trzecia.strona 06.11.21, 17:49 Przyslano mi informacje na komputer, ze moge zmienic Windows 10 na Windows11. Czy warto zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka11 Re: Windows 11 06.11.21, 18:00 O, o to samo chciałam dziś spytać. Latem wymieniłam laptopa, mam z Windows 10 i dostałam taką samą informację niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Windows 11 06.11.21, 18:09 Nie warto. Deepstate i inne Rzydy chcom przejąć władzę nad Twojom Duszom. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Windows 11 06.11.21, 18:22 Tylko jak jesteś zaszczepiona, bo wiadomo, że z Windows 11 te chipy w szczepionkach lepiej współpracują. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Windows 11 06.11.21, 19:21 Na chwilę obecną - nie. Nie wiemy jeszcze na ile dopracowany jest nowy Windows. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.strona Re: Windows 11 06.11.21, 21:25 Dziekuje. Taka odpowiedz mialam na mysli zadajac pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Windows 11 07.11.21, 01:07 Z mojego punktu widzenia nie warto. Widżety (reklamowane jako nowa wspaniałość) nie działają, Whatsappa udało mi się uruchomić dopiero po zainstalowaniu aplikacji z ich strony internetowej, bo apka z Microsoft Store nie działa, Messengera w formie apki nie da się uruchomić nijak. Dzisiaj ni z tego ni z owego przestał działać zrzut ekranu, na szczęście Microsoft szybko wypuścił łatkę. Na plus podrasowana szata graficzna i fajny nowy przycisk rozmieszczania okien. A, i jeszcze sobie wymyślili, że dołożą nową apkę Teamsową tylko do prywatnych czatów, na szczęście stara służbowa działa bez zakłóceń. Odpowiedz Link Zgłoś