Dodaj do ulubionych

Faceci, co was ujęło?

01.07.21, 17:49
Co was ujęło w pierwszym kontakcie z facetem, z którym wciąż jesteście i nic nie wskazuje, aby miało się to zmienić.
U mnie to zdecydowanie uśmiech z dołeczkiem w policzku plus ciepłe, dobre oczy. No i mowa ciała, która w momencie gdy się ze mną witał wiele załatwiła. Od razu wszystko było na tak, rozmowa tylko to potwierdziła
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:01
      U mnie byl piorun sycylijski, wiec tak naprawde nie moge wskazac jakichs konkretow. Poznalismy sie, a tydzien pozniej oboje przewrocilismy swoje zycia do gory nogami. Gdybym musiala znalezc jedna rzecz, to pierwszy raz trafil mi sie chlop z silniejsza niz moja wlasna osobowoscia, wiec od razu zwachalam wyzwanie. Fizycznie wszystko mi gralo.
    • cosmetic.wipes Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:07
      Zayebisty tyłek.
      A potem się okazało, że osobowościowo bardzo mi pasuje.
    • primula.alpicola Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:09
      Głos, radiowy ma.
    • eliszka25 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:30
      Na pierwszą randkę zabrał mnie na cmentarz. Poznaliśmy się przez internet, ale nie na żadnym portalu randkowym. Zanim się spotkaliśmy rozmawialiśmy na czacie i przez telefon. Dłuuuugie godziny 😉. Ma naszym pierwszym spotkaniu przywitał mnie bukietem metrowych róż. Wręczył mi ten bukiet i powiedział „w bagażniku mam jeszcze jeden”. To jedno zdanie sprawiło, że wpadłam po same uszy. Drugi bukiet był dla mojej siostry, która zmarła 3 tygodnie przed naszym spotkaniem. Tym sposobem pierwsza moja randka z mężem zaczęła się na cmentarzu. Tym gestem mnie ujął.
      • alterego72 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:35
        A ja pomyślałam, że to pytanie skierowane do gejów
      • po-trafie Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:15
        Piekna historia, bardzo!
        • eliszka25 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:11
          Nasza historia w ogóle jest dość nietypowa. Będzie co opowiadać wnukom, jak się jakichś doczekamy 😉
      • mrs.solis Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:34
        Fajny facet musi z niego byc.
        • eliszka25 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:12
          No jest 😊
    • chococaffe Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:40
      Myślalam, że to wątek skierowany do facetów (faceci, itd)
      • joana012 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 18:47
        chococaffe napisała:

> Myślalam, że to wątek skierowany do facetów (faceci, itd)

Fakt, lepiej brzmiałoby faceci, co was w nich ujęło
        Ale że emama jest płci żeńskiej to z gruntu nie kieruje się tutaj do facetów pytań 🙂
        • chococaffe Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:09
          Akurat zauważyłam w innym wątku:

taniarada o tiszantulu:
          "Ale tu damy nie widzę .Poza jedną tiszantul .To jest dama .Sama klasa w sobie.Amen. "

Czyli temat może byc otwartywink
          • livia.kalina Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:01
            Widzę, że upowszechniasz 🤣🤣🤣

I bardzo dobrze.
            • chococaffe Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:15
              Bo piękne!
          • eliszka25 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:13
            O kurka, to jest wręcz epokowy tekst 😂
            • livia.kalina Re: Faceci, co was ujęło? 02.07.21, 20:39
              No moje drogie, po to mam w sygnaturce, żeby Was nie ominęło!
    • srubokretka Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:04
      Duzo tego bylo: glos, wyglad, zachowanie. Mial swoj swiat, pasje, charyzme. Jest Polakiem, ale nie z zachowania. Wiedzialam, ze nie bedzie przeszkadzal mi w mojej pasji. Po 3 mies bylismy po slubie. Nikogo nie pytalismy o zdanie.
      • magdallenac Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:10
        srubokretka napisał:
        .
        > Jest Polakiem, ale nie z zachowania.

Mozesz rozwinac?
        • primula.alpicola Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:34
          Może lepiej nie🤔
          Potrzebujemy kilometrowego wątku o tym jak bardzo najgorsi są Polacy?
          • jolie Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:42
            Dokładnie. Zresztą Polacy są całkiem fajni.
          • magdallenac Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:46
            Ciekawam, jak to jest byc z zachowania niepolakiem- pierogow nie lubi? Po polsku nie mowi?
            • primula.alpicola Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:02
              Można się pokusić o zdekodowanie; może Polacy przeszkadzają w realizowaniu pasji i przed ślubem pyta kogoś o zdanie?
              • livia.kalina Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:02
                Tak wynika z kontekstu smile
            • srubokretka Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:12
              Jest bardzo otwarty na ludzi pozytywny, nie jest zakomplesiony, nie wciska alkoholu gosciom, tanczy kiedy chce i jak chce , potrafi z kazdym nieznajomym od razu zagadac, nie przeklina, ma cos z kameleona ( jakby spacjalna cecha, ktorej u nikogo innego nie zauwazylam) .... Jego najblisi koledzy sa Peruwianczykami ( widac wplyw).
              • joanna266 Re: Faceci, co was ujęło? 02.07.21, 21:02
                To mój dokładnie taki jest poza tym alkoholem wink I uważam ze jest bardzo polski smile
      • gliminstory Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:20
        a on pomyślał "niby Polka, ale nie z zachowania" ?
    • daniela34 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:05
      Uśmiechnięte oczy i poczucie humoru
    • po-trafie Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:15
      Byl wysoki, ubrany na czarno i niezadowolony ze swiata. Po czym klepnal mnie w tylek i jednak sie usmiechnal wink
    • kaki11 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:18
      A ja wiem? chyba całokształt. Jak się poznaliśmy, to od razu mi zadrgało ale trudno powiedzieć o co chodzi dokładnie - to mało uchwytne smile
    • fornita111 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:19
      No... Chemia. Cialo i twarz i "fluidy", to, ze byl dla mnie totalnie " ruchable" wink
    • majenkir Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:22
      Ogarnięcie. I troskliwość. Od razu było widać, że przy nim nie zginę 😂
    • jkl13 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:24
      Nie wiem,co mnie ujęło. Ale zawsze powtarzam mężowi, że dostał od losu najlepszy prezent na 18-tke. Bo mimo tego,że znaliśmy się wcześniej,jesteśmy parą od jego osiemnastych urodzin. Po prostu tego dnia coś zaskoczyło i od tego czasu jesteśmy razem. W tym roku mija nam 25 lat!
    • jolie Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:26
      Głos, barki i ramiona, ruchy, ogólnie jego męska energia. A gdy okazało się, że super się nam rozmawia, to wiedziałam, że mu nie odpuszczę. A życie dosyć szybko pokazało, że do tego ma jeszcze dobre serce.
    • semihora Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 19:53
      Hmm, oczy w kolorze ciemnego bursztynu i silne ramiona...? Tak teraz myślę, ale ogólne to była silna fala obopólnej chemii od pierwszego spojrzenia, więc w sumie trudno wskazać coś wyjątkowego.
    • homohominilupus Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:00
      Jak się niezobowiązująco przytuliliśmy na pożegnanie i poczułam przez ubranie jakie ma zayebiste ciało
    • lukrecja46 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:03
      Na pierwszym spotkaniu nienaganne maniery i brak kudłów na klacie
      Na drugim umiejętności łóżkowe
      No i było pozamiatane.
      • ladymercury Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:40
        A może u którejś było zwyczajnie?
        • ladymercury Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:46
          Chyba tylko w poście startowym i u Danieli. 😁
          • akseinga1975 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:03
            Wzrost, budowa ciala i ogolna przestojnosc. A przede wszystkim zapatrzenie we mnie ktore trwa od 25 lat. Nawet moja mama kiedys powiedziala "jak on na coebie patrzy z miloscia" chemia jest po tylu latach. Ale sa tez gorsze chwile zeby nie bylo tak idealnie.
          • daniela34 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:11
            U mnie było całkowicie zwyczajnie, tym bardziej że znaliśmy się jakiś czas zanim zostaliśmy parą.
            • cosmetic.wipes Re: Faceci, co was ujęło? 02.07.21, 21:22
              My też znaliśmy się jakiś czas. Zaczęło się od ons (ten boski tyłek), potem 3 lata kumplowania, a potem jakoś tak wyszło, że jesteśmy razem od 26 lat.
          • primula.alpicola Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:28
            I u mnie, zwyczajna znajomość przez parę lat, a potem poszło i ten głos zaczął działać.
      • engine8 [...] 01.07.21, 21:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • vre-sna Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 20:44
      Charyzma.
      A potem tylko wyzej.
      A jeszcze pozniej jak Betty Broderick jakos sie znalazlam.
      W sumie obiektywnie przykra historia.
    • black_halo Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:09
      Mial dlugie wlosy. Nadal ma tongue_out Slucha metalu - wiec wyglad + zainteresowania od razu 100% zgrania.
      • fornita111 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:29
        Dobrze, ze nadal ma, ada mi sie przypomniala big_grin ta to normalnie Dalila jedna
        • eliszka25 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:56
          😂
        • black_halo Re: Faceci, co was ujęło? 02.07.21, 19:55
          Jest miedzy mna a ada duza roznica. Ona chciala faceta z dlugimi wlosami a potem kazala mu je sciac, a ja chcialam miec z dlugimi wlosami i jak zetnie to go rzuce ;P
    • szmytka1 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:15
      jak spotkały się nasze ręce, to poczułam dreszcz. A w takim pierwszym kontakcie w ogóle to nic, znam go od zerówki, w szkolnym autobusie wkręcał mi gumę do żucia we włosy wredny typ
      • januszekxxl Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:21
        szmytka1 napisała:
        w szkolnym autobusie wkręcał mi gumę do żucia we włosy wredny typ

Nie wredny typ, tylko cię w ten sposób podrywał big_grin
    • nenia1 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:16
      Jestem wzrokowcem, facet musi mi się podobać. Obecny spodobał mi się bardzo od pierwszego wejrzenia
      od razu była silna chemia, lubię takich wysokich, szczupłych, męskich, energicznych facetów. To było pierwsze. Potem na szczęście okazało się, że ma też całkiem fajny charakter i podobne do mnie zainteresowania.
    • kalafiorowa.es Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:16
      Ciało. Jesu, jakie on ma boskie ciało 😍
    • ludzikmichelin4245 Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:21
      Różowy nosek. Śmieszny ogonek. Smutne, wystraszone oczęta smile
      A że jestem bigamistką, to dokoptowałam jeszcze drugiego facecika. Ten z kolei zachwycił mnie pocieszną niezdarnością i ślicznym futerkiem
      smile
      • ladymercury Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:27
        Ludzik😍To ja się przyznaje do trójkąta z chłopakiem i dziewczyną. Bigamistka biseksualna 😉
        Bo jak widać, nie mam szans być heteroseksualną monogamistka.
        Wszyscy boscy faceci tudzież adonisi ociekający seksem i charyzma wyjeci.
        Dla zwykłych zuczkow nic nie zostało.
    • trampki-w-kwiatki Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:21
      W moim pierwszym mężu poczucie humoru i to, że był taki delikatnym, "kobiecym" chłopcem (wrażliwym, miał dobry kontakt ze swoją mamą i rodzeństwem, nie wstydził się okazywania uczuć, lubił dzieci).
      W drugim życiowym partnerze ujął mnie jego spokój, a także troska, ciepłe relacje z rodziną, tak zwane dobre serce i że był zajebisty w łóżku.
    • default Re: Faceci, co was ujęło? 01.07.21, 21:54
      Głos. Zapach. Zielone oczy.
      Ale zakochałam się od pierwszego wejrzenia, z wzajemnością, wiec raczej o całokształt chodziło. Oboje byliśmy w związkach małżeńskich, które wkrótce zakończyliśmy, żeby być razem.
      • aragorna71 Re: Faceci, co was ujęło? 02.07.21, 14:31
        ujęła mnie ogromna wiedza zawodowa (poznaliśmy się na gruncie zawodowym) i jak zaprosił mnie na kolacje to od razu się zgodziłam. Zawsze w mężczyznach najbardziej ceniłam wiedze i tacy są dla mnie najseksowniejsi. Później okazało się, ze ma skomplikowana sytuacje rodzinna, jest po rozstaniu i ma 2 letnia córkę. Zaczęłam się wycofywać, ale okazało się, ze kolejna jego zaleta jest wspaniała matka, która namówiła mnie na związek z jej synem😉 Jesteśmy razem ponad 20 lat, w tym 14 po ślubie, mąż jest taki sam jak w momencie poznania a ja stałam się wredną babą.😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka