Dodaj do ulubionych

Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na luzie

27.07.23, 13:27
Pewna para celebrytów z warszawskiego Wilanowa przeżyła pod koniec zeszłego roku spory kryzysik, ponieważ nigdy niepracująca i wiecznie znudzona pani żona zadzierzgnęła nazbyt bliską znajomość z sąsiadem.

Z racji posiadania dwójki dzieci, dziewczynek w wieku szkolnym, oraz z pierdyliarda innych powodów rozwód w grę nie wchodził, a ponieważ nie tylko byli spaleni w sąsiedztwie, ale jeszcze zaczęła chodzić po okolicy fama, że znudzona celebrytka atakuje wszystko co ma ptaka w spodniach, grunt zaczął się nieco palić pod nogami.

W tej sytuacji pan postanowił wywieźć problematyczną babę wraz z całą rodziną za ocean, co "uleczy" sytuację.

Jak sądzicie drogie Panie, czy taka metoda radzenia sobie z kryzysem małżeńskim może być skuteczna?

Ps. Proszę nie wklejać personaliów. Chodzi mi o temat, a nie o konkretnych ludzi. Jak kogoś świerzbi, to dzisiejszy Pudel jest do dyspozycji, drama ze zdradą również została oględnie odnotowana na stosownych portalach (koniec grudnia 2022r.).
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:30
      O ludzie a ja się zastanawiałam o co chodzi z tym majami i czy to przypadkiem nie jakiś przekręt w stylu pani Janoszek 😅
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:31
        No to już wiesz o co kaman. big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
          A jak myślisz dadzą tam radę wydolić finansowo?
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:39
            Wiesz, mi się wydaje, że oni tam będą żyć typowo po rentiersku , za pieniądze zarabiane w Polsce. Przedszkola muzyczne wciąż generują jakiś tam dochód, coś tam kapie też regularnie z praw autorskich. No i nie wiem co z willą w Wilanowie, jeśli pójdzie pod wynajem (albo na sprzedaż???), to też będą z tego pieniądze.

Mieszkanie które już wynajęli jest bardzo słabe, więc wyraźnie leci wariant oszczędnościowy.

IMO absolutnie nie wierzę w medialne banialuki, jakoby on planował tam karierę i zaistnienie w branży. To jest totalny bullshit. Wyjechał od razu z myślą, że będzie żył za kasę z Polski.
            • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:43
              Ale to w sumie całkiem fajny plan, tak raz w zyciu wyjechać z dziećmi i pożyć przez 2-3 lata w innej kulturze, jeszcze lepiej poznać jezyk, zwiedzić - w tym przypadku - USA i miejscówki, do których bliżej z Miami niż z Warszawy. Mnie sie podoba.
            • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:45
              riki_i napisał:

> IMO absolutnie nie wierzę w medialne banialuki, jakoby on planował tam karierę
              > i zaistnienie w branży. To jest totalny bullshit. Wyjechał od razu z myślą, że
              > będzie żył za kasę z Polski.

Też nie wierzę i właśnie dlatego węszyłam jakiś podstęp. Tylko, że jak zaczną tak siedzieć ze sobą na kupię to kolejny kryzys może przyjść szybciej niż później i wcale nowego ptaka do tego nie będzie trzeba.
              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:56
                Zgadzam się w 100%
          • black_magic_women Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:24
            borsuczyca.klusek napisała:

> A jak myślisz dadzą tam radę wydolić finansowo?

Na pudlu się smiali, że wyprzedaje używane buty, także kokosów chyba nie ma.
          • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:34

To też jest dobre pytanie, bo zamieszkanie w condo w centrum, wyklucza dostęp do dobrych szkół publicznych. Zresztą w Miami w ogóle jest z tym kiepsko. Aby wysłać dwójkę dzieci do szkoły prywatnej i jakoś tam wyżyć, to będą potrzebować minimum $200K per annum. Aby prowadzić styl życia taki jak w Polsce to ze dwa razy tyle, albo i więcej.🤷🏻‍♀️
            • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:47
              No konkretne kwoty 😳
              • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:51
                Dlatego myślę, że albo uciekli od czegoś nieprzyjemnego (i raczej nie zwykłego romansu żony), albo pan dostał świetną propozycję zawodową. Jeśli - jak czytam tutaj - rozkwit kariery za granicą mu nie grozi, to czekałabym na rozwój wypadków, może wkrótce się okażę, o co w tym chodzi.
            • furiatka_wariatka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:02
              Pisała, że dzieci będą w publicznych szkołach, i szukają mieszkania pod kontem bliskości szkoły. Patrząc na mieszkanie, to już widać, że obniżają standard życia.
              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:00
                furiatka_wariatka napisał(a):

> Pisała, że dzieci będą w publicznych szkołach, i szukają mieszkania pod kontem
                > bliskości szkoły. Patrząc na mieszkanie, to już widać, że obniżają standard życ
                > ia.

To jest bardzo konkretny zjazd. W PL żyli na wypasie.
                • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:23
                  No to masz odpowiedź, dlaczego wypad za ocean. Jeśli finansowo kiepsko, a trzeba trzymać fason, taki wyjazd to doskonały sposób na ukrycie problemów. Condo w Miami z widokiem na ocean brzmi lepiej niż przeprowadzka do warszawskiego bloku (mimo, że standard niekoniecznie wyższy) i nie trzeba się tłumaczyć otoczeniu, dlaczegóż musiało się wynająć swoją wypasioną willę. W Miami mogą mieć trochę więcej prywatności, więc mogą spuścić z tonu. A może przy okazji da się zarobić na bogoojczyźnianych oratoryjnych nutach na koncertach dla amerykańskiej Polonii. W sumie może niegłupi ruch.
                  • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:27
                    taje napisała:

> A może przy okazji da się zarobić
                    > na bogoojczyźnianych oratoryjnych nutach na koncertach dla amerykańskiej Polon
                    > ii. W sumie może niegłupi ruch.

Zarobić da się. Ale przez jeden sezon. To są małe środowiska i szybko jest przesyt danego artysty (wykonawcy).
                  • szafkanocna Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 14:44
                    na jakich koncertach?… zeby zrobic koncert potrzeba troche wiecej ludzi niz jeden klaszczacy rubik. musieliby sciagnac wszystkich piesniarzy i instrumentalistow z polski… no i im zaplacic. biorac pod uwage, ze jakis czas temu robili skladke na plyte, to nie wiem na jakich zasadach finansowych teraz mialoby sie to odbywac.
                    • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 15:01
                      Ej, no bez przesady - zagraniczni muzycy chyba dadzą ogarnąć utwory Rubika. Solistów wystarczy ściągnąć 😁
          • midge_m Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:18

Też mnie zastanawiało skąd mają na to pieniądze, biorąc pod uwagę za co trzeba dodatkowo płacić w US. A on chyba jeszcze "żebrał" o pomoc w czasie pandemii...
      • mondaymorning1987 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
        Dobrze, że zrzutki nie zrobili na bilety😁
      • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:43
        Dajże jakieś wskazówki! Czy to ta rodzina, która od lat rozwesela nas wspólnymi tańcami i wygłupami na Insta? Jeśli tak, to mnie najbardziej rozbawił ten luksusowy apartament w Miami.
        • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:46
          Tak to ci określani jako wnuczka z babcią 😉

Widziałaś foty tego apartamentu?
          • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:00
            > Widziałaś foty tego apartamentu?

Rzućcie linkiem!
            • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:01
              Zwykły rental w condo ze starym AGD, plastykowymi blatami i podłogami.
              • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:12
                I willę w Wilanowie na to zamienili? 😩
                • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:13
                  Zamknęła niestety Insta - też mnie ta zamiana dziwi.
                  • zaspasniegowa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:23
                    Że co?! Przecież insta to było jej życie. Ostatnio sprzedawała swoje buty przed wyjazdem.
                    • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:28
                      To jest dla mnie najdziwniejsze - serio, takie możliwości finansowe i nie mogli po prostu wynająć firmy przeprowadzkowej??
                      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:32
                        magdallenac napisała:

> To jest dla mnie najdziwniejsze - serio, takie możliwości finansowe i nie mogli
                        > po prostu wynająć firmy przeprowadzkowej??

Ich sytuacja finansowa moim zdaniem jest mocno średnia. I to od dawna - szukanie kasy w programach telewizyjnych upokarzających uczestników i zdradzających gawiedzi masę ich prywatności już tchnelo desperacją.
                        • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:38
                          No to jak oni wyżyją w tym Miami?? I to jeszcze z dwójką szkolnych dzieci?😳
                          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:40
                            Chyba liczą na spieniężenie rozpoznawalności, może jakieś reality w tv, typu "Żony Miami"?
                            • midge_m Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:20
                              riki_i napisał:

> Chyba liczą na spieniężenie rozpoznawalności, może jakieś reality w tv, typu "
                              > Żony Miami"?

Ale za udział producenci płacą?
                              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:36
                                midge_m napisał(a):

> riki_i napisał:
                                >
                                > > Chyba liczą na spieniężenie rozpoznawalności, może jakieś reality w tv,
                                > typu "
                                > > Żony Miami"?

>
                                > Ale za udział producenci płacą?

Tak.
                        • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:58
                          Przypomnijmy, że pan w trakcie pandemii założył ściepe na nową płytę.
                          • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:01
                            I zrobił najbardziej żenującą sesję zdjęciową reklamującą korale😀
                        • alewcale Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:35
                          Jesu, ale tu magiel 🤔 A co komu przeszkadza, że jego baba się zainteresowała sąsiadem będąc finansowana ze zblazowanych klientów uroczego przedszkola?
                      • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:08
                        Abstrahując od nazwiska - sprzedawane były ciuchy i buty dziecięce, więc już niepotrzebne. Oraz buty z komentarzem "założone 1 raz" lub kilka razy. Ludzie przy okazji przeprowadzki często robią gruntowne porządki i pozbywają się rzeczy, których już używać nie będą. To mnie akurat nie dziwi - po cholerę mieli targać za ocean rzeczy, których nie noszą?
                    • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:29
                      zaspasniegowa napisała:

> Że co?! Przecież insta to było jej życie. Ostatnio sprzedawała swoje buty przed
                      > wyjazdem.

Używane? A fuj!
                    • taniax Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:39
                      Akurat zużyte buty to sprzedają nawet aktualne polskie milionerki, znam takie miejsce w sieci.
                      • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:16
                        Kardashiany tez sprzedają swoje ciuchy. Nie widzę w tym akurat nic złego ani dziwnego. kardashiankloset.com
                  • mid.week Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:50
                    magdallenac napisała:

> Zamknęła niestety Insta - też mnie ta zamiana dziwi.

Jakże to, już nie klaszczą na IG???? sad
                    • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:12
                      Pewnie tymczasowo.
                      • mid.week Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 12:29
                        magdallenac napisała:

> Pewnie tymczasowo.

No mam nadzieje! Zmieszaną z pewnością, że ta socjalmediowa ćpunka nie wytrzyma długo na ustawieniach prywatnych.
                        Musze rzucić okiem na Dowborow, ostatni raz podgladałam ich kiedy wydzierali sie na widok delfinow. Pierwsze co pomyślałam to że cieszę się, że nie są moimi sasiadami.
                        • 18lipcowa3 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 12:31
                          Dowbory są straszne,,,!!!
                    • natalyaxx Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:11
                      Nie zamknęła, ale ustawiła na prywatny, jeśli ktoś ją followuje to nadal ma dostęp do jej contentu, jeśli nie, to musi zaakceptować nowego obserwującego by mógł ją śledzić. Niczego nie zamknęłą, ematki mylą pojęcia.
                      • mid.week Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 12:24
                        natalyaxx napisała:

> Nie zamknęła, ale ustawiła na prywatny, jeśli ktoś ją followuje to nadal ma dos
                        > tęp do jej contentu, jeśli nie, to musi zaakceptować nowego obserwującego by mó
                        > gł ją śledzić. Niczego nie zamknęłą, ematki mylą pojęcia.

Ja zrozumiałam magdallenac zgodnie z przekazem smile
                • furiatka_wariatka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:37
                  Z tego co pisała, to willa w Wilanowie poszła pod wynajem, a w Miami będą wynajmować mieszkanie. Ale to mieszkanie faktycznie takie zwykłe w srodku, tyle tylko ze super widok na palmy i ocean.
                  Ale nie sądzilam, że jest jakies drugie dno tego wyjazdu.
                  • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:33
                    furiatka_wariatka napisał(a):
                    . Ale to mieszkanie faktycznie takie zwykłe w srodku, tyle tylko ze super widok na palmy i ocean
                    ..

Nawet waterfront to nie jest.
                  • oczypiwne2 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 02:33
                    Mało widać to mieszkanie
              • shellyanna Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:30
                magdallenac napisała:

> Zwykły rental w condo ze starym AGD, plastykowymi blatami i podłogami.

Tandeta niczym w bookingowych „apartamentach” z wczesnych lat 2000
          • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:00
            Tak, ale tylko na Pudelku. Może to tylko tymczasowa miejscówka i Pudelek sobie jaja robi z tym luksusowym apartamentem?
            • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:06
              Może 🤷‍♀️

Pożyjemy zobaczymy, jak się przeprowadzą to z pewnością obwieszczą to światu 🙄
              • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:26
                Jeszcze jedna rzecz mnie zaskoczyła - kiedy my przenosiliśmy się do Stanów, to nie cudowaliśmy z podróżą na 20 walizek i wyprzedażą rzeczy, a po prostu wynajęliśmy kontener. Firma przyjechała do nas do domu, a ja palcem wskazywałam co bierzemy, a co zostaje. Podróżowałam z bagażem podręcznym.
                • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:49
                  Te walizy też mnie mocno zdziwiły, ale ja nie mam takich doświadczeń i stwierdziłam, że pewnie się nie znam 🤷‍♀️
                • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:50
                  Bo tak się to robi. Zabierasz najpotrzebniejsze rzeczy a reszta płynie kontenerem. Tyle, że to kosztuje.
                • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:52
                  A oni zakładają przeprowadzkę na 2 czy 10 lat? Bo gdybym przeprowadzała sie na 2, to pewnie wzięłabym trochę ciuchów, jakieś drobiazgi i tyle smile
                • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:12
                  Oni też wynajęli kontener. Ale może zbyt późno i rzeczy dotrą za jakiś czas? I wzięli to, co potrzebne w najbliższym czasie? Nie wiem, nie znam się, tak tylko gdybam...
                  • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:02
                    20 walizek „rzeczy potrzebnych w najbliższym czasie”…? 😱
                    • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:22
                      Nie wiem. Jak ktoś sprzedawał kilka czy kilkanaście par butów, które miał raz na nogach, to może na miesiąc potrzebuje 20 walizek 🤔
                    • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:26
                      Poświęciłam sie, wyszukałam i policzyłam. 11 walizek. Serio to dużo na 4 osoby?
                      • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:33
                        Jeśli to wyjazd na dłuższy czas i nie zamówili kontenera to 11 walizek na 4 osoby to nie tak dużo. Jak wyjeżdżałam na rok na studia za granicę to brałam 2 walizki a wtedy byłam (z konieczności) minimalistką, teraz ludzie mają więcej rzeczy.
                        • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:46
                          Oczywiście, ze nie jest to dużo i jest to zwykle czepialstwo - a
                          Biorąc pod uwagę wątki o tym jak
                          Spakować sie na TYDZIEN wakacji - to dość kuriozalne.

Nie raz i nie dwa mielismy po wiecej niż dwie walizki na głowę, a nigdy nie była to przeprowadzka w nowe miejsce.
                          • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:58
                            Swoja droga maja walizki za kilkanascie tys zł wink
                            • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:00
                              Ale chyba nie per sztuka??
                              • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:03
                                Nie, ale robi sie z nich takich biedaków, ze podkreśliłam.
                                😄😄😂 No jasne, mogliby miec 20 razy droższe wink
                        • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:22
                          Kontener zamówili, ale jechały nim większe klamoty. A tutaj pewnie brali rzeczy, których na wakacje się często nie bierze, choćby po jednym/dwa ręczniki na osobę, żeby po podróży móc się wykąpać, a nie lecieć na zakupy.
                • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:18
                  A ja przyjechałam z dwiema walizkami, przy czym w jednej była moja suknia ślubna big_grin
                • sanciasancia Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 07:54
                  Przylecialam z dwiema walizkami, ale a) planowo bylo na 2 lata, b) bylam biedna postdoczka.
        • galaxyhitchhiker Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
          Czekaj, pan wywozi puszczalską panią do zagłębia latino lovers? Musi bardzo kochać... big_grin
          • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:09
            Mnie też to rozśmieszyło. Zamiast wybrać jakiś miły, konserwatywny stan w regionie Pasa Biblijnego, to oni Miami - stolica amerykańskiej rozpusty.😀
            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:25
              Mnie przekonuje opinia forumowiczki, która napisała, że chodzi o pijar w Polsce, nierobienie obory i nie psucie interesów w PL. Być może Pan mąż ma już wywalone na to jakiej długości ma rogi.
              • clara.burgund Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:46
                riki_i napisał:

> Mnie przekonuje opinia forumowiczki, która napisała, że chodzi o pijar w Polsc
                > e, nierobienie obory i nie psucie interesów w PL. Być może Pan mąż ma już wywal
                > one na to jakiej długości ma rogi.

A o tym panu nie mówiło się aby, że to gej?
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:01
                  Hetero
            • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:29
              Konserwatyści to największe jebaki przecież.
        • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:36
          Chyba „luksusowy” smile
    • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:32
      Nie podoba mi sie określenie "puszczalska baba" na kobietę, której mąż ewidentnie nie daje rady nawet się wypiąć beznamiętnie na 5 minut te kilka razy w tygodniu.
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
        Ok, przepraszam za niefortunne sformułowanie.

Przyznaję rację, że mąż wygląda na słabego w te klocki.
        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:36
          No to jak sam wiesz, pani ma pełne prawo szukać gdzie indziej
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:42
            "Gdzie rabotajesz i żywiosz, tam nie jebiosz"

Poza tym brać się za męża innej trzecioligowej celebrytki? To byli ich jedyni znajomi. Sąsiedzi do tego.
            • thank_you Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:45
              Bez przesady, wiele lat temu moja grupa bardzo zacieśniła kontakty sąsiedzkie. 😜
            • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:47
              Dobra daj jakieś wskazówki, bo tu nie kojarzę o kogo może chodzić 😳
              • black_magic_women Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:27

> Dobra daj jakieś wskazówki, bo tu nie kojarzę o kogo może chodzić 😳

Córka aktora?!
            • azalee Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:51
              Ale że chodzi o Pana z ptakiem w nazwisku, który jest wizualnie ZUPEŁNYM przeciwieństwem małżonka znudzonej żony ?
              Jeśli tak to ja się jej w sumie nie dziwię.
              • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:00
                Wysoki z brodą? 😳
                • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
                  Jakaś jeszcze podpowiedź?
                  • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:17
                    ggrr.ruu napisała:

> Jakaś jeszcze podpowiedź?
                    Też poproszę!😠
                    • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:22
                      Pani sąsiadka jest córką aktorskiego małżeństwa, znaną z tego, że jest córką aktorskiego małżeństwa. A pan sąsiad jest sportowcem (nie wiem czy jeszcze czynnym) znanym z reklam telefonii komórkowej.
                      • taniax Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:26
                        On wygląda jak japońska kobieta a mąż sąsiadki bardzo pasuje fizycznie do A, wygladają trochę jak rodzeństwo więc wogóle mnie nie dziwi ta sytuacja.
                        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:27
                          taniax napisała:

> On wygląda jak japońska kobieta

Celne
                      • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:36
                        No nic. Poczekam, aż mnie pierwsza kawa kopnie.
                      • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:04
                        A to już wiem
                        • vasaria Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:52
                          ggrr.ruu napisała:

> A to już wiem

Podbipięta był dobrą podpowiedzią 😂
                          Już wiem o kogo chodzi, pojęcia nie miałam, ale soczysta to plotka / lub fakt tongue_out
                      • obrus_w_paski Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:12
                        Oj szkoda, jego zona chyba niedawno urodziła? Jak to się dzieje ze ojciec rocznego dziecka ma czas na bzykanie kogoś innego? Jak mój miał rok to zapewniam ze mąż miał ledwo czas na siku
                        • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:23
                          A są dowody na to, że bzykał?
                        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 00:33
                          Normalnie, przy jednym rocznym dziecku to oboje mielibyśmy od cholery czasu na bzykanie dowolnych osób. To akurat mnie nie dziwi
                    • kadfael Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:41
                      Córka Podbipięty
                      • tt-tka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:11
                        kadfael napisała:

> Córka Podbipięty

tak, juz doczytalam, dzieks
                        Nie wiedzialam, ze Rubikowa to corka Podbipiety smile
                        cholewka, z takiej dobrej, znanej i uznanej rodziny, tatko, wujek tatka, i taki maz ??? >:
                        choc juz przy zenua koralach cos mi sie zaczelo kojarzyc...
                        • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:17
                          Jaka Rubikowa córka Podbipięty???
                        • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:26
                          Wszystko ci się pemerdało 🙄
                        • alicia033 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:32
                          tt-tka napisała:

> Nie wiedzialam, ze Rubikowa to corka Podbipiety smile

bo nie jest.
                        • wbka1 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 19:17
                          Korale? Please, o co kaman?
                          • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 20:02
                            forum.gazeta.pl/forum/w,567,172690905,172690905,Piotr_Rubik_i_korale.html
                      • midge_m Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:26
                        kadfael napisała:

> Córka Podbipięty
                        I to jest podpowiedź! Swoją drogą fenomenu tej córki też nie rozumiem.
                        • daniela34 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:43
                          Ja przepraszam, ale muszę:

Mości namiestniku, oto jest pan Powsinoga.
                          - Podbipięta - poprawił szlachcic.
                          - Wszystko jedno! herbu Zerwipludry...
                          - Zerwikaptur - poprawił szlachcic.
                          - Wszystko jedno! Z Psichkiszek.
                          - Myszykiszek - poprawił szlachcic.
                          - Wszystko jedno. Nescio, co bym wolał, czy mysie, czy psie kiszki. Ale to pewna, żebym w żadnych mieszkać nie chciał, bo to i osiedzieć się tam niełatwo, i wychodzić niepolitycznie.
                          • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:09
                            weź to nie jest śmieszne
                            córka podbipięty dopiero urodziła i widać, że zakochana w dryblasie

no chyba, że riki konfabuluje
                            • daniela34 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:27
                              Ja się nie śmieję z pukania (zresztą nie mam pojęcia, czy to prawda). Ja się śmieję z little fish, która wszystko pokręciła i wyszła jej Rubikowa córka Podbipięty. I tak mi się przekrecajacy Zagłoba przypomniał.
                              • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:31
                                Ja pokręciłam? To tt-tka na miły buk 😱
                                • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:40
                                  little_fish napisała:

> Ja pokręciłam? To tt-tka na miły buk 😱

😂😂😂🤣
                            • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:31
                              > weź to nie jest śmieszne
                              > córka podbipięty dopiero urodziła

Przecież to dosyć typowe, że pani urodziła, a pan, o ile ma możliwości, szuka rozrywki poza domem.
                              • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:37
                                w tak świeżym związku? fujki!
                            • panterarei Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:37
                              Ona nie ma urody, talentu, ani rozumu, za to wysokie poczucie własnej wartości. A Wrona to klasyczny łowca posagów. Paskudni są
                              • kropkaa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:42
                                Nie przesadzaj, siatkarz wydaje się być finansowo ustawiony, w przeciwieństwie do pani będącą córką aktorów.
                      • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:07
                        kadfael napisała:

> Córka Podbipięty

łoooot?
                        dryblas puka dziewczęcie, które weszło w związek z dziwakiem od klaskania zanim jeszcze miało wykształcone rysy???
              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:01
                Tak chodzi o niego.
                • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:08
                  I taka aferka nie wypłynęłaby na szerokie wody? Jakoś nie wierzę 🙄
                  • azalee Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:15
                    No właśnie też mnie to dziwi. Tym bardziej że żona sąsiada do dyskretnych nie należy i jest bardzo aktywna w ms.
                  • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:22
                    Przecież wypłynęła. Żona sąsiada umieściła wiele mówiące zdanie na temat tej pani w social mediach. I przyjaźń dwóch małżeństw się skończyła.
                    • azalee Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:00
                      Skoro skończyło się tylko na publicznym zakończeniu przyjaźni, to można chyba założyć że do konsumpcji nie doszło...
                      • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:04
                        azalee napisał(a):

> Skoro skończyło się tylko na publicznym zakończeniu przyjaźni, to można chyba z
                        > ałożyć że do konsumpcji nie doszło...

Też tak obstawiam. Może nawet sam sąsiad nie był zainteresowany i uprzedzając wypadki sam poskarżył się żonie, że sąsiadka podejrzanie się spoufala.
                        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:04

> azalee napisał(a):
                          >
                          > > Skoro skończyło się tylko na publicznym zakończeniu przyjaźni, to można c
                          > hyba z
                          > > ałożyć że do konsumpcji nie doszło...

>
                          > Też tak obstawiam. Może nawet sam sąsiad nie był zainteresowany i uprzedzając w
                          > ypadki sam poskarżył się żonie, że sąsiadka podejrzanie się spoufala.

Ale wtedy doszłoby raczej do rozluźnienia kontaktów, a nie do widowiskowego ich zerwania. Tak mi się przynajmniej wydaje.
                          • lauren6 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:15
                            riki_i napisał:

> borsuczyca.klusek napisała:
                            >
                            > > azalee napisał(a):
                            > >
                            > > > Skoro skończyło się tylko na publicznym zakończeniu przyjaźni, to m
                            > ożna c
                            > > hyba z
                            > > > ałożyć że do konsumpcji nie doszło...

> >
                            > > Też tak obstawiam. Może nawet sam sąsiad nie był zainteresowany i uprzedz
                            > ając w
                            > > ypadki sam poskarżył się żonie, że sąsiadka podejrzanie się spoufala.
                            >
                            > Ale wtedy doszłoby raczej do rozluźnienia kontaktów, a nie do widowiskowego ich
                            > zerwania.

Chyba żartujesz.

Też obstawiam, że do konsumpcji nie doszło. Natomiast trudno mi winić A., że szuka szczęścia poza małżeństwem. Jak dobrze się zakręci to może pozna jeszcze starszego i bogatszego chłopa, i córki nie będą musiały chodzić do publicznej szkoły.
                      • hungaria Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:56
                        Wieksze dramy w takich sytuacjach chyba nigdy nie sa w niczyim interesie. Przeciez te malzenstwa to machiny marketingowe.
                    • alpepe Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:09
                      Haha, wykrakała?
                • alewcale Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:44
                  A wątkodawca to pod łóżkiem siedzi komuś z nich czy za ciecia się najął jako seks reporter w tym Wilanowie?
              • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:15
                A to dlatego nastąpiło całkowite zerwanie kontaktów? No patrz, a nie wiedziałam o co kaman 🙄
                • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:45
                  Kim był rzeczony kochanek i jego żona, chcę wiedzieć.
                  • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:41
                    Siatkarz i aktorka z aktorskiej rodziny. Znaczy, nie wiem czy był kochankiem, ale to jego w tym wątku sugerują.
                  • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:12
                    primula.alpicola napisała:

> Kim był rzeczony kochanek i jego żona, chcę wiedzieć.

Andrzej kraczący i Zofia ze zboru pochodząca.
                    • kropkaa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:21
                      Pierwsze słyszę, bo ja wszelkie ploty z ematki tylko znam, ale jeśli to prawda, to ja tam się mlodej żonie starego męża w ogóle nie dziwię! Kraczący ptak jest mega hot.
                      • simply_z Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:46
                        Oma zawsze miała fajnych gości...syn Jurksztowicz też jest fajny i utalentowany.
              • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:46
                >Ale że chodzi o Pana z ptakiem w >nazwisku,

Seeeeeeriooooo???😱😱😱

https://adria-art.pl/storage/4023/A4_Micha%C5%82-Szpak_trasa-urodzinowa.jpg
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:52
                  Raczej "w***a bez ogona"
                  • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:19
                    Nie no, ten to taki niespecjalny….

https://i-wpimg-pl.cdn.ampproject.org/i/s/i.wpimg.pl/3392x0/filerepo.grupawp.pl/api/v1/display/embed/c7159003-a877-4e11-b005-62cc35896137
                    • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:49
                      Kiedyś był bardzo ozdobny. Pamiętam jak poszedłem po coś do Fortu Wola w Warszawie i Just 5 miało tam mieć występ. Przed centrum handlowym stał zbity tłum fanek. Jak zobaczyły Bartka Wronę to tylko chrupnęło szkło przy wejściu. Ochroniarze nie mogli ich powstrzymać. Btw nie wiem czym to się skończyło, bo zauważywszy co się dzieje i że zakupów nie zrobię, wycofałem się do samochodu i odjechałem.
                      • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:02
                        Wrona to Andrzej
                      • angazetka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:10
                        Ale to było lat temu 20?
                        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:40
                          Nawet więcej. Koniec lat 90-tych. Wtedy Just 5 i Bartek Wrona byli na topie.
                          • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:26
                            Byli na topie krótko i wśród nastolatek, też mi potwierdzenie atrakcyjności. Teraz nastolatki wzdychają do koreańskich chłopców o niewieścich rysach, zazwyczaj nie jest to typ który kręci dorosłe kobiety.
                          • angazetka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 00:34
                            Ale nie było Fortu Wola wink
                          • dominika9933 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 06:09
                            Koniec? Nie wcześniej? Miałam swego czasu, właśnie w latach dziewięćdziesiątych, przyjemność, czy też niesmile znać panią Kanclerz i innych, i wtedy, jak mi się wydaje, Bartek Wrona z Just 5 koncertowali i taka anegdota krążyła, że wyrzucali go z pokoju na korytarz hotelowy, bo był niepełnoletni, jak chcieli poimprezowac.
                • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:53
                  Nie jest to jedyny ptak 😁😁😁
                • kropkaa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:43
                  Ptak! A nie jakiś pisklak.
            • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:58
              Jak to było? Jak ktoś jest chętny to trudno się oprzeć i nie wziąć...
              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:02
                No, jego to ja rozumiem, aczkolwiek poparcia na tym forum chłop nie znajdzie.
                • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
                  A jej nie rozumiesz?
                  • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:05
                    Ją też jakoś tam rozumiem, choć gdyby PRACOWAŁA lub choćby sama sprzątała chałupę, ciężar życia codziennego imo zmniejszyłby apetyt na bara bara.
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:06
                      Jakby Ci to powiedzieć... Nie, to tak nie działa wink
                      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:20
                        Fizjologii kobiet nie znam. Zestresowany i przepracowany chłop możliwości traci, nawet jak ma chęci. Koledzy z korpo świadkami.
                        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:49
                          Nie mówię o przepracowaniu. Zdrowa kobieta od normalnych czynności życiowych czy pracy nie traci chęci na seks
                          • kira_03 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:14
                            Zapracowana, zestresowana traci. Albo nie ma czasu, bo ma kupe obowiazkow plus dzieciaki do ogarnięcia. Swoją drogą, te panie naprawdę nie mają zadnego hobby? Jakies panie Bovary, serio.
                            • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:16
                              Może ta właśnie odkryła nowe hobby smile
                            • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:46
                              kira_03 napisała:

Swoją drogą, te panie naprawdę nie mają zadnego hobby?
                              > Jakies panie Bovary, serio.

Jakie niby hobby jest w stanie zastapić dobry seks?🤔
                              • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:48

> Jakie niby hobby jest w stanie zastapić dobry seks?🤔

Ja lubię haft krzyżykowy 🙄
                                • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:50
                                  Ale zamiast seksu, czy po seksie?🤯
                                  • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:50
                                    W trakcie big_grin
                                  • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:51
                                    magdallenac napisała:

> Ale zamiast seksu, czy po seksie?🤯

Po dobrym seksie to nie utrzymasz szydełka czy tam drutów w rękach😅🤭
                                    • lilia.z.doliny Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 08:54
                                      Po dobrym seksie to nie utrzymasz szydełka czy tam drutów w rękach😅🤭
                                      W sęsie, ze się ŚLIZGA?
                                      • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:33
                                        lilia.z.doliny napisała:

> Po dobrym seksie to nie utrzymasz szydełka czy tam drutów w rękach😅🤭
                                        > W sęsie, ze się ŚLIZGA?
                                        >

To teżbig_grin
                                        I ręce się trzęsą, i wzrok zamglonybig_grin
                                • milva24 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:02

> primula.alpicola napisała:
                                  >
                                  >
                                  > > Jakie niby hobby jest w stanie zastapić dobry seks?🤔
                                  >
                                  > Ja lubię haft krzyżykowy 🙄

Ja lubię czytać, mogą być romansewink
                              • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:51
                                Siłownia trochę daje radę
                                • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:51
                                  ggrr.ruu napisała:

> Siłownia trochę daje radę

TROCHĘ
                        • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:08
                          >Zestresowany i przepracowany chłop >możliwości traci, nawet jak ma chęci. >Koledzy z korpo świadkami.
                          No takiego wyznania to ja się nie spodziewałam… Chciałam napisać, ze ładnie sie chłopcy bawicie na tych korpoimprezach, ale w sumie wychodzi, ze sie jednak wcale nie bawicie, bo sił nie staje…
                          • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:50
                            I w końcu nie wiadomo, to problem jak kobieta traci libido po urodzeniu dzieci czy problem, jak go nie traci?
                            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:05
                              Dla Pana z wątku - oczywiście to drugie. wink
                  • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:14
                    ggrr.ruu napisała:

> A jej nie rozumiesz?

Ja ją rozumiem, a jego nie - dżizas.
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:42
                      Ona jest ładna, ale robi wrażenie tak koszmarnie upierdliwej i marudnej baby, że coś strasznego
                      • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:48
                        Właśnie!
                        Gdybym była rubikową - leciałabym na wronę (ale tez nie wyszła za rubika 🤦)
                        Gdybym była wroną - no kurła, nie... 🤦
                      • gama2003 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:39
                        Oglądałam ten program z nimi. Konkurencje znanych par.
                        I moze ona tam grała ,, tą lepszą,,.
                        Za to z klaszczącego małżonka wychodziła na każdym kroku taka marudna upoerdliwa kreatura, że godziny bym z takim mężem nie wytrzymała. Ona silniejsza, sprawniejsza. Lotniejsza.
                        Pan w porównaniu z innymi uczestnikami swojej płci tracił na męskości z prędkością światła.

Plus serwował tam dowcipy wujka Cześka z wesela. Non stop. Bleeeee.
                        • dominika9933 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 03:43
                          Też to oglądałam i mam podobne odczucia. Wyjątkowo odrzucający typ. Była tam konkurencja z polewaniem wodą partnerki, jeśli jej nie oswobodzi i tam już poległ całkowicie. W ogóle jako para byli najgorsi, jacyś tacy z innej bajki. Ale on pierdoła całkowita. W życiu bym z nim nie była, za żadne skarby.
                          • gama2003 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 11:26
                            To wygladało jakby calkiem obrotna i towarzyska żona holowała, wyreczała, ,, myślała - za ,, foszastego męczybułę.

I do tego uważajacego się za dowcipnego. Wyłaziła przez ekran jej mordęga i starania by zamienić różne sytuacje z żenujących na dowcipne. Inne pary z pewnością idealne w życiu codziennym nie były, ale w programie złapały konwencję i robiły co trzeba będąc sympatycznymi dla siebie.
                            A tu Agatka robiła stale dobrą minę do złej gry. Jak na takiej grze polega jej życie, to mnie nie dziwi szukanie wrażeń, w których może być tą słabszą itd.

Dziwi i obrzydza ewentualność romansu z żonatym. A jeśli to mąż przyjaciółki to obrzydzenie pikuje. Dla obojga skaczących w bok. Zwielokrotnione świństwo i żadne oceany tego nie wykasują.
                            • mid.week Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 16:53
                              Pamietna konkurencja z prysznicem, kryste panie, siedząc przed ekranem czułam zaażenowanie tym co odstawił pan muzyk
        • alewcale Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:38
          widzę mamy tu eksperta...co prawda ekspert wygląda na mizogina, męskiego szowinistę i perwersa (zapewne), ale może ja kogoś obrażam
      • kira_03 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
        👏👏👏
      • bruy-ere Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:49
        iwoniaw napisała:

> Nie podoba mi sie określenie "puszczalska baba" na kobietę, której mąż ewidentn
        > ie nie daje rady nawet się wypiąć beznamiętnie na 5 minut te kilka razy w tygod
        > niu.

Tu duża różnica wieku mogła mieć znaczenie. Pani weszła w wiek, gdy chce więcej, a pan w wiek, gdy możliwości zaczęły spadać.
        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
          bruy-ere napisała:

> Tu duża różnica wieku mogła mieć znaczenie. Pani weszła w wiek, gdy chce więcej
          > , a pan w wiek, gdy możliwości zaczęły spadać.

Zwłaszcza, gdy te możliwości nigdy nie były za duże , o czym pani z przekąsem wielokrotnie wspominała w wywiadach.
      • majenkirr Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
        iwoniaw napisała:
        > mąż ewidentnie nie daje rady nawet się wypiąć beznamiętnie na 5 minut te kilka razy w tygodniu.

mąż ma się wypinać?? Zboczenstwa 🙄
        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:04
          Ma ma wypełniać swoje obowiązki tak żeby pani była zadowolona, może to robić beznamiętnie i myśląc o czymś innym, ale jak nie robi to cóż...
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:07
            Znajomi artyści mówią, że po ostrym fiku miku wena wyparowuje. Trzeba mieć lekkie ciśnienie w procesie tworzenia.
            • tanebo001 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:42
              Nie tylko artyści. Lewandowska też podobno w nocy zęby w poduszkę...
          • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:21
            ggrr.ruu napisała:

> Ma ma wypełniać swoje obowiązki tak żeby pani była zadowolona, może to robić be
            > znamiętnie i myśląc o czymś innym, ale jak nie robi to cóż...

Dokladnie o to mi chodzilo - autor wątku powinien to zrozumieć jak nikt 😉
            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:41
              iwoniaw napisała:

> ggrr.ruu napisała:
              >
              > > Ma ma wypełniać swoje obowiązki tak żeby pani była zadowolona, może to ro
              > bić be
              > > znamiętnie i myśląc o czymś innym, ale jak nie robi to cóż...
              >

> Dokladnie o to mi chodzilo - autor wątku powinien to zrozumieć jak nikt 😉

Ale facet jak kuleje w tych sprawach, to niewiele może zrobić. Niebieskie tabletki ewentualnie, ale z tego co wiem od kolegów to jest bilet w jedną stronę, bo potem bez tych tableteczek w ogóle nic nie pójdzie.

No i taki jeden niewyględny ostatnio uszkodził sobie sprzęt (wymagało pomocy lekarskiej), bo jeździł bez końca na tym sztucznym wzwodzie.
              >
              >
              • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:45
                A jak kobieta kuleje to co sobie może zrobić według ciebie? Nawet tableteczek na to nie ma 🙄
                • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:46
                  Kobieta może udawać. I wiele udaje.
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:06
                  No przecie ciągle reklamują jakieś suplementy diety na wzrost kobiecego libido wink
                  • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:11
                    Tak a w składzie witamina D i arginina 🙄
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:53
                      Witamina D, cynk, selen, cynk i witamina b to akurat sprawdzony zestaw
                    • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:44

> Tak a w składzie witamina D i arginina 🙄

Oj tam, zawsze możesz wymienić starego borsuka - jesteś jeszcze młoda!
                      ...i darować sobie tę zasadę dotyczącą ilości randek...
                      • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:46
                        Weź ziuta idź ode mnie 😒
                        • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:49
                          Bardzo serio piszę.
                          Nie musisz odpowiadać.
              • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:51
                Ale co to kobietę obchodzi, jak ma swoje potrzeby? Albo facet bierze te tabletki i robi co do niego należy, albo akceptuje, że robi to ktoś inny. Sam wyjaśniałeś,że jak się nie ma w domu to się szuka na mieście
                • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:05
                  ggrr.ruu napisała:

> Sam wyjaśnia
                  > łeś,że jak się nie ma w domu to się szuka na mieście

No też te wyjaśnienia czytałam, cóż to za nagła volta z jakimiś usprawiedliwieniami dla braku entuzjazmu, tudzież skupienia się na chwilę i wypelnienia obowiązku bez entuzjazmu?! 😉
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:10
                  ggrr.ruu napisała:

> Ale co to kobietę obchodzi, jak ma swoje potrzeby? Albo facet bierze te tabletk
                  > i i robi co do niego należy, albo akceptuje, że robi to ktoś inny.

Ja nigdy tych tabletek nie brałem, więc szczegółowo nie podyskutuję z Tobą na ten temat, ale z tego co mi wiadomo, to po nich wcale tak łatwo wszystko nie idzie.

Sprzęt po prostu stoi (i nie chce opaść wink ), można jeździć i jeździć, z orgazmem u faceta bywa różnie, a do tego nie każda kobieta lubi być bez końca mechanicznie piłowana. Btw córy Koryntu ponoć przeklinają te medykamenty.
                  • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:52
                    Z tego co pamiętam niespecjalnie interesowałeś się orgazmem pań, które miały się wypinać dla utrzymania związku, więc jakie znaczenie ma orgazm faceta w tej sytuacji? Pani dochodzi, schodzi i idzie spać i potem kochanka nie musi szukać
                    • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:54
                      Ma duże znaczenie, bo jak ten facet nie może dojść, to będzie piłował mechanicznie bez końca. Mało która kobieta jest w stanie to znieść na dłuższą metę.
                      • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:02
                        Kobieta po prostu przerywa po tym jak sama ma orgazm, pan może sobie ogarnąć resztę własnoręcznie. Chyba że pani płatna to ma problem
                        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:27
                          ggrr.ruu napisała:

> Kobieta po prostu przerywa po tym jak sama ma orgazm,

Znaczy pisałem kiedyś na forum o jednej takiej (z akademika). Bardzo szybko dochodziła i po zaliczeniu swojego orgazmu zrzucała panów z siebie i kazała im się wynosić. Dość obcesowo. Panowie utyskiwali, że ich bolą brzuchy. big_grin

Ale tak na poważnie, to zazwyczaj facet kończy stosunek wytryskiem.

pan może sobie ogarnąć re
                          > sztę własnoręcznie.

teoretycznie może
                          • obrus_w_paski Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 22:55
                            Ej riki, fajny wątek zapisałeś i dobrze ci szło, nie idź ta droga.

„Ale tak na poważnie, to zazwyczaj facet kończy stosunek wytryskiem.”

a jak kończą kobiety? Zwłaszcza te które nie maja orgazmu? Kończą wtedy kiedy pan ma wytrysk? Wiec identycznie- pan piłuje, pani konczy to i pan konczy.

A tak w ogóle to zdanie jakoby pan konczy lstosunek wytryskiem jest nieprawdziwe. Pan konczy stosunek, kiedy partnerka tak zdecyduje. Czy to z orgazmem (jej) czy nie.
                            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:43
                              @ obrus_w_paski,

1) Panie, które nie mają orgazmu, czekają aż pan skończy. Bez chem-seksu pan ma zwykle dość szybko wytrysk i kończy. Wydaje mi się to tak oczywiste, jak dwa plus dwa równa się cztery.

2) Jeśli natomiast pan nie może skończyć, to bywa różnie. Bez chem-seksu panom zdarzają się różne przypadłości, które znam z opowieści kolegów po dużej wódce. Najczęściej wiotczeje im w trakcie, albo przeciwnie, delikwent kończy po dwóch ruchach. Generalnie, jak pan dalej nie może, no to kończy akcję (z wcześniejszym orgazmem lub bez, to bez znaczenia w przypadku seksu bez farmakologicznego wspomagania , jak nie może dalej - no to finito i szlus).

Natomiast ja pisałem o przypadku szczególnym, gdy zażyta chemia powoduje permanentny wzwód u danego pana. I napisałem , że tenże wspomagany sztuczny wzwód nie jest tożsamy z normalnym dochodzeniem do orgazmu u mężczyzn. Często pan nie może dojść, ale przestać piłować godzinami partnerki nie ma najmniejszego zamiaru.

Co do Twojego końcowego zdania , cyt. "Pan konczy stosunek, kiedy partnerka tak zdecyduje. Czy to z orgazmem (jej) czy nie." to żeby nie rozpętywać niepotrzebnej gównoburzy powiem tylko oględnie, że nie zawsze tak jest. I nie rób ze mnie seksisty, bo napisałem też wcześniej o pewnej pani , która stosowała asertywność wręcz do przesady (zrzucając panów z siebie po szybkim własnym orgazmie i mając totalnie w rowie ich potrzeby). Panowie tę panią solidnie klęli, ale chętnych nie brakowało wink
                              • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 00:34
                                Pan który nie ma orgazmu też może czekać aż pani skończy, a potem najwyzej czekać aż chemia zejdzie.
                                • trampki-w-kwiatki Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:20
                                  ggrr.ruu napisała:

> Pan który nie ma orgazmu też może czekać aż pani skończy, a potem najwyzej czek
                                  > ać aż chemia zejdzie.

No otóż właśnie.
                              • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:00
                                >Często pan nie może dojść, ale >przestać piłować godzinami partnerki >nie ma najmniejszego zamiaru.
                                Zamiar pana ma doprawdy znaczenie drugorzędne. Pani mówi, ze koniec - pan kończy.
                      • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:02
                        Nie, wystarczy przestać stymulować i sam opadnie. Jak (ekhm, ekhm) kolega trzepie i trzepie bez końca i nie umie się opanować, to będzie stał tak długo, jak jest stymulowany w czasie działania sildenafilu.

>jak ten facet nie może dojść, to będzie >piłował mechanicznie bez końca.
                        Chyba swoją prawicą… Jak pisała Gruuu - pani dochodzi, schodzi, idzie spać.
                        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:19
                          memphis90 napisała:

> Nie, wystarczy przestać stymulować i sam opadnie.

Przecież Ty (znaczy - atrakcyjna goła kobieta obok w intymnej sytuacji) go stymulujesz. I jak nie doszedł, to dlaczego miałby mu opaść?

Jak (ekhm, ekhm) kolega trze
                          > pie i trzepie bez końca i nie umie się opanować, to będzie stał tak długo, jak
                          > jest stymulowany w czasie działania sildenafilu.

Nie napisałem że trzepie, tylko że piłuje.

To oznacza, że wykonuje ruchy frykcyjne bez końca.

> >jak ten facet nie może dojść, to będzie >piłował mechanicznie bez końc
                          > a.
                          > Chyba swoją prawicą… Jak pisała Gruuu - pani dochodzi, schodzi, idzie spać.

O ile Pan pozwoli, żeby Pani zeszła.
                          • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:32
                            >Przecież Ty (znaczy - atrakcyjna goła >kobieta obok w intymnej sytuacji) go >stymulujesz
                            Nie, na sildenafilu chodzi o stymulację fizyczną. Jeśli mowimy o przetrwałym wzwodzie.

>Nie napisałem że trzepie, tylko że >piłuje.
                            A powinien trzepać. Ruchy frykcyjne może sobie uskuteczniać do tenga egg czy innej zabawki.

>O ile Pan pozwoli, żeby Pani zeszła
                            Riki- ile razy już dostałeś ostro po d… za seksistowskie gadki usprawiedliwiające gwalty na kobietach ? Chcesz dołożyć kolejny światły cytacik do forumowej biografii oprócz „beznamiętnego wypinania d…”?
                          • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:34
                            Jak pan jest na etapie, że musi się tabletkami zmuszać do zaspokojenia pani, to raczej widok jej ciała nie jest az taka atrakcją po latach
                            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:18
                              ggrr.ruu napisała:

> Jak pan jest na etapie, że musi się tabletkami zmuszać do zaspokojenia pani, to
                              > raczej widok jej ciała nie jest az taka atrakcją po latach

Ostatni raz. I podkreślam, że to cudze mądrości, bo tychże specyfików nigdy nie brałem i -przynajmniej na razie- brać nie zamierzam.

Po zażyciu tej farmakologii instrument stoi bez końca. I nawet jak pan dojdzie, to często i tak dalej stoi.

Nie słyszałem za to ANI JEDNEJ opowieści, aby bez dojścia u pana (zaspokojenia w jego głowie, orgazmu, czy jak to tam sobie nazwiemy), ów instrument stojący dzięki tabletkom sam sobie sam opadł. Nie opada.

Ci sfrustrowani faceci, z pałą sterczącą jak lanca ułańska, z czego i tak niewiele wynika (bo nijak sami dojść nie mogą), wyżywają się na kobiecie piłując ją godzinami bez końca. I wcale się to tym paniom nie podoba.

Wszystko w temacie.
                              • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:20
                                E tam, bzdury. Może ktoś się najadł na zapas i stąd takie problemy.
                                • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:34
                                  To chyba osobnicze, bo znam opowieść o erekcji trzygodzinnej i nieukojonej dopóki tabletka nie zeszła
                              • alewcale Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:39
                                Dobra już..wywołałeś sensacyjną dyskusję, że nikt już dziś nie zaśnie. Już więcej się nie da nafantazjowac i nachwalić własną jurnością ...
                              • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:07
                                >Po zażyciu tej farmakologii instrument
                                >stoi bez końca. I nawet jak pan dojdzie, >to często i tak dalej stoi.
                                A ja Ci mówię, ze takie bajki z mchu i paproci to możesz wciskać gdzie indziej, albowiem to bzdura.

>Nie słyszałem za to ANI JEDNEJ >opowieści, aby bez dojścia u pana ów >instrument stojący dzięki tabletkom >sam sobie sam opadł. Nie opada.
                                Oczywicie, ze opada. Serio, działanie viagry nie polega na tym, ze pała stoi 8h non stop… A bajeczki, ze musisz piłować godzinami aż skończysz i inaczej się nie da, przerwać tez się nie da - to jak wyżej - wciskaj komus innemu… Z tym, ze jak któraś pani złoży doniesienie o gwałcie, to będziesz te banialuki opowiadał policji i sędziemu.
                                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:48
                                  Tak, tak, memphis90 , ja wciskam banialuki i bajki z mchu i paproci.

To może posłuchajmy profesjonalistek, co?

Mężczyźni, których obsługuje bywają różni. - Przychodzą ładni i brzydcy. Jeden będzie cię traktował jak kobietę, a po innym chce ci się płakać. Kiedyś przyszedł starszy facet. Najadł się viagry i skakał po mnie kilka godzin. Wyłam z bólu na samą myśl o tym co się stało – wspomina z żalem w głosie.
                                  stylzycia.polki.pl/psychologia,jestem-dziwka-czyli-wyznania-prostytutki,10071322,artykul.html

Ps. Oczywiście - Ty wiesz lepiej. Dziennikarka sobie zmyśliła relację, żeby się lepiej klikało. Wiemy.
                                  • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 12:27
                                    >Oczywiście - Ty wiesz lepiej.
                                    Ja piszę recepty na sildenafil… Wiec serio - historyjki pt
                                    > Nie słyszałem za to ANI JEDNEJ >opowieści, aby bez dojścia u pana ów >instrument stojący dzięki tabletkom >sam sobie sam opadł. Nie opada.
                                    jak najbardziej mogę ocenić jako bzdurne…
              • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:56
                >Ale facet jak kuleje w tych sprawach, >to niewiele może zrobić. Niebieskie >tabletki ewentualnie,
                Mylnie zakładasz, ze kobietom ten penis jest do czegokolwiek potrzebny. Gdyby panu urąbało obie raczki, język i usta, to dopiero możnaby histeryzować. I w drugą stronę - umiejetność osiągnięcia wzwodu nie oznacza bynajmniej umiejętności zaspokojenia kobiety.

>z tego co wiem od kolegów to jest bilet >w jedną stronę, bo potem bez tych >tableteczek w ogóle nic nie pójdzie
                A nas, kobiety, powinno to obchodzić bo…? Jak masz nadwagę, nadciśnienie, miażdżycę i zerowa kondycję, to lepiej nie będzie i tableteczki zostaną na zawsze. Tzn koledze zostaną, oczywicie.
                • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:07
                  Są jeszcze gadżety wspierające
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:22
                  memphis90 błądzisz, ale nie będę polemizował, bo musiałbym wejść w kwestie, o których nie nie chcę w tym wątku pisać
                  • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:34
                    W sensie, ze niby kobietom penis jest niezbędny do seksu? Ze wzwód jest gwarantem kobiecego orgazmu 😱😱😱

Z jednym i drugim „polemizowałabym, ale musiałbym wejść w kwestie, o których nie nie chcę w tym wątku pisać”
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:39
                      No nie wiem, ja bym chyba na dłuższą metę nie chciała seksu bezpenisowego 🙄
                      • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:44
                        Ja nie dałabym rady z seksem tylko penisowym.
                        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:46
                          Ale zazwyczaj jak facetowi działa penis to reszta tez działa, a w drugą stronę niekoniecznie
                          • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:55
                            > Ale zazwyczaj jak facetowi działa penis to reszta tez działa

Niestety, z doświadczenia nie potwierdzam. 🙄
                          • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:07
                            Tzn jak mu penis nie działa, to język tez trwałe więdnie?
                            😱😱😱
                            • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:19
                              Sama sobie odpowiedziałaś niżej. wink
                              Są panowie, którzy umieją tylko piłować. I jakies większe finezje - nie wytłumaczysz, a nawet jeśli, to idzie tak sobie. Poza tym miałam kiedyś gościa, który "nie przepadał za minetką", ale lodzik to już oczywiście spoko.
                      • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:05
                        A na co ten penis, jak pan umie tylko „piłować”…?
                        • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:30
                          > A na co ten penis, jak pan umie tylko „piłować”…?

Bo nie wie, że dobry seks to coś innego niż piłowanie. A jak ma "szczescie", to trafi mu się jakaś nieuświadomiona, która też tego nie wie i będzie myślała, że to tak ma wyglądać. 🤷‍♀️
                      • trampki-w-kwiatki Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 06:49
                        ggrr.ruu napisała:

> No nie wiem, ja bym chyba na dłuższą metę nie chciała seksu bezpenisowego 🙄

No też mnie tutaj dziwuje ten fragment.
                        Dla mnie wszystko inne mogłoby nie istnieć, ale penis musi być.
                        • simply_z Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:24
                          Ehm, no tez uwazam ten fragment za dziwny...
                    • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:34
                      memphis90 napisała:

> W sensie, ze niby kobietom penis jest niezbędny do seksu? Ze wzwód jest gwarant
                      > em kobiecego orgazmu 😱😱😱
                      >

Owszem, jest niezbędny.
                      • alicia033 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:56

>
                        > Owszem, jest niezbędny.

To może inaczej: nie każdej kobiecie jest do orgazmu niezbędny.
                • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:33
                  > Mylnie zakładasz, ze kobietom ten penis jest do czegokolwiek potrzebny. Gdyby p
                  > anu urąbało obie raczki, język i usta, to dopiero możnaby histeryzować. I w dru
                  > gą stronę - umiejetność osiągnięcia wzwodu nie oznacza bynajmniej umiejętności
                  > zaspokojenia kobiety.

To jest niesamowite, że stare chłopy kreujące się na roochaczy, nie wiedzą takich rzeczy. Wszystkie panie były opłacone lub udawały?
                  • alexa0011 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:04
                    Nie wolno też zmieniać zbyt często pozycji, bo to porno i nierealne oczekiwania. Cóż, finezja aż paruje 😅😅😅
                  • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 09:35
                    seaview napisała:

> > Mylnie zakładasz, ze kobietom ten penis jest do czegokolwiek potrzebny. G
                    > dyby p
                    > > anu urąbało obie raczki, język i usta, to dopiero możnaby histeryzować. I
                    > w dru
                    > > gą stronę - umiejetność osiągnięcia wzwodu nie oznacza bynajmniej umiejęt
                    > ności
                    > > zaspokojenia kobiety.
                    >
                    > To jest niesamowite, że stare chłopy kreujące się na roochaczy, nie wiedzą taki
                    > ch rzeczy. Wszystkie panie były opłacone lub udawały?

Ale powyższe napisała memphis, kobieta.
                    • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 16:24
                      Odniosłam się do postu Rikiego.
                    • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:14
                      No bo ona sie ze mną zgodziła… Ze jak panu nie stanie do zadania (a niebieska tabletka to lek straszliwy, jak wynika z podsłuchanych opowieści Rikiego), a kobieta ma potrzebę, to pan ma jeszcze ręce, wargi i język, ktorych może użyc, ażeby pani doznała spełnienia. I ze panowie kreujący sie na roochaczy powinni być chyba świadomi istnienia innych technik niż piłowanie godzinami, aż sami dojdą…
                      • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:28
                        > No bo ona sie ze mną zgodziła… Ze jak panu nie stanie do zadania (a niebieska t
                        > abletka to lek straszliwy, jak wynika z podsłuchanych opowieści Rikiego), a kob
                        > ieta ma potrzebę, to pan ma jeszcze ręce, wargi i język, ktorych może użyc, aże
                        > by pani doznała spełnienia. I ze panowie kreujący sie na roochaczy powinni być
                        > chyba świadomi istnienia innych technik niż piłowanie godzinami, aż sami dojdą…

Otóż to.
                • extereso Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:57
                  Z tym bym się nie zgodziła, że inne organy wystarczą. Jako uzupełnienie, oczywiście. Zamiast, nie.
                  • waleria_bb Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:04
                    Eee, powiedz to kobietom, które nigdy nie przeżyły orgazmu od samej penetracji. To nie jest znowu takie rzadkie.
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:11
                      Ale rzadko się zdarza facet z penisem ale bez rąk, więc nie musi być od samej penetracji
                    • extereso Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 14:55
                      Mnie nie wystarczę inne warianty do pełnej satysfakcji długofalowo. Krótko-, tak, wystarczyłyby.
                    • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 16:26
                      > Eee, powiedz to kobietom, które nigdy nie przeżyły orgazmu od samej penetracji.
                      > To nie jest znowu takie rzadkie.

Powiedziałbym, że jest częste, tylko wstyd (?) się przyznać.
                      U mnie jest dużo łatwiej przy seksie bezpenisowym.
                • milva24 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:07
                  memphis90 napisała:

> >Ale facet jak kuleje w tych sprawach, >to niewiele może zrobić. Niebie
                  > skie >tabletki ewentualnie,
                  > Mylnie zakładasz, ze kobietom ten penis jest do czegokolwiek potrzebny. Gdyby p
                  > anu urąbało obie raczki, język i usta, to dopiero możnaby histeryzować.

Otóż to big_grin
    • asia.sthm Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
      Uzaleznienie sie od Plotka musi rownie silnie trzymajace jak od mydlanych seriali.

Sode oczyszczana pij.
      • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:37
        To raczej obsesja na punkcie konkretnej celebrytki
        • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:39
          Przypominam, że jest sezon ogórkowy i lepsza taka drama niż żadna 🙄
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:43

> Przypominam, że jest sezon ogórkowy i lepsza taka drama niż żadna 🙄

Dziękuję za głos zdroworozsądkowy.

Innym paniom przypominam - wątek na luzie. Stosowna adnotacja jest w tytule wątku.
            • semihora Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:53
              To, ze ktoś ci przyklasnął, nie oznacza, że tu w grę wchodzi zdrowy rozsądek smile
              • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:58
                No przecież wiadomo, że Borsuczyca żyje plotkami, pudelkami itd więc wiadomo, że będzie plotkarza Rikiego popierać i znać każdy szczegół.
                • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:00
                  Nie to co nasturcja, która żyje czepianiem się wszystkich i serwowaniu swoich wątpliwych mądrości w każdym wątku 🥱🥱🥱
                • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:03
                  Ja chwilowo dołączam do ich towarzystwa, bo Rubikowie i Dowborowie to moja guilty pleasure.😀
          • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:21

> Przypominam, że jest sezon ogórkowy i lepsza taka drama niż żadna 🙄

to nie jest żadna drama, tylko walenie po raz kolejny witrualnego kapucyna do myśli o pięknej, szczupłej, długowłosej i najwyrazniej temperamentnej celebrytce 🤡
            koleś pisze o tym w taki przykry sposób, że paw rozkłada ogon, a ekran zaczyna się lepić, a tym bardziej jest przykro, że panu się wydaje, że pisze lekko.
            • taniax Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:27
              Przejrzałam foty, video i sociale tych ludzi na szybko bo nigdy mnie czesniej nie interesowali i to układa się w logiczną całość, nawet po mowie ciała widać że coś jest grubo nie tak, riki może mieć rację.
              • taniax Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:34
                Zapamiętajcie że jak ktoś was zdradza i angażuje się gdzieś indziej, to prawie zawsze ma poczucie mocy i emocjonalnej energetycznej przewagi a osoba zdradzana staje się zazwyczaj ofiarą tej sytuacji bo taki jest układ sił i to bardzo widać między ludźmi, przynajmniej ja się jeszcze nie pomyliłam patrząc na takie pary.
                • alicia033 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:10
                  taniax napisała:

> Zapamiętajcie że jak ktoś was zdradza i angażuje się gdzieś indziej, to prawie
                  > zawsze ma poczucie mocy i emocjonalnej energetycznej przewagi a osoba zdradzana
                  > staje się zazwyczaj ofiarą tej sytuacji bo taki jest układ sił i to bardzo wid
                  > ać między ludźmi, przynajmniej ja się jeszcze nie pomyliłam patrząc na takie pa
                  > ry.

i patrząc na Rubików widzisz, że to on jest ofiarą a ona ma tę moc, tak?
                • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:37
                  Nic u ludzi nie jest takie proste. Usprawiedliwienie można czerpać właśnie z bycia ofiarą. Zdradzają czasem np. ofiary przemocy w związku.
            • pursuedbyabear Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:28
              O to właśnie.
            • alexa0011 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:30
              suki-z-godzin napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
              >
              > > Przypominam, że jest sezon ogórkowy i lepsza taka drama niż żadna 🙄
              >
              > to nie jest żadna drama, tylko walenie po raz kolejny witrualnego kapucyna do m
              > yśli o pięknej, szczupłej, długowłosej i najwyrazniej temperamentnej celebrytce
              > 🤡
              > koleś pisze o tym w taki przykry sposób, że paw rozkłada ogon, a ekran zaczyna
              > się lepić, a tym bardziej jest przykro, że panu się wydaje, że pisze lekko.
              >
              >

W punkt. I jak zawsze, niezawodnie, jak baba nie chce się ruchać, to nawet leniwej larwie nie chce jej się wypiąć dupska ogierowi; ale kiedy panu nie chce się ruchać, to leniwa larwa ma nadmiar energii z nieróbstwa i jest puszczalska. I ekran mokry od razu.
              • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:41
                alexa0011 napisała:

> I ekran mokry od razu.

oraz żal dupę ściska, że Rubikowski sobie może ot tak wyprysnąć do Miami ze swoimi kobietami i kupą walizek, a rzeczywistość własna to polskie morze pociągiem na dwa tygodnie, z samym synem 🤡
                • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:42
                  Nie zapomnij o rowerach pod pachą 😉
                • alexa0011 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:47
                  suki-z-godzin napisała:

> alexa0011 napisała:
                  >
                  > > I ekran mokry od razu.
                  >
                  > oraz żal dupę ściska, że Rubikowski sobie może ot tak wyprysnąć do Miami ze swo
                  > imi kobietami i kupą walizek, a rzeczywistość własna to polskie morze pociągiem
                  > na dwa tygodnie, z samym synem 🤡
                  >
                  Taa, i zamki na piasku, zajebiste dupy, gangsterzy i cinkciarze z przeszłości gdy pełno w szkle, i te dwa tygodnie pociągiem są super, i w ogóle.
        • asia.sthm Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:42
          ggrr.ruu napisała:

> To raczej obsesja na punkcie konkretnej celebrytki

Ale tak rozdzierajaco i publicznie sie do tego przyznawac? Obsesje sie leczy, a nie pielegnuje.
          • pursuedbyabear Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:32
            asia.sthm napisała:

> ggrr.ruu napisała:
            >
            > > To raczej obsesja na punkcie konkretnej celebrytki
            >
            > Ale tak rozdzierajaco i publicznie sie do tego przyznawac? Obsesje sie lec
            > zy, a nie pielegnuje.
            >

Nie pamiętasz, co odjaniepawlał przy okazji Agnieszki Woźniak-Starak? Do tej pory wkręca temat w dowolne wątki. Teraz znalazł sobie kolejną.
            • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:40
              I kłamstwo ciążowe Opozydy. Zawsze są to blondynki 🙄
              • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:42
                To jeszcze koniecznie Sashe Strunin trzeba dopisać 😉
    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:35
      Mnie raczej bardziej zastanawia, co to za dziewiętnastowieczna wioska ten Wilanów, że zdrada małżeńska powoduje "spalenie w okolicy" 🙄 Czy może to jedno z tych reklamowanych osiedli dla katolików?
      A do meritum - tak, wyjazd może pomóc na kryzys wywołany znudzeniem. Jak nie pomoże to trudno, ale co szkodzi spróbować
      • kandyzowana3x Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:43
        I gdzie wyjechal sasiad ? Niesamowite emocje i nowosc, zdrada w srodowisku artystycznym. Tego jeszcze nigdy nie bylo.
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:45
        Grruu, przecież oni ciągle podróżowali! Co to pomoże? Ona się zaraz wszystkim znudzi. A trenerzy personalni, panowie z siłowni, couche, jogging-owcy, ratownicy z plaży i innym pomniejszy męski płaz jest takoż dostępny.

Ps. Jedna moja pani miała brata, który nawet na kompletnym wypiz*owie w 5 minut znajdował sobie do towarzystwa miejscowego menela.
        • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:57
          Ale może jemu libido wróci w lepszych okolicznościach. Poza tym szczerze mówiąc wolałabym być zdradzana na Miami niż w Wilanowie big_grin
          • piataziuta Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:24
            ggrr.ruu napisała:

> Poza tym szczerze mówiąc
            > wolałabym być zdradzana na Miami niż w Wilanowie big_grin

na czym???😳
            • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:43
              Z Malediwami mi się potentegowało bo mi się Rubiki z tym kojarzą
        • ewa_mama_jasia Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:05
          Jedna moja pani miała brata, który nawet na kompletnym wypiz*owie w 5 minut znajdował sobie do towarzystwa miejscowego menela.

To akurat nietrudne, na każdym wypiz..wie jest jakiś sklepik, pod nim się zawsze zbierają menele smile Wydaje mi się, że o kontakty damsko - męskie trudniej.
          • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:07
            O kontakty damsko-męskie w dobie tindera jest łatwiej niż o menela, nawet pod sklep nie musisz iść
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:12
            Ale on znalazł na snobistycznym osiedlu domków nad jeziorem. To było trudne. A jednak trafił się Pan pokłócony z żoną, który przyjechał się zamknąć w czterech ścianach i zapić w opór. Domek pana menelowatego solidnie oddalony i jeszcze ukryty za wzgórzem. Ale braciszek dał radę odnaleźć swojaka.
            • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:39
              Alkoholicy są wszędzie, a większość przynajmniej nadużywa.
      • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:15
        Widzę, ze uderzyło nas to samo… Człowiek wyobraża sobie, ze te środowiska artystów takie wyzwolone, cos jak Diego i Frida, Tim Burton i Helena Bohnam-Carter, Will Smith i Jada … A tu na wieść, ze jedna z sąsiadek dopuściła niemeza do swego świetego sanktuarium powoduje niezdrowe ekscytacje tak ze strony sąsiadek (ostraaaaacyzm!), jak i sąsiadów (wzmożenie w kroku na myśl samą i sznurek chetnych).
        • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:42
          Pewnie nie chcą wylądować z tym na jakimś pudelku i żeby dzieci o tym słuchały od koleżanek i kolegów w klasie.
          • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:48
            Ale ten rzekomy romans miał miejsce jakieś pół roku temu. Albo i więcej. I teraz przed pudelkiem uciekają???
            • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:54
              Rok szkolny się skończył.
              • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:00
                No i? W wakacje pudelek będzie pisał o romansie sprzed pół roku?
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:13
                  Pudelek pisał w grudniu.
                  • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:22
                    No właśnie. Napisał. Kto miał przeczytać, przeczytał. Wątpię, żeby wrócił bez powodu do tematu.
                    • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:30
                      Ale dlaczego miałby wracać? Nie rozumiem.

Była akcja w końcówce zeszłego roku. A teraz nastąpiła reakcja.
                      • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:37
                        Odpisywałam na wypowiedź spanish_fly "Pewnie nie chcą wylądować z tym na jakimś pudelku"
                    • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 14:24
                      No i właśnie może były jakieś nieprzyjemne sytuacje i chcą dzieciom oszczędzić ew. dalszego ciągu.
                      • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 15:03
                        W sensie że jak wyjechali to pudel pisać nie będzie? No chyba, że jak riki, zacznie drążyć i dokopywać się do drugiego dna 🙄
                        • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 15:10
                          W sensie, że zagranicą będą anonimowi i dzieciom nikt nie będzie dokuczał, bo ich rówieśnicy nie będą czytali pudelka.
                          • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 16:07
                            Aaa, w tym sensie.
                            Ale to chyba trochę z armatą na wróble, bo pudel ma ich w nosie i głównie pisze o ich wyprowadzce, z tego co słyszę 😁
                  • waleria_bb Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:12
                    O romansie? Te plotki o romansie widziałam tylko w komentarzach.
                    • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:35
                      No właśnie. Pudelka nie czytam i niestety założyłam że riki pisze prawdę. A on pisze o tym co mu się (i innym) wydaje, a nie o tym, co napisał pudelek. Więc tym bardziej nie widzę powodu do ucieczki, bo Z. Z. W. pół roku temu powiedziała, że A.R. nigdy nie będzie i nie była jej przyjaciółką 🤦
                    • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 15:33
                      waleria_bb napisał(a):

> O romansie? Te plotki o romansie widziałam tylko w komentarzach.

Ciekawa jestem kto je pisał🤣.
        • hanusinamama Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:46
          Predzej bym obstawiała jakiś grubszy romans. Wyjechali aby żona zapomniała o sąsiedzie. Bo bzykanko na boku to jedno a wielka nowa love to grubsza sprawa
    • ewka.n Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:38
      riki_i napisał:

> znudzona celebrytka
      > atakuje wszystko co ma ptaka w spodniach

Z uwagi na powyższe zastosowany środek wydaje mi się kontrskuteczna. Te egzotyczne, dorodne czarne ptaki...
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:45
        O to to! big_grin
      • beataj1 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:49
        A to zależy co jest na celu. Jeżeli celem jest zapobieżenie chodzenia do sąsiadów, to nowi egzotyczni sąsiedzi nie pomogą, bo rozszerzają menu.
        Jeżeli celem jest zapobieżenie kreowania obory w kraju (i psucia biznesu tutaj) i wśród znajomych - to kto wie. Może konsumpcja lokalnej kuchni wpłynie na utrzymanie diety na miejscu.
        • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:14
          beataj1 napisała:

> Jeżeli celem jest zapobieżenie kreowania obory w kraju (i psucia biznesu tutaj)
          > i wśród znajomych - to kto wie. Może konsumpcja lokalnej kuchni wpłynie na ut
          > rzymanie diety na miejscu.

Możesz mieć rację. To sie wydaje sensowne podejście.
    • tanebo001 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:50
      Mnie zastanawia jak wygląda taka przeprowadzka do USA. Do 90 dni wizy nie potrzeba. A co później? Będą na nielegalu?
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:15
        Tanebo, on jest znany, figuruje w necie, dostał bez trudu legalną wizę pobytową dla siebie i rodziny.
      • zaspasniegowa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:29
        Dostali zielone karty czyli karty stałego pobytu. Chwalili się na insta.
    • zapomnialosiehehe1 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:53
      A czy tym sasiadem byl sasiad sportowiec z rownie celebrycka zona? Niegdysiejsza przyjaciolka watkodajczyni?
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:16
        Tak, przyjaciółka, która później znienacka oznajmiła w necie, że przyjaciółką nie była i nigdy nie będzie (przekaz wzmocniony emotikonkiem diabełkawink )
        • gaga-sie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:24
          A sąsiad się nie musiał wyprowadzać? I żonka sąsiada tak to przełknęła? Bo raczej na wyszczekaną wygląda .
    • kk345 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 13:55
      Znów szukałeś notowań giełdowych, a wyświetliła ci się na Pudlu opowieść o zdradzie? Próbowałeś reklamować tę wadę u dostawcy internetu?
      • taniarada Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:03
        Chłop czyta Pudla 🤣🤣🤣🤣🤣
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:18
        Wszedłem na pudla, a tam grzeją newsa z dziwaczną przeprowadzką, która, jak to zauważyła Borsuczyca, śmierdzi na odległość. 5 minut naukowej kwerendy, no i wszystko jasne. 😀
        • waleria_bb Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 10:15
          Przecież oni trąbią o wyprowadzce od roku chyba. Co w tym dziwnego?
    • taniarada Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:02
      Puszczalska baba ? ?? Normalna jak chłop nie może to da sąsiad lub sąsiadka .Jak zaniedbujesz to idź do lasu i znajdź sobie rogi jelenia .I to duuuże .
    • tonik777 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:22
      Jak dla mnie rozwiązanie jest całkowicie bez sensu. Po pierwsze nie rozumiem spalenia w sąsiedztwie. Nie takie rzeczy się słyszało czy widziało. A po drugie, sama zmiana miejsca zamieszkania w ogóle nie rozwiąże problemu. Przecież po przeprowadzce też będą mieli sąsiadów.
      • 71tosia Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:33
        Wilanow ma nowe osiedla gęsto zabudowane ale trochę tez mnie jednak dziwi ze kazdy wie o każdym i ze trzeba przed opinia sasiadow uciekać za ocean.
        • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:01
          Ty piszesz o blokowiskach, nie o osiedlach willowych.
      • taniax Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:59
        Z punktu widzenia zdradzanego męża ma to sens ponieważ on nie chce żeby środowisko darło z niego łacha co jest w sumie zrozumiałe.
        • spanish_fly Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:44
          Myślę, że głównie chodzi o dzieci.
    • enia17 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:29
      Zborowska i Wrona ?
    • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:33
      Nie sądzę, by wyprowadzka za ocean w czymkolwiek pomogła i nie sadzę też by domniemane romanse pani były prawdziwym powodem wyjazdu. Kto porzuca swoją (chyba dobrze rozwijającą się karierę?) w Polsce, tylko po to, żeby odciąć żonę od kochanka? Nie ten kochanek, to będzie inny. Tam musi być inne dno - albo ciekawa oferta pracy za granicą, albo ucieczka od czegoś nieprzyjemnego w Polsce.
      • furiatka_wariatka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:45
        Też mi ciężko uwierzyć, że rzekomy romans pani jest powodem wyjazdu.Iskad nagle wszyscy o tym wiedzą? Bardziej sadzilam, że ogólne znudzenie życiem w Polszy, może chciała by córki uczyły się w Stanach, nie wiem. Żałosna była dosyć ta wyprzedaż śmierdzących trampek po 600 zł, no ale najwyraźniej byli chętni, skoro co raz wrzucała ogłoszenie.
        To nowe mieszkanie pokazała nawet dziś na insta, bo już dolecieli, mieszkanie jak mieszkanie, chociaż widok z tarasu super.
        • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:53
          Jeśli chodziłoby o edukację w USA, to nie wyjechaliby do Miami.
          • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:02
            Jeśli mieliby w tym jakieś rozeznanie, nie każdy ma.
            • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:05
              Wydawało mi się, że jeśli podejmuje się tak karkołomną decyzję życiową, jak przeprowadzka z dwójką dzieci szkolnych, to dobrostan tych dzieci będzie priorytetowy. Kilkanaście minut zajmuje sprawdzenie w googlach kondycji szkolnictwa publicznego na Florydzie.
              • panna.nasturcja Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 01:22
                Magdallena, to jest oczywiste, ale uwierz, większość ludzi nie myśli.
                Znajoma wyemigrowała z mężem i dwójką dzieci w wieku szkolnym do Belgii. Bo tam miała przyjaciólkę, której się dobrze żyło. Tylko przyjaciółka miała tambylczego męża i znała języki.
                A ta moja znajoma po kilku miesiącach napisała z oburzeniem na blogu "kto mógł wiedzieć, że tu jest więcej niż jeden język?". Rozumiesz?
                Wyjechać (w założeniu na stałe) do innego kraju i nie wiedzieć o nim kompletnie nic?
                • quilte Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 19:15
                  Mam znajomego, który wyemigrował z żoną i dwójką szkolnych dzieci do kraju, w którym nigdy wcześniej nie był (ale żona dużo o nim czytała w Internecie i bardzo jej się podobało tongue_out). Państwo kształceni, z dobrymi zawodami, w niezłej sytuacji finansowej. Nie działo się to na początku dwudziestego wieku na Podhalu, a niedawno w Warszawie. Pytani dlaczego emigrują odpowiadali: "a dlaczego nie?". Szybko wrócili. Ludzie bywają dziwni.
              • spirit_of_africa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 14:53
                zwlaszcza, ze w Polsce te dzieci chodziły do British School z programem IB
    • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:37
      www.pudelek.pl/agata-i-piotr-rubikowie-melduja-sie-w-miami-pokazali-luksusowy-apartament-zdjecia-6924021578312672a
      • daniela34 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:43
        Ok. A ten luksus to gdzie?
        • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:50
          Moze u sasiada. Kto mi powie kim jest sasiad? Bo juz wyzytalam, ze ma ladne cialko, chcialabym popatrzec.
          • daniela34 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:55
            Masz już tam wyżej. Sąsiadem miałby być Andrzej Wrona.
            • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:08
              Oj, to nie. Twarz nie taka.
          • borsuczyca.klusek Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:55
            Kilka portów wyżej masz info 🙄
        • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:10
          >ten luksus to gdzie?
          W tytule przecież…
          • little_fish Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:20
            Ewentualnie w założeniu, że w Miami wszystko jest luksusowe 😉
    • tt-tka Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:39
      W ogole nie wiem, o kogo chodzi, ale kryzysu malzenskiego to imo nie uleczy. Chyba ze panu chodzi tylko o to, zeby pani nie robila mu obory wsrod znajomych ? Jesli tak, to pomoze. Poki na nowym miejscu nie zaznajomia sie z sasiadami tongue_out
    • ichi51e Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 14:58
      Ze tez mozna tak ludzi szkalowac uncertain i teraz kloc sie z internetem ze nie jestes wielbladem

Chamstwo.
      • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:25
        ichi51e napisała:

> Ze tez mozna tak ludzi szkalowac uncertain i teraz kloc sie z internetem ze nie jestes
        > wielbladem
        >
        > Chamstwo.
        >
        wątkodaja grzeją tematy, to zapalony teoretyk, zdaje się że głównie teoretyk🤡
      • simply_z Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 23:43
        No ale coś na rzeczy jesr....ze Zborowską były psiapsiółami i nagle cisza.
    • tanebo001 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:12
      wsieci24.pl/piotr-rubik-wyprowadza-sie-z-domu-chce-miec-wiecej-mozliwosci/
    • natalyaxx Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:29
      Wybrał sobie żonę jako juror, jak klacz w stadninie i teraz takie efekty. Swoją drogą obserwowałam tą Panią jako istne kuriozum, tam są grube zaburzenia odżywiania niestety.
    • krwawy.lolo Ten cały riki 27.07.23, 15:42
      wali Was w trąbę. To nie może być facet. Sądzę, że to kobieta robiąca okazjonalnie zadymę na forum.
      • alicia033 Re: Ten cały riki 27.07.23, 16:06
        krwawy.lolo napisał:

> wali Was w trąbę. To nie może być facet. Sądzę, że to kobieta robiąca okazjonalnie zadymę na forum.

niektóre forumki znają go osobiście, więc pudło.
        • krwawy.lolo Re: Ten cały riki 27.07.23, 17:11
          Nie wierzę. Żaden normalny facet nie chodzi do pudla, nie wie, z kim śpi Elektroda. Bo to są informacje, które koło niego przelatują bez większego śladu. Ja "znam" Rozenka i innych głównie z eMatki i właśnie z wątków eRiki.
          • alicia033 Re: Ten cały riki 27.07.23, 17:21
            krwawy.lolo napisał:

> Nie wierzę. Żaden normalny facet

widać nie jest normalny.

> Ja "znam" Rozenka i innych głównie z eMatki i właśnie z wątków eRiki.

ja też.
            Bardzo lubię ematkę za to, że zapewnia streszczenie tej "prasówki".
            • krwawy.lolo Re: Ten cały riki 27.07.23, 17:40
              Też jesteś facetem? Brzmisz ale kobieco.
              • alicia033 Re: Ten cały riki 27.07.23, 18:15
                krwawy.lolo napisał:

> Brzmisz ale kobieco.

Bo jestem kobietą.
                • krwawy.lolo Re: Ten cały riki 27.07.23, 19:44
                  Czego nie trzeba było dowodzić.
        • memphis90 Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:11
          >niektóre forumki znają go osobiście
          Serio? Kto???
          • borsuczyca.klusek Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:16
            memphis90 napisała:

> >niektóre forumki znają go osobiście
            > Serio? Kto???
            >

Sam o tym wspominał 🙄
          • suki-z-godzin Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:41
            memphis90 napisała:

> >niektóre forumki znają go osobiście
            > Serio? Kto???
            >

Berga, co jest krępujące dla niego, i Triss, co jest z kolei krępujące dla niej 😂🤡
            • alicia033 Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:47
              suki-z-godzin napisała:

> Berga, co jest krępujące dla niego, i Triss, co jest z kolei krępujące dla niej
              > 😂🤡

100/100!
            • ggrr.ruu Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:50
              Krępująco się robi dopiero jak one piszą, że Riki jest bardzo przystojny, a on po dżentelmeńsku próbuje się zrewanżować, że też są miłe
              • maleficent6 Re: Ten cały riki 27.07.23, 20:56
                Gruuu, musiałaś? 🤣🤣🤣
              • suki-z-godzin Re: Ten cały riki 27.07.23, 21:01
                Rewanżował się tylko jednej, a jak widzimy po upodobaniu do subtelnych blondynek raczej nie jest fanem hiszpańskiej urody i grubych rysów twarzy.
              • trampki-w-kwiatki Re: Ten cały riki 28.07.23, 09:07
                ggrr.ruu napisała:

> Krępująco się robi dopiero jak one piszą, że Riki jest bardzo przystojny, a on
                > po dżentelmeńsku próbuje się zrewanżować, że też są miłe

Kisnę 😂😂😂
            • swiezynka77 Re: Ten cały riki 28.07.23, 10:29
              suki-z-godzin napisała:

> memphis90 napisała:
              >
              > > >niektóre forumki znają go osobiście
              > > Serio? Kto???
              > >
              >
              > Berga, co jest krępujące dla niego, i Triss, co jest z kolei krępujące dla niej
              > 😂🤡
              >
              >
              jak do tego doszło??? :-0
              • suki-z-godzin Re: Ten cały riki 28.07.23, 10:58
                swiezynka77 napisał:

> suki-z-godzin napisała:
                >
                > > memphis90 napisała:
                > >
                > > > >niektóre forumki znają go osobiście
                > > > Serio? Kto???
                > > >
                > >
                > > Berga, co jest krępujące dla niego, i Triss, co jest z kolei krępujące dl
                > a niej
                > > 😂🤡
                > >
                > >
                > jak do tego doszło??? :-0

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/09/8f03fe3f8942cff80ec967a4767ee129.jpg
                • chatgris01 Re: Ten cały riki 28.07.23, 13:07
                  Chyba na jakims forumowym spotkaniu, dawno dawno temu.
    • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:43
      > W tej sytuacji pan postanowił wywieźć problematyczną babę wraz z całą rodziną za ocean, co "uleczy" sytuację.

ciekawe, czy wszystkie walizy przywiózł na lotnisko za jednym zamachem, czy może je gdzieś pod kamerami przypinał łańcuchami na ostatnim stopniu bezpieczeństwa abus?
    • primula.alpicola Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:43
      Ale że do Miami wywiózł lafiryndę, do tej Rozpustowni? Żeby miała większy wybór, czy co?
      I dlaczego nazywasz panią puszczalską, ona tylko zaspokokaja niezaspokojone w domu potrzeby, kto jak kto, ale Ty powinieneś to rozumieć.
    • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:43
      Widzę, że mam mega zaległości w sprawach Pudelkowych bo nie uja nie wiem o kogo chodzismile

Ale wyjazd do Stanów w celu zmiany otoczenia dobra rzecz. Jechałabym.
      • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:29
        Przyznam, że i ja mam zaległości - pierwsze słyszę o niedoszłej zdradzie A Rubik z mężem (?) Zborowskiej.
        • elenelda Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:47
          jolie napisała:

> Przyznam, że i ja mam zaległości - pierwsze słyszę o niedoszłej zdradzie A Rubi
          > k z mężem (?) Zborowskiej.

Ja też, ale właśnie nadrabiam
          • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:43
            O kurcze, a na pierwszy rzut oka wygląda na taką 'idealną kandydatkę na żonę'.
    • mayaalex Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:52
      Metoda moze byc skuteczna, tak jak juz pisano wyzej, jesli chodzi o unikniecie problemow w PL.
      Natomiast ta para to swietny przyklad na to, jak to zazwyczaj mlodziutka zona wybierana tylko i jedynie ze wzgledu na swoja mlodosc/swiezosc/niewinnosc/lagodnosc/gaskowatosc po paru latach i tak zazwyczaj dorasta i nagle nie jest juz w meza zapatrzona niczym w obraz. Co byloby dosc latwe do przywidzenia, gdyby pan myslal glowa a nie glowka i nie byl takim zapatrzonym w siebie bucem. Gdyby sie wykazal nieco wieksza inteligencja przy poszukiwaniu zyciowej partnerki, zapewne nie musialby przenosic sie na inny kontynent zeby przykryc rogi - no ale, jak to mowi forum, nie ma ofiar… wink
      • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:57
        Nie musi być młodziutka. W ogóle często się zdarza, że po latach ludzie się rozjeżdżają i przestają mieć wspólne priorytety i potrzeby
        • mayaalex Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:18
          Tak, to jest dosc naturalne, ze ludzie sie rozwijaja i zmieniaja. Ale mam wrazenie, ze pewien typ dojrzalych mezczyzn z wybujalym ego wybiera takie mlodziutkie i wpatrzone w nich dziewczyny a potem dziwi sie, ze one dorastaja, dojrzewaja, zaczynaja miec wlasne zdanie.
          • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:20
            Ale nie wiemy, czy on się dziwi. I nie wiemy, czy była w niego wpatrzona, czy on w nią. Poza tym można mieć własne zdanie a nie zdradzać. Może się rozjechali pod względem erotycznym
            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:55
              ggrr.ruu napisała:

> Może się rozjechali pod względem erotycznym

Nigdy nie byli "zjechani" w tej materii. Ona zainicjowała pierwszy seks a w programach reality niedwuznacznie sugerowała, że nie jest zaspokajana w tej materii.
              • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:59
                Aż tak dogłębnie nie znam życiorysu państwa
              • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:05
                riki_i napisał:

a w pro
                > gramach reality niedwuznacznie sugerowała, że nie jest zaspokajana w tej materi
                > i.

Jak lubię plotki o Rubikach, to chyba Cię trochę ponosi wyobraźnia😀😀😀Co prawda nie oglądałam żadnego z tych programów, ale nie wyobrażam sobie na czym mogłoby polegać takie niedwuznaczne sugerowanie.
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:16
                  Choćby w opisie tego, jak się poznali, jak wyglądała ich pierwsza kolacja, jak to ona znienacka "przeszła do rzeczy", a potem w spojrzeniach i wiele mówiących westchnieniach przy omawianiu tego co było w ich relacji potem.

Wyobraź sobie, że to wszystko co ja powyżej napisałem, było grane pod kamerę. Opowiadali dzieje swojego związku.
                  • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:56
                    Inicjatywa kobiety nie oznacza że facet jej potem nie zaspokaja
        • hanusinamama Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:53
          Jednak w takim ukłądzie jak tutaj jakby szybciej i częściej...
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:49
        mayaalex napisała:

> Natomiast ta para to swietny przyklad na to, jak to zazwyczaj mlodziutka zona w
        > ybierana tylko i jedynie ze wzgledu na swoja mlodosc/swiezosc/niewinnosc/lagodn
        > osc/gaskowatosc po paru latach i tak zazwyczaj dorasta i nagle nie jest juz w m
        > eza zapatrzona niczym w obraz. Co byloby dosc latwe do przywidzenia, gdyby pan
        > myslal glowa a nie glowka i nie byl takim zapatrzonym w siebie bucem. Gdyby sie
        > wykazal nieco wieksza inteligencja przy poszukiwaniu zyciowej partnerki, zapew
        > ne nie musialby przenosic sie na inny kontynent zeby przykryc rogi - no ale, ja
        > k to mowi forum, nie ma ofiar… wink

Weź poprawkę na to, że Pan był skrzywdzonym w dzieciństwie chłopcem, którego upasiono oraz katowano morderczą szkołą muzyczną. Był mocno niewyględny i miał problemy w kontaktach z kobietami. Jak zarobił na Górniakowej pierwsze duże pieniądze , to się oddał w ręce specjalistów i stylistów. Odchudzili go, zmienili kolor włosów, fryzurę.... a Pan celem podniesienia samooceny zakupił sobie szpanerski motor. I w tej wersji trafił jako juror na konkurs Miss , gdzie dopadła go wiadoma uczestniczka. Przejmując inicjatywę i od razu przechodząc do rzeczy - co dumnie podkreślała w wywiadach. Pan się oszołomił taaaaaaaką zdobyczą, no i zaczął fundować Bora Bora & Co. , zwłaszcza, że był wtedy u szczytu popularności. Pani zaszła szybko w ciążę, potem poprawiła drugą, no i było pozamiatane.

Imo on nie miał żadnych szans na wywinięcie się z tego związku.

Ps. No chyba, że jakaś inna uczestniczka konkursu Miss byłaby szybsza big_grin big_grin big_grin
        • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:53
          Dopadla go 🤣 Nie mial szans 🤣

No weź bądź poważny. Każdy ma jakąś historię dziecinstwa - teraz tym będziemy tlumaczyć wszystko i lansować tezę, że wszyscy sa winni wszystkiemu, tylko dorosła osoba nie odpowiada za to, co robi ze swoim życiem?
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:57
            Czytałem kiedyś dużo książek na temat kuchni pracy wywiadowczej i werbowania szpiegów.

Jedno przewijało się w tych książkach w kółko - nie ma skuteczniejszej metody wyjścia na jakiegoś figuranta niż "przypadkowe" podstawienie mu bardzo ładnej i chętnej młodej baby.
            • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:59
              To akurat prawda. I nie trzeba do tego aż wywiadu. W AK sporo wsyp miało związek z relacjami damsko - męskimi.
        • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:57
          Ale że ta Agata P. go "dopadła"? Jak dla mnie seks z Rubikiem bardziej traktować można jak błąd młodości albo seks przez przypadek...
          • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:04
            Są fanki wrażliwych artystów
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:19
            jolie napisała:

> Ale że ta Agata P. go "dopadła"? Jak dla mnie seks z Rubikiem bardziej traktowa
            > ć można jak błąd młodości albo seks przez przypadek...

Był wylaszczony, zrobiony na blond i ze szpanerskim motorem. Oraz bogaty artysta. Wystarczyło.

W którymś programie reality pokazali A**tce zdjęcie grubego R. sprzed metamorfozy. Oznajmiła do kamery, że w tej wersji "bym się nim na pewno nie zainteresowała" big_grin
            • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:37
              No właśnie, miał długawe utlenione i wyprostowane włosy, twarz w kształcie kwadratu nałożoną na odchudzony korpus i do tego klaskał. Tragedia. We mnie Agata budzi raczej współczucie, ale chcącemu nie dzieje się krzywda. Widocznie stwierdziła, że Paryż (znane nazwisko+kasa) wart jest mszy (seksu z Rubikiem).
        • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:06
          riki_i napisał:

>
          > Imo on nie miał żadnych szans na wywinięcie się z tego związku.
          >

Odjeżdżasz razem z peronem Riki😀😀😀
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:24
            Dlaczego madallenac tak uważasz?

Ja twardo obstaję przy moim zdaniu.

Facet z kompleksami z głębokiego dzieciństwa, któremu trafia się modelka , finalistka Miss Nastolatek (czy czegoś takiego... nie pamiętam szczegółów) i jeszcze sama inicjuje seks?

Toż nawet jak mężczyzna z różnych względów nie chce i się opiera, gdy mu atrakcyjna baba sama się wpycha, zazwyczaj jest pozamiatane.

Ps. U gejów również. Przypomniały mi się tłumaczenia Georga Michaela z seksu w publicznym kiblu z policyjnym agentem. "Co możesz zrobić, jak ci ktoś macha sterczącym fiutem przed oczami?" (cytat z pamięci)
            • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:32
              Może ta teoria miałaby trochę sensu, jeśli Rubik trafiłby na doświadczoną życiem harpię, która z niejednego pieca jadła i po trupach metodycznie osiągała założone cele. Agata, z tego co sam pisałeś pochodziła z dość zamożnego domu, była bardzo młoda, kiedy się z nim związała i trudno zobaczyć w jej działaniu jakieś wyrachowanie - podejrzewam, że jej w jakiś tam sposób zaimponował, poczuła smak dorosłego życia i poszło. Teraz obudziła się trochę z ręką w nocniku i nie bardzo wie, jak się z tego wykaraskać. Dzieci nie powinny zakładać rodzin, bo w 90% tak się to właśnie kończy.
              • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:39
                Miała wzorce niepracującej mamusi i tatusia, który finansowo wszystko ogarnia.

Zgadzam się, że w pierwszej chwili mogło też grać rolę jakieś zaciekawienie/zauroczenie oraz chęć przeżycia przygody (artysta, z możliwościami, itp.).

Mówiła, że pierwsza ciąża była z przypadku, może to zdeterminowało dalsze koleje rzeczy.

Btw pani zdaje się z bulimią, to też sporo tłumaczy.

Ale moim zdaniem ona nie jest zdolna "z tego się wykaraskać". To jest typ niezdolny do samodzielnego życia. Być może marzyła sobie, że porwie ją do siebie jakiś bardziej męski okaz i otoczy analogicznym standardem życia. Z tym, że chyba zaczęła sobie zdawać powoli sprawę, że to nierealne i stąd te nerwowe ruchy żeby po prostu brać co jest. Na przykład męża sąsiadki wink
                • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:58
                  Co tłumaczy bulimia?
                  • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:16
                    ggrr.ruu napisała:

> Co tłumaczy bulimia?

Niestabilność emocjonalną i podejście "sama nie wiem, czego tak naprawdę chcę"
                    • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 21:06
                      riki_i napisał:

> ggrr.ruu napisała:
                      >
                      > > Co tłumaczy bulimia?
                      >
                      > Niestabilność emocjonalną i podejście "sama nie wiem, czego tak naprawdę chcę"

Ty urwa nie wiesz co piszesz, ekspercie od siedmiu boleści. Nie wiesz również, kiedy zawrzeć jadaczkę.
                  • memphis90 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 19:24
                    Eeee, ze poleciała na utytego pączka, a teraz już tym pączkiem rzyga…?
                    • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 20:44
                      memphis90 napisała:

> Eeee, ze poleciała na utytego pączka, a teraz już tym pączkiem rzyga…?
                      >
                      🤣🤣🤣

Odtłuszczony pączek i tak okazał się niestrawny😜.
        • alicia033 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:12
          riki_i napisał:

> Imo on nie miał żadnych szans na wywinięcie się z tego związku.

no biedny, zniewolony misio
          🤣🤣🤣

To już wiemy, jak Rubik skończy. Ta zua kobieta oskubie go ze wszystkich piórek i porzuci w niedoli!
          Jak zwykle w twoich historiach 🤣🤣🤣
          • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 18:33
            alicia033 napisała:

> To już wiemy, jak Rubik skończy. Ta zua kobieta oskubie go ze wszystkich piórek
            > i porzuci w niedoli!
            > Jak zwykle w twoich historiach 🤣🤣🤣

No nie. Tutaj nie przewiduję tego scenariusza.
          • trampkoss1 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 00:00
            I bez nogi
            • taje Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 00:02
              I w liberii. Ewentualnie mizernego wzrostu.
        • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 17:14
          Co za zła kobieta. Normalnie zbałamuciła biednego, starszego pana, wykorzystując jego słabość do ślicznych młodziutkich panienek.

Trzeba mieć bardzo dużo złej woli, żeby stworzyć tak nieprzychylną wizję dziewczyny. Zresztą mam wrażenie, że cokolwiek by dziewczę nie zrobiło byłoby źle.

Jak sobie czytam takie komentarze to dochodzę do wniosku, że panom przydałoby się ubezwłasnowolnienie dla ich wlasnego dobra, bo wszędzie czekają krwizercze macice czekajace az któryś się na nie nadzieje. Zakładać każdemu chastity i otwierać tylko po zgodzie od kuratora.
          • midge_m Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 18:10
            okruchlodu napisała:

> Co za zła kobieta. Normalnie zbałamuciła biednego, starszego pana, wykorzystują
            > c jego słabość do ślicznych młodziutkich panienek.
            >
            > Trzeba mieć bardzo dużo złej woli, żeby stworzyć tak nieprzychylną wizję dziewc
            > zyny. Zresztą mam wrażenie, że cokolwiek by dziewczę nie zrobiło byłoby źle.
            >
            > Jak sobie czytam takie komentarze to dochodzę do wniosku, że panom przydałoby s
            > ię ubezwłasnowolnienie dla ich wlasnego dobra, bo wszędzie czekają krwizercze m
            > acice czekajace az któryś się na nie nadzieje. Zakładać każdemu chastity i otwi
            > erać tylko po zgodzie od kuratora

I to jakie macice! Ten facet powinien codziennie Zeusowi dzięki składać że trafił na taką dziewczynę, która pewnie z powodu deficytów rodzinnych go zechciała. Nie wiem co się marzy Rikiemu, że kobiety żadnego wyboru nie mają i czyhają na pierwszego lepszego celebrytę.
            • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 19:56
              midge_m napisał(a):

>Ten facet powinien codziennie Zeusowi dzięki składać że traf
              > ił na taką dziewczynę, która pewnie z powodu deficytów rodzinnych go zechciała.
              > Nie wiem co się marzy Rikiemu, że kobiety żadnego wyboru nie mają i czyhają na
              > pierwszego lepszego celebrytę.

No pewnie! Tylko jakaś kompletna desperatka może się na przykład wziąć za starego, znanego i bogatego.

Chociaż zaraz..... Dziwnym trafem, jakoś chętnych nie brakuje, nawet na totalnych oblechów. Cuda jakieś?

Ps. Gdyby Józek Wojciechowski ogłosił na tym forum , że jest do wzięcia, obawiam się, że skrzynka mailowa by mu się w pół godziny zapchała. big_grin
              • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:05
                I gdzie masz problem? Ona była piekna, młoda on z hajsem. Dlaczego ci bogaci zamiast z takimi super laskami nie umawiają się z brzydkimi bogatymi. Kto im broni?

Może to on jest cwaniakiem, który wrobił piekna, młodą dziewczynę w związek i dzieciarnię
                • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:10
                  Dopowiem jeszcze, że takie fajne laski nie mają problemu z brakiem chętnych do związku i robienia im dzieci. Gdyby, na jakimś forum dla panów napisała taka Wiktoria Gasiewska skrzynkę by miała zapełnioną po pięciu minutach.
              • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:14
                Z pewnością, aż byśmy gacie pogubiły od tego wyścigu 😁
                • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:32
                  > Z pewnością, aż byśmy gacie pogubiły od tego wyścigu 😁

To niesamowite jak ten gościu mało wie o kobietach. 😏
                  • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:36
                    To znaczy Roku ma rację z tym, że pan chętnych na chwiejącego się nad grobem milionera by nie zabrakło, bo zawsze były osoby, dla których taka forma ustawienia się w życiu była atrakcyjna. Tylko nie wiem, dlaczego spodziewa się ich akurat na tym forum, gdzie dominują kobiety samodzielne finansowego, które do życia i do łóżka mogą sobie wybierać facetów według innych kryteriów.
                    • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:42
                      No właśnie chodzi o to, że koleś ocenia całą płeć przez pryzmat gold diggerek, utrzymanek i swojej wypinającej się niechętnie żony.
                      • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 21:09
                        Ale docenimy znamienną zmianę narracji z "chłop musi bo się udusi" na "chłop nie zawsze może i trzeba biedaka zrozumieć"
                        • seaview Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 21:28
                          Jak widać każdy się starzeje 😂
                    • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 15:10
                      ggrr.ruu napisała:

> Tylko nie wiem, dlaczego spodziewa się ich akura
                      > t na tym forum, gdzie dominują kobiety samodzielne finansowego, które do życia
                      > i do łóżka mogą sobie wybierać facetów według innych kryteriów.

bo niedomagają mu neurony najwyraźniej🤡
              • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:21
                riki_i napisał:

> Ps. Gdyby Józek Wojciechowski ogłosił na tym forum , że jest do wzięcia, obawia
                > m się, że skrzynka mailowa by mu się w pół godziny zapchała. big_grin

🤣🤣🤣
                Choćbym korę z dębu miała obgryzać i pod mostem zamieszkać…
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 20:51
                  Magdallenac , Ty akurat jesteś nieźle życiowo ustawiona i posiadasz akuratnego chłopa,
                  więc wiadomo, że nie.
                  • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 21:55
                    riki_i napisał:

> Magdallenac , Ty akurat jesteś nieźle życiowo ustawiona i posiadasz akuratnego
                    > chłopa,
                    > więc wiadomo, że nie.

No, skoro Magdalena wiadomo, że nie, to która wiadomo, że tak? Na jakiej podstawie twierdzisz, że jakakolwiek ematka jest tak zdesperowana (życiowo nieustawiona, z chłopem nieakuratnym), że byłaby zainteresowana panem W?
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 22:14
                      Jedna jest fanką drogiego sprzedania dupy, ale to trochę mało na zapchanie skrzynki zgłoszeniami
                    • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 28.07.23, 22:35
                      Sama sobie odpowiedziałaś. Taka ematka, która jest "zdesperowana, życiowo nieustawiona, z chłopem nieaktualnym). Sądząc po wątkach, zwłaszcza tych zakładanych pod jednorazowym nickiem, jest tu takich troszkę.
                      • iwoniaw Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 00:08
                        riki_i napisał:

> Sama sobie odpowiedziałaś. Taka ematka, która jest "zdesperowana, życiowo nieus
                        > tawiona, z chłopem nieaktualnym). Sądząc po wątkach, zwłaszcza tych zakładanych
                        > pod jednorazowym nickiem, jest tu takich troszkę.

Co ty nie powiesz. Czytam to forum od lat, nie z każda ematką mi po drodze, ale żadnej nie oceniam w ten sposób. Po prostu absolutnie NIE wygladają na to, nie wiem jakim cudem ich zgłoszenia miałyby "zapelnić skrzynkę"; gdyby jakimś cudem znalazla się taka, to w żadnym wypadku to nie jest sytuacja, że na forum takich kobiet nie brakuje.
                      • trampki-w-kwiatki Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 08:10
                        riki_i napisał:

> Sama sobie odpowiedziałaś. Taka ematka, która jest "zdesperowana, życiowo nieus
                        > tawiona, z chłopem nieaktualnym). Sądząc po wątkach, zwłaszcza tych zakładanych
                        > pod jednorazowym nickiem, jest tu takich troszkę.

Zgłaszam się! Ja jestem" życiowo nieustawiona ", w tym sensie, że nie mam lukratywnego biznesu, tylko zwykłą pracę, chłopa też mam" nieakuratnego" w tym sensie, że zarabia ze dwa razy mniej ode mnie a jednak nie zamieniłabym tego mojego klepania zwykłej polskiej biedy na leżenie odzienej w diamenty pod Palmami i pod Wojciechowskim. Więc serio, Ryczard, nie każda kobieta spojrzy w stronę faceta tylko dlatego, że ten ma duży portfel.
                        • pursuedbyabear Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 08:20
                          Ach, ileż razy mu to tłumaczono bez skutku... On ma obsesję na punkcie harpii lecących na męskie portfele jak Janusz Kowalski na punkcie Tuska.
                  • magdallenac Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 00:44
                    Moja sytuacja osobista jest bez znaczenia. Uważam, że trzeba mieć bardzo szczególny charakter i osobowość, aby wejść w taki związek. Taka kobieta musi być totalnie zdeterminowana i bezkompromisowa, oraz nie posiadać jakichkolwiek hamulców moralnych, czy etycznych. Szczerze mówiąc to na ematce tylko jedna, lub dwie przychodzą mi do głowy i to tylko dlatego, że pisały o tym otwarcie. Nie wierzę, że zwykłą Suzie Q mogłoby tak przycisnąć, aby rzuciła się w objęcia o 30 lat starszego samca, z którym nie czuje jakiejkolwiek chemii.
                    • kropkaa Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 01:22
                      Swoją drogą,.na żywo nie znam chyba ani jednej takiej pary, z różnicą kilkudziesięciu lat.
                      Dla mnie panowie typu Wojciechowski czy mąż Janachowskiej to jest taka abstrakcja, że nawet nie ma sensu poświęcać czasu na jakiekolwiek rozważania.
              • black.emma Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 14:35
                riki_i napisał:
                >
                > Ps. Gdyby Józek Wojciechowski ogłosił na tym forum , że jest do wzięcia, obawia
                > m się, że skrzynka mailowa by mu się w pół godziny zapchała. big_grin

Miałam okazję poznać tego pana wiec mogę cię stanowczo zapewnić, że nie. Zresztą ten typ mężczyzn przyciąga specyficzne kobiety a te raczej nie tracą czasu na forum dla matek.
                • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 16:23
                  Aż musiałam pana wygoglowac i rozumiem, dlaczego emamy nie pałają żądzą wobec Józka.

No może, gdyby mi zaświadczenie od lekarza pokazał, że tydzień życia mu zostało i za względów zdrowotnych seks już w grę nie wchodzi ale oczywiście spadek mi jakiś zostawi- to bym się zastanowiła. W innym przypadku to jednak wolę moje korpo.

Swoją drogą Riki, Ty i Twoi koledzy tacy wierni żoną byli? Ciekawa jestem czy tak ścigasz tylko puszczalskie żony celebrytów czy panów też?
                  • okruchlodu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 17:11
                    żonomsmile
                  • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 17:51
                    okruchlodu napisała:

> Swoją drogą Riki, Ty i Twoi koledzy tacy wierni żoną byli? Ciekawa jestem czy t
                    > ak ścigasz tylko puszczalskie żony celebrytów czy panów też?

Wiele różnych wątków popełniłem na przestrzeni lat. Jeśli chodzi o biczowanie mężczyzn za zdrady, to faktycznie , w tym duchu nie pisałem. Raz, że byłbym niewiarygodny, a dwa, no to jaki wsad merytoryczny miałbym w tych wątkach umieścić?

Jest tutaj zacny żeński staff i niech on znęca się nad niewiernością mężczyzn. Ja mogę ewentualnie dorzucić jakieś uwagi w dyskusji.
                    • ggrr.ruu Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 19:23
                      Wystarczyło zamiast pisać o puszczalskiej babie napisać o tym, jakie straszne są skutki tego, że facetowi po ślubie i dzieciach odechciewa się seksu i jak pojawia się przystojny chętny sportowiec to kobieta jest w zasadzie bez szans, musi się temu poddać, bo libido nie sługa
                    • pursuedbyabear Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 10:11
                      Nie potrzeba nam twoich uwag - są znane od lat. Baby się puszczają, faceci muszą.
                      • polamek100 Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 20:28
                        Nie tak dokladnie
                        Raczej: "Baby sie puszczaja a faceci to wykorzystuja "
                    • suki-z-godzin Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 30.07.23, 11:56
                      riki_i napisał:

> w dyskusji.

tobie się wydaje, że ty tu zaczynasz dyskusję?
                      masz wyobraznię, rozplotkowany oblesiu.
                • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 29.07.23, 17:46
                  black.emma napisała:

> Miałam okazję poznać tego pana

Nie wiem , czy mam gratulować, czy współczuć. Przyznasz, że to specyficzna persona...

> Zresztą ten typ mężczyzn przyciąga specyficzne kobiety a te raczej nie tracą czasu na
                  > forum dla matek.

Tak , tu masz sporo racji, przyznaję.
    • livia.kalina Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 15:52
      > ponieważ nigdy niepracująca i wiecznie znudzona pani żona zadzierzgnęła nazbyt bliską znajomość z sąsiadem.
      (…)
      < Jak sądzicie drogie Panie, czy taka metoda radzenia sobie z kryzysem małżeńskim może być skuteczna?

Najskuteczniejsze by było zatrudnienie pani w ordo iuris, z pewnością przeszłaby na cnotliwą stronę życia.
      • riki_i Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 17:50
        Doceniam dowcip i sarkazm.
    • jolie Re: Wywieźć puszczalską babę za ocean. Wątek na l 27.07.23, 16:27
      Zacytujmy klasyka - noblistę: "Jak stary bierze młodą, złego nie odegna ni święconą wodą". Czy to Lipce, czy Warszawa, czy Miami - nie ma znaczenia*

*tak, u ematki jest inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka