enia17 18.01.24, 14:59 Czy faktycznie takie cudo i warto dać 2 tyś? Wlosy gęste i kręcone łatwo koltuniace się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: Dyson airwrap 18.01.24, 15:03 Zależy, do czego potrzebujesz. Ja swój airwrap uwielbiam za końcówkę wygładzającą oraz grubą szczotkę - świetnie działa, szybko suszy i jeszcze sprzęt ładnie wygląda. Co do funkcji lokówki to na moich włosach średnio działa ale opcja kręcenia mnie mniej interesuje. A dla włosów kręconych jest model z dyfuzorem (nie mam więc nie wiem, jak działa). Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Dyson airwrap 18.01.24, 15:46 Żebym mogła sama w domu ułożyć coś z nim. Według roznych fryzjerek mam za dużo włosów żebym mogła sama. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Dyson airwrap 18.01.24, 15:48 Powinnaś u kogoś, kto ma wypróbować na swoich włosach, żebyś nie żałowała zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:01 przeciez jest opcja zwrotu chyba 30 dni Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:22 pani.asma napisała: > przeciez jest opcja zwrotu chyba 30 dni niby jest, są nawet tacy co zwrócili.... ... do dziś czekają na pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Dyson airwrap 18.01.24, 15:47 Ja bym drugi raz nie kupila - wlosy mam cienkie i srednio geste (normalne), raczej krecone/puszace sie, ktore po wyprostowaniu prostownica wygladaja ladnie. Jesli chodzi o suszenie to bylam bardziej zadowolona z suszarki Babyliss Pro. Jeslii chodzi o inne koncowki to na moich wlosach tez nie ma efektu wow, a 2 koncowki 'szczotki' to tragedia u mnie ... Jakby to kosztowalo 200-300 zl to bym nie marudzila, a tez dalam za niego ponad 2000 zl ... I dla mnie niepraktyczny jesli chodzi o podroze nie samochodem. Jednakze z tego co widze to rzeczywiscie zadowolenie zalezy od tego jakie ma sie wlosy wiec byc moze u Ciebie bedzie extra Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:03 o tak, jest ogromny, jak ciupaga, i ten kabel taki gruby jak jakis elektryczny Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Dyson airwrap 10.01.25, 09:09 Będzie o Dyson Airstrait - Aeroprostownica Szukałam tu opinii przed zakupem ale nie znalazłam o tym konkretnym produkcie. Do zakupu zmotywowało mnie powolne wykańczanie się suszarko lokówki Rowenty. Długo się wahałam ale to był strzał w 10. Wcześniejsze suszenie na szczotce i prostowanie prostownicą, które zabierało mi pewnie z 20 minut skróciło się do 5. Włosy naturalnie wyprostowane! Jestem mega zadowolona aczkolwiek cena jednak powala Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Dyson airwrap 10.01.25, 09:50 Popatrz, a dla mnie airstrait to największy bubel dysona. Za późno zorientowałam się, że minęło 30 na zwrot. I niestety wtopiłam kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Dyson airwrap 10.01.25, 11:10 No tak, żaden produkt nie pasuje wszystkim. To dobrze że mnie zaskoczył pozytywnie, bo ja aż takiego wow nie oczekiwałam Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Dyson airwrap 10.01.25, 11:57 Ja mam włosy gęste ale raczej proste, może lekko falujące, nie kręcone w każdym razie. Z zestawu dyson airwrap używam okrągłej szczotki i na koniec tez końcówki do wygładzania, nie używam końcówek do kręcenia, bo jakbym miała kręcić pasemko po pasemku to by mi ręka odpadła. Mam wrażenie, że trzeba bardzo małe pasemka nimi nabierać, ale możliwe że kręcone włosy zachowują się inaczej. Te końcówki co używam są ok, i osiągam zamierzony efekt, ale czy było to warte 2 tys, to wątpię. Pewnie ten sam efekt osiągnęłabym zestawem od Babyliss za 1/4 tej ceny - ale nie wiem tego na pewno, bo nie testowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:01 mnie urzeklo ze on suszy szybko zimnym powietrzem i wlosy sa takie " zamkniete" i sliskie i zdrowe loki to rzecz wtorna, bo trzeba sie napracowac nad tym, ale ja mam trudne wlosy minusem jest bezsensowne opakowanie "aksamitne !!!!", do ktorego caly sprzet sie nie miesci i nawet nie ma jak ladnie ulozyc Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:20 enia17 napisała: > Czy faktycznie takie cudo i warto dać 2 tyś? > Wlosy gęste i kręcone łatwo koltuniace się Przede wszystkim trzeba wpisać w google "dyson opinie" I zastanowić się czy chce się mieć coś wspólnego z firmą mającą takie podejscie do swoich klientów - "technologia wspaniała, ale ludzie ku...y" można by parafrazować... Ja osobiście wybieram Samsung albo Bissell. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Dyson airwrap 10.01.25, 12:32 Mam grube i nieposłuszne włosy i jak dla mnie był to jeden z lepszych zakupów, używam wszystkich końcówek, bardzo lubię szczotki do wygłądzenia włosów - przy moich sprawdzają się znakomicie, ten sam efekt jak naciaganie na szczotkę tylko o wiele wiele szybciej, czasem podkręcam pasma tylko przy twarzy, czasem używam okrągłej szczotki do naciągania ale i podnoszenia włosów,U mnie zadowolenie jest i nie żałuję zakupu ( mam ją od wiosny) Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Dyson airwrap 10.01.25, 15:03 Ja akurat mam airstraita i bardzo jestem zadowolona, ponieważ jedynie prostuję pofalowane i niesforne włosy. Natomiast córka jęczała o air wrapa, po obejrzeniu różnych flimików na youtubie z powównaniami kupiłyśmy sharka, który działa praktycznie tak samo a kosztuje znacznie mniej, córka jest zadowolona, robiła mi kilka razy loki nawet i się trzymały, natomiast ja nie umiem tym w ogóle nic zrobić, bo nie mam chyba zdolności manualnych, sprzęt jest duży i trudno mi nim manewrować, wolę mojego airstraita. Radzę wypróbować najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś