Dodaj do ulubionych

Sanatorium miłości 😁

01.01.23, 21:27
Oglądam to pierwszy raz w życiu. Czy któraś ematka jest fanką? 🤩
Obserwuj wątek
    • lilia.z.doliny Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 21:32
      Ja, odkąd moja starsza kuzynka wzięła udzial
    • lilia.z.doliny Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 21:40
      " dopóki nie poznałem.mojej żony, miałem bogate życie erotyczne" big_grin
      • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 09.01.23, 06:04
        Czy to nie czasem nałóg?
    • is-laura Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 21:50
      Oglądałam poprzedni sezon i zostałam fanką programu. Ten też oglądam.
    • dagmarra Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 21:51
      O matko, dwa erosomany w tej edycji!
    • feiticeira Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 22:39
      Zapowiada się sanatorium miłości fizycznej 🙂 oglądam tak mniej więcej od 3 sezonu, bardzo lubię.
      • lilia.z.doliny Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 22:48
        No, krzakoterapia będzie ostro grana
    • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 01.01.23, 22:51
      Po tym odcinku porażka
      • anilkamalinka Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 04:30
        Ja , od pierwszej serii.
    • geoardzica_z_mlodymi Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 06:18
      ☝🏼
    • tol8 Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 08:16
      Ja. Piękne, zadbane emerytki wreszcie się trafiły.
    • feniks_4 Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 11:02
      Ja ogladam.
    • gama2003 Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 11:54
      O ! Muszę obejrzeć !

Lubię patrzeć jak udają, że nie stresują ich kamery. I popieram zew przygody u emerytów !

A kuzynka Dolinowa mnie zafrapowała. Zaraz sobie wymyślę, która to ☺
      • geoardzica_z_mlodymi Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 13:12
        Nie wszystkich kamery stresująwink
      • lilia.z.doliny Re: Sanatorium miłości 😁 09.01.23, 07:17
        Daj koniecznie znaczka, co wymyśliłaś!
        Będziem konfrontować
    • milin94 Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 14:04
      Ja, bardzo lubię.
    • milin94 Re: Sanatorium miłości 😁 02.01.23, 14:06
      Iwonka torpeda. Poprzednia Iwonka też była.
    • dagmarra Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 21:27
      No to lecimy 🤩
      • sarah_black38 Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 21:39

Ja też oglądam, ciekawi, mądrzy, doświadczeni życiowo ludzie. W przeciwieństwie do różnych wysp miłości i hoteli w raju, gdzie jedynie gołą dudą się świeci.
        • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 21:54
          Buahahahaha
      • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 21:39
        "jestem uzależniony od sexu" 🤦
        • dagmarra Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 21:44
          Totalne Busko Shore 😂🤦‍♂️
    • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 08.01.23, 22:42
      Oglądałam poprzedni sezon. I oglądam ten. Zostałam fanką w poprzednim sezonie. Kobiety wydają mi się super zadbane, fajne babki, faceci... No cóż..
    • dagmarra Re: Sanatorium miłości 😁 22.01.23, 21:53
      O rany, ależ mnie ta Anita denerwuje!
      Ematki oglądają dalej?
      • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 22.01.23, 22:05
        Oglądam big_grin
        • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 22.01.23, 23:08
          Ja też oglądam. I wydaje mi się, że anita bez pary zostanie i ten gość, którego dziś malowala (a on ją).
          • damartyn Re: Sanatorium miłości 😁 22.01.23, 23:31

Właśnie sobie odtworzyłam na VOD. Ja Anitę bardzo lubię. Moja faworytka od początku. Dobrze tu grają jej postacią, podkręcając emocje. A program montują tak, żeby im pasował do scenariusza😉
            Za to Manowska to jest dla mnie aktorka roku. Powinna dostać jakiegoś sanatoryjnego Oskara😂
            • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 23.01.23, 07:38
              Zdecydowanie Manowska na plus. Natomiast, że umiejętnie grają postaciami 😉No program rozrywką ma być 😉. Przy czym nie chciałabym bym być pokazywana, jak Anita. Ale pewnie taki zamysł twórcy programu.
              • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 24.01.23, 17:05
                Zamysł zamysłem, ale przecież ona chyba nie kłamię mówiąc, że kasa liczy się, że portale randkowe, że inne farmazony. Depresja? Przykre,ale skoro jeszcze z niej nie wyszła, to nie nadaje się do takiego programu
                • geoardzica_z_mlodymi Re: Sanatorium miłości 😁 24.01.23, 17:17
                  Gdzieś był wywiad, gdzie mówiła o dwubiegunówce. Wydaje mi się, że osoby chore dla ich dobra nie powinny być przyjmowane go programu.
                  • damartyn Re: Sanatorium miłości 😁 24.01.23, 17:22
                    Telewizja poczuła krew. Wyssie z niej wszystkie soki, przeżuję i wypluje. Po tym co przeszła może to dla niej jest jakiś rodzaj terapii? Nie wiem ale mnie się podoba jej prawdziwość.

„Byłam wykorzystywana na tle finansowym. Jestem więc typową kobietą, która została wykorzystana przez mężczyznę na bardzo duże pieniądze. To było 370 tysięcy złotych. Wyczuł, czego mi potrzeba. A potrzebowałam w tamtym momencie przytulenia, wsparcia, kiedy była chora po rozwodzie. Zajął się moimi dziećmi. Taka prosta rzecz, że kobieta wykorzystywana finansowo długo nawet może nie zdawać sobie z tego sprawy. Poza tym to się odbywa bardzo powoli, bo zaczyna się od drobnych pożyczek pieniężnych i to po pół roku wspólnego mieszkania ze sobą. To trzeba przeżyć, żeby zrozumieć ten mechanizm. Do tego w ostatnim roku bycia z nim, okazało się, że ma jeszcze dwie inne kobiety. Także nie tylko ja byłam tą głupią - opowiadała uczestniczka "Sanatorium miłości"
                    Więcej: rozrywka.radiozet.pl/plotki/anita-z-sanatorium-milosci-wykorzystywana-stracila-kilkaset-tysiecy
                    • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 24.01.23, 17:42
                      No w sumie jej szkoda, ale oglądalność taka osoba daje.
    • purchawka2020 Re: Sanatorium miłości 😁 23.01.23, 13:34
      Obejrzałam pierwszy odcinek tej serii , gdzie bardzo sympatyczny wydał mi się Józef.
      Chciałabym wiedzieć, co u niego ale jakoś się nie składa.
    • alfa36 Re: Sanatorium miłości 😁 29.01.23, 22:18
      Ej, no dziś to mnie rozbawił odcinek. Ten monitoring 🤣
      • damartyn Re: Sanatorium miłości 😁 29.01.23, 23:13
        😂
      • szeptucha.z.malucha Re: Sanatorium miłości 😁 29.01.23, 23:39
        Ja byłam zażenowana produkcją. Podglądacze. Przecież ci ludzie, chyba nie zdawali dobie sprawy, ze to dostanie wykorzystane.
    • briar_rose Re: Sanatorium miłości 😁 08.03.23, 01:49
      Cóż za emocje towarzyszyły finałowi 5. edycji! xD W ostatnim odcinku programu kuracjusze pozowali półnago do zdjęć i domykali rozpoczęte romanse. Ho ho, rozbierane sesje w TVP? big_grin Józef to super facet, wprost na medal. Tylko on mógł zostać królem balu. Idealny wybór. Ale dobrze Darusiowi, że nie został koronowany! Zachowuje się jak mały chłopiec, wszędzie pierwszy i najlepszy, a jak coś pójdzie nie po jego myśli to bagatelizuje i umniejsza innym, że to tylko zabawa.
      • milin94 Re: Sanatorium miłości 😁 08.03.23, 06:21
        briar_rose napisał(a):

> Cóż za emocje towarzyszyły finałowi 5. edycji! xD W ostatnim odcinku programu k
        > uracjusze pozowali półnago do zdjęć i domykali rozpoczęte romanse. Ho ho, rozbi
        > erane sesje w TVP? big_grin Józef to super facet, wprost na medal. Tylko on mógł zost
        > ać królem balu. Idealny wybór. Ale dobrze Darusiowi, że nie został koronowany!
        > Zachowuje się jak mały chłopiec, wszędzie pierwszy i najlepszy, a jak coś pójdz
        > ie nie po jego myśli to bagatelizuje i umniejsza innym, że to tylko zabawa.
        Iwonka i Józef - królowa i król wybrani idealnie. Darka nie lubiłam, taki erotoman - gawędziarz, do tego narcyz. Szkoda, że już koniec, najbardziej nie lubię, kiedy uczestnicy już wracają pociągiem do domu, oglądam wtedy dla równowagi odcinek pierwszy wink Zwłaszcza, że teraz Sanatorium Miłości jest tylko raz do roku, szkoda, że zrezygnowali z jesiennej edycji.
        • iberka Re: Sanatorium miłości 😁 08.03.23, 08:48
          A to nie zawsze było SM z RSzŻ "na zakładkę"?
          • milin94 Re: Sanatorium miłości 😁 08.03.23, 09:27
            iberka napisała:

> A to nie zawsze było SM z RSzŻ "na zakładkę"?
            Z czym przepraszam? Nie wiem, ja nie mam telewizora, Sanatorium oglądam w internecie. A poprzednie sezony były jesienią i na wiosnę. Pierwszy sezon pamiętam dokładnie, mój ulubiony. Nie ma już Cezarego ani Niny...
    • feniks_4 Re: Sanatorium miłości 😁 08.03.23, 13:04
      Związek Uli ze Zdzichem chyba się rozpadł. Mnie ten facet wydawał się od początku takim fircykiem w zalotach i wygląda na to, że intuicja mnie nie myliła.

"Nic nie jest zaklepane, bo po powrocie z sanatorium przyszło prawdziwe życie i musimy sobie z prozą codzienności poradzić, ale nie przekreślam tej znajomości. Sama jeszcze nie wiem, jak się rozwinie. Dziś jesteśmy na takim etapie, że powyjaśnialiśmy sobie pewne rzeczy; to jest cały czas otwarta księga. Nie mogę kardynalnie powiedzieć, że nasz związek to przeszłość, ale też nie powiem, że na pewno mamy przed sobą przyszłość, że jesteśmy razem. Nasza relacja teraz zaczyna się rodzić od początku, wciąż się poznajemy, to jest proces - wyznała Ula Flisek."

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka