Dodaj do ulubionych

Żona na stołku

13.05.23, 12:38
Czarnkowa żona dostała nową posadę na KULu. Było już?

www.google.com/amp/s/portal.abczdrowie.pl/kul-otwiera-kierunek-lekarski-zona-czarnka-ma-nowa-funkcje%3famp=1
Obserwuj wątek
    • iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:42

Pani będzie wykładać dietetykę.
      Przydalyby sie te wyklady mezowi 🤣
      • kozaki_za_kolano Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:44
        Prawda? To samo pomyślałam 😂
        I to on chciał kiedyś odchudzać, ale tylko dziewczynki
        • iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:50

Dietetyka? Na KULu? Poprawiać boskie dzieło? Czy to się godzi? 😝
      • malia Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:40
        nienie, pani dietetykę to wykładała do tej pory, teraz awansowała i będzie również dyrektorką instytutu nauk medycznych
    • 71tosia Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:51
      Ja myśle ze za kilka lat trzeba będzie pytac każdego młodego lekarza do którego się trafi gdzie medycynę kończył i z którego jest rocznika by poczuć się bezpiecznie w gabinecie wink wydziały medyczne zakłada teraz kazda uczelnia, bo minister czarnek nagle zaczal w tym kierunku sypać pieniędzmi i rekotorzy to wyczuli. Z przerażeniem pewnym obserwuje to i u siebie na uczelni (nie KUL) smile
      • iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:57

Jak się powiedziało "niech jadą", to trzeba teraz kimkolwiek uzupelnić braki.
      • tt-tka Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:17
        71tosia napisała:

> Ja myśle ze za kilka lat trzeba będzie pytac każdego młodego lekarza do któreg
        > o się trafi gdzie medycynę kończył i z którego jest rocznika by poczuć się bezp
        > iecznie w gabinecie wink

Ja z pokolenia "Misia", nic mi niestraszne - do Bydgoszczy bede jezdzic ! Do Berlina, Pragi czy Minska !

PS medykow z Wroclawia radze omijac juz teraz. Zwlaszcza ginekologow. Tych z dyplomami od 2000 roku mniej wiecej.
    • alpepe Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:11
      A były tu takie, które się dziwiły garncarce, że siedzi z dzbanem. Nie, ona nielepsza.
      • piesfafik Re: Żona na stołku 14.05.23, 02:45
        Pamietam afere o zone wnuka( czy cos w tym rodzaju) Gierka , ktora zostala szefowa kliniki okulistycznej. Tylko ona naprawd byla okulistka. Jak sie wejdzie na strone KUL to w osiagnieciach naukowych p. Czarnek jest uczestnictwo w jednej konferencji. Na Google scholar ma az 2 publikacje a doktorat zrobila w 2019. Ci ludzie juz resztki wstydu stracili ( a moze po prostu nigdy nie mieli).
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Żona na stołku 14.05.23, 09:47
          Gierkowa to dobra okulistka była, ciężko się było do niej dostać.
        • 71tosia Re: Żona na stołku 14.05.23, 10:54
          Synowa Gierka Ariadna była profesorem okulistyki a tytuł dostała już dawno po epoce gierka, wnuczka gierka tez ma doktorat z medycyny (tez okulistyka) syn gierka byl profesorem nauk inżynieryjnych. Tak wiec chyba nie ta liga co Czarnek
          • piesfafik Re: Żona na stołku 14.05.23, 17:03
            No ale dokladnie o to mi chodzi. Ze nawet jezeli Gierkowej pomoglo nazwisko to byla po prostu kompetentna . W tym co wyczyniaja teraz nikt juz nawet nie zachowuje pozorow. Ludzie ktorzy nic nie wiedza kontroluja nauke I edukacje. Mnie to przeraza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka