21mada 07.09.23, 14:23 W co byście się ubrały na babskie garden party? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: W co się ubrać 07.09.23, 14:57 W tiulową spódnicę, ramoneskę i baleriny of course. Zestaw obowiązkowy. Bijemy się o złotą patelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: W co się ubrać 07.09.23, 17:18 To taki bardzo oldskulowy zestaw, pamiętam że jedna z moich koleżanek tak była ubrana na studniówkę. Tylko chyba zamiast ramoneski miała żakiet z czarnego aksamitu. W 1983 roku to było. Prehistoria 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: W co się ubrać 07.09.23, 14:59 Mada, z twoja figura i wyglądem poszłabym owinięta liściem sałaty Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: W co się ubrać 07.09.23, 17:31 Wy okropne zazdrośnice! Chcecie wdzięki mady ukryć! Żadne sałaty, onychium japonicum czy frangula alnus Fine line ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: W co się ubrać 07.09.23, 17:23 Skoro babskie, to doprawdy cokolwiek, bo kto tam miałby się tobą zauroczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: W co się ubrać 07.09.23, 18:57 Ja bym dała coś jak mięsna sukienka Lady Gaga, tylko z karkóweczek. Karkóweczki akurat na grilla, w miarę jak koleżanki będą oblizywać parówkowate paluchy z pogrillowego sadła, światu ukazywać się będzie coraz więcej twoich boskich wdzięków. Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: W co się ubrać 07.09.23, 19:00 W bufiastą sukienkę midi z Nubes Sleepwear - ale ja uwielbiam iść na całość przy takich okazjach, a te sukienki kojarzą mi się z Domkiem na Prerii, do tego sandłki i zapleciony warkocz Odpowiedz Link Zgłoś