03.06.21, 08:44
plejada.pl/newsy/greg-collins-w-rozmowie-o-seksie-milosci-i-kobietach-internauci-oburzeni/v2nxc6k?utm_source=braciasamcy.pl_viasg_plejada&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 gości kojarzę tylko z epizody z Komendą. Ale teraz...
Obserwuj wątek
    • bigimax Re: Colins 03.06.21, 08:56
      o co dokladnie ci chodzi ? ze ma jakies wymagania ?
      • tanebo001 Re: Colins 03.06.21, 08:59
        "Wiem, że małe. Takie, żebym mógł ją podnieść i jak mnie będzie denerwować, to rzucić o łóżko, bo ja jestem temperamentną osobą" - przemocowiec
        "To, że kobiety wymagają od nas, nie wiadomo czego, to jest dopiero rozbestwienie się! A ładne kobiety, jeśli wymagają w ogóle czegokolwiek, to już jest chamstwo. To, że ty jesteś ładna, nic nie znaczy… Więc uwaga, skarbie: Nic ci się nie należy" - Józek
        "Nie należy się jej otwarcie drzwi samochodu, ani kupienie kanapki na stacji benzynowej... Jeżeli kobiety tak myślą, to nie dla mnie... Nawet nie na jedną noc!" - cham
        • huang_he Re: Colins 03.06.21, 09:02
          No i co? Może sobie głosić co chce. Ale jak widać - znajduje chętne. Czyli, jak to Triss mówi, nie ma ofiar...
          • tanebo001 Re: Colins 03.06.21, 14:42
            To coś nowego
        • bigimax Re: Colins 03.06.21, 09:11
          nie jedna a nawet wiekszosc by chciala tarzana ktory by je porzadnie wychedozyl

"To, że kobiety wymagają od nas, nie wiadomo czego, to jest dopiero rozbestwienie się! A ładne kobiety, jeśli wymagają w ogóle czegokolwiek, to już jest chamstwo. To, że ty jesteś ładna, nic nie znaczy… Więc uwaga, skarbie: Nic ci się nie należy

raczej feminista jest za rownouprawnieniem

• tanebo001 Re: Colins 03.06.21, 09:56
            🤦‍♂️
        • borsuczyca.klusek Re: Colins 03.06.21, 15:55
          Ale dlaczego nawet bułki nie kupi 🥺
          Uczucie miedzy mną a moim przyszłym mężem zaczęło się właśnie od parówki kupionej na stacji benzynowej. Możliwe że nie jedna miłość wybuchła po czymś podobnym 🤔
          • tanebo001 Re: Colins 03.06.21, 15:58
            o ten typ tak ma...
            • borsuczyca.klusek Re: Colins 03.06.21, 16:03
              Jednym słowem skąpy i głupi.
    • princesswhitewolf Re: Colins 03.06.21, 14:47
      ale po co czytasz o jakims facecie z zaburzeniami narcystycznymi. Przeciez to rys psychopatyczny. " mala by cisnac o lozko". Kanapki jej nie kupi. Psychol
      • tanebo001 Re: Colins 03.06.21, 15:12
        A wyskoczyło mi w newsach i aż rzuciło mną o ścianę...
        • princesswhitewolf Re: Colins 03.06.21, 18:39
          zatem wybaczam
    • majenkir Re: Colins 03.06.21, 15:22
      Co za obrzydliwa kreatura uncertain
      • bigimax Re: Colins 03.06.21, 16:14
        ale to chyba nie twoj problem i tak sie nie lapiesz
    • euze_bia000 Re: Colins 03.06.21, 17:18
      No właśnie, sam fakt że mieli epizod z Komendą sporo o nich mówi.. Prostaki i cebulaki.
    • geez_louise Re: Colins 03.06.21, 18:48
      Ciężkie dzieciństwo miał chłopak, dziwne by było, gdyby wyszedł z tego normalny. Dobrze, że przynajmniej rozgłasza na prawo i lewo te mądrości, jakąś cześć kobiet ostrzeże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka