Dodaj do ulubionych

Wrocila po poltora roku

30.09.21, 16:03
Czas by wprowadzic obostrzenia, zamknac parki, lasy i plaze, skoro rezim sanitarny nie pomaga…

wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-w-polsce-odnotowano-ponad-sto-tys-zakazen-i-podejrzen-grypy-,nId,5552893
Obserwuj wątek
    • mallard Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:07
      Ach to ta menda mnie gnębiła przez ponad tydzień! Ani chory, ani zdrowy, słaby jak mucha, - nawet zwolnienia dwa dni wziąłem! 🙃
    • tiszantul Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:14
      Zaszczepieni chorują na grypę, niezaszczepieni na kowida, to chyba jasne smile
      Fajny był ten zjazd grypy w zeszłym roku w USA, zamiast wielu milionów jak co roku było kilka tysięcy. Mam nadzieję, ze naukowcy zbadają ten fenomen całkowitego zaniku grypy w zeszłym sezonie. Ciekawe, co powiedzą o zagadkowej korelacji z kowidem
    • majenkir Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:49
      Po przeczytaniu tytulu myślałam, że będzie o kotce, to i weszłam.
      • ichi51e Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:52
        tez myślałam ze będzie o kocie i chciałam hejtowac ze po półtora roku to pewnie inny
    • fandorina Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:49
      Ciekawe ile z tych zachorowań na grypę to Covid? Z tego co wiem zaszczepieni nie są testowani na covid tylko dostają diagnozę : grypa lub infekcja wirusowe. Dzięki temu 100% zachorowań to będą osoby niezaszczepione. Proste, szczepionka działa.
      • skumbrie Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:56
        No jakoś do trzeciej dawki barany trzeba zachęcić 😂
      • bigimax4 Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 18:56
        nie ja to wymyslilem ale bardzo o mi sie spodobalo
        po raz pierwszy w historii obwiniani za nie dzialanie preparatu sa ci ktorzy go nie wzieli
      • tiszantul Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 19:46
        "Ciekawe ile z tych zachorowań na grypę to Covid? Z tego co wiem zaszczepieni nie są testowani na covid tylko dostają diagnozę : grypa lub infekcja wirusowe. Dzięki temu 100% zachorowań to będą osoby niezaszczepione. Proste, szczepionka działa."

"Ufający nauce" nie w takie statystyki już wierzyli. Jeszcze będą nimi triumfalnie wymachiwać na forum
    • makurokurosek Re: Wrocila po poltora roku 30.09.21, 20:06
      Czyli mniej więcej tyle ile od lat odnotowujemy w tym okresie. Wystarczy zajrzeć do statystyk PZH. MZ próbuje z Polaków zrobić debili, aż dziw że nie wpadli na to by z internetu usunąć statystyki
      wwwold.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/grypa/2018/2018.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka