tanebo001 01.07.23, 19:51 krakow.naszemiasto.pl/eros-spetany-i-uwieziony-miedzy-wc-jest-protest-w-sprawie/ar/c13-9372163 co oni chcą od tej rzeźby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 01.07.23, 20:00 Kraków ma przynajmniej Mitoraja a Lublin będzie miał 3m Kaczyńskiego 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Eros spętany 01.07.23, 22:21 borsuczyca.klusek napisała: > Kraków ma przynajmniej Mitoraja a Lublin będzie miał 3m Kaczyńskiego 😭 Zastanawiam się czy Kaczyński ma tak wielkie ego, czy tak wielkie kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Eros spętany 02.07.23, 03:02 turbinkamalinka napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Kraków ma przynajmniej Mitoraja a Lublin będzie miał 3m Kaczyńskiego 😭 > > Zastanawiam się czy Kaczyński ma tak wielkie ego, czy tak wielkie kompleksy Both. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 02.07.23, 07:43 Zastanów się przy okazji co w ogóle Lublin ma wspólnego z Kaczyńskim, że zostaniemy obdarzeni takim szkaradziejstwem 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 02.07.23, 09:54 Zawsze musicie z tym Czarnkiem wyskoczyć 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Eros spętany 02.07.23, 10:40 Ja nie wiem czym Lublin tak bardzo podpadł (może faktycznie tym Czarnkiem), ale faktycznie stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej na mieszkańcach jest okrutne. Już by lepiej zrobili jakiś nowy ładny park. Nawet jakby miał się nazywać "Duda park" Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 02.07.23, 11:17 Mamy bardzo ładny, mały parczek w centrum, który nazwali skwer Kaczyńskiego 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Eros spętany 02.07.23, 12:01 We Wrocławiu jest bulwar Kaczyńskich, bardzo przyjemne miejsce 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Eros spętany 02.07.23, 12:43 borsuczyca.klusek napisała: > Mamy bardzo ładny, mały parczek w centrum, który nazwali skwer Kaczyńskiego 😒 Mały prezydent to i park mały Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Eros spętany 02.07.23, 12:13 borsuczyca.klusek napisała: > Kraków ma przynajmniej Mitoraja a Lublin będzie miał 3m Kaczyńskiego 😭 Ale super, a jest jakis projekt, mozna to cudo zobaczyć? Ciekawe czy ogrodzą przed czy po piereszym obsmarowaniu sprayem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Eros spętany 02.07.23, 10:11 Oe rzeźby?? Chyba od tych, o dookoła toalety postawi? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Eros spętany 02.07.23, 12:09 Ten Eros, jak i cały Mitoraj, to jest kicz i mógłby zniknąć. A zamknięcie połowy Rynku z powodu imprezy, którą nikt w mieście nie jest zainteresowany, to już w ogóle słabizna. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 02.07.23, 12:17 Biorę wszystkich istniejących Mitorajów za jednego wyżej wklejonego Kaczyńskiego. Mogę jeszcze dorzucić Bieruta z Kozłówki 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Eros spętany 02.07.23, 12:32 A mi się Bierut i spółka z Kozłowki bardzo podoba Mam nawet z nimi zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Eros spętany 02.07.23, 12:24 Poproszę po Mitoraju w miejsce kazdego Jana Papy we Wroclawiu 🙏 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Eros spętany 02.07.23, 12:45 Zaraz Mitorajów nie starczy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Eros spętany 02.07.23, 13:11 Ciekawe,że otrzaskani z designem Włosi jakoś cenią ten kicz.....i bardziej niż my. Odpowiedz Link Zgłoś