stephanie.plum 17.01.23, 17:28 ja przepraszam, i w ogóle już siedzę cicho, ale widzę, że pan Miedwiedziew wziął przykład z wielu ematek. niezbyt to wszystko do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: "polska duda" 17.01.23, 17:37 plus wszystkie ruskie wpatrzone w ich tv... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: "polska duda" 17.01.23, 18:07 stephanie.plum napisała: > Miedwiediew > Ale coś o ematkach wspomniałaś? Że śmieją się z Dudy? No mają prawo, typ jest wyjątkowo tragikomiczny. Czy z wojny się śmieją, o tym nic nie wiem, bo w te wątki nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: "polska duda" 17.01.23, 17:52 Miedwiediew nie ma prawa, my mamy A w ogóle to trzeba przyznać, że Duda się spisuje ostatnio całkiem dobrze i wolę to niż kierunek odwrotny (jak z Wałęsą). Nie przejmuj się Miedwiediewem i w ogóle ruską propagandą. Oni nie muszą korzystać z podpowiedzi ematek, mogą sobie wysysać dowolnie z brudnych paluchów i chorych umysłów. Np regularnie donoszą o tym, że w Polsce trwa potajemna mobilizacja, 300 000 młodych Polaków uciekło, a na granicy z Niemcami są przez to korki. Koło sylwestra granica była całkiem zablokowana. Donosi o tym według nich polskie pismo Tygodnik polityczny czy jakoś tak ( nie chce mi się szukać) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: "polska duda" 17.01.23, 18:15 Mieux vaut "Duda" polonais qu'une Putain russe. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: "polska duda" 17.01.23, 20:55 i może jeszcze: lepsze polskie gówno w poli niźli fiołki w Neapolu... Odpowiedz Link Zgłoś