nena20 13.02.22, 21:43 Wszystko przez was, kurła jakie piękne talerze, patery, filiżanki można kupić na dziwnych stronach ze starociami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nena20 Re: Porcelana przepadłam 13.02.22, 22:10 villeroy&Boch seria botanic , talerze są piękne. Całe serie z ptakami, owocami. Nie znam się na tym kompletnie, dopiero rozpoznaje "rynek" 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
rich_coconut Re: Porcelana przepadłam 14.02.22, 13:51 To może nie kupuj zanim się nie naoglądasz wystarczająco. Bo potem szkoda nie kupić innych Dlatego kupuję pojedyncze sztuki, bo cały serwis to można mieć jeden, góra dwa. no... trzy A tak, kupując po jednym naczyniu, znacznie dłużej cieszysz się nowymi wzorami A dokupujesz kolejne, wchodząc coraz głębiej w temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Porcelana przepadłam 14.02.22, 14:05 Zupełnie nie mój gust i nie moje klimaty, ale fajnie jest mieć jakiegoś niegroźnego bzika Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Porcelana przepadłam 14.02.22, 14:11 Myślałam, ze pies rasy Porcelana bo ostatnio mnie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Porcelana przepadłam 14.02.22, 14:33 Też kocham te psy. Pies ma być myśliwski i zwisłouchy. Kupuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Porcelana przepadłam 14.02.22, 14:12 Ja mam gorzej. Parę osób wie, że lubię (ale niekoniecznie słyszy, że przystopowałam) i czasami kupuje mi rzeczy "obiektywnie" ładne, dobrej jakości, ale zupełnie nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś