lajtova 26.10.21, 18:03 Polećcie proszę o sklep internetowy z świecami zapachowymi. Zależy mi żeby ich aromat był naprawdę mocny i wyczuwalny. Preferuję zapachy owocowe, ale to nie jest warunek konieczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:21 Bardzo proszę o minimum 10 poleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:25 Przestawiłam się całkowicie na świece sojowe z naturalnymi olejkami. Pachną może mniej intensywnie niż parafinowe z syntetycznymi zapachami, ale nie są trucicielami. Zobacz Cztery Szpaki, Miodowa Mydlarnia, Hagi, Yush, Kandelove. Odpowiedz Link Zgłoś
ximeca Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 19:03 A da się kupić takie sojowe podłużne/stożkowe? Szukam takich, ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:27 Wuala www.pudelek.pl/swieca-o-zapachu-waginy-gwyneth-paltrow-wywolala-pozar-6599259268139904a Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:28 Jeremy Clarkson wypuścił świecę "My balls" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:32 Nie no. Mogę sobię ręką pomiziac i potem wąchac. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:38 lajtova napisał(a): > Nie no. Mogę sobię ręką pomiziac i potem wąchac. Za darmo. > Jeremego czy Gwineth? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:50 No ale potem wypadaloby jeszcze podpalić, ale to juz raczej niemiło Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:54 wyobraziłam sobie jak lajtova nurkuje z zapalniczką między nogami i podpala wystajacy sznureczek od tampona Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 20:36 Ej to dobre jest. Jakby co to wrzuce fotki. Ja pamietam jak się kury opalało dentauratem. Można i o tym pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 21:34 Jakby co to wrzuce fotki. Nie musisz, naprawde. Jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Świeczki zapachowe 26.10.21, 18:43 Nie wącham byle czego, wiec albo Baobab albo Fretka. Fretki lepiej nie palić, wiec masz baobaba. Akurat jest promka 10%, mam zamiar kupić karton na groby www.lookfantastic.pl/baobab-collection-max-feathers-various-sizes/13120088.html?rctxt=default Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Świeczki zapachowe 18.01.22, 12:54 Mnie po covidzie świece zapachowe pachną przede wszystkim parafiną. Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Świeczki zapachowe 18.01.22, 15:56 Zacznij kupować te sojowe. Parafinowe mają złą prasę zdrowotną. Te Mascota, którymi tu dziś spamowano, mam zamiar wypróbować, nie znałam wczesniej. Są w przezroczystym szkle, to dla mnie istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Świeczki zapachowe 18.01.22, 15:41 Jak już kupisz te świeczki to uważaj. Mogą do ciebie przyjść i je wypalić. I potem jest problem czy kazać odkupić. Nie ryzykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecoholiczka Re: Świeczki zapachowe 07.02.22, 19:14 Bardzo polecam świece od Makandulo. Intensywny zapach, naturalny skład, ręczne wykonanie sprawia że świece są unikatowe i niepowtarzalnie piękne. Wysoka jakość i cudowny wygląd. Naprawdę zapach jest naturalny i do tego relaksuje i odpręża. Gorąco polecam Już nie mogę się doczekać kolejnego zapachu Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
swiecoholiczka Re: Świeczki zapachowe 14.02.22, 20:38 Witajcie ponownie. Wracam do was z moim nowym odkryciem od Makandulo. Byłam przeziębiona i miałam duży problem z zatokami nic mi nie pomagało😒 nie lubię inchalacji i siedzenia z ręcznikiem na głowie oraz nawilżaczy emitujących ultradźwięki i nie dające żadnego efektu wkoncu zdecydowałam się na naturalną świece tymiankową do aromaterapii od Makandulo i jestem pozytywnie zaskoczona to naprawdę działa ból głowy ustąpił a wydzielina wkoncu zaczęła schodzić, wkoncu poczułam ulgę i mogę oddychać. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczono choć byłam nastawiona sceptycznie. Polecam sklep.makandulo.pl/pl/p/Swieca-tymiankowa/74 Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Świeczki zapachowe 04.06.23, 21:57 Jeremy Clarkson robi świece o zapachu swoich jąder i sprzedaje na swej farmie... Może się skusisz? Odpowiedz Link Zgłoś