Dodaj do ulubionych

Po prostu debil

03.03.23, 11:18
W przymierzalni.
Widzi, że zasłonka jest zasłonięta a się mi ładuje. Dobrze, że rozebrana nie byłam a w sukience.
"O, przepraszam" ... no kurwa debil do potęgi entej.
Powinnam była pana opierdolić a tego nie zrobiłam - i teraz mam poczucie klęski uncertain
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:21
      Może nie debil, tylko podglądacz.
      • martini_n Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:24
        Mnie najbardziej irytują stojący pod przymierzalniami panowie, ciągani po sklepach przez swoje kobiety i łypiący okiem do innych przymierzalni. Serio, jeśli przymierzalnia jest na dziale damskim, to panowie niech robią tłum w innej części sklepu.
        • mid.week Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:10
          Strzelałabym do takich albo wpychala do przymierzalni zon
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:21
            Najlepiej to takiego tam wepchnąć i nie pozwolić wyjść.
        • memphis90 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:52
          Ale jak maja być w innej części, jak maja donieść to samo, ale w mniejszym rozmiarze, za to w kolorze fuksji, albo to z tamtego wieszaka, który był obok tych zielonych swetrów?

Poza tym nie ma rejonizacji w przymierzalniach - ja często idę do tych obok części męskiej, bo mniejsze kolejki do kabin są.
          • martini_n Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:00
            Ja rozumiem, że panie ciągające misiów ze sobą wszędzie realizują w ten sposob jakieś swoje potrzeby, tudzież zapewniają sobie poczucie bezpieczeństwa. Ale moze niech chociaż biorą misia ze sobą do przymierzalni, skoro ten i tak stoi biernie, a fuksja to dla niego obce słowo.
            • memphis90 Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:03
              Nie, nie, absolutnie nie razem w przymierzalni. To trwa wieki, przeszkadza innym klientom i potem strach ścianek dotknąć, bo nie wiadomo gdzie pan skończył….
              • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:34
                Zboczeństwo 🙄
              • martini_n Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:45
                Myślę, że poszloby dużo szybciej niż męczenie pana i innych przymierzajacych, zwłaszcza jeśli pan przedtem napatrzyłby się na inne klientki sklepu.
            • heca7 Re: Po prostu debil 03.03.23, 23:28
              Oooo, mój doskonale rozpoznaje kolor fuksjowy wink Bo takie są moje ulubione buty. I zwykle chodzimy na zakupy razem. Bardzo to lubimy, jeśli przebieralnia jest duża to włazimy razem i przymierzamy komentując swój wybór. Jak nie to albo ja trzymam głowę w przebieralni albo on. W ten też sposób żadne z nas nie ma czasu i możliwości gapić się za inne zasłonki. Albo zajmujemy przebieralnie obok siebie. Mnie tam nie obchodzi jakie stosunki mają inne pary, my tak mamy już dwadzieścia lat i świetnie się przy tym bawimy. Nikomu nic do tego i szczerze mam gdzieś co sobie ktoś o naszym związku myśli...
              • martini_n Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:43
                Jeśli trzyma głowę w przymierzalni lub wchodzi tam z tobą, to rzeczywiście, ma mniejsze szanse na powodowanie dyskomfortu u innych przymierzajacych kobiet. Wprawdzie jeszcze nie widziałam takiego, który wyglądałby na świetnie się bawiącego - no chyba, że podglądaniem. Bo piszę o sytuacjach, kiedy pan stoi znudzony i się rozgląda po innych przymierzalniach, czasami celowo, czasami tak jakoś zahaczy mu się wzrok. A najgorzej, kiedy są zasłonki, ktore ciężko jest dokladnie zasunąć od brzegu do brzegu. Zdarzylo mi sie zwracać takiemu uwagę, a czasami mam ochotę wyjść z przymierzalni jak stoję i powiedzieć właścicielce stojaka podprzymierzalniowego, że nie mam nic przeciwko otwartym zwiazkom, ale wolałabym żeby jej osoba towarzysząca interesowała się nią, a nie mną. Generalnie męczący jest kontakt z ludzmi, którym brak obycia - nie wiedzą np. że w kolejce do bankomatu nie stoi się komuś tuż za plecami, że najpierw przepuszcza się wychodzących z pomieszczenia, że jest cos takiego jak kolejka, a nie pchanie sie na chama, itp.
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:07
            W moim sklepie jest tylko jedna przymierzalnia (tylko 4 kabiny) dla wszystkich.
    • armamagedon Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:21
      Powinnaś była co najmniej skrócić go o głowę.
      Tak, to sarkazm.
      • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:23
        Ale prosze mi wytłumaczyć: widzi, że zasłonięte! Jak nie jest pewny to pyta sprzedawcę czy przymierzalnie wolne...a sprzedawca pyta czy ktoś w środku!
        • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:24
          A nie: ty stoisz w majtach i staniku a ten ładuje się!
        • alpepe Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:24
          Weźże się puknij.
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:26
            To niech przynajmniej otworzy mordunię: "czy wolne jest tutaj?"
            To bym się odezwała. Debilus.
        • gryzelda71 Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:25
          Sam też mógł.uzyc paszczy i zapytać.
          Nie warte.rozkminy.
    • ania_z_zielonymii Re: Po prostu debil 03.03.23, 11:27
      Na 1 roku studiów mieszkałam w akademiku, który miał prysznice koedukacyjne (3 na całe piętro) z zasłonkami. I też ciągłe przyłaził taki jeden (zawsze jak dziewczyna weszła pod prysznic), odsłaniał zasłonkę i „o, najmocniej przepraszam”. W ramach zemsty jakaś dziewczyna wysmarowała mu całe drzwi do pokoju psim gównem i przyczepiła kartkę „oblechu, jeszcze raz zajrzysz pod prysznic i będziesz zlizywał drzwi”.
      Pomogło.
      • kachaa17 Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:35
        U mnie w akademiku też były takie prysznice i też raz mi jakiś podchmielony gość zajrzał to jął wyszłam to tak mu nakręciłam ucho - jak kiedyś się dzieciom robiło bo jakoś to mi przyszło do głowy.
    • ola.ala.g Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:04
      Taka moja rada. Wybierasz ciuchy w swoim rozmiarze, płacisz..i przymierzasz na spokojnie w domu. Jak Ci coś nie pasuje..wracasz do sklepu i dokonujesz zwrotu. Proste wink
      • simply_z Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:07
        Nie, nie proste. Nikomu nie chce sie bezsensownie tracic czasu, a chlop idiota po prostu.
      • aandzia43 Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:12
        Taaa, szlachetna prostota wręcz, zabieram do domu 10 sztuk odzieży, płacę, a potem znowu lezę do sklepu i zwracam.
        • better.call.kim Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:14
          Taaa, zamrozić kilkaset złotych, a potem czekać na zwrot, w zależności od tego, jakie tam sklep ma zasady.
      • better.call.kim Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:13
        Rada z dooopy. Jak już ktoś traci czas na jeżdżenie do sklepu, to woli wrócić z ciuchem, który pasuje, a nie tracić czas (i pieniądze/paliwo) na kolejne wycieczki.
        • ola.ala.g Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:25
          Wedle waszego uznania, mi akurat tak pasuje. Poza tym, unikam w ten sposób tych śmierdzących, niemytych bab w przymierzalniach, no i jak koleżanka wskazała: debilów-podglądaczy.
          • simply_z Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:50
            paranoje sie leczy Olka
          • heca7 Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:13
            A w domu przymierzasz te ciuchy, które wcześniej przymierzyły śmierdzące, niemyte baby? Czy te ciuchy magicznie między domem a galerią handlową się oczyszczają? tongue_out
          • 7katipo Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:26
            Debili 🤣🤪
          • kk345 Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:43
            Jak na grammar nazi robisz masę błędów...
            • 7katipo Re: Po prostu debil 03.03.23, 22:10
              Ja? 🤗🤭
              • kk345 Re: Po prostu debil 04.03.23, 00:41
                Nie, ty ogarnij drzewko.
                • 7katipo Re: Po prostu debil 04.03.23, 09:06
                  Ok.
      • iwles Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:22

No dzięki.
        I blokujesz w ten sposób ileś ciuchów, które tobie nie pasują, a inni mogliby je w tym czasie kupić. Ale nie kupią, bo ich akurat nie ma.
        • ola.ala.g Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:31
          No cóż, pesio ! Ja płacę..i wymagam. Prawo konsumenckie daje Ci możliwość zwrotu do 30 dni.
          • jakis.login Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:36
            ola.ala.g napisała:

>Prawo konsumenckie daje Ci możliwość zwrotu do 30 dni.

Nie, nie daje. 14 dni i to wyłącznie dla zakupów dokonanych przez internet.
            • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:39
              Zależy od polityki sklepu. W TKMaxie jest 30 dni na zwrot, ale nie ma co zakładać, że z defaultu wszędzie tak jest, bo można się zdziwić.
            • ola.ala.g Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:41
              Rozmawiamy o stacjonarnych zakupach, nie przez internet. O tych..to akurat dobrze wiem, bo regularnie robię zakupy na Allegro i Moliera2.
              • simply_z Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:51
                ojoj jaka jestes wazna,
              • 35wcieniu Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:53
                Ale że na Moliera te "śmierdzące, niemyte baby"? Wiedziałam zeby się trzymać z daleka, fuj.
              • memphis90 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:55
                Skoro rozmawiamy o stacjonarnych zakupach, to nie, nie masz żadnych 30dni na zwrot gwarantowanych „prawem konsumenckim”.
          • mdro Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:47
            Nie, nie gwarantuje. Wręcz przeciwnie - sklep nie ma żadnego obowiązku przyjąć zwrotu produktu kupionego stacjonarnie.

A poza tym witamy nowego trolla!
          • cosmetic.wipes Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:33
            ola.ala.g napisała:

> No cóż, pesio ! Ja płacę..i wymagam. Prawo konsumenckie daje Ci możliwość zwrot
            > u do 30 dni.
            >

W stacjonarnych?
            Udowodnij 😄
            • marta.graca Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:01
              Nie ma to jak gałązka prawna w wątku ciuchowym, czekam na podanie właściwego artykułu smile
          • kotejka Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:28
            ola.ala.g napisała:

> No cóż, pesio ! Ja płacę..i wymagam. Prawo konsumenckie daje Ci możliwość zwrot
            > u do 30 dni.
            >
            Najczęściej sklepy maja je za nic i zwracaja jedynie na karty podarunkowe
            Czyli zamrazasz kasę i musisz i tak kupić u nich
            • iwles Re: Po prostu debil 04.03.23, 08:11
              kotejka napisała:

> ola.ala.g napisała:
              >
              > Prawo konsumenckie daje Ci możliwość
              > zwrotu do 30 dni.
              > >

> Najczęściej sklepy maja je za nic.

Nie ma takiego przepisu, jeśli chodzi o zakupy stacjonarne.
      • panna.nasturcja Re: Po prostu debil 04.03.23, 03:15
        Nie po to jadę kupić ubrania w sklepie żeby jeżdzić tam dwa razy, nie upadłam na głowę.
        Po coś te przymierzalnie tam są.
        • marta.graca Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:01
          Dla mnie nawet raz jest męczący wink
    • sueellen Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:08
      A ładny chociaż? Jak ładny trzeba go było pomolestowac. Sam się prosił.
      • iwoniaw Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:24
        sueellen napisała:

> A ładny chociaż? Jak ładny trzeba go było pomolestowac. Sam się prosił.

OJP 🤦‍♀️
        • sueellen Re: Po prostu debil 03.03.23, 22:17
          Jeśli ktokolwiek choc przez ułamek sekundy pomyślał, ze napisałam to na poważnie, musi mieć poważne zaburzenia.
          • marta.graca Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:02
            Jeśli przychodzą ci do głowy tak kretyńskie żarty, to tym gorzej.
          • iwoniaw Re: Po prostu debil 04.03.23, 08:15
            sueellen napisała:

> Jeśli ktokolwiek choc przez ułamek sekundy pomyślał, ze napisałam to na poważni
            > e, musi mieć poważne zaburzenia.

Coś chciałabyś jeszcze dodac na temat hejtu, którym się brzydzisz? 🤣
    • motyllica Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:17
      o jeżu
      ludzie widać nie mają problemów
    • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:27
      To jeden z moich największych irracjolnych lęków. Jeżeli już muszę skorzystać z takiej przymierzalni to muruję dostęp Starym Borsukiem i przykazuję, że ma się nie ruszyć nawet o milimetr 🙄
      • iwoniaw Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:30
        muruję dostęp Starym Borsukiem i przykazuję, że ma się
        > nie ruszyć nawet o milimetr 🙄
        >

I denerwujesz koleżankę martini, postulująca wyżej zakaz przebywania starych borsuków na dziale damskim ze szczegolnymnuwzglednieniem przymierzalni 😀
        • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:31
          A to wszystko wina januszy biznesu, którzy cebulą na porządne drzwi z zasuwką 😒
          • teodor-k Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:26
            Niektórzy nie mają takiego szczęścia .Zawsze się boję gdy przymierzam spodnie .
          • bywalec.hoteli Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:31
            borsuczyca.klusek napisała:

> A to wszystko wina januszy biznesu, którzy cebulą na porządne drzwi z zasuwką ?
            > ?

Ryzyko: ktos się zamknie zasuwka i zasłabnie zamknięty będąc. Ktos otwierając drzwi uderzy kogoś.
            Mi się jeszcze nie zdarzyło żeby ktos mi zajrzał podczas przebierania.
            • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:43
              To jest ryzyko, które jestem gotowa podjąć 🙄
            • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 16:39
              Zesłabnąć można.
              A z drzwiami, to takie drzwi zawsze otwierają się do wewnątrz i nie masz szans aby kogoś uderzyć.
          • marta.graca Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:03
            Ja się nigdy nie zamykam na zasuwki, boję się, że się zepsują i utknę w klitce na kilka godzin 😳
      • 7katipo Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:33
        A ja przez pięć minut przesuwam w tę i nazad tę kretyńską zasłonkę, żeby z obu stron dobrze zasłaniała 🤭☺
        • ga-ti Re: Po prostu debil 03.03.23, 15:36
          A zasłonka ZAWSZE jest za wąska wink znam to.
        • memphis90 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:58
          Ja celowo zostawiam uchyloną i po pierwszym rzucie oka sami przestają patrzeć i jeszcze kolegów ostrzegają!
    • lilia.z.doliny Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:32
      Coś ty, debila to ja mam.obok siebie w pociągu. Od godziny śpiewa
      • 7katipo Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:52
        Żebym nie siedziała teraz na doopie w pracy, to bym pomyślała, że to ja obok Ciebie w tym pociągu.
        Jak mam słuchawki i coś mnie łapie za serce, to mnie się zdarza 🤭🤗
        Nauczyłam się już śpiewać bezgłośnie; przypuszczam, że wyglądam wtedy jeszcze głupiej 😛
        A zasadniczo małokobieca jestem, to mogłabyś mnie wziąć za faceta
        • lilia.z.doliny Re: Po prostu debil 03.03.23, 15:26
          Ale śpiewasz w gudźarati?
          • 7katipo Re: Po prostu debil 03.03.23, 15:29
            A to nie 🤣🤣🤣
      • bene_gesserit Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:46
        Zapoznaj na cały głos konkurencyjny wiiiiidziaaaalaaaamm oooorła cień. Jeśli falszujesz, tym lepiej
        Tylko włóż w to całe serce.
    • imponderabilia22 Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:52
      Mi raz ochroniarz wszedł. Potem się uśmiechał na bramce jak wychodzilam...
      • klaramara33 Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:21
        Pewnie fantazjował sobie a uśmiech był na zachętę.
    • eliksir_czarodziejski Re: Po prostu debil 03.03.23, 13:55
      A dlaczego to Ty masz poczucie klęski? Nie zrobiłaś nic zlego.
      • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:24
        Bo ja powinnam wychylić się z przymierzalni i głośno i wyraźnie pouczyć pana, że należy pytać.
        A tego nie zrobiłam i mam teraz kaca...taki niepouczony za chwilę zrobi to samo uncertain
        • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:27
          Ostatnio byłam świadkiem sytuacji przedawca - klient, i obie panie wyjaśniły sobie - kulturalnie - w czym jest problem smile
          I bardzo mi się to spodobało, bez unoszenia głosu, spokojnie, rzeczowo (chociaż tutaj ciśnienie mi się podniosło, to może lepiej że nic nie mówiłam).
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:27
            *sytuacji sprzedawca - klient
          • anorektycznazdzira Re: Po prostu debil 04.03.23, 06:13
            Przecież typ to specjalnie zrobił. Jego patent na to, żeby zobaczyć jakąkolwiek żywą kobietę niekompletnie ubraną.
            A Ty mu chcesz spokojnie i kulturalnie coś tłumaczyć big_grin
        • chatgris01 Re: Po prostu debil 03.03.23, 15:27
          sela.vi napisała:

> taki niepouczony za chwilę zrobi to samo
          > uncertain

Podejrzewam, ze (niestety) pouczony tez.
    • woman_in_love Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:04
      Nie rozumiem o co ci chodzi.

Chłopak mojej koleżanki jest cieciem w CH i mówił, że co chwilę znajdują tam kamerki.

Także schudnij i zakładaj czystą i ładną bieliznę, to nie będziesz się musiała potem wstydzić.
      • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:10
        U mnie w mieście w CH była akcja z podglądaczem w męskim klopie 🙄
        • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:13
          O tutaj macie:

www.lublin112.pl/ksiadz-podgladacz-wpadl-w-lubelskiej-galerii-handlowej-grasowal-w-toaletach-interesowali-go-mezczyzni/

Pierwsze sygnały były już w listopadzie a wpadł dopiero w lutym. Co się na podglądał to jego 🙄
          • georgia.guidestones Re: Po prostu debil 04.03.23, 03:23
            borsuczyca.klusek napisała:

> O tutaj macie:
            >
            > www.lublin112.pl/ksiadz-podgladacz-wpadl-w-lubelskiej-galerii-handlowej-grasowal-w-toaletach-interesowali-go-mezczyzni/
            >
            > Pierwsze sygnały były już w listopadzie a wpadł dopiero w lutym. Co się na podg
            > lądał to jego 🙄
            >
            w tym artykule jest jeszcze o drugim takim ksiedzu-pogladaczu z Twoich okolic, tyle że ten nagrywal kobiety.
      • memphis90 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:59
        A czemu ona również ma schudnąć? Kto poza nią?
        • woman_in_love Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:39
          Kto poza nią?

Wszystkie grubasy. Ja już schudłam i teraz sie nie wstydze a teraz czas na was.
          • marta.graca Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:05
            Ja też schudłam, ale nie wstydziłam się już wcześniej.
    • klaramara33 Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:19
      Mi kiedyś wlazł do łazienki właściciel domu,on wynajmował dom, ja jedno pięttro tego domu, on meszkał w domu kilka ulic dalej. Wlazł do łazienki gdy suszyłam włosy. Wścibski poza tym był, po roku wyprowadziłam się po tym jak jeszcze bez pukania wlazł do pokoju i o opierdzieliłam. Gadacie na najemców ale właściciele to też chamscy mogą być, myślą,że jak wynajmują to nadal i im wszytkko w tym domu można ,co niektórzy.
    • kachaa17 Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:36
      Ale to żeby za takie coś od debili wyzywać i aż post zakładać to aż dziwne jest.
      • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:46
        kachaa17 napisała:

> Ale to żeby za takie coś od debili wyzywać i aż post zakładać to aż dziwne jest

Jeśli facet 40+ nie ogarnia, że zasłonięte oznacza zajęte, to aż strach pomyśleć o innych sytuacjach....
        • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:47
          Trochę ochłonęłam ale nadal twierdzę, że należał mu się jeb w łeb.
        • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:50
          Ja cię poprę. Dorosły człowiek powinien ogarniać takie sprawy jak działanie przymierzalni. Można tylko mieć nadzieję, że chłop rzeczywiście się zagapił, zakręcił i nie miał złych intencji.
        • droch Re: Po prostu debil 03.03.23, 17:54
          (…) że zasłonięte oznacza zajęte(…)

To oczywista bzdura. Nie oznacza, tylko może oznaczać „zajęte”. Oczywiście, w takiej sytuacji każdy powinien zapytać przed wejściem. A może pytał, ale autorka nie słyszała?
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:17
            Nie zapytał, była cisza. Skradał się i powolutku odsłaniał licząc, że będzie pusto a jego gębę zobaczyłam w lusterku.
    • agao_72_n Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:37
      myślałam, że to o papieżu Franciszku
    • srubokretka Re: Po prostu debil 03.03.23, 14:37
      >Powinnam była pana opierdolić

Takiego to powinno sie wciagnac. i zmusic do przebierania. Do tego bez mrugniecia okiem, bo oni zyja czyjas rekcja. Wiecej by tego nie zrobil.
    • awf-33 Re: Po prostu debil 03.03.23, 15:21
      Ostatnio władowała mi się do przymierzalni kobieta, która szukała swojego dziecka.
      Stałam w samej bieliźnie i nie miałam ochoty się upubliczniać, a ona tak szarpnęła zasłoną, że wszyscy stojący mnie widzieli. 🤦‍♀️

Cóż...wybaczyłam jej i nie pisnełam slowa, bo pewnie była w amoku szukając kilkulatka,
      • woman_in_love Re: Po prostu debil 03.03.23, 16:24
        Na taki amok pomaga szybki strzał z liścia.
    • marion.marion Re: Po prostu debil 03.03.23, 16:51
      Straszne po prostu, naprawdę...
      • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:22
        Wiem, że są gorsze problemy ale wyobraź sobie, że mierzysz stanik a tutaj pojawia ci czyjaś gęba.
    • nangaparbat3 Re: Po prostu debil 03.03.23, 17:57
      E tam. Zamyślił się.
      • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:26
        nangaparbat3 napisała:

> E tam. Zamyślił się.

Nie, nie zamyślił się. Jeśli ktoś się zamyśli, to pewnie odsłania zasłonę - a tutaj pan powolutku i delikatnie uchylał zasłonę bo widziałam to w lusterku.
        A więc liczył się z tym, że ktoś może tam być ale nie zapytał. Moje szczęście, że stałam i patrzyłam w lustro.
        • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:35
          Zobaczył, że go widzę - to przeprosił. Domyślam się, że jak trafiał na momenty kiedy był niewidoczny, to nawet gębusi nie otwierał.
          • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:39
            Ok, było, minęło. Nie będę już sobie tym ciśnienia podnosić. Jutro tam będę to zagadam do sprzedawcy i powiem w czym problem.
          • chatgris01 Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:47
            sela.vi napisała:

> Zobaczył, że go widzę - to przeprosił. Domyślam się, że jak trafiał na momenty
            > kiedy był niewidoczny, to nawet gębusi nie otwierał.

Bylo narobic wrzasku.

Moze by go to zniechecilo do powtorek.
          • nangaparbat3 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:06
            On powolutku odsłaniał, a Ty cichutko patrzyłaś, jak odsłania? I nie zawołałaś "Hola hola, zajęte!"? To dopiero zabawa!
            • sela.vi Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:16
              big_grin
              Nie, to nie było zabawne.
              Jutro tam będę. Zamierzam uświadomić sprzedawcę, że jest problem z tymi zasłonkami. I nie ważne czy coś z tym zrobią ( problem rozwiązałyby takie haki zamontowane wewnątrz, na które zaczepia się zasłonkę z obydwu stron).
              Za dużo mnie to dziś kosztowało aby tak zostawić.
              • bene_gesserit Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:19
                Nieno, poważnie? W większości przymierzalni są zasłonki. A nawet jeśli drzwi, to te bez zasuwek.

Na zakupy idź z koleżanką, niech pilnuje. I pocwicz przed lustrem rykniecie "zboooczeeeniiieeeec", żeby być gotową w razie powtórki.
              • nangaparbat3 Re: Po prostu debil 03.03.23, 19:55
                Mnie się wydaje, że Ty jesteś mężczyzną i chcesz z nas sobie jaja robić smile
                • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:37
                  Dlaczego tak uważasz?

Dziewczyna miała nieprzyjemną sytuację a tu połowa się z niej brzydko wyśmiewa 🙄

Jakie to słowo takie jest? Gaslighting się chyba zwie.
                  • nangaparbat3 Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:40
                    Widziała, jak ktoś odsuwa zasłonkę w przymierzalni, nie odezwała się "Stop, zajęte", a teraz urządza dramę na forum? Nie wierzę w tę historię.
                    • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 03.03.23, 20:44
                      Ale zdajesz sobie sprawę, że takie rzeczy dzieją się w ułamku sekundy? Nawet jak powoli odsłania zasłonkę to nie trwa to 10 minut tylko może 5 sekund. A autorkę mogło zwyczajnie zamurować.
                      • 35wcieniu Re: Po prostu debil 03.03.23, 22:30
                        I dlatego pójdzie jutro obwieścić sprzedawczyni że jest problem z zasłonką, bo dużo ją to kosztowało? big_grin
                        Błagam. Wszystkie jej wątki są zresztą z gatunku absurdalnych. Odchudzanie galaretkami w czekoladzie było jednakże z potencjałem.
    • bene_gesserit Re: Po prostu debil 03.03.23, 18:38
      Sprawdzić czy nie ksiądz.
    • claudel6 Re: Po prostu debil 03.03.23, 23:17
      faktycznie dramat. skandal, niewyobrażalne. zobaczył Cię w sukience. co by było, jakby zobaczył kawałek cycka? zaraz zemdleję!!!
      to forum zawsze było forum Dulskich, ale powoli zaczynać zamieniać się w jakieś kółko gospodyń kołtuńskich.

P.S. takie wątki bardzo dużo mówią o autorkach, ale zupełnie nie to, co by chciały przekazać.
      • borsuczyca.klusek Re: Po prostu debil 04.03.23, 06:45
        Och pani wielce wyzwolona się znalazła 🙄
      • sela.vi Re: Po prostu debil 04.03.23, 07:23
        Tak, dla mnie to dramat. Przymierzalnia jest przymierzalnią. Nie po to tam idę aby kątem oka pilnować zasłonki.
        Następnym razem będę przygotowana i głośno powiem: "ale proszę pana! Należy zapytać czy wolne!"

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka