Dodaj do ulubionych

Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ

• a.n.i.a.78 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 23.02.24, 07:44
      mam ju偶 drugi, dwa koty i dla mnie m贸g艂by by膰 to jedyny odkurzacz w domu. mamy model z pod艣wietleniem, to zuuuo, bo trzeba odkurza膰 trzy razy d艂u偶ejsmile. moi wszyscy znajomi si臋 zaopatrzyli w te odkurzacze i nawet ten sceptyczny i mocno techniczno - gad偶eciarski m贸wi, 偶e to bardzo dobry sprz臋t.
      • kotejka Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 23.02.24, 07:56
        No w艂a艣nie to pod艣wietlenie robi podnosi poprzeczk臋 i zmusza do perfekcjonizmu, o kt贸ry bym si臋 nigdy nie podejrzewa艂a, a przynajmniej - nie w sprz膮taniu smile
        Sto razy b臋d臋 jecha膰, ale laserek ma wskaza膰 zero kurzu big_grin
    • princesswhitewolf Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 25.02.24, 01:02
      Mialam VR7 so czasu az sie nie popsul sluzyl wiele lat. Potem kupilam znacznie lepszwgo Shark tez recznego.

Moim zdaniem Dysons sa bardzo dobre ale juz jest wiele rownie dobrych a tanszych. Cos jak z Thermomixem. Po kie przeplacac jak jest wybor
    • asia_i_p1 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 26.02.24, 18:19
      Po tytule pokojarzy艂o mi si臋 z Baga偶em Pratchetta (tak by艂 przet艂umaczony Luggage?). To by艂by w sumie niez艂y horror.
    • tol8 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 26.02.24, 20:49
      Korzysta艂am z dyson贸w i Philipsa. Dla mnie Dyson to pora偶ka, bo musisz wykona膰 dwa razy wi臋cej ruch贸w ni偶 innym odkurzaczem by odkurzy膰 t膮 sam膮 powierzchni臋. Dyson ma jak膮艣 dziwn膮 budow臋, noepozwalaj膮c膮 mu odkurza膰 ruchem powrotnym. Wszystkie inne firmy odkurzaj膮 prz贸d ty艂, a ta nie. Rozmawia艂am z przedstawicielami na stoiskach dysona6i niestety nawet w nowych modelach problem nie zosta艂 rozwi膮zany.
    • purchawka2020 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 08:53
      Marzy膰 o odkurzaczu...smutne...
    • fibi00 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 08:58
      Nie mam i nie marz臋 o nim. Mam dwa odkurzacze samojezdne, kt贸re 艣wietnie sobie radz膮. Do szybkiego wci膮gania jakich艣 rozsypanych okruch贸w mam ma艂y por臋czny odkurzacz bezprzewodowy. Nie rozumiem fenomenu odkurzacza Dyson.
      • shellyanna Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 14:57
        fibi00 napisa艂a:

> Nie mam i nie marz臋 o nim. Mam dwa odkurzacze samojezdne, kt贸re 艣wietnie sobie
        > radz膮. Do szybkiego wci膮gania jakich艣 rozsypanych okruch贸w mam ma艂y por臋czny od
        > kurzacz bezprzewodowy
        . Nie rozumiem fenomenu odkurzacza Dyson.

Ot贸偶 fenomen dysona polega na byciu podr臋cznym odkurzaczem bezprzewodowym 馃榿
        • fibi00 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 21:45
          shellyanna napisa艂a:

> fibi00 napisa艂a:
          >
          > > Nie mam i nie marz臋 o nim. Mam dwa odkurzacze samojezdne, kt贸re 艣wietnie
          > sobie
          > > radz膮. Do szybkiego wci膮gania jakich艣 rozsypanych okruch贸w mam ma艂y po
          > r臋czny od
          > > kurzacz bezprzewodowy
          . Nie rozumiem fenomenu odkurzacza Dyson.
          >
          > Ot贸偶 fenomen dysona polega na byciu podr臋cznym odkurzaczem bezprzewodowym 馃榿

No ale ten m贸j kosztowa艂 jako艣 130z艂馃檲
          • kotejka Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 22:51
            fibi00 napisa艂a:

> shellyanna napisa艂a:
            >
            > > fibi00 napisa艂a:
            > >
            > > > Nie mam i nie marz臋 o nim. Mam dwa odkurzacze samoje
            > >
            > > Ot贸偶 fenomen dysona polega na byciu podr臋cznym odkurzaczem bezprzewodowym
            > 馃榿
            >
            >
            > No ale ten m贸j kosztowa艂 jako艣 130z艂馃檲

No tak
            Dyskusje jak zawsze Dyson tak samo dobry jak odkurzacz z Lidla za 130 z艂
            Warz膮chew r贸wnie 艣wietna jak termomiks
            I Ziaja jak Chanel
            • fibi00 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 23:12
              kotejka napisa艂a:

> No tak
              > Dyskusje jak zawsze Dyson tak samo dobry jak odkurzacz z Lidla za 130 z艂
              > Warz膮chew r贸wnie 艣wietna jak termomiks
              > I Ziaja jak Chanel

Nie twierdz臋 偶e m贸j odkurzacz jest tak samo dobry jak Dyson tylko nie rozumiem jego fenomenu. Dlaczego jest taki super?
              Ale chyba to jest na podobnej zasadzie co Thermomix i jego ta艅sze odpowiedniki (Icoook, Lidlomix, Samcook itd).
              • ichi51e Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 23:53
                R贸偶nica mi臋dzy ma艂ym r臋cznym a dysponentem jest taka 偶e jest to odkurzacz o wadze niemal r臋cznego, 艂atwiejszy do czyszczenia ni偶 wi臋kszo艣膰 recznych i z moc膮 normalnego odkurzacza a nie zbieracza okruch贸w.
                • ichi51e Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 27.02.24, 23:53
                  *dysonem
                • fibi00 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 28.02.24, 07:27
                  ichi51e napisa艂a:

> R贸偶nica mi臋dzy ma艂ym r臋cznym a dysponentem jest taka 偶e jest to odkurzacz o wa
                  > dze niemal r臋cznego, 艂atwiejszy do czyszczenia ni偶 wi臋kszo艣膰 recznych i z moc膮
                  > normalnego odkurzacza a nie zbieracza okruch贸w.
                  >

Przeczyta艂am kilka pierwszych post贸w pod w膮tkiem i w chyba w drugim forumka zachwala Dysona 偶e ma od lat, s艂u偶y jej do szybkiego zebrania okruch贸w i paj臋czyn. No to faktycznie do takich czynno艣ci tylko Dyson 馃槈.
                  • ichi51e Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 28.02.24, 08:07
                    No w艂a艣nie o to chodzi 偶e dysonem mo偶esz odkurzy膰 r贸wnie 艂atwo jak ma艂ym zebra膰 okruchy - tak 艂atwo 偶e u偶ywasz go r贸wnie偶 do zbierania okruch贸w.
                  • shellyanna Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 28.02.24, 10:19
                    Ja u偶ywam do odkurzania schod贸w, ma艂a szczotka odkurzam welurowa sof臋 (ci膮gnie klaki kota i psa jak z艂oto), do zebrania okruch贸w ze sto艂u (mam taki st贸艂 z drewna z naturalnymi zakamarkami i r臋cznie musia艂abym chyba wyka艂aczka wyci膮ga膰), do szybkiego przejechania pod艂ogi, a czasem do odkurzenia auta.
                    Nie, ma艂ym r臋cznym odkurzaczem tych wszystkich rzeczy nie zrobi臋.
                    • shellyanna Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 28.02.24, 10:21
                      By艂 czas, ze dyson by艂 jedynym odkurzaczem w mieszkaniu (na powierzchni nieca艂ych 100 metr贸w bez dywan贸w starcza艂 mi spokojnie). Zw艂aszcza, ze zanim odkry艂am Henrego, ka偶dy odkurzacz z kt贸rym mia艂am do czynienia ci膮gn膮艂 po prostu s艂abo i nie by艂 konkurencja dla dysona.
    • slatynka85 Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 05.10.24, 18:43
      Kupi艂am 馃槏馃槏馃槏
      Po 8 miesi膮cach od wpisu tutaj 馃檪
      Mam dyson v12 Detect Slim Absolute i jestem nim absolutnie oczarowana 馃┓馃┓馃┓馃┓馃┓馃┓
    • engine8t Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 05.10.24, 20:47
      Do czego to doszlo ze kobieta wyemancypowana marzy o odkurzaczu - czyzby naturaa sie w genach odzywala? ?? LOL
    • joana.mz Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 06.10.24, 09:37
      Te偶 nad nim mysl臋, jednak trudno mi wybra膰 model i to mnie troch臋 stopuje...
      Czy dyson robi spotkania pokazowe?
      A mo偶e polecicie model - koniecznie bezprzewodowy do domu bez dywan贸w z psem generuj膮cym du偶膮 ilo艣膰 sier艣ci, taki, kt贸ry i pod艂ogi i kanap臋 obleci?
      Moja kole偶anka ma parkiet i nie mog臋 znie艣膰 ha艂asu jaki powstaje przy u偶ywaniu Dysona.... to tak zawsze? Ja mam g艂贸wnie p艂ytki.
    • gris_gris Re: Chodzi za mn膮 odkurzacz Dyson 馃檲馃ぃ 06.10.24, 09:59
      Dziwi mnie, 偶e Dyson na tym forum wydaje si臋 by膰 synonimem odkurzacza bezprzewodowego, pionowego. Przeciez ta firma ma mn贸stwo modeli, sama mam od 15 lat jeden i ten sam odkurzacz przewodowy, tradycyjny powiedzmy. Mia艂am te偶 bezprzewodowy, ale po 10 latach si臋 zepsu艂 i musz臋 kupi膰 nowy, bo potrzebny jest na schody i dora藕ne sprz膮tanie w kuchni itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si臋

Nakarm Pajacyka