Dodaj do ulubionych

Tańcząca z wilkami

15.04.24, 21:52
Nie oglądam tego ale zaatakowały mnie ciasteczka. Co sądzicie? Jak dla mnie to kolejne promowanie ludzi z kryminalną przeszłością. A jednak ktoś ją lubi bo na nią głosuje...
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 15.04.24, 23:45
      Tak jest to dno. Nie wiem kto to ogląda i kto głosuje, ale nie mieści się to w moim pejzażu wewnętrznym 🙄
      • pepsi.only Re: Tańcząca z wilkami 15.04.24, 23:55
        Nie będę wchodzić w siakieś linki-i podbijała klikalność nie wiadomo czemu
        - o co chodzi, mogę prosić o streszczenie?
        • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 15.04.24, 23:58
          Chodzi o niejaką Dagmarę byłą, skazaną burdelmamę, która obecnie tańczy jako gwiazda w Polsacie.
          • pepsi.only Re: Tańcząca z wilkami 16.04.24, 00:01
            A, ok. Dzięki wielkie.
            To mi wystarcza- wszystko już wiem, co powinnam wiedzieć smile
          • szmytka1 Re: Tańcząca z wilkami 16.04.24, 09:02
            Ej no, nie żebym była fanką, ale została chyba zresocjalizowana. Bywa wina, była kara, resocjalizacja chyba udana? To.do końca życia już ma być z tym.piwtnem i nic niw wolno bo to dno i kryminał itd. Ja znam faceta przestępczą przeszłością,. Wyrokiem i odsiatka, co posłem potem zostal, a tu Baninie żałujecie, że tv ją pokaże. Ja nie oglądam, ale i nie żałuję jej, a niech tam se ma te swoje 5 minut
            • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 16.04.24, 09:35
              Wiesz są różne przestępstwa. To co ona robiła jest w mojej ocenie wyjątkowo obrzydliwe. I ja nie mówię, że ma do końca życia mieszkać w lisiej norze i nie widzieć światła dziennego, ale lans w ogólnopolskiej telewizji budzi mój duży niesmak.
              Poza tym kij już z nią. Problemem jest właśnie telewizja, która dla słupków oglądalności sięga do rynsztoka. I mój kamień leci właśnie w nich.
              • alex_vause35 Re: Tańcząca z wilkami 19.04.24, 08:19
                No dokładnie, po pierwsze obrzydliwe było to wykorzystywanie - prawdopodobnie często - głupoty, naiwności kobiet, które do końca nieraz nie mają pojęcia, w jaki syf się pakują (i że nie da się bezkarnie wycofać z tego syfu...). To coś innego, niż kradzież ze sklepu na przykład.
                Po drugie - nikomu chyba nie przeszkadza, że osoba z zatartym już wyrokiem czy tam niby zresocjalizowana gdzieś sobie żyje, pracuje i zarabia - to promowanie takich gangusek i gangusów przez media jest obleśne i haniebne.
            • kaki11 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 13:24
              Wiesz, to, że ona po wyjściu prowadzi normalne życie to jedno. To, że jest promowana jako gwiazdka tv w kolejnych programach, i to po tym jak już wszyscy o tym wiedzą to drugie. Dziewczyny które skrzywdziła albo ich rodziny, też teraz patrzą na brylującą na ściankach Dagmarkę.
            • thea19 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 17:11
              ten tekst to jak naplucie jej ofiarom w twarz
    • waleria_bb Re: Tańcząca z wilkami 16.04.24, 00:13
      Wiedziałam, że to pewnie o Dagmarze.
      Można tylko ze smutkiem stwierdzić, że jej pozycja w tv umacnia się.
    • alex_vause35 Re: Tańcząca z wilkami 19.04.24, 08:16
      No przecież specjalnie ją wygrali, żeby była zadyma i żeby pisano o tym debilnym programie...
      • tanebo001 Re: Tańcząca z wilkami 19.04.24, 08:21
        Trynkiewiczowi też byś odpuściła?
        • alex_vause35 Re: Tańcząca z wilkami 19.04.24, 08:53
          Ja?
    • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 12:27
      Kto jeszcze dzisiaj nie womitował?

wiadomosci.goniec.pl/sledztwo-gonca-mroczne-tajemnice-krolowej-zycia-jak-gwiazda-polsatu-kazala-zgwalcic-marysie-odcinek-pierwszy-da-jsch-250424
      • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 12:28
        I co szmytka nadal uważasz, że wszystko w porządku i nic się nie stało, Polacy nic się nie stało?
      • kaki11 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 13:22
        🤮🤮🤮
        • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 13:29
          Ciężko o lepszy komentarz
    • rb_111222333 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 13:12
      Na Onecie jest właśnie artykuł opisujący jej działalność Tekst linku
    • kaki11 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 13:20
      Co chwilę gdzieś widzę informacje o programie i o Kazimierskiej. I o ile TZG zwykle mnie ni ziębi ni grzeje, tak cholera mnie bierze, na to, ze promujemy medialnie kobietę która przez tyle lat wielu ludziom niszczyła życie. Co ciekawe jak czasem wejdę w komentarze na insta pod jakąś rolką, to dowiaduję się, że dla ludzi to nie problem bo po pierwsze "to był błąd" po drugie "Dagmarka taka zabawna haha". No nie... różne rzeczy ludzie robią, często głupie, bezsensowne itd. i to są błędy, ale niszczenie ludziom przez lata życia? nie, to coś więcej i dużo gorszego ;-/
    • heca7 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 17:09
      Pudelek to chyba kasę dostał za jej promowanie bo mało nie pęknie tyle artykułów o niej produkuje tongue_out Codziennie co zrobiła, z kim się pokłóciła, dlaczego tańczy, dlaczego nie tańczy, co komu odpowiedziała no i co Conanek zrobił tongue_out Nie wchodzę, przebiegam tylko nagłówki.
      • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 17:22
        Pudelek też napisał dzisiaj to co wyżej linkowałam:

www.pudelek.pl/ujawniono-jak-miala-wygladac-przestepcza-dzialalnosc-dagmary-kazmierskiej-w-tle-przemoc-zakazane-substancje-i-gwalt-jako-kara-7020678554758080a
    • borsuczyca.klusek Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 20:43
      Polsat po cichu usuwa powtórki programów z panią K. Nawet nie wiedziałam, że tyle tego guana z nią nakręcili.
      • kaki11 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 21:15
        Poważnie? przecież od dawna było wiadomo kim jest Kazimierska, mówiła o tym, chyba nawet w książce o tym pisała, ale potrzeba było żeby ktoś opublikował dość brutalne zeznania jednej z ofiar, żeby dotarło, że to nie jest ok... no ludzie...
        • kaki11 Re: Tańcząca z wilkami 25.04.24, 21:17
          swoją drogą, teraz zgooglałam programy, ja myślałam, że to tylko "królowe życia" i teraz ten "taniec..." a tu tego więcej jest...nawet męża szukała. 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka