pani07 30.06.21, 09:04 Dopiero w to "wchodzę"- widzę, jak wiele jest mozliwości słuchania różnych podcastów. Może nim przebiję się przez to jakieś polecone podcasty? Czego słuchają emamy i polecają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka-morska Re: Spotify 30.06.21, 09:11 Po polsku, angielsku czy jeszcze jakiś inny język? Ja słucham Brene Brown, BBC 6 Minute English, Chodź na słówko. Z moich bardziej branżowych - Learning Transfer Radio. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Spotify 30.06.21, 09:15 Po polsku przede wszystkim, ale mogę też być po angielsku. Dziękuję za pierwsze wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Spotify 30.06.21, 09:32 Spotify ma dobrą wyszukiwarkę po kategoriach, ranking podcastów z danego języka itd. Ogólnie Spotify jest moją wielką miłością od paru miesięcy. Mam konto rodzinne, reszta domowników też szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Spotify 30.06.21, 12:09 Dla mnie to właśnie niedawne odkrycie - szukam czegoś w ramach "poza telewizją". Odpowiedz Link Zgłoś
sojka.99 Re: Spotify 30.06.21, 10:57 Raport o stanie świata, Podsiadło Kotarski, Era Wodnika (świetna rozmowa z Ewą Wojdyłło, odcinek z połowy czerwca, innych nie słuchałam) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Spotify 30.06.21, 11:27 Jak Rosiak, to i Dział Zagraniczny powinien Ci przypaść do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Spotify 30.06.21, 12:08 Rosiaka wpisałam już sobie do biblioteki, bardzo rzetelny dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sojka.99 Re: Spotify 30.06.21, 12:18 Świetne są te podcasty, merytorycznie i językowo. W zalewie szybkich treści, przerywania, błyskawicznego dążenia do sedna to naprawdę miła odmiana. A dział zagraniczny też obczaję, słyszałam dużo dobrego, ale jeszcze nie miałam czasu posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś