Dodaj do ulubionych

Ale straszne jojo :(

• hanusinamama Re: Ale straszne jojo :( 28.05.24, 20:31
      Snake ale żeś tutaj serio kocopoły napisała. jeżeli na tobie takie wrażenie robi 1,5km na basenie to jesteś ten sam poziom pływaka co bigzaganiacz...a on przynajmniej nie tak chamski
    • 18lipcowa3 Re: Ale straszne jojo :( 28.05.24, 22:35
      Jak stosowala dietę Dąbrowskiej to nie ma się co dziwić że jojo
    • suki-z-godzin Re: Ale straszne jojo :( 29.05.24, 12:19
      A cóż to za niespodzianka, że schudnięcie na samej diecie owocuje jojem po zmianie tej diety.
      Traktowanie zrzucenia wagi jako zamkniętego procesu chudnięcia da własnie taki efekt. Popuszczasz sobie, a potem nagle budzisz się z reką w nocniku.
    • trzydziestolatka80 Re: Ale straszne jojo :( 29.05.24, 12:23
      Mi się wydaje, że po latach diety chciała po prostu się najeść. I dobrze. Ma na pewno dostęp do ozepiców i innych, jak stwierdzi że chce być ponownie chuda, to pójdzie do lekarza.
      Poza tym, biały pogrubia, niefortunnie dobrała spodnie.
      Z twarzy była bardzo ładną kobietą, jednak po 40 wygląda się ogólnie słabo i nic tego nie przykryje.
      • grruu2.0 Re: Ale straszne jojo :( 29.05.24, 21:42
        Ona to ma rok do 50 już
      • suki-z-godzin Re: Ale straszne jojo :( 30.05.24, 14:01
        trzydziestolatka80 napisała:

> po 40 wygląda się ogólnie słabo i nic tego nie przykryje.

ahahahahaha, a to ci agent prowokator! troll harder pls🤡
    • nutella_fan Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 09:15
      www.plotek.pl/plotek/7,154063,31019657,kinia-wiczynska-zazywala-lek-na-cukrzyce-aby-schudnac.html#do_w=53&do_v=1060&do_st=RS&do_sid=1649&do_a=1649&s=BoxPloImg2

Tu ten sławetny "lek" i powikłania po nim (nie wiem kim jest ta babka, tak tylko tytuł mi się rzucił)
      • nawolnymwybiegu Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 09:44
        Czekam, na kolejną opowieść o tureckich zębach i o uśmiechu Jokera
    • beata.1968 Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 12:13
      Widziałam ją na żywo w tej odchudzonej wersji , przy okazji promocji książki . Figura super , ale twarz bardzo niekorzystnie . Jakaś taka wielka szpiczasta broda uncertain dobrzy byłoby wyłapać taki moment kiedy buzia trochę się zaokrągli a sylwetka jeszcze wygląda dobrze. To bardzo trudne , wiem. Pani Karolina była na diecie dr. Dąbrowskiej , to nie dla mnie - zakwas buraczany na śniadanie , większość warzyw , do picia woda lub zioła - nie dałabym rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka