babie.lat0 26.01.22, 12:28 Znajoma, śliczna dziewczyna, uroda delikatnej blondynki. I ... ostrzyknięte usta! To widać. No niby ma widać ale jednak wcześniej było lepiej, ładniej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:31 Bo mogą, bo taka jest aktualnie moda, bo usta akurat można sobie ostrzyknąć za relatywnie niewielkie pieniądze. Dopóki to nie moje usta- niech sobie robią. Mnie się na ogół nie podoba, ale jak im się podoba to proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:33 Też nie mój gust, bo wg mnie w ogóle duże usta nie są ładne, teraz wszystkie chcą być jednakowe Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:34 Bo mogą? Bo chcą? Bo IM się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
szaraiwka Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:42 Bo najwyraźniej wstrzykiwanie sobie kwasów czy toksyn botulinowych ze źródeł nieznanych (znajoma lekarka mówi o całej mafii handlującej niepewnymi specyfikami z Chin) przez kosmetyczki czy innych specow nie mających nic wspólnego z medycyna budzi mniej obaw w społeczeństwie niż szczepionka. Zawsze mnie zastanawia ludzki umysł, gdy antyszczepionkowe tezy głosi glonojad Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:45 Mnie bardziej fascynują implanty w pośladkach. Ten kwas (czy co to tam jest) w ustach się chyba wchłania z czasem. A jak taki implant sobie wszczepisz, to potem żeby go wyjąć znowu musisz iść pod nóż. Jako, że oglądam dużo reality show, to się nasłuchałam o tych implantach i podobno całkiem niedawno laski latały sobie je wszczepiać do Turcji. I potem był problem z powrotem samolotem, bo nie bardzo można na tym od razu siadać. Tyle poświęceń 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 19:46 podaje_haslo_okon napisała: > podobno całkiem niedawno laski latały sobie je wszczepiać do Turcji. I potem był problem z powrotem samolotem, bo nie bardzo można na tym od razu siadać. Kuszetką mogły wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:45 Taka moda. Po 2 miesiacach kwas migruje i mamy cala twarz glonojada. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 12:47 Poka na przykładzie jakimś. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:15 Bo mają spaczone wyczucie estetyki i są podatne na doniesienia medialne o modnym wyglądzie oraz wydaje im się, że to sexy dla facetów. Owszem sexy ale tylko dla facetów powierzchownych, dla których kobieta jest jak kolejny gadżet. Faceci o szers, ych horyzontach nie gustują w wytatuowanych glonojadach Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:35 Ej ale może nie wrzucaj do jednego worka tatuaży i ust glonojada, co? Mam 2 tatuaże a kaczy dziób nie jest moja estetyka i nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:38 Mam na myśli tatuaże na udach, szyi oraz przedramionach lub plecach Dwa dyskretnie i ze smakiem wykonane są ładne / mogą być ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:58 A skąd wiesz czy to nie są dwa tatuaże na dwóch udach? Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 21:21 podaje_haslo_okon napisała: > A skąd wiesz czy to nie są dwa tatuaże na dwóch udach? Dyskretne czyli nie na udach. Takie są odpychająco niedyskretne Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:59 sie wchlania, efekt czasowy Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:45 Bo są głupie i nakręcają siebie wzajemnie… jedna zrobi reszta leci, jak rzęski 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:47 Też się zastanawiałam, bo mam w pracy koleżankę, naprawdę śliczną, która też sobie "poprawiła". Odpowiedz Link Zgłoś
rich_coconut Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 20:50 Podobną refleksję miałam niedawno, zobaczywszy młodą, ładną ekspedientkę... Tylko z tymi okropnymi, zrobionymi ustami. Koszmar. Jeszcze, jak się postaram, to rozumiem "pogoń za młodością" w wykonaniu pań ok 40 -tki. Ale młode, piękne dziewczyny? Jakiś obłęd... Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 21:19 Zdradzę Wam, że te usta potrafią być dla mnie tak zjawiskowe, że czasami nie mogę od nich oderwać wzroku😁 dopiero po jakimś czasie się orientuję, że chyba powinnam oderwać wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 22:21 I to je utwierdza w przekonaniu że są piękne. Później będą się chwalić na ematce jak to „wszyscy się za mną oglądają!” 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 22:29 Niestety mam to samo. Rzęsy też mnie hipnotyzują. Znałam jedną taką z gąsienicami z jakiegoś chyba futra. Matko jak ja walczyłam by nie gapić się na rzesy w czasie rozmowy. Zmieniałam - rzesy, usta, rzesy, usta Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:40 Dziewczyna, która robi mi manicure ma takie. Cały czas się gapię na nią ( dobrze, że ona wzrok ma skierowany na moje paznokcie ) i zastanawiam się, czy to bardzo ciężko podnosić powieki z takim balastem. No normalnie mam ochotę zapytać się ile ważą. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 08:27 Byłam parę lat temu u dermatologa. Kobieta miała bez wątpienia zrobione usta, rzęsy, i Bóg raczy wiedzieć, co jeszcze. W sumie nie wyglądała bardzo źle, ale przypominała lalkę. Nie mogłam się skupić, na tym, co mówiła, bo patrzyłam jak zahipnotyzowana na jej twarz. Z miłą chęcią chciałabym wyglądać młodziej, ale widząc, jak nawet fachowcy robią sobie krzywdę, to mi się odechciewa jakichkolwiek ingerencji. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 22:17 Myślę, że dlatego, że im się tak podoba i że mogą. Nie moja estetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:15 Jeszcze rozumiem jakoś kobiety, którym młodość minęła (jakoś). Ale piękne, młode dziewczyny?! Ostatnio syn, 16 lat, zaptał" mamo, widziałaś tę dziewczynę z ustami, ale dziwnie wyglądała". To jakim facetom To się podoba, skoro chłopcy z buzującymi hormonami widzą, że coś nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:20 Rzadko udzielam się w takich watkach, ale tu muszę: te usta to jakis koszmar!!! Widuję na ulicy, kolezanka z pracy tez sobie zrobila. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:35 Jak sobie robią to dorosłe baby - to ich sprawa. Jak robi to 14 latka - o poważnie zastanawiałabym się nad niewydolnością rodziców i czy ktoś inny nie powinien mieć pieczy zastępczej nad nieletnią. Zgadnijcie kto na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 00:04 po prostu moda na kardashianki, różnego rodzaju teledyski z wulgarnymi latynoskami lub mulatkami, które z natury mają duże tyłki i usta. Tylko, że u białych kobiet i słowianek to wygląda śmiesznie i karykaturalnie. Przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 26.01.22, 23:53 Oj widac takie usta. Nie mam pojecia dlaczego kobiety sie oszpecaja. Moze to efekt jakiegos zaburzenia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 00:42 Oj, u mnie w pracy też jest taka dziewczyna. Kiedyś była śliczna, po pierwszym napompowaniu ust jeszcze jako tako wyglądała, ale kiedy zrobiła to drugi raz... Tego się nie da odzobaczyć, zamurowało mnie jak ją zobaczyłam, nie wiedziałam co powiedzieć. Wygląda jak swoja karykatura. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 01:14 Bo są młode, a to teraz modne. Wypełniacze są dobre w rozsądnej ilości dla kogoś kto się starzeje albo ma małe usta. W latach 60tych była moda na bardzo krótkie mini i nosiła każda, niezależnie od gabarytów czy urody nóg. Pod koniec lat 80tych w sklepach można było kupić samoopalacze i smarowałyśmy się nimi w nadmiarze, twarz żółta a reszta biała. Nie przeżywałabym tak bardzo ust koleżanki, moda jak moda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 05:54 Raczej kompleksy. Znam jednak osoby, które je zrobiły tak subtelnie, że obca osoba wcale by tego nie zauważyła, a jednak lekko powiększone naturalnie wyglądające usta, które wcześniej były wąskie bardzo mocno podkreślają urodę Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 13:48 Moja znajoma ostrzyknęla sobie tylko górną wargę bo była naprawdę wąska w porównaniu z dolną. Nie było jakiejś drastycznej zmiany, tzn zauważyłam że chyba górną wargę ma ciut szerszą ale że nie byłam pewna to nie spytałam wprost.Ale i tak sama się pochwaliła. Powiedziała też że ona zaczyna rozumieć te glonojady, tzn zaczyna rozumieć dlaczego one nie widzą że te usta mają za duże. Ona sama na początku jak zobaczyła się z tą ostrzyknętą wargą twierdziła że jest stanowczo za duża. Ale po jakimś czasie stwierdziła że w sumie to wcale nie jest za duża, nawet mogła być ciut większa. Doszła do wniosku że pewnie tak właśnie wygląda proces tworzenia ust glonojada. Początkowo wydaje się że usta są ok po czym dochodzi się do wniosku że jednak mogły być większe więc dziewczę usta powiększa i znów wydaje jej się przez jakiś czas że są ok ale jednak mogły być większe itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 14:47 Nie! Tak faktycznie jest Usta zaraz po zabiegu są opuchniete i przez to większe, po kilku dniach maleją. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 14:14 Mam 49 lat i rok temu powiększyłam usta - pierwszy zabiego to było 0,8 ml. Po 3 m-cach (bo pierwszy kwas się szybko wchłania) poszło następne 0,9 ml. Od tamtego czasu nie ruszam - ale za jakieś poł roku wiem że trzeba będzie dostrzyknąć. Trochę poprawiło mi to wygląd twarzy (odjęło około 3 lub 4 lata) bo już po moich ustach zaczynał by ć widać wiek. Ja jestem zadowolona i co około 1,5 roku lub dwa lata będę powtarzała zabieg - w zależności od ubytku kwasu z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Dlaczego to sobie robią : usta glonojada :/ 27.01.22, 14:34 Tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś