kot_filemon88 19.01.22, 19:12 Żakiet zwracam, już pisałam. Ale pojawiła się bluzka na przecenie. Nosialbym do jeansów, ale nie wiem czy kokarda nie jest za duża. Materiał to jedwab. Ładna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_filemon88 Re: Bluzka 19.01.22, 19:21 Nie odpisujcie, zobaczyłam zdjęcie syryjskiego dziecka i odechciało mi się zakupów. Co za świat. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Bluzka 19.01.22, 22:23 Ja też ci odpiszę, dobrze że się rozmysliłaś. Pretensjonalna ta bluzka, lubię ciekawe ubrania, ale jakaś taka dziwna jest, napuszona i sztywna, do sesji zdjęciowej spoko, ale nie wyobrażam sobie noszenia czegoś takiego na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Bluzka 19.01.22, 19:23 Tego typu rzeczy wyglądają dobrze tylko na modelkach, a i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Bluzka 19.01.22, 22:19 Pretensjonalna ta kokarda,na co dzień,do pracy nie bardzo. Chyba ,że jako wizytowa,ale chyba niepraktyczna będzie. Ja bym się zaraz stresowała, że ją poplamię winem czy czymś. Poza tym kolor i krój bardzo ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Bluzka 19.01.22, 22:41 Ta bluzka jest do zdjecia tylko, i to statycznego. Do noszenia przy najmniejszym wietrze bedzie sie rozwiewac, gniesc i wygladac niechlujnie. NIe mowiac o tym, ze jak ja nosic pod cos (zakiet np)? Do ubrania na manekin, choc material fajny i kolor tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Bluzka 20.01.22, 04:44 Za duża ta kokarda. Przy chodzeniu straci kształt. Chyba, że potrzebujesz tylko do zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Bluzka 20.01.22, 06:58 Piękna,ale jak dla mnie..kokarda za mała😉😉😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Bluzka 20.01.22, 13:13 Bluzka dla mnie straszna. Ale jak lubisz wyglądać jak zapakowany prezent ślubny, bierz śmiało.. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Bluzka 20.01.22, 23:13 W żadnym wypadku. Część elementów oversize, część normalna, a całość się gniecie. Odpowiedz Link Zgłoś