zona_glusia 26.02.22, 20:53 Trwa zmasowany atak dezinformacyjny na Polskę, Estonię, Rumunię i Niemcy w social mediach. Przekaz ma na celu postawić w złym świetle Unię i NATO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bistian Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 20:55 zona_glusia napisał(a): > Trwa zmasowany atak dezinformacyjny na Polskę, Estonię, Rumunię i Niemcy w soc > ial mediach. Przekaz ma na celu postawić w złym świetle Unię i NATO. Ale ten Putin jest głupi! Myśli, że z płaczem polecimy do niego, żeby nas ratował? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 20:59 a to dotychczas trolle nie pluły na unię? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:36 Albo wypisywały, ze szczepionki szkodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:00 Przerażająca jest skala głupoty tych 'ataków'. Właśnie po przeczytaniu komentarza na FB weszłam na profil jakiegoś człowieka a tam materiały o tym, że ukraińscy nacjonaliści chcą uciekać do Polski, żeby zasiedlić tereny na wschodzie i uzyskać mniejszość w Sejmie... i tak dalej. Aż oczy przecieram, że ktoś to szeruje... Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:13 O, ja czytałam to z innym zakończeniem - chcą za kilka lat poprosić Putina o interwencję na naszym terytorium 🙈 Od razu zgłaszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:32 Fajnie, tylko po co najpierw obie to powtarzacie na innym forum? To jak przeflancowanie kawałka chwasta w inne miejsce ogrodu zanim się go wytnie tam, gdzie wyrósł najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:47 Czemu, bardzo dobrze ze napisały. Szkodliwość takich ataków jest żadna, można się tylko pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:57 Temu, że to nie jest forum zamknięte, nie wiesz kto czyta. Może trafi na kogoś, kto to wyśmieje, a może na kogoś, kto uwierzy. To, co dziewczyny zacytowały, to nie jest dezinformacja, to jest sianie zwątpienia, paniki, strachu. Naprawdę nie warto tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 22:03 Ale to jest tak zabawnie glupie, ze chyba szybciej uwierzylabym w fake jakoby Putin chcial zostac moim sluzacym. Odpowiedz Link Zgłoś
literalniie Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:09 Wystarczy spojrzeć na RT albo pravdę i już wiadomo jaki przekaz pochodzi z tych rejonów. Oni się w gruncie rzeczy mało subtelni. Przy okazji: grzeją temat konfliktu Polski z UE na tle LGBT - to lekcja dla naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:17 Od lat tolerujemy niejakiego Rydzyka i radio Maryja, z przekaźnikami na Uralu i antyunijnym przekazem, więc że tak powiem nihil novi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:49 milupaa napisała: > Kto toleruje? wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Atak dezinformacyjny 26.02.22, 21:40 A to już od dawna trwa , nic nowego 😁 Odpowiedz Link Zgłoś