Dodaj do ulubionych

Kasy samoobslugowe

• babcia47 Re: Kasy samoobslugowe 03.09.23, 09:36
      Robię zakupy raz na 10-14 dni i zawsze jest to pełen wózek. Do tego kupuje fajki czego kasa samoobslugowa nie oferuje. Raz pracownica pomocnicza namówiła mnie na skorzystanie z takiej kasy ale to ona kasowała. Sama miala problemy przy takich ilościach i wcale nie trwało to krócej niż na kasie klasycznej. Z drugiej strony nie mam zamiaru nikogo oszukiwać czy okradać a nie mam pewności czy nie popełnię jakiegoś błędu i nie zostane potraktowana jak oszust. W związku z powyższym omijam szerokim łukiem
    • natalyaxx Re: Kasy samoobslugowe 03.09.23, 09:41
      Przecież kasy samoobsługowe są wspaniałe, serio za co rabat? To sama przyjemność, nie korzystam już z normalnych.
    • ricemice79 Re: Kasy samoobslugowe 03.09.23, 09:57
      "Przyszłość jest już" - to nie tylko kasy samoobsługowe w sklepach, to automaty do zamówień w macu to też panel do zamówień w empiku. Automaty wypierają pracowników, co właściwie było do przewidzenia już od dłuższego czasu. Będzie tego tylko więcej, pracownik to tylko koszt dla korporacji.
    • amast Re: Kasy samoobslugowe 03.09.23, 16:27
      Zawsze możesz pójść do Żabki Nano. Wchodzisz, bierzesz, wychodzisz. Nie napracujesz się wink
    • alexis1121 Re: Kasy samoobslugowe 03.09.23, 20:37
      Jak można nie kochać kas samoobsługowych 😳 My i tak ich mało mamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka