bei Re: Oko w oko z wirusem 23.11.21, 14:37 Snajper, chociaż pustą wiadomość zostaw…. Martwimy się. Odpowiedz Link Zgłoś
z.szarych.stron Re: Oko w oko z wirusem 23.11.21, 14:45 Przeciez napisal, ze ma problem z komorka i moze nie pisac. A poza tym jest zaszczepiony chyba 3 dawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Oko w oko z wirusem 25.11.21, 12:24 Też liczę na komórkę. I czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 21:29 bei napisała: > Snajper, chociaż pustą wiadomość zostaw…. Martwimy się. Jestem nadal na Wołoskiej. Szczepcie się. Nie chcecie tu być. S Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 21:31 Nie chcemy też żebyś Ty tam był - wracaj jak najprędzej. I dzięki, ze się odzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 21:35 Trzymamy kciuki za szybki powrót do jako takiego zdrowia i do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 21:39 Trzymamy kciuki Snajper! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 21:43 No widzisz walczaku.Bej to Twoja stała fanka .😊 Na religii to zainteresował się gwardian.A na forum Kraj to tylko Pies .Na religię wróciła Pocoo ,ale ona też dzielnie walczy,zwłaszcza jak ma pozytywną energię .Wracaj na fora .Ty i ona .Pozdrówka . Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 22:13 Szczepimy się! Kciuki trzymamy 🍀🍀🍀🍀🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 22:14 Uff, wreszcie się odezwałes! Zdrowiej i uciekaj z tego przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 22:46 Fajnie, ze się odzywasz! zdrowiej i wychodź stamtąd prędko Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Oko w oko z wirusem 06.12.21, 00:16 Kolejną solidną garść życzeń najlepszych dla ciebie posyłam. Wychodź stamtąd jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Oko w oko z wirusem 06.12.21, 07:41 Nie chcemy tam być. Szczepimy się. I trzymamy mocno kciuki, żebyś jak najszybciej wydobrzał i wracał do domu 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jestem w domu 07.12.21, 03:05 evee1 napisała: > Zdrowia!!! Do zdrowia jeszcze daleko, ale potrafię już leżeć be tlenu. Nad pawą ręką też trzeba będzie ostro popracować, na razie do niczego się nie nadaje. Strata 20% płuc może da się odrobić. Unikajcie tej grypki. S Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Jestem w domu 07.12.21, 08:20 Dobrze dobrze, już tak ostro nie pracuj, wszystko po kolei i małymi krokami dochodzi się najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Oko w oko z wirusem 26.11.21, 21:09 A juz myslalam, ze to on. Snajper! Chociaz emotke wstaw! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 15:37 Co z Tobą chłopie? Pocoo napisała że jej chwil brakuje i już nie pisze.Nie ma .Taka wspaniała dziewczyna .Ty chociaż daj znać .Kurza twarz co za życie.Płakać się chce.Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 22:22 Jest nas tutaj więcej. Tych martwiących się. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 22:28 Snajper, chłopie zdrowiej i odzywaj się! Trzymam kciuki 🤞 Będzie dobrze, musi być 💪 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 19:42 Up! Snajper! Bo do Ciebie przyjade jak mi sie kwarantanna skonczy i nie przywioze ci mandarynek! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 22:34 Możemy się skrzyknąć i zakoczować pod szpitalem jak Cyganie! Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 23:12 Napisał dziś, tam gdzieś wyżej. Jak klikniecie od najnowszego, to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Oko w oko z wirusem 27.11.21, 23:10 Uściski, Snajper, mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Goń covida i do domu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 28.11.21, 00:05 migafka357 napisała: > Uściski, Snajper, mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Goń covida i do domu Snajper znów na pokładzie. Przeniesiony do strony czystej, a więc bez Delty. 🙂 Teraz sporo roboty przede mną, wypucowanie kikuta, przystrzyżenia brody a nade wszystko wzmocnienie płuc, coby mnie na całym pokladzie słychać bylo. Armada Omikrona coraz bliżej. 😁 S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Oko w oko z wirusem 28.11.21, 00:08 Chwała Bogu Teraz kolej na Pocoo .Nie ma jak moc . Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Oko w oko z wirusem 28.11.21, 00:16 W końcu dobra wiadomość Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Oko w oko z wirusem 28.11.21, 17:19 Cieszę się bardzo że już jesteś po tej lepsiejszej stronie, teraz to tylko kosmetyka Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Oko w oko z wirusem 01.12.21, 19:07 snajper55 napisał: > Snajper znów na pokładzie. Przeniesiony do strony czystej, a więc bez Delty. ? > ? Teraz sporo roboty przede mną, wypucowanie kikuta, przystrzyżenia brody a nad > e wszystko wzmocnienie płuc, coby mnie na całym pokladzie słychać bylo. Armada > Omikrona coraz bliżej. 😁 > > S. No. Trzymaj się i zdrowiej Jak siły wrócą to dawaj na forum- folia cudnie się pogrąża- pośmiejesz się to i płuca poćwiczysz Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Oko w oko z wirusem 01.12.21, 19:05 No, Snajper, dni lecą, a Ty się nie odzywasz - może choć dwa słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Oko w oko z wirusem 03.12.21, 00:36 Teraz dopiero odkryłam ten wątek. Snajper trzymaj sie i daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Oko w oko z wirusem 05.12.21, 23:42 Ja dobrze, a jak ma być? W sensie, jak zwykle ;p Jeśli chodzi ci o mój poprzedni wątek to znowu chwilowo ,,zapomniałam". Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 22:55 Pozdrowienia, Snajper, trzymaj się ciepło i wracaj jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Oko w oko z wirusem 04.12.21, 23:04 O kurcze, nadal w szpitalu, wyłaź stamtąd i nie wygłupiaj się już- ileż można się byczyć ?! No ! Ale dobrze, że się odezwałeś, a my nadal trzymamy kciuki. Wracaj do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Oko w oko z wirusem 06.12.21, 07:27 Snajper trzymam kciuki cały czas! Święta niedługo, czas wracać do domu. Zdrowiej chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
takabylawolaboska Re: Oko w oko z wirusem 09.12.21, 08:50 no i ??? -------- "...Traktowanie kapłaństwa w wielu krajach jako "gay profession" stało się dla Kościoła gangreną ..." - ks.Henryk Zieliński , red.nacz. tyg. kat. "Idziemy" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 09:18 premeda napisała: > No właśnie Snajper odezwij sie Hej 🙂 Jestem w domu i powoli będę dochodzić do formy. Sporo jest do zrobienia ale bedzie OK. W tej chwili priorytety to uruchomienie prawej ręki i chodzenie bez tlenu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 09:30 Snajper, bardzo się cieszę, że już Cię wypuścili, czyli będzie już tylko lepiej! Chociaż wiadomo, że regeneracja zajmuje sporo czasu, ale spacerki, dużo snu i oglądanie jakichś sympatycznych filmów zrobi swoje. Niech Cię rodzina dopieszcza Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 16:08 evee1 napisała: > Snajper, bardzo się cieszę, że już Cię wypuścili, czyli będzie już tylko lepiej > ! Chociaż wiadomo, że regeneracja zajmuje sporo czasu, ale spacerki, dużo snu i > oglądanie jakichś sympatycznych filmów zrobi swoje. Niech Cię rodzina dopieszc > za Tak, za jakieś 3 miesiące będę w formie i pojadę na Mazury obserwować moje ulubione dziezby gąsiorki images.app.goo.gl/eST9Ek2hLb7LCVDG7 Ale sen... Niewiele się o tym mówi, ale covid często uderza w psychikę. Paranoje, myśli samobójcze... Nie tylko zmiany węchu i smaku. Mnie się upiekło choć swoje dostałem i pewnie dlugo nie będę spokojnie zasypiać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 09:32 a co ci się stało w rękę? wypuścili cię do domu z tlenoterapią? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 15:01 bib24 napisała: > a co ci się stało w rękę? > wypuścili cię do domu z tlenoterapią? Przez rękę miałem stenty wprowadzane, bo ja z zawałem pojechałem do szpitala. Dołożył się covid i wyszła fioletowo-czarna ręka od przegubu do pachy. Spuchnięta jak balon. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 15:56 teraz rozumiem. myślałam, że to się wchodzi tętnica udową. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 16:15 bib24 napisała: > teraz rozumiem. myślałam, że to się wchodzi tętnica udową. Kiedys wchodzili udową. Tak mialem przy pierwszej koronarografii. Teraz wybierają i jeśli tylko można, wchodzą przez rękę. Krótsza droga to chyba mniejsze ryzyko no i potem uciskac dużo latwiej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 15:10 bib24 napisała: > wypuścili cię do domu z tlenoterapią? A skąd by mieli miejsca dla nowych? Ja przynajmniej leżąc czy siedząc tlenu nie potrzebowałem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 09:51 Dzięki, że napisałeś. Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 14:29 Prawą rękę ćwicz może pisaniem na forum, to nie będą lamentować, że nie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 15:20 morekac napisała: > Prawą rękę ćwicz może pisaniem na forum, to nie będą lamentować, że nie piszesz Na razie piszę leżąc lewą ręką trzymajac nią jednocześnie komórkę co wymaga małpich zdolności. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 17:55 snajper55 napisał: > morekac napisała: > > > Prawą rękę ćwicz może pisaniem na forum, to nie będą lamentować, że nie p > iszesz > > Na razie piszę leżąc lewą ręką trzymajac nią jednocześnie komórkę co wymaga mał > pich zdolności. > > S. Fajnie, że jestes z nami Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Oko w oko z wirusem 11.12.21, 17:52 Mówiłam Ci, że na tę wzmiankę o Tobie na pierwszej stronie Wyborczej to jeszcze przyjdzie nam poczekać. I bardzo się z tego cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
marusiatoja47 Re: Oko w oko z wirusem 12.12.21, 11:49 Snajper- bardzo się cieszę, że idzie ku dobremu! 😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś