kozaki_za_kolano 13.05.23, 12:38 Czarnkowa żona dostała nową posadę na KULu. Było już? www.google.com/amp/s/portal.abczdrowie.pl/kul-otwiera-kierunek-lekarski-zona-czarnka-ma-nowa-funkcje%3famp=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:42 Pani będzie wykładać dietetykę. Przydalyby sie te wyklady mezowi 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:44 Prawda? To samo pomyślałam 😂 I to on chciał kiedyś odchudzać, ale tylko dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:50 Dietetyka? Na KULu? Poprawiać boskie dzieło? Czy to się godzi? 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:40 nienie, pani dietetykę to wykładała do tej pory, teraz awansowała i będzie również dyrektorką instytutu nauk medycznych Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:51 Ja myśle ze za kilka lat trzeba będzie pytac każdego młodego lekarza do którego się trafi gdzie medycynę kończył i z którego jest rocznika by poczuć się bezpiecznie w gabinecie wydziały medyczne zakłada teraz kazda uczelnia, bo minister czarnek nagle zaczal w tym kierunku sypać pieniędzmi i rekotorzy to wyczuli. Z przerażeniem pewnym obserwuje to i u siebie na uczelni (nie KUL) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Żona na stołku 13.05.23, 12:57 Jak się powiedziało "niech jadą", to trzeba teraz kimkolwiek uzupelnić braki. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:17 71tosia napisała: > Ja myśle ze za kilka lat trzeba będzie pytac każdego młodego lekarza do któreg > o się trafi gdzie medycynę kończył i z którego jest rocznika by poczuć się bezp > iecznie w gabinecie Ja z pokolenia "Misia", nic mi niestraszne - do Bydgoszczy bede jezdzic ! Do Berlina, Pragi czy Minska ! PS medykow z Wroclawia radze omijac juz teraz. Zwlaszcza ginekologow. Tych z dyplomami od 2000 roku mniej wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Żona na stołku 13.05.23, 13:11 A były tu takie, które się dziwiły garncarce, że siedzi z dzbanem. Nie, ona nielepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
piesfafik Re: Żona na stołku 14.05.23, 02:45 Pamietam afere o zone wnuka( czy cos w tym rodzaju) Gierka , ktora zostala szefowa kliniki okulistycznej. Tylko ona naprawd byla okulistka. Jak sie wejdzie na strone KUL to w osiagnieciach naukowych p. Czarnek jest uczestnictwo w jednej konferencji. Na Google scholar ma az 2 publikacje a doktorat zrobila w 2019. Ci ludzie juz resztki wstydu stracili ( a moze po prostu nigdy nie mieli). Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Żona na stołku 14.05.23, 09:47 Gierkowa to dobra okulistka była, ciężko się było do niej dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Żona na stołku 14.05.23, 10:54 Synowa Gierka Ariadna była profesorem okulistyki a tytuł dostała już dawno po epoce gierka, wnuczka gierka tez ma doktorat z medycyny (tez okulistyka) syn gierka byl profesorem nauk inżynieryjnych. Tak wiec chyba nie ta liga co Czarnek Odpowiedz Link Zgłoś
piesfafik Re: Żona na stołku 14.05.23, 17:03 No ale dokladnie o to mi chodzi. Ze nawet jezeli Gierkowej pomoglo nazwisko to byla po prostu kompetentna . W tym co wyczyniaja teraz nikt juz nawet nie zachowuje pozorow. Ludzie ktorzy nic nie wiedza kontroluja nauke I edukacje. Mnie to przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś