angazetka 13.08.23, 13:41 Przez otwarte okno wpada "Pododdziały, baczność!" Pododdziały, spocznij!", podawane przez megafony. Plus muzyka. I tak do szóstej rano. Próba defilady chyba. Nie wiecie, gdzie się zgłasza takie zakłócenie ciszy nocnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samaasma Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 13:46 Ale śmieszne naigrywanie się z armii w momencie kiedy tuż za granicą jest wojna nie skomentuję Żeby cię nie dobić Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 13:57 samaasma napisał(a): > Ale śmieszne > naigrywanie się z armii w momencie kiedy tuż za granicą jest wojna > > nie skomentuję Żeby cię nie dobić Defiladami pokonamy Rosjan, więc trzeba ćwiczyć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 14:37 To jest pokaz siły czego tu nie rozumiesz od tego może zależeć strategiczny przebieg dalszejgo rozkładu sił i ewentualne nowe wojny Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 17:31 komu oni pokazują siłę o 3 w nocy na Żoliborzu? Jarek się boi usnąć i trzeba go uspokajać, że wszystko jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 14:01 O, to ja cię jeszcze nie wygasiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
samaasma Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 14:36 Wygas siebie bo już Pukasz przez podłogę od drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 14:34 Ale faktycznie ale śmieszne. Od ćwiczeń są poligony a nie dzielnice mieszkalne. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 18:37 Jakiej armii? Tych przebierańców, którzy nie załapali się nawet na jeżdżenie śmieciarką? Jak patrzę na te pokraki to mi wstyd, że toto w polskim mundurze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 13:59 Wygladasz przez okno/wychodzisz z domu i sprawdzasz, czy to policja, czy wojsko. Potem zglaszasz odpowiednio do komendy stolecznej* albo do odpowiedniej jednostki zandarmerii wojskowej. Nb - nie licz na to, ze ktokolwiek z tym cokolwiek zrobi. Pewnie nawet zgloszenia nie zechca przyjac. *mozesz od razu do glownej, ale tam chyba nadal siedzi ten swir, co granatnika od instrumentu muzycznego nie odroznia, wiec lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Żoliborz, 3 rano 13.08.23, 18:40 Nie wiem, ale mi wczoraj wieczorem drogę do stolicy zablokowali 🤨 Odpowiedz Link Zgłoś