briar_rose Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 14:59 Kobieta "petarda" oszalała. Rozdaje ciosy na lewo i prawo ośmieszając siebie i swoich synów przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:04 Pani Smaszcz peron odjechał bardzo daleko, ale Pani Janachowskiej nie trawię od zawsze i cóż.....zapolowała bez wątpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:18 Co to znaczy zapolowała? Pan płomyk był rozwodnikiem zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:21 Zapolowała z dzidą i kuszą 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:23 Po czym pyknela bombelka. A tak swoja droga gdzie jest Riki? To jakby jego klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:32 Aaaaa sama sobie pyknela? Szanuję 😁 Spokojnie, spokojnie, młoda godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:02 Riki w telewizji też grasował. Na bank zna Kurzajewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:07 To Kurzajewski pisze listy do sympatii? Bo juz sie gubie w tym wielkim swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:46 Riki konsekwentnie omija wątki o pani S. Musi mieć jakieś insajdy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:36 A to spoko. Jak słyszę, że "zapolowała" to wyobrażam sobie od razu, że wlazła mu naga do łóżka, siadła i pan niemota bał się zrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:02 Dzidę do gardła przyłożyła i dzieciaka zrobiła. A pan, misiu biedny, nawet słówka nie pisnął, tylko karty potulnie oddał, a harpia teraz chodzi na te zakupy, co to nawet szofer ich unieść nie może. Co za los pana od świeczek spotkał, o boże, o boże. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:45 Dodajmy dla smaczku, ze na tych zakupach była Smaszcz ze swoim partnerem...a zaraz potem pisała do Janachowskiej, czy ta nie zna jakiegoś gacha dla niej...ale wsród znajomych Krzysztofa... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:34 No cóż, Janachowska zmonopolizowała milionerów, a nie tak się przecież umawiały.. To jej się dostało. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:30 hanusinamama napisała: > Dodajmy dla smaczku, ze na tych zakupach była Smaszcz ze swoim partnerem...a za > raz potem pisała do Janachowskiej, czy ta nie zna jakiegoś gacha dla niej...ale > wsród znajomych Krzysztofa... > Ale pomysl z jaka ulga odetchneli teraz wszyscy niesparowani znajomi Krzysztofa milionera, nawet nie zdawali sobie sprawy jak blisko tragedii byli Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 15:51 A to coś złego? W XXI wieku kobiecie nadal wolno być tylko omdlewającą leliją i czekać na księcia? Nie może przejąć inicjatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:47 Nie no coś ty. Wyjść za mąż za bogatego faceta to wstyd i hańba...co prawda wg. wielu pan na forum za gołodupca też...Czy ja moge prosić o widełki w jakich przyszły mąz powienien się mieścić aby nie było wstydu obrączkę na palec zakładać? Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:14 O, Iza zmieniła profil na prywatny. Jeszcze 2godziny temu był publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:27 A jak myślicie, te panie, które z Paulinką prowadzą wywiady i ją popierają, to w celu podpuszczenia jej jeszcze bardziej, czy faktycznie się z nią zgadzają? Bo oglądalność mają tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:29 Wszystkich pań nie kojarzę, Jaruzelska na stówkę była przerażona i modliła się w duchu, żeby niebacznym słowem nie podpaść, wiedziała, że w razie czego - żywa z planu nie ujdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:38 Też bym była przerażona. Petarda jest nieobliczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:31 jakie to wszystko jest oblesne...tesknie za czasami bez mediow spolecznosciowych, z aferkami opisywanymi w kolorowych gazetkach li tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:36 Wut? Naprawdę, większość osób radzi sobie z niewłażeniem nie tylko na Pudla, ale i na wątki na forach, traktujące o konkretnych sprawach. Tytuł wątku cię zmylił? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:47 Przeciez nie krytykuje watku na forum, w koncu w niego weszlam. Brzydza mnie po prostu te wszystkie celerbryckie aferki i wywlekanie wszystkiego online. Jakis taki niesmak odczuwam Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:48 Może liczyła na notowania giełdowe? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:52 Jezu, przeciez nie pisze o was czy o motywie tego watku, odnosze sie w tym momencie do bohaterek aferki, smaszcz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 16:58 Czy ja dobrze zrozumiałam odpowiedź Szmaszcz...ze niby ona tak dobrze zna męża Janachowskiej i z Krzysztofem znają sie jak łyse konie. I z nim jest w stałym kontakcie: "Nie zrozumiałaś ani krytyki, ani ironii, a z Krzysztofem rozmawiałam po tym zdarzeniu, mówiąc mu o tym, że darem jest Wasze dziecko, ale nie ty, bo Katarzynie intelektualnie, etycznie, moralnie, nie dorastasz do pięt." Ona insynuuje, ze za plecami janachowskiej ten Krzysztof gadał sobie ze Szmaszcz...o własnej żonie?? Jej krużganek spadł na głowę? Tak z 5 razy przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:05 Może Katarzyna to jej psiapsi? I przez wzgląd na stare, dobre czasy czasem sobie w trójkę na kawkę wyskoczą? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:22 kropkaa napisała: > Może Katarzyna to jej psiapsi? > I przez wzgląd na stare, dobre czasy czasem sobie w trójkę na kawkę wyskoczą? > 🤣 Jak jej psiapsi?! Skoro była żona Krzysztofa to Kamila a nie Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:28 Czy ktoś mógłby przeprowadzić dowód z opinii biegłego na okoliczność imienia byłej żony obecnego męża Izabeli Janachowskiej, bo nie wiem, czy była żona przyszłego męża Katarzyny Cichopek jest w mylnym błędzie czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:34 Biegły z zakresu heraldyki i genealogii pudelkowej. Ustanawiałabym z uśmiechem, jak sąd w sprawie Jurna Orda vs. Lempart zabezpieczał. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:37 Internet twierdzi, ze Kamila. Ale mam kolegę, którego żona zwie się Jadwiga, ale on mówi na nią Jagoda… Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:26 Bo to popularne zdrobnienie od Jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:48 I Minge twierdzi, ze zna męza Janachowskiej i jego byłą żonę i tam żadnej zdrady nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:38 Coś się zatem rąbnęło petardzie. Pojęcia nie mam, jak ma na imię była żona aktualnego męża Janachowskiej i czy ex jest jedna czy więcej. Dla mnie on jest nie do przejścia, nawet z tymi swoimi milionami. Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:23 Chyba nie bo ponoć Katarzyna to Kamila i petardzie się imiona poje.ały Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:00 olpa7 napisała: > Chyba nie bo ponoć Katarzyna to Kamila i petardzie się imiona poje.ały Cichopkowa jej siedzi w glowie😃 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:02 Trochę mi jej żal, żeby to się nie skończyło tak, że panią Paulinę to tyllko w PIS będą chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:20 Pierwszy raz widzę lepszą Nap... niż u nas na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:21 Jeszcze kilka takich wypowiedzi Smaszczówny a biskupi sami wystąpią z wnioskiem o stwierdzenie nieważności jej małżeństwa z Kurzajewskim i jednoczesną beatyfikację Kurzaja Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 17:49 Męczennikiem jak dla mnie to on był... Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:18 Zgadzam się, to męczennik był 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:17 They tried to make me go to Rehab But I said no, no, no Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:26 To idzie jeszcze dalej!!! Smaszcz zachwycona swoją zayebistoscia www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-grzmi-po-kolejnej-aferze-nie-dam-na-siebie-pluc-walcze-o-prawde-i-rodzine-6831812472826528a I pan znicz stanął w obronie rodziny- podobno to nie jest fejkowe konto. www.pudelek.pl/krzysztof-jablonski-grozi-paulinie-smaszcz-prawnikami-odczep-sie-i-zajmij-sie-wlasnym-zyciem-czekam-na-sprostowanie-6831814775257760a O jaką prawdę ona walczy? Nie zauważyła, że jej prawda nikogo nie interesuje? Włazi ludziom buciorami w prywatne życie, pluje na wszystkich a sama pisze ze nie da się opluc. Żal mi jej, z nią jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:38 Chyba ten zniczowy to fejk, skoro eks-żona to Kamila, a nie Katarzyna. Natomiast nie rozumiem, jak ludzie mogą podjudzać chorą kobietę do dalszych kroków, jak wszyscy widzą, że ona jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:42 Pudełek twierdzi, że janachowska potwierdziła prawdziwość profilu Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:50 W odpowiedzi jest, że ring girl będzie rafalala🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
rinoa_woman Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 18:48 Nie rozumiem sensu tych wszystkich dram, ktore ona rozpoczyna. Co siedzi jej w głowie albo czego tam brakuje, że ona MUSI bo inaczej sie udusi. Jeszcze pół biedy gdyby ona była zwykłą celebrytką czy po prostu exżoną celebryty, ale ona z siebie robi "kołcza" i w ogóle jakiś autorytet, a swoim zachowaniem reprezentuje coś zupełnie przeciwnego. To nie kobieta petarda, a raczej kobieta bałagan albo chaos! Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:04 Przyznam szczerze, że kiedy wydała Kurzopków-hopokrytów byłam w stanie ją zrozumieć. Ich świętoszkowatość była obrzydliwa i mogę sobie wyobrazić, że nie zdzierżyła exa robiącego kretynów z ich wspólnych dzieci. Ulało się jej i tyle. Ale teraz to już przestało być śmieszne. Albo jest mocno narcystyczna i po przychylnych komentarzach poczuła wiatr w żaglach i prawo do medialnej krucjaty w obronie "prawdy" i statusu pierwszych żon. Albo ujawniła się właśnie jej choroba psychiczna i kobieta jest właśnie w fazie manii. Tak czy siak, jej bliscy powinni interweniować, zanim całkowicie się pogrąży. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:11 A moim zdaniem dzieci wiedzialy o nowym związku ojca. Po prostu nie dzielili się tym z matką, teraz wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:26 Dzieci dorosłe, w połowie żonate. No proszę cię, umieją o siebie zadbać I sądzę, że doskonale synowie wiedzieli o związku ojca. Tylko nie było odważnego aby powiedzieć o tym matce Co, zważając na stan psychiczny rodzicielki wydaje się oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:15 Wszyscy mamy ubaw, ale to się wymyka spod kontroli i robi się dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:24 Smaszcz pewnie traci kontrakty, skoro wysmarowała pismo „do prasy” i pewnie będzie chciała ich obwinić za utratę zleceń 😂 Sama zrobiła z siebie pieniaczkę i niezrównoważoną psychicznie, a teraz groźby. Co następne? Zapisze się do PISu? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:31 Jakie konkretnie działania prawne? Przecież to Smaszczówna sama publikuje różne oświadczenia. Co mają do tego dziennikarze?! Jak widzę słowo mentoringowy to wiem jedno- trzeba wiać! Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:39 Uuu, przebiła wszystkie ematki... Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:05 Żadne pieniądze nie skłoniłyby mnie, żeby się pod tym podpisać 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:09 Swoją drogą, czy Pani Smaszcz mieszka w Poznaniu, że stamtąd ma pełnomocniczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:13 Jest kobietą bywałą, jak wiesz, z niejednego miasta prawnika brała Nie mogę przeżyć tego pisma, no, nie mogę, jestem cholernie ciekawa linii postępowania pani mecenas Borek. Pójdzie w zabranianie mediom cytowania publicznych wypowiedzi P. Sz. czy może w walkę o nakaz okraszania tychże cytatów - komentarzami nacechowanymi zachwytem i podziwem?? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:17 Też usiłuję się w tym doszukać sensu🤷♀️ Wszystkie portale, które dziś przeglądałam, po.prostu cytowały jej wypowiedzi i wrzucały zdjęcia z jej IG Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:25 daniela34 napisała: > Swoją drogą, czy Pani Smaszcz mieszka w Poznaniu, że stamtąd ma pełnomocniczkę? > Może tylko w Poznaniu udało jej się kogoś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:30 Bo wszystkie warsiaskie papugi już ją znają na pamięć i aż za dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:34 P. Smaszcz urodziła się w Poznaniu, to wygląda na jakąś pozazawodową znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:41 Współczuję pani mecenas. Pewnie biedna nie miała wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:22 daniela34 napisała: > Swoją drogą, czy Pani Smaszcz mieszka w Poznaniu, że stamtąd ma pełnomocniczkę? > nie, ale często tu bywa i wpier..dala się do towarzystwa biznesowego. umieram z ciekawości jak to będzie z nią teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:27 Cóż, ja na miejscu biznesmenów wiałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:33 Mam najgorsze przeczucia.... Ach, co to byłby za duet ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:46 Teraz to chyba zwieją wszyscy umiejący uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:57 A Pani Paulina będzie nawiązywać kontakty ze wszystkim, co się rusza i na drzewo nie ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:45 Cały czas mam tę przytoczoną przez Sophię wizję Hakiela,wyciąganego pazurami z nory, rozpaczliwie trzymającego się futryny Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:57 annaboleyn napisała: > Cały czas mam tę przytoczoną przez Sophię wizję Hakiela,wyciąganego pazurami z > nory, rozpaczliwie trzymającego się futryny 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:59 I piszczacego z przerażenia, o tym nie zapominaj ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:03 Tak! Może powinien pomyśleć o programie dla świadków koronnych... Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:14 maleficent6 napisała: > Żadne pieniądze nie skłoniłyby mnie, żeby się pod tym podpisać 😳 Przestań, może ją zastraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:23 Bez jaj, z domu bym nie wyszła po czymś takim. Może pani Borek, czy tam inny stworek, też czuje potrzebę obrony prawdy? Bo Paulina prawdy broni, swojej i cudzej. I synowie ją prosili o tą obronę. Ciekawe, czy prosili ją też o rozliczenie Janachowskiej z braku szacunku do eksi? 🤭🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:29 Ja Wam mówię, Paula jej trzyma zęby przy tętnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:35 annaboleyn > > Przestań, może ją zastraszyła Może się tylko uśmiechnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 12:02 Uwaga, uwaga! Utracono kontakt z rzeczywistością! Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:21 Wkracza Krzyś... www.pudelek.pl/krzysztof-jablonski-grozi-paulinie-smaszcz-prawnikami-odczep-sie-i-zajmij-sie-wlasnym-zyciem-czekam-na-sprostowanie-6831814775257760a Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:23 A, już jest, a ja nie na bieżąco z dramą 😂🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 20:18 Zastanawiające, że Znicz mówi coś w rodzaju "żona nie ma limitów na mojej karcie". To mimo wszystko nie brzmi jak równowaga małżeńska, raczej układ. To oczywiście obikbtematu Sssssnaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 20:45 Dopowiedzialas sobie - tam nie ma słowa o żadnej karcie: Dla jasności Iza nie ma limitów na zakupy i może kupować, co chce, bez konieczności rolowania mnie. To brzmi zupełnie inaczej niż to, co Ty sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 21:12 thank_you napisała: nie m > a limitów na zakupy i może kupować, co chce, bez konieczności rolowania mnie. > > Ok, może w gorączce żle to odczytałam, ale wydaje mi sie, że nie ja jedyna (komentarze na psie). Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 20:23 😂 wiedziałam, że tak będzie. Oj noszę, takie gófnobusze Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 19:32 Kurzajewski i Cichopek zostawili pod postem Janachowskiej polubienia Może Smaszcz liczyła na jakiś odzew, po którym mogłaby pojechać, a oni tak oszczędnie, łobuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 20:46 Celebryckie piekiełko. Jak dobrze, że od lat nie oglądam żadnych z tymi celebrytami programów, znam z pudla tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 20:15 Ja sobie nie wyobrażam co myślą i czują jej synowie czytając te jej wypociny. A jeszcze jak weźmiemy pod uwagę, że ona w każdym wpisie podkresla, że robi to w imię obrony swojej rodziny i dla swoich synów....Wstyd i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:00 Na moje to menopauza jej rozum odebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Smaszcz-Janachowska 08.11.22, 23:09 Moim zdaniem szmaszcz zaczyna zniżać się do poziomu jakimowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 06:58 To idealny komentarz do tego wątku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:44 „Ej, choć rzucimy teraz fejka, ze niby będziemy mieć dzidziusia, co…?” Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:28 Uuuu, mogłoby dojść do rękoczynów. Po co im to? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 06:57 O kurła, kocham ten wątek. Słowo "zesmaszczyć", względnie "zesmaszczyć się" zyskało dla mnie miano słowa roku. Dzięki autorko! A po drugie, Paulina chyba baaardzo żałuje, że jest już po rozwodzie z Maćkiem. Wygląda mi na taką, która ma ochotę TERAZ zrobić mu rozwód roku, taki z praniem brudów, wyciąganiem spraw bombelków (yep, tych dorosłych bombelków) wywiadami do mediów. Wtedy rozwiodła się cichutko, bo sama miała za uszami romansowanie zapewne, no to teraz odprawia rozwodowe poprawiny 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 06:59 I się doigrałyście www.plotek.pl/plotek/7,154063,29120337,paulina-smaszcz-podjela-dzialania-prawne-udostepnila-tresc.html#s=BoxOpImg11 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 07:20 Przeczytałam. No... nie powiem, jest o co pozywać. W tym artykule jest napisane: Paulina Smaszcz od dłuższego czasu zajmuje się zawodowo m.in. prowadzeniem kursów i szkoleń, w dużej mierze przeznaczonych z myślą o kobietach, które mają pomóc im rozwijać się w biznesie. Sugestia, że Smaszcz założyła firmę, by kobiety pomogły jej kursom i szkoleniom rozwijać się w biznesie, jest demaskująco-dyskredytująca. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 08:46 >I się doigrałyście Wszelkie pudelki, pomponiki czy inne plotki, to jej powinny zapłacić. Tyle tematów i rozrywki, co im ostatnio dostarczyła, to rzadko się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 08:55 Dobre wieści z rana pani Smaaaaaszcz się nie boi i będzie walczyć o siebie: www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-szykuje-sie-na-wojne-z-izabela-janachowska-i-krzysztofem-jablonskim-nie-boje-sie-to-oni-boja-sie-prawdy-6832039567010496a Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 08:59 Czekaj...czy ja dobrze rozumiem, że ona będzie walczyć o nie swoją prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:08 Tak, będzie walczyć o prawdę o związku Izy i jej męża z Iza i jej mężem😂 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:11 Ja prdle 🤦 to się robi coraz bardziej absurdalne. Współczuję Janachowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:17 To chyba kara za to, że Janachowska nie znalazła tego obiecanego milionera dla Pauliny ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:19 Ewidentnie był między paniami jakiś kwas wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:36 Mysle, ze nie bylo wczesniej kwasu. Wydaje mi sie, ze Petarda jest naprawde chora i wali na oslep w kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:19 Tak, będzie z nimi walczyć o prawdę o ich związku. Na wszystkich bogów ziemskich i podziemnych, to już nie peron, nie dworzec, tu całą infrastruktura PKP odjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:32 Janachowscy budują kolejną markę, plus dostało się dziecku. Nie mówiąc o włażeniu z buciorami w ich małżeńskie ustalenia, plus próby ( rozmawiałam z Krzysiem o twoich zakupach) skłocenia i ośmieszenia. Myślę, ze w Warszawie już slychać walce, których dosiada sztab prawników pary. Szczerze - na ich miejscu zabawiłabym się panią Paulinką tak, by na myśl o takich akcjach łapał ja bezdech i odruch ucieczki pod kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:28 gama2003 napisała: > Janachowscy budują kolejną markę, firma Janachowskiej cienko piszczy, nie budują nowej marki, tylko uciekają od długów. no ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:44 To tym bardziej uwłaczajace plotki mogą zaszkodzić. Mąż biznesmen z pewnością potrafi wychodzić spod wozu. Ale reklama dźwignią handlu i ten skandal im nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:23 Ona ma teraz misję ujawniać kłamców, hipokrytów i zdrajców 🙄 Ale przynajmniej już wiemy o kim były słowa z rozmowy u Jaruzelskiej o starcach robiących w spodnie 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:30 Wiesz co, to nie jest zabawne, to jest żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:34 Jest żenujące, o ile jeszcze jakoś wielkim wysiłkiem mogłam zrozumieć atak na Kurzopków, o tyle tego na Janachowską nijak. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:16 daniela34 napisała: > Jest żenujące, o ile jeszcze jakoś wielkim wysiłkiem mogłam zrozumieć atak na K > urzopków, o tyle tego na Janachowską nijak. Janachowska jest młoda, ładna (kwestia gustu, ale obiektywnie nic jej nie można zarzucić), ma w sobie iskrę i jakoś jej kariera się kręci, zapracowała na swoje nazwisko. Czyli zawiść może być wystarczającą pobudką. Gdyby Jabłoński związał się z kobietą w swoim wieku, to nie byłoby tematu, nikt by nie mówił o utrzymankach i starcach robiących w pieluchy. I to mnie najbardziej oburzyło, nie widzę tutaj niczego śmiesznego. Sorry, ale 60latek nie jest starcem. Nikt o 60 latku wychodzącym z żoną (w swoim! wieku) z biedronki nie pomyśli - starzec. Po raz kolejny wchodzimy kobietom do łóżka i stygmatyzujemy ich wybory, rozliczamy... Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 12:31 >>>Nikt o 60 latku wychodzącym z żoną (w swoim! wieku) z biedronki nie pomyśli - starzec. Zapytaj jakiegoś nastolatka, to się przekonasz, czy nikt Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:21 Paulina nie ma żadnych hamulców, niech ktoś tylko lekko zapachnie jej wrogiem - musi zginąć. Podejrzewam, że taka jest w każdej dziedzinie życia. A z drugiej strony zaliże i zagłaszcze, jeśli w zamian dostanie głaski, profity, miłość i uwielbienie. Maksymalistka taka. Mam kogoś podobnie działającego w otoczeniu i mechanizm jest identyczny. Jak się wkurzy, to ilość trupów po drodze nie jest ważna. Kompromitacja nie zaprząta myśli. Słowotok i walka do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 11:25 Ja chciałam zauważyć ze oberwało się też ex żone aktualnego meża Janachowskiej. jeżeli prawdą jest co pisze Minge, ze tam nie było zdrady tylko się rozwiedli tak zwyczajnie....to Smaszcz po tej kobiecie też pojechała, insytuując, ze była zdradzana, sponiewierana i ośmieszona... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 11:57 Smaszczowna ciągle podkreślała, że Krzysztof zostawił żonę w średnim wieku. Abstrahując od wszystkiego to miał z nią zostać z powodu wieku?! Ostatnią rzeczą jakiej bym chciała to być z mężem, który z litości nad moim średnim wiekiem mnie nie zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:48 Ona ma teraz misję ujawniać kłamców, hipokrytów i zdrajców Z tym pajacem Jakimowiczem niech spółkę założą. Wostatnim odcinku sagi petarda się żali, że jej matka czyta zle slowa o córci i płacze rzewnymi łzami. Paskudne, bezdusze ludziska tak robią seniorce. I wiecie co? Wniosek jest jeden. Ta kobieta jest po.prostu bezbrzeznie, przerażająco, niewypowiedzianie wręcz głupia. W taki czysty, krystaliczny sposob- głupia. A jak dorzucić do tego plebejskie prostactwo, to tworzy się alchemiczny koktajl z baśni o strasznych czarownicach. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:19 Tak, ona jest głupia i prymitywna, ma kompleksy i stąd też parcie na wykształcenie. I ma wysokie mniemanie o sobie. Pracy utrzymać nie potrafi, w jednej firmie max rok albo dwa lata. Uważała męża za ciapę i nie może znieść, że pracuje w tv i ułożył sobie życie uczuciowe. Zazdrości kobietom, które mają udane życie. Poza tym myślę, że menopauza jej wali głowę, albo jakaś choroba psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 11:01 Pracy nie może utrzymać, bo ona właśnie taka jest, jak teraz jest to widoczne dla wszystkich. Pisałam nie raz, że moja koleżanka z nią pracowała. Akurat nie należała do grona spijającego jej z dziubka, tylko wymagała od niej różnych działań i egzekwowała to. Od razu stała się wrogiem. Oczywiście Paulutek próbowała ją zniszczyć, tyle, że jej się nie udało. Ale nerwów koleżance naspuła. Choć nie tyle, ile mobbingowanym pracownicom. Oczywiście potem też pracodawcę prawnikami i sądami straszyła. Jak pracodawca zadziałał swoimi prawnikami, szybko się okazało, że w tej pracy ma już pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 11:49 Matka? Ale która, ta, o której P.Sz. powiedziała, że ją zawiodła, bo - jak cała rodzina - olała jej chorobę?? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 12:07 Wiesz matka jest "staruszką", więc może wiek (70l) ją usprawiedliwia 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 12:14 Powiem Ci, że nie brzmiała córka, jakby matkę COKOLWIEK usprawiedliwiało, no, ale skoro teraz się przydaje ) "Staruszka" Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:50 Choroba instagramowa. Nic dziwnego, że matka olała. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:57 maleficent6 napisała: > Czekaj...czy ja dobrze rozumiem, że ona będzie walczyć o nie swoją prawdę? Petarda W Walce O Prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 13:51 primula.alpicola napisała: > maleficent6 napisała: > > Czekaj...czy ja dobrze rozumiem, że ona będzie walczyć o nie swoją prawdę A bo to ona pierwsza w tym kraju? Kaczyński, Jakimowicz, i inni byli przed nią.. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:01 Może by to dochodzenie prawdy jakoś nazwać ? Tak medycznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:49 Może by to dochodzenie prawdy jakoś nazwać ? Tak medycznie ? Pierdolec. Dla odmiany zwykły, nie korona. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:52 gama2003 napisała: > Może by to dochodzenie prawdy jakoś nazwać ? Tak medycznie ? Syndrom Macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:54 A nie mówiłam, popcornu nie wystarczy. W sumie dobrze, że Petarda nie zdaje sobie sprawy z głębi żenady w jakiej tonie. Jeszcze by sobie coś zrobiła🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 14:50 Zastanawia mnie, czy ci prawnicy Jablonskiego, z którymi P.S. toczy rozmowy od wczoraj, tez są tak fejkowi jak wg P.S. wpis Jablonskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 15:05 To jest dziwne, bo ona z jednej strony upiera się, że to fake konto (sama tak myslalam), z drugiej - szeroko (jak to ona) opowiada, że nie da im się zastraszyć i że Jabłonski boi się prawdy. Z trzeciej strony - bo to pierwszy raz robi z logiki damę negocjowalnego afektu? Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:06 Ona cały czas pisze, że ma wsparcie synów, znajomych. Nie mogę w to uwierzyć. Nawet jak budowała jakaś swoją markę, to już chyba przepadła. Choć kto wie, może na fali popularności będzie miała boom na swoje uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:21 Nawet w obronie Grażynki Królikowskiej uaktywniły się koleżanki z szołbizu. A tu coś cisza na morzu, nikt się jak do tej pory nie wychylił z poparciem dla kobiety petardy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:40 > Choć kto wie, może na fali popularności będzie miała boom na swoje uslugi Też nad tym zastanawiam - pomoże jej to czy zaszkodzi przy sprzedaży usług. Wczoraj pomyślałam, że zaszkodzi i zaczęła to zauważać - stąd zaangażowanie tej prawniczki, żeby coś z tym zrobiła, a prawniczka wystosowała pismo, jakoby artykuły mediów przyczyniły się do zburzenia jej marki, którą budowała przez lata. I groźba, że zostaną pozwane, by to zrekompensować. Tak to to odczytuję. BDW - Katarzynie Cichopek afera podobno pomaga, ma więc obserwujących, większe zasięgi i nowe kontrakty. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 10:54 przepio napisała: > Ona cały czas pisze, że ma wsparcie synów, Nie ma. Myślę, że są tu osoby, które znają sprawę z drugiej strony, i z przyzwoitości (lub ze strachu;P) siedzą cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Smaszcz-Janachowska 09.11.22, 09:39 Jedna drugiej warta 😂 - jedna ma ogródek a druga jest w nim kretem, ot takie mini zoo Odpowiedz Link Zgłoś