mashcaron 18.10.21, 12:34 Ematka nie zawodzi w tym temacie nigdy :p Piosenka po angielsku, w teledysku dwie (lub trzy, ale na pewno dwie) osoby eksplorują coś w rodzaju opuszczonej willi na pustyni, przysypanej piachem. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 13:05 Dodam, że głos na 99% kobiecy, piosenka chyba sprzed około 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 13:45 Dziewczyny, błagam was, wysilcie mózgownice bo oszaleję jak tego nie znajdę :p Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Szukam piosenki 18.10.21, 13:48 Znam tylko willę przysypaną śniegiem, "Last Christmas" to było czy to juz ten czas ? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 13:49 😅 Klimat podobny, też taki post apokaliptyczny 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:07 Lubię takie poszukiwania, ale daj więcej danych, po angielsku ale czy wykonawca z Polski? Jaki typ muzyki i co się tam działo? Najgorsze że coś mi świta, ale sobie nie mogę przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:12 Wykonawca na pewno nie polski,muzyka coś w stylu alternatywnej muzyki elektronicznej, ale tu nie jestem bardzo pewna czy dobrze to klasyfikuję. Łażą po tym piachu, skaczą chyba z dachu, zdaje się że jest tam też zasypany piachem basen. Nie dzieje się nic jakiegoś szczególnego :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:48 Nie, w sandstorm oni tam uciekali, a w tym moim sobie tak łażą i tyle :p muzyka o wiele spokojniejsza niż sandstorm. Przypomniał mi się taki detal ( może zaraz uda mi się wydusić z pamięci resztę:p), że na początku piosenki babka śpiewała coś w stylu "tatarata, ta ta, tatarata" 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:49 Hej, jak znasz melodie to odpalaj Shazam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:50 Melodia mi się właśnie przypomniała, ale tylko tego tatatarata, wystarczy?:p Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:56 Sprawdź, a jeśli nie to może pamiętasz choć kilka słów? I gdzie widziałaś teledysk, jeśli puszczali w tv to powinien być całkiem popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:58 Widziałam na jutubie, ale nie pamiętam jaką drogą do niego doszłam.. Słów niestety nie pamiętam, jeszcze :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 14:56 No niestety, albo ujowo tamtaramuję albo co, ale Shazam mówi, że to trudne i nie znajduje :p Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Szukam piosenki 18.10.21, 15:11 Swoją drogą ciekawy początek jak na muzykę elektroniczną, ta tam tam😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 15:46 Właśnie nie jestem pewna jak zakwalifikować ten kawałek.. podkład na pewno nie jest grany na instrumentach, stąd ta muzyka elektroniczna:p ale jest to spokojny kawałek, nie żadne techno z manieczek:p Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Szukam piosenki 18.10.21, 15:58 Jak znasz melodię to zadzwoń do mojego syna...on je dobry w te klocki 😜🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Szukam piosenki 18.10.21, 16:03 Jezu, teraz to ja chce wiedziec co to za piosenka 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Szukam piosenki 18.10.21, 16:38 Z piaskiem to mi sie tylko Spandau Ballet Gold kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 16:52 Przypomniałam sobie! Myjąc taras z gołębiego goofna 🤣Nie do końca się to zgadza z moim opisem, ale najważniejsze że mnie to już nie będzie męczyć 😁 Fol Chen - In Ruins Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Szukam piosenki 18.10.21, 19:28 no jest ta ta ra tam, nie da się ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Szukam piosenki 18.10.21, 19:48 Borze szumiący, dawno nic mnie tak nie męczyło jak ta piosenka... odetchnęłam z ulgą jak mnie olśniło ;p Odpowiedz Link Zgłoś