Dodaj do ulubionych

Nowy James Bond

31.12.21, 23:53
Podobno obstawiaja ze bedzie to albo Caville albo Hardy.

Hardy jest swietnym aktorem ale to nie jest James Bond... British of Britishness w ujeciu. Heniek jest.

Moim kandydatem bylby tez Idris Elba ale podobno nie bardzo chce...uncertain

Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Nowy James Bond 31.12.21, 23:55
      Mowia, ze IE za stary sad Not for me ... ale mnie nikt nie chce sluchac tongue_out Cheers.
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:32
        Idris mógłby być czarnym charakterem
        I cię porwać. 😋
    • mondaymorning1987 Re: Nowy James Bond 31.12.21, 23:57
      Nasz Rafał Zawierucha aspirował w jednym wywiadzie
      • princesswhitewolf Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:09
        Nie mialby szans ze wzgledu na narodowosc. Irish z trudem raz przeszedl bo to byl Irish brytyjskiego chowu
        • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:19
          Myślę, że stanie na Heniu 😄 milusio, chociaż ja bym wolała Hiddlestona.
          Uroczy drań.
          Alle Henio też wzbudza moja sympatię i też pięknie nosi smoking😋
          • mondaymorning1987 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:22
            Mam tak samo
      • sumire Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:31
        A swoją drogą, to byłoby ciekawe, kogo z polskich aktorów ematka widziałaby w roli Bonda (tak, wiem, że to mało realne, ale tak sobie noworocznie gdybam).
    • kaka-llina Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:16
      Nigdy się specjalnie Bondem nie interesowałam ale gdzieś (sorry nie pamietam gdzie) szły ploty, ze następny Bond to kobita bedzie....
    • la_felicja Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:18
      Wszystko lepsze niż ten Janko Muzykant 20 lat później czyli Craig Daniels.
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 00:20
        Zawsze powtarzałam, że ten człowiek to obraza dla smokingu.
      • kocynder Re: Nowy James Bond 01.01.22, 02:27
        Więc nie jestem jedyna?! Kurczę, no, Catherina Zeta-Jones byłaby bardziej męska niż ten... A aktorsko na pewno jest lepsza (swoją drogą - nie trudne, wystarczy mieć talent aktorski na poziomie "kółka artystycznego" w przeciętnym gimnazjum, żeby być aktorsko lepszym niż Craig).
        • princesswhitewolf Re: Nowy James Bond 01.01.22, 07:09
          Nie nie jestes. Jego dziub w ciup i rozowa pomadka blee
          • ewa_2009 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 14:56
            kiedy (i gdzie) tą pomatkę smile prezentował?
      • mid.week Re: Nowy James Bond 01.01.22, 08:48
        Jak widzę Craiga to od razu mi się przypomina cieknący kran. Dla mnie ten facet na fizjonomie hydraulika
        • evolventa Re: Nowy James Bond 01.01.22, 09:00
          Paskudne to będzie, ale skoro dla kobiet nie ma w tej materii litości, to napiszę to: on się bardzo brzydko starzeje niestety.... jakieś takie te zmarszczki ma, że mu to bardzo urody odbiera, któraś z Was dobrze zauważyła, że wygląda jak Janko Muzykant 20 lat później
        • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:21
          Nie, raczej takiego fachury z PRL.
          • suki-z-godzin Re: Nowy James Bond 01.01.22, 14:22
            ladymercury napisał(a):

> Nie, raczej takiego fachury z PRL.
            >

młodszy brat Borewicza!
            • kocynder Re: Nowy James Bond 01.01.22, 14:57
              E tam. Borewicz mimo "przedstawionego" nosa miał na swoje czasy klasę. A Craig na swoje czasy ma ślimaczą buźkę, usteczka ściągnięte w "dziubek" jak małolata do słitfoci na insta i talent aktorski, że "Borewiczowi" mógłby buty pastować. I nie, nie uważam Cieślaka za ideał aktora.
              • suki-z-godzin Re: Nowy James Bond 01.01.22, 17:07
                O to, to. Borewicz to był taki po prostu facet. Craig to facecik
        • magda.z.bagien Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:49
          Ale za to ma przenikliwe spojrzenie, które szybko diagnozuje źródło usterki
          • kocynder Re: Nowy James Bond 01.01.22, 12:44
            Gdzie on ma tą przenikliwość? Rozmydlone oczka i buzia w ciup to jedyna jego "sztuka aktorska"...
            • magda.z.bagien Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:28
              Jeszcze praca szczęk, dużo wyraża zgryzem
              • kocynder Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:38
                Yyy... To może lepiej zmilczę, gdyż albowiem od kiedym go pierwszy raz ujrzała miałam wrażenie, że on nie ma zębów, czyli nie ma tez czegoś, co można by określić "zgryzem". Znaczy ma coś takiego z układem dolnej części twarzy, że mam wrażenie, jakby to była miękka masa, taka plastelina... O, dla kogoś kto oglądał "Labirynt" z Davidem Bovie (świetny film swoją drogą) - coś jak te kołatki na drzwiach. Kto nie oglądał - niech zobaczy.
        • chatgris01 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:40
          mid.week napisała:

> Jak widzę Craiga to od razu mi się przypomina cieknący kran. Dla mnie ten facet
          > na fizjonomie hydraulika

Mnie się kojarzy z halibutem. Ma identyczne oczy.

https://lh3.googleusercontent.com/5Wk_sdENWaHlp7Kv5xkLWgL0H0eOucNvquQWOBloaVnzy4AkovIH2Sj9lDxMn2nn02seMeAoGUNGW7CAaPDsDzBcVFAbIQMAxjO-xpI
          • kocynder Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:45
            O pfuj! Halibuty to ja znałam w formie już... No, w formie na talerzu. Nie podejrzewałam, że tro takie obrzydlistwo! Da się "odzobaczyć"? Z tym, że nie zgodzę się na porównanie halibuta z Craigiem. Halibut jest obrzydliwy, owszem, ale jest JAKIŚ. A Craig to taka... Plastelina. Galareta. Coś obłego, bezkształtnego...
          • mid.week Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:46
            😁
        • arwena_11 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 19:58
          Ale chyba nie polskiego. Jak sobie przypomnę te plakaty z polskim hydraulikiem, to z czym do czego 😀
      • chlodne_dlonie Re: Nowy James Bond 01.01.22, 19:44
        la_felicja napisała:

> Wszystko lepsze niż ten Janko Muzykant 20 lat później czyli Craig Daniels.

Ojjjjjj tak..TAK!!
        Popieram, może być nawet nasz Zawierucha wink
    • liliawodna222 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 01:01
      Henry, Henry... wink
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:25
        O tak, to ladykiller 😋
    • biala_ladecka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 01:10
      Jezu no nie Caville. Hardy, czemu nie. On jest bardzo plastyczny w charakteryzacji.
      • biala_ladecka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 01:13
        Chociaż po namyśle Hardy to by mi bardziej na Harry'ego Hole pasował.
        • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:24
          Zdecydowanie
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:24
        Lubię Hardy'ego i cenie jego aktorstwo, ale on nie ma prezencji na Bonda. Sorry, ale ta rola jest tak napisana, że to musi być ladykiller w smokingu. I być veryvery British.
    • krwawy.lolo Re: Nowy James Bond 01.01.22, 05:28
      Bugi, Drżejmsę!
    • bei Re: Nowy James Bond 01.01.22, 08:37
      Nowym Bondem miała być kobieta?
      • evolventa Re: Nowy James Bond 01.01.22, 09:01
        Też takie plotki słyszałam, nawet w którymś Graham Norton Show mówili o tym...
        • ajaksiowa Re: Nowy James Bond 01.01.22, 09:08
          No..kobita ..ale transwinkwink
          • majenkir Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:17
            Czyli dalej chłop?
      • kropkacom Re: Nowy James Bond 01.01.22, 14:56
        Może agentem 007, ale nie Bodem. To różnica. I nie.
        • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:28
          No i jest kobieta 007. W ostatnim Bondzie.
          • kropkacom Re: Nowy James Bond 01.01.22, 16:23
            No ale to nie Bond tongue_out Zrobią restart serii. Nie mają zresztą wyjścia.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:32
      Henio boski, jestem za.

W ogóle może być ktokolwiek, byle bez wydziwiania. Lubię Idrisa Elbę, ale on się kompletnie nie nadaje. Zresztą może jestem za mało postępowa, ale Bond ma być facetem wyglądającym jak rezultat wieków celowej hodowli idealnego osobnika z brytolskiej klasy wyższej. Taki ludzki odpowiednik rasowego ogiera.
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:44
        O, z ust mi to wyjelas😄
      • 1matka-polka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:48
        "Bond ma być facetem wyglądającym jak rezultat wieków celowej hodowli idealnego osobnika z brytolskiej klasy wyższej.“

W takim razie Henry powinien schudnac ze 20 kg, bo taki przypakowany, to nie pasuje.
        • dr.amy.farrah.fowler Re: Nowy James Bond 01.01.22, 12:00
          W The Man from UNCLE nie był aż tak przypakowany i zajebiście wyglądał w garniturze i z gnatem, więc da radę.
          • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 12:06
            W Mission Imposible też spoko.
            • dr.amy.farrah.fowler Re: Nowy James Bond 01.01.22, 13:13
              Tak, dokładnie!

(Już zapomniałam, że tam grał).
          • borsuczyca.klusek Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:09
            dr.amy.farrah.fowler napisał(a):

> W The Man from UNCLE nie był aż tak przypakowany i zajebiście wyglądał w garnit
            > urze i z gnatem, więc da radę.
            >

Ten drugi podobał mi się znacznie bardziej.
            Henry w tym filmie robił za tło.
      • sophia.87 Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:55
        To idealny byłby Alexander Skarsgard, o ile popracowalby nad akcentem.
        Elba w roli Bonda to jakiś żart
    • 1matka-polka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:36
      Heniek za to nie umie grać, co jest jednak troche zenujace dla postronnych...
      • ladymercury Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:42
        No wiesz, Craig też nie umiał, a na Henia można chociaż popatrzeć bez wstrząsu.
        Ale w Wiedzminie był całkiem ok.
        • 1matka-polka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:46
          Craoga znam tylko ze zdjec.
        • biala_ladecka Re: Nowy James Bond 01.01.22, 11:56
          No to już jest rzecz gustu. Bez wahania wolałabym popatrzeć na Craiga niż Caville'a. W Wiedzminie był najlepszy, ale to nie znaczy, że dobry wink
        • bene_gesserit Re: Nowy James Bond 01.01.22, 16:27
          ladymercury napisał(a):

> No wiesz, Craig też nie umiał, a na Henia można chociaż popatrzeć bez wstrząsu.
          > Ale w Wiedzminie był całkiem ok.

Craig jest świetnym aktorem o poważnym dorobku. Mnie zachwycił długo przed Bondem.
          Henio, gdyby nie fakt, że podoba się paniom, nie miałby szans na to, do czego doszedł. W Wiedzminie jest świetny w scenach walki, natomiast w romantycznych _kompletnie_ drewniany. Zero, null, nie można w tę wielką namiętność uwierzyć w żaden sposób.
    • bigzaganiacz [...] 01.01.22, 14:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sumire Re: Nowy James Bond 01.01.22, 14:55
      Mnie się wydaje, że postawią na kogoś mniej znanego - jednak Bond to rzadko jest aktor z aktualnej ścisłej czołówki, przeważnie ktoś znany, ale nie bożyszcze.
      Czytałam, że ostatnio Riz Ahmed ma dobrą pozycję u bukmacherów. To byłoby ciekawe, choć wielu by się wściekło.
    • kropkacom Re: Nowy James Bond 01.01.22, 15:02
      Obaj panowie są zaangażowani w seryjne projekty z tego co się nie mylę. Nie wiem jak Elba. Zaakceptuje każdy wybór.
    • bene_gesserit Re: Nowy James Bond 01.01.22, 16:19
      Ja bym wolała kobietę. Media swego czasu obstawiały tę panią:
      https://media.vogue.fr/photos/5d2c4510c9cf700008f68f3c/master/w_1600,c_limit/D4_6SNzWwAAyAfV.jpg
      Ja, jeśli miałabym moc decyzyjną, postawiłabym na Susan Wokomę:
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1HXKH3a2OhKnPYaPAlIHTg09nUTK1O5WuyA&usqp=CAU

Widziałam ją w Crazyhead i Enoli Holmes, jest obdarzona dziką sceniczną charyzmą, co jest bardzo rzadkim zjawiskiem. Dopiero taki Bond by mnie zainteresował, bo generalnie uważam całą legendarną i kultową serię za potworne nudy.
      • bi_scotti Re: Nowy James Bond 01.01.22, 20:06
        I'm okay with any ... "lewackie zmiany" oryginalu by Fleming (BTW, czyta sie swietnie choc jest to wybitnie mizoginiczna seria, na dodatek juz w tej chwili completely old-fashion big_grin) ale kobiecie (Jane Bond???) mowie definitely "no" wink To jednak powinien byc facet, taki troche scoundrel, podrywacz, dobry tancerz, great lover, story-teller, klamczuszek, juz nawet niech nie nosi frakow czy smokingow ale no jednak facet wink No problem, jak dla mnie, jesli bedzie Asian-British, Indian-British, Polish-British, Jamaican-British ... wink whatever ... British accent mi nie robi wiec nie mam w tym kierunku potrzeb a nie mam tez watpliwosci, ze MI6 zatrudnia agents z kazdym mozliwym background, wiec i reality nie trzeba az tak naciagac gdyby actor mial byc with whatever roots. Ale, jakem feminist forver, please niech to jednak bedzie facet wink Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka