ichi51e 14.03.21, 19:50 Ktos ma? Normalnie kupuje 41 a z rozmiarowki na stronie wychodzi 40... Wierzyc czy brać 41? Kopytko 25,5cm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canaille Re: tenisowki bensimon 14.03.21, 19:58 Normalnie kupuję 41, mam tenisówki typu pepegi bensimona też 41, nieco uciskały mnie na szwie na pięcie. Potraktowałam je użytkowo. 25,5 to Twoje kopytko czy ich kopytko? 25,5 to raczej 40. Jeśli większość Twoich butów ma minimum 26 cm, brałabym 41. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: tenisowki bensimon 14.03.21, 20:01 moje. No właśnie ja wole mieć luz niż żeby uciskalo... ryzyk-fizyk Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: tenisowki bensimon 14.03.21, 20:08 Absolutnie, mają dużą rozmiarówkę, potwierdzam. w ciuchach też, jakby niemiecką a nie francuską (uuuuuwielbiam kupować u nich spodnie, tak jakoś mi lżej na duszy (niestety tylko na duszy) ALE uważaj bo tenisówki bensimona maja taką cechę charakterystyczną, ze szybko pojawiają się niemile zapaszki, taka ich już uroda (klej ?) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: tenisowki bensimon 14.03.21, 21:36 Przepraszam że pytam, ale czym te pepegi różnią się od takich z rynku za 15 zł, jeżeli nawet śmierdzą tak samo?? Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: tenisowki bensimon 14.03.21, 22:52 Moje nie śmierdzą, zdziwiła mnie ta uwaga, ale wrzucam je co jakiś czas do pralki. I kosztowały zaledwie 2x tyle co Twoje z rynku, bo kupiłam je z rzutu outletowego w lumpeksie. Mają kilka różnych modeli i wiele kolorów oraz są bensimonami. Analizę porównawczą przeprowadź samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś