wkswks Re: Związek z żołnierzem 21.01.23, 22:30 Wątpię, żeby się tym chwalił. Spotykałam się z żołnierzem, przeszkadzały mi jego wyjazdy, nie charakter Odpowiedz Link Zgłoś
steel.tape Re: Związek z żołnierzem 22.01.23, 00:52 znam czlowieka ,ktory odbył ileś tam misji w Afganistanie.Bez szans ,żeby kogo ubił ,bo łacznościowiec.Normalny gosć. Natomiast hola hola jak Wowa zacznie szaleć może się okazać,ze 90 forumek nabędzie męża zołnierza) Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Związek z żołnierzem 22.01.23, 10:20 Naprawdę, ty wielbicielka PIS masz takie refleksje? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznaszmnie111 Re: Związek z żołnierzem 22.01.23, 14:17 Poznałam dwóch żołnierzy i mi ta próbka wystarczy, dziękuję. Ci chłopcy w to miejsce nie trafiają przypadkowo, a otoczenie jeszcze wzmacnia ich specyficzne poglądy. Jeden był paranoikiem od teorii spiskowych, w tym miął taką, że to Ukraina tak naprawdę wywołała wojnę. Drugi wydawał się kulturalnym miłym chłopcem, ale "po" niestety niechcący zaczął rozmawiać o polityce i generalnie wydźwięk był taki, że wszyscy politycy to takie sam ku..wy, no może tylko Braun i Mentzen są w porządku (!). Miał też swoje zdanie nt. homoseksualistów, którego już nie chciałam słuchać. Powiedział mi, ze na szczęcie w jego otoczeniu wszyscy myślą tak samo. Swoją drogą dwóch facetów około 30-tki, wysokich, dobrze zbudowanych, o spoko aparycji - bez dziewczyny i z podejściem, że dziewczyna im nie jest potrzebna - trochę wydało mi się dziwne. Potem zdałam sobie sprawę, że po prostu jakiekolwiek próby znalezienia dziewczyny w dużym mieście w tym pokoleniu z takimi poglądami graniczy z niemożliwością, więc ta samotność to niekoniecznie z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś