jackowo.deluxe 26.08.23, 21:14 Czy podobaja sie Wam kowbojki ala Dziki Zachod? Jesli tak, to ktore? One sa dosc popularne w zachodnich stanach Zwykle kosztuja ok $200. Teraz jest znizka i kosztuja $150 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandy_cheeks Re: Buty 26.08.23, 22:00 Brałabym te oliwkowe z ostatniej foty. Mam podobne, paszą mi do jeansów… Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Buty 26.08.23, 22:37 Jeśli chodzi o zachodnie stany to byłam ostatnio w stanie lubuskim i w stanie dolnośląskim, nikogo w takim obuwiu tam nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Buty 26.08.23, 22:38 Słuchaj, a u was serio ludzie noszą takie buty, oprócz jakichś fanatyków muzyki country? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Buty 27.08.23, 00:05 W Chicago nie, Mysle ze istotne jest gdzie sie chodzi w takich butach, te buty moga kiepsko wygladac dla ludzi w Europie, Ale one zupelnie inaczej wygladaja na tle krajobrazow niektorych zachodnich stanow, znaczy duzo korzystniej Podobnie jak rozowe taksowkii na Florydzie nie raza tak bardzo, jakby razily np w Chicago czy nowym jorku, po prostu lepiej sie zlewaja z tlem dominujacych na Florydzie kolorow pastelowych Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty 27.08.23, 19:47 Nosza na poludniu US glownie faceci, ale kobiety tez troche. W Teksasie nierzadko Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Buty 27.08.23, 00:16 A u nas w Księstwie Warszawskim widziałam w tym tyg 3 panienki a la fashionistki w takich butach pomimo upału, zatem wnioskuję, że będzie to hit sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Buty 27.08.23, 06:24 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > Jeśli chodzi o zachodnie stany to byłam ostatnio w stanie lubuskim i w stanie d > olnośląskim, nikogo w takim obuwiu tam nie widziałam. Nie dziwota, to najcieplejsza część kraju. Nawet zimą w takich butach trochę za gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Buty 28.08.23, 09:23 Jako mieszkanka zachodnich stanów potwierdzam- za ciepło u nas na takie buty. Poza tym nie bardzo widzę, do czego oprócz strzelby mogłyby pasować🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Buty 26.08.23, 22:44 Marzyłam o takich (krótkich) gdy byłam nastolatką. Do tego krótka sukienka w kwiatki i skórzana kurtka z frędzlami ach i kapelusz Dawno mi przeszło, choć kurtkę bym przygarnęła I faktycznie luzie na co dzień w takich butach chiodzą? Czy tyko na festyny i tym podobne folkowe imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Buty 26.08.23, 22:54 Mam mieszane uczucia, ale zielone są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Buty 26.08.23, 23:54 I faktycznie luzie na co dzień w takich butach chiodzą? Czy tyko na festyny i tym podobne folkowe imprezy?“ W Chicago raczej sie tego nie widuje🙂 Jesli juz to chyba tylko na jakies party rozwazam kupno tych butow jako prezent dla znajomej, ktora lubi takie klimaty, ona mieszka czesc czasu w Chicago, a czesc w Nowym Meksyku, i twierdzi ze tam chodzi w takich butach, ale to miasteczko, Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Buty 27.08.23, 00:53 Dodam jeszcze to Te buty sa w sklepie o duzej powierzchni, kowbojek jest duzo, w ogole to sklep w klimacie kowbojskim Klientek i klientow tam bylo sporo, wiec jest zapotrzebowanie Poza tym zeby taki duzo sklep utrzymac w takim miejscu, trzeba na tym zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Buty 27.08.23, 20:31 Co to za problem Znam jej rozmiar Dla siebie czesto kupuje buty przez internet i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Buty 27.08.23, 01:49 Zielone wysokie, ale jako przedmiot. Nie nosiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Buty 27.08.23, 02:07 Mam tylko jedne, z Tractor Supply. Chciałabym jeszcze takie, ale nie mam do czego nosić 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Buty 27.08.23, 20:27 Teraz pomyslalam, ze na wesele by mogły być 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
ulla_cebulla Re: Buty 27.08.23, 02:08 Kowbojki tak, prawdziwe moja miłość, ale bez ozdóbek, kwiatków, orłów i innych pierdół. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Buty 27.08.23, 06:27 Można mieć jedną parę jako ciekawostkę, wymagające stylizacyjne, ale jak ktoś ma fantazje, czemu nie W tym sezonie kowbojki będą modne - ale czy takie dosłowne, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Buty 27.08.23, 19:56 Miałam siedem lat, to był rok 1982, Mama mi przysłała kowbojki ze Stanów, New Jersey i raz poszłam w nich do szkoły. Ukradli. Obrzydliwe to było, zwłaszcza, że to raczej rodzice zrobili. Takie wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Buty 28.08.23, 09:29 Nie podobaja mi sie takie z pierwszych fot, nigdy nie mialam. Do jeansow lub sukienki moglabym zalozyc takie jak oliwkowe i brazowe z ostatniej foty, ale oliwkowy to nie jest moj kolor, wiec zostaja tylko brazowe. Odpowiedz Link Zgłoś