna kobieta może tak napisać o innej. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 11:51 Jest ładna, a nie podoba się zapewne członkom grona ctrl+c ctrl+v, bo jest naturalna. Stres źle znosi, to jest do przepracowania, bo nie panuje nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 12:56 No raczej nie zrobiłaby kariery w "Hotelu Paradise" czy "Wyspie miłości"... Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 13:48 No ale to NIE jest Hotel Paradise, zreszta tam te babki dopiero są okropne (napompowane, ładne to byłyby bez tych wypełniaczy...) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 09:40 tanebo001 napisał: > Nie przesadzajmy już że Iga jest tak strasznie brzydka... Strasznie może nie...ale nie oszukujemy się. Ładna to ona nie jest, do tego z wadą wymowy. I ta beznadziejna fryzura, okropny makijaż. Mogła bardziej się postarać na swój ślub. Jakoś zrobić lepsze, wizualne wrażenie... Kobieta musi faceta pociągać fizycznie. Bez tego nic nie wyjdzie. Iza go nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ślub od 1 wejrzenia 23.03.21, 20:57 Nie. Nie lubię tego typu programów, chociaż fakt, że jest to tak okropne, że jak trafiłam raz u szwagierki, to człowiek czuje coś w rodzaju chorej fascynacji. Tym niemniej dla mnie bardziej chore niż fascynujące, więc nie mam zamiaru marnować na to czasu, ten jeden fragment wystarczył mi aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 01:10 Ogladam, oglądam Myslałam że Karolowi Laurę dadzą...A tu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 07:44 ponis1990 napisała: > Ogladam, oglądam Myslałam że Karolowi Laurę dadzą...A tu lipa. > Tak samo myślałam! Oboje wydawali się najnormalniejsi, dojrzali i poukładani. Danie Laurze Maćka to, moim zdaniem, przepis na katastrofę. Obojgu brakuje tego samego (ciepłej rodziny), więc wzajemnie sobie tego nie dadzą, Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 09:01 W obu rodzinach gdzieś w tle był alkohol, i ten brak rodzicielskiego ciepła, to może ich zbliżyć. Tutaj akurat zbliżającej się katastrofy nie wyczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:15 Dwoje DDA w związku to raczej przepis na katastrofę. Maciek zdaje się nie ma żadnego poprawnego wzorca rodzica, bo ojciec porzucił rodzinę, a matka piła. Laura ma jedynie wzorzec matki, która umarła dość młodo. Może chociaż jest religijna i wspólna modlitwa ich połączy (piszę bez ironii). Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:28 Też tak myślę, dodatkowo maciek jest megazamkniety w sobie a Laura chyba megawrażliwa, obydwoje nieco nieufni do świata... No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 14:01 Też obawiam się katastrofy. Akurat Laurze szczerze kibicowałam, wiele przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 11:35 > Danie Laurze Maćka to, moim zdaniem, przepis na katastrofę. Obojgu brakuje tego > samego (ciepłej rodziny), więc wzajemnie sobie tego nie dadzą, Odszczekuję Obejrzałam kolejny odcinek i jestem pozytywnie Maćkiem zaskoczona. Może jednak się to uda? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 16:52 Ten Maciek wygląda jakby miał aspergera dlatego moim zdaniem to się nie uda a napewno będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 18:03 Jakby ci przed kamerami kazali opowiadać o patologii panującej w rodzinnym domu to też byś się zachowywała jak asparger. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:19 fioletowa01 napisał(a): > Ten Maciek wygląda jakby miał aspergera dlatego moim zdaniem to się nie uda a > napewno będzie trudno. Na pewno im nie wyjdzie. I to nie przez to. W szóstym odcinku wystraszył Laurę swoją gadką o religijności. Jak jakiś fanatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 16:56 Torpedowanie religijności to akurat pewnie było w scenariuszu tak jak to lokowanie fiata 500. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 20:01 > Na pewno im nie wyjdzie. I to nie przez to. W szóstym odcinku wystraszył Laurę > swoją gadką o religijności. > > Jak jakiś fanatyk. Właśnie doszłam do tego odcinka i wróciłam do przekonania, ze to jednak nie wyjdzie A Laura sprawia tak dobre wrażenie, że aż mi jej szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 05:46 Ja bym coś poszukał .Ale żadna mnie niezadowala . Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 10:33 śmiertelnie mnie nudzą takie produkcje Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 13:59 widziałam tylko zapowiedzi. ale zastanawia mnie, jakim cudem państwo pozwala na taki cyrk, bo przecież te śluby są prawdziwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 14:05 Decydują się na to chętni, dorośli, w pełni świadomi ludzie zatem co państwo ma do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 14:37 Ten program to moje guilty pleasure. W tym sezonie wyjątkowo stawiają na show i oglądalność sądząc po kandydatach DDA i Asperger,być może się mylę ale jeden z tych chłopaków wygląda jakby miał wysoko funkcjonujący autyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 15:45 Oglądałam kilka starszych edycji, ale już nie mogę patrzeć. Program naprawdę szkodliwy, eksperci od siedmiu boleści w ramach show bawią się życiem zdesperowanych ludzi. Przecież tu nikogo nie obchodzi, by sobie ułożyli życie. Zawsze dobierają pary wedle tego samego klucza: jedna idealna, by wyszło im, dzięki temu program może się promować. Druga pół na pół, może wyjdzie, może nie, ale będzie ciekawie. I trzecia zupełnie nieudana, co służy dramom na ekranie. Do tego obrzydliwe podwójne standardy, pamiętam, jak w jednej edycji facetowi wybrali dziewczynę marzeń pod względem wyglądu, dokładnie taką, jaką opisał, że chce. Z kolei w drugiej parze dziewczyna marząca o wysokim, szczupłym brunecie dostała niskiego grubasa. Gdy mówiła, że jej nie pociąga, eksperci wsiedli na nią, że patrzy tylko na wygląd, jest płytka i tak dalej Żenada. Często też dobierają totalnych obiboków, leni i pasożytów do kobiet zaradnych i ogarniętych życiowo. Ci eksperci to z Koziej Wólki chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 16:51 Dodajmy do tego, że ten niski grubas miał wyjątkowo podły charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 21:43 Ten program ma też taki plus że pokazuje jak naprawdę wygląda i jak mieszka przeciętny człowiek w Polsce i ten obraz bardzo odbiega od tego co widzimy w internecie. Nie ma wymuskanych wnętrz jak z katalogu, idealnych ciał i perfekcyjnego wizerunku, za to są normalne wizerunkowe niedociągnięcia i wpadki typu nadrukowane brwi, styl któremu daleko do instagrama np kasetony na suficie, limonkowe ściany.To jest prawdziwe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 21:52 I prawdziwi ludzie. A nie tacy jak w modnych ostatnio "Hotelach paradise" czy "Wyspach miłości"... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 08:52 Z tymi parami, które są razem to wyszło pomimo decyzji "ekspertów" a nie dzięki nim. Na dwanaście ślubów tylko trzy nie skończyły się rozwodem, przy czym tylko dwa małżeństwa sprawiają wrażenie udanych. Nie dziwię się małżeństwom aranżowanym, dziwię się, że ludzie decydują się na udział widząc jakie numery Mosak i spółka potrafią odwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga.34 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 15:49 Jak można chłopakowi zrobić takie świństwo i wcisnąć mu dziewczynę starszą o 6 lat? Jaki to ma sens wg tych co dobierają pary? Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 15:56 Chcą, żeby był "show". Zawsze jedna para jest fatalnie dobrana, by były dramy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 24.03.21, 16:03 Wiek nie ma znaczenia. Ale w tym związku to ona będzie nosić spodnie. Taki związki nie są niczym wyjątkowym. Sęk w tym że ani ona ani on się na to nie pisali... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 22:52 A dlaczego to jest "takie świństwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:20 jaga.34 napisała: > Jak można chłopakowi zrobić takie świństwo i wcisnąć mu dziewczynę starszą o 6 > lat? > Jaki to ma sens wg tych co dobierają pary? Nadal są razem, więc to nie było świństwo 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:21 widziales juz finalowy odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:25 zlota.ptaszyna napisała: > widziales juz finalowy odcinek? > Nie wiem, czy to do mnie pytanie... Nie trzeba oglądać finału, żeby wiedziec. Każdy ma rodzinę i znajomych oraz znajomych znajomych Oni nie mieszkają w próżni, są widywani tu i tam ... Są też osoby pracujące w USC, które mają dostęp do danych i widać, czy dana para się rozwiodła. Program przecież nie jest w czasie rzeczywistym emitowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 25.03.21, 07:34 Podobno Kamil i Iza nadal są razem... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 08:16 Obejrzałam wczoraj odcinek że ślubami. Dobrze obstawiłam tylko jedna parę - Laura i Maciek. Serio Iza i Kamil nadal razem? Wydawala się najbardziej rozczarowana. Iga była masakryczne zdenerwowana, zachowywała się jakby wzięła garść tabletek na pobudzenie chyba z zamiarem. Bycia zabawna za wszelką cenę. Wyszło tak sobie. Maciek i ta brunetka-moim zdaniem oni najbardziej dopasowani, ale też chyba zamknięci w sobie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 11:51 Igę faktycznie zjadł stres. Ale pan młody zniósł to nieźle - jak darła japę na cały park że już idzie to on odkrzyknął "dawaj!". I wyraził się o jej urodzie "jest OK". Iza i Kamil może z tej szóstki są najlepiej dopasowani. O ile Iza będzie nosić spodnie. Podobno na insta znaleziono ich dwa posty z tego samego miejsca i czasu. Więc być może nadal są razem. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 15:59 Oglądałam. Iga ma 31 lat, nie dało się na nią patrzeć. Fryzurę pominę, bo serce się krajało. W końcu to ślub, w każdej innej sytuacji broniłabym. Zachowanie odstręczające, pijana była ? Facetowi współczuję, bo jeśli taka będzie stale, to nikt żadnej płci by nie wytrzymał. Pozostałe pary, kto wie ? Przynajmniej zachowywały się adekwatnie do sytuacji, był stres, trochę zjadał przy pierwszych rozmowach. Ale ogólnie wrażenie przyjemne. Karol i Iga to scenariusz na dramatyczne zakończenie. Obstawiam wielkie zakochanie ze strony Igi i wielki z tym kłopot Karola. Chyba zmarnowała wszystkie szanse, jesli mialyby jakies być, ze strony Karola. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 16:20 Co do fryzury - oni na ni nie mają wpływy. Panna może tylko wybrać suknię i bukiet. Fryzurę robił jej ktoś z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 16:21 O kurczę może rzeczywiście strzelił jakiegoś kieliszka na odstresowanie nie pomyślałam o tym ale wszystko by na to wskazywało Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 16:31 Najlepiej dobraną parą wizualnie byłaby Iga i Kamil i rzeczywiście są już plotki że to oni finalnie zostali parą, ma to sens bo z pewnością ludziom z tych programów zależy na utrzymywaniu popularności, mogą z tego wyciągnąć jakąś forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 16:43 gama2003 napisała: > Oglądałam. Iga ma 31 lat, nie dało się na nią patrzeć. Fryzurę pominę, bo serce > się krajało. W końcu to ślub, w każdej innej sytuacji broniłabym. > Zachowanie odstręczające, pijana była ? Mówiła na weselu, że nie pije w ogóle alkoholu i Karola za picie ganiała. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:03 Alkoholicy zaawansowani chyba się umia dobrze maskować Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 22:44 Pierwsze wrażenia: - Iga i Karol. Pani oszalała z nerwów. Nie jest tak że ona się jemu nie podoba. Ciągle na nią zerkał. I pominą jej pytanie czy podobają mu się blondynki. - Laura i Maciej. Pan ewidentnie zapomniał języka w gębie. Nie mógł powiedzieć czegoś dowcipnego co przełamałoby lody? Zresztą ona nie lepsza. - Izabela i Kamil. Mimo że różnica wieku była szokiem może z tego coś będzie. Ona już nim rządzi - kazała mu stanąć po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 26.03.21, 22:57 Kamil płynnie wejdzie w rolę pantofla. Jest duża szansa, że się dogadają, bo jest między nimi chemia. Iga Karolowi się nie podoba, co chyba najdobitniej widać na zdjęciu ślubnym. Laura i Maciej są tacy sympatyczni. Oby im się powiodło, niezależnie od tego czy będą razem, czy osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 00:09 lauren6 napisała: > Kamil płynnie wejdzie w rolę pantofla. Jest duża szansa, że się dogadają, bo je > st między nimi chemia. Nie było między nimi niezręcznej ciszy > Iga Karolowi się nie podoba, co chyba najdobitniej widać na zdjęciu ślubnym. jakim zdjęciu? To chyba w następnym odcinku? > Laura i Maciej są tacy sympatyczni. Oby im się powiodło, niezależnie od tego cz > y będą razem, czy osobno. Oby. Są trochę zbyt zamknięci w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 00:57 Jego mowa ciało jasno mówi (przynajmniej do tej chwili), że nie jest zainteresowany - odsuwa się, odchyla, ona nadskakuje jak pchła Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 09:42 iberka napisała: > Jego mowa ciało jasno mówi (przynajmniej do tej chwili), że nie jest zaintereso > wany - odsuwa się, odchyla, ona nadskakuje jak pchła Ona mu się nie podoba Nie będą razem. Jest po prostu uprzejmy i nie chce robić na razie afery. Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 11:51 Karol zdaje się być perfekcjonistą, który ma bardzo wysokie wymagania, co do parnerek- dlatego wciąż jest sam. Iga jest jego totalnym przeciwieństwem. Jest niestabilna emocjonalnie, zakompleksiona, a do tego ma specyficzną urodę, czyli wszystko to co jemu się nie podoba. To się nie ma prawa udać. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 15:45 Tak, zdaje się, że Karol szuka kobiety 2-3 ligi powyżej swojej. Albo obniży loty albo zawsze będzie sam Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 09:22 sofia_87 napisał(a): > Tak, zdaje się, że Karol szuka kobiety 2-3 ligi powyżej swojej. > Albo obniży loty albo zawsze będzie sam Karol bardzo chciał rozkręcić swój biznes i rozkręcił na popularności. Głównie na tym mu zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:04 On ma zupełnie nie uzasadnione poczucie lepszości, wygląda na to że żyje w przeświadczeniu że jest wysokim brunetem i to wystarczy żeby być w Polsce uznanym za atrakcyjnym, no niestety nie, twarz ziemniaka i bardzo słaba energia, poza tym jeździ jakimś szrotem czyli 90% kobiet które spotka uzna że nie jest zbyt zaradny, nie rozumiem dlaczego czuje taką wyższość. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:05 poprawka uznanym za atrakcyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:35 Czyli burak w ferrari wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:43 Nie ale ważna jest męska energia, nie wystarczy być wysokim brunetem. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:52 Ale wg kobiet męska energia przejawia się w marce samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 18:01 Nie wiem czym jeździ, ale z tych 3 facetów jest najmniej atrakcyjny. Wygląda jak przerośnięty chomik. Zachowanie Igi jest żenujące, szczególnie ten gest pięścią w stronę koleżanek na widok Karola. Z drugiej strony być może byłaby ona inaczej odbierana, gdyby trafiła na innego mężczyznę. Iga go zagaduje, żartuje, próbuje skrócić dystans, a ten stoi jakby połknął kołek. Nie wiem czy to ona działa na niego aż tak kastrująco, czy to taki charakter + nieumiejętne ukrywanie jak bardzo go od tej dziewczyny odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 18:10 Nie macie pojęcia jak działa na męskie ego kobieta zachwycona męską urodą... Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa01 Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.03.21, 10:46 Przerośnięty chomik z przerośniętym ego. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 11:55 Obejrzałam kolejny odcinek i Iza z Kamilem cośtam się tykają, a to za rekę, a to costam, szczególnie Kamil ją maca. Maciek Laurę tez coś, natomiast na Igę żal patrzeć, dalej skacze jak pchła a Karol ucieka ;p Co z tym weselem tym razem? Co to ma być? Namiot bez żadnego przystrojenia żadnego podestu do tańca (trzaskanie kieliszków i pierwszy taniec w szpilkach na trawie, uhum...) Kurde, grilla nieraz mieliśmy bardziej uroczystego niż to tam, co to miało być... Można było ten namiot bardziej przystroić i podest do środka czy coś... Sale były wtedy wszak otwarte w tamtym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 15:36 party.pl/tv-show/iza-i-kamil-ze-slubu-od-pierwszego-wejrzenia-nadal-sa-malzenstwem-oto-dowody-134728-r1/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 15:50 Zdjęcie z Sopotu mnie bawi skoro tam pojechali w podróż poślubną Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 17:55 Wszystkie pary fajne i zyczę im jak najlepiej Laura i Maciej..ach....jaka ona śliczna, a on wydaje sie zachwycony żoną (szwagier też! ) Iza i Kamil, pan młody nie może odkleić rąk i ust od apetycznej żony Iga i Karol, pączuś trochę sztywny, a żona jakby przedawkowała energetyki Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 22:59 Największe kontrowersje wzbudzają Izabela i Kamil. Owszem różnica wieku jest spora i w dodatku to kobieta jest starsza co nie jest normą. Tylko skąd to oburzenie? Co raz gdzieś słyszę z kobiecych ust zachwyt nad młodszym kochankiem. 90% kobiet które do mnie pisały na sympatii gdy miałem tam konto było starsze przynajmniej 5 lat. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 23:41 Z perspektywy 35 latki? Babka chciałaby szybko zrealizować scenariusz pt. Potomstwo. To chyba naturalne, nie ma już zbyt wiele czasu. Tymczasem trafia na chłopca w wieku, w którym facet jeszcze nie nadaje się na ojca zazwyczaj. I trzeba go nieco wychować do bycia głową rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 27.03.21, 23:45 30-latka? Kiedyś 20-latkowie zakładali rodziny. Sam znam takiego co występował do sądu o zgodę na ślub a dziecko pojawiło się dopiero po dwóch latach. Nie przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.03.21, 08:31 Ten Kamil sam przyznał, że wiedzie imprezowe życie, że traktuje dom jak hotel, że znajomi dziwili się, że chce się żenić. Znam trochę takich 30 a nawet 35 letnich chłopców. A potem pojawia się dziecko i zaczyna się jęczenie, jak mu strasznie oraz źle. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.03.21, 08:48 Różnie bywa. Są tacy którym się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Ślub od 1 wejrzenia 03.04.21, 08:16 No właśnie Ona nic nie odpowiedziała To ze szczęścia Bo zgłaszając się do programu marzyła o mężu który dom traktuje jak hotel Odpowiedz Link Zgłoś
1sonia1 Re: Ślub od 1 wejrzenia 02.05.21, 12:23 30 latek to chłopiec? Myślałam, że przyzwolenie dla facetów na bycie wiecznymi dziećmi już powoli mija. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.03.21, 00:05 Moim zdaniem Iza powinna dostać Kamila są wiekowio zbliżeni i pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ślub od 1 wejrzenia 28.03.21, 00:16 To o co ten hałas? Mam wrażenie że zaraz premier wypowie się na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś