geez_louise 27.11.22, 14:28 Czy one generalnie są wygodne? Nie spotkałam ich stacjonarnie, a kilka razy chciałam coś kupić przez internet i w końcu rezygnowalam bo na nikim znajomym ich nie widziałam i nie znam opinii… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powodzenia_juno Re: Carinii buty 27.11.22, 18:22 Mam dwie pary. Są bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Carinii buty 27.11.22, 18:29 Miałam kilka par Da doskonałej jakości, z najlepszych materiałów i zawsze bardzo w trendach Niestety niewygodne jak pieron Fakt, że ja tylko obcasowe miałam Ale.istna tortura Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Carinii buty 27.11.22, 18:40 O tych myślę. Nie pytam o urodę, bo mnie się podobają 😉 tylko zastanawiam się, czy nie kupuję trepów słynnych z masakrowania stóp Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Carinii buty 27.11.22, 18:41 I jeszcze jestem ciekawa rozmiarówki, czy typowa Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Carinii buty 27.11.22, 18:46 Rozmiarówka typowa Mam 39 szczupła stopę i zawsze pasowały Niestety te obcesowe są fatalnie wyważone, niestabilne Caly ciężar ciała leci na przód stopy i powoduje bol Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Carinii buty 27.11.22, 18:50 W tym modelu to nawet widać że cieżar leci do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Carinii buty 27.11.22, 18:50 Chyba zaryzykuję… to jedyne botki na grubaśnej podeszwie jakie mi się spodobały. A z moim wzrostem i ogólną pięknością powinnam chyba skorzystać z mody na takie buty… Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Carinii buty 27.11.22, 18:51 Typowa. Mam dwie pary trepów, w których chodzę od początku sezonu. Są wygodne i dobrze się sprawdzają. Za to sandały mnie zmasakrowały 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenia_juno Re: Carinii buty 27.11.22, 19:20 No to ja mam płaskie - adidasy, mokasyny, sznurowane botki. Są wygodne, jak pisałam, ale w tej sytuacji raczej się nie sugeruj, bo z obcasami, szczególnie wysokimi, to jest zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Carinii buty 27.11.22, 19:35 To niemal dokładna kopia jakiejś nieziemsko drogiej firmy… podobno to modne. Jestem konserwa ubraniowa i się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: Carinii buty 29.11.22, 13:21 Mam kilkanaście różnych modeli Carinii i design mają faktycznie extra ale jeśli chodzi o wygodę to jest to rosyjska ruletka. Najlepiej zamówić, zmierzyć i zawsze można odesłać. Ciekawostka- na eobuwie spotkałam modele, które są tylko i wyłącznie dostępne u nich, nie ma ich nigdzie indziej, nawet w sklepie firmowym Carinii. 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś