hanusinamama Re: Ale straszne jojo :( 28.05.24, 20:31 Snake ale żeś tutaj serio kocopoły napisała. jeżeli na tobie takie wrażenie robi 1,5km na basenie to jesteś ten sam poziom pływaka co bigzaganiacz...a on przynajmniej nie tak chamski Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Ale straszne jojo :( 28.05.24, 22:35 Jak stosowala dietę Dąbrowskiej to nie ma się co dziwić że jojo Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ale straszne jojo :( 29.05.24, 12:19 A cóż to za niespodzianka, że schudnięcie na samej diecie owocuje jojem po zmianie tej diety. Traktowanie zrzucenia wagi jako zamkniętego procesu chudnięcia da własnie taki efekt. Popuszczasz sobie, a potem nagle budzisz się z reką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Ale straszne jojo :( 29.05.24, 12:23 Mi się wydaje, że po latach diety chciała po prostu się najeść. I dobrze. Ma na pewno dostęp do ozepiców i innych, jak stwierdzi że chce być ponownie chuda, to pójdzie do lekarza. Poza tym, biały pogrubia, niefortunnie dobrała spodnie. Z twarzy była bardzo ładną kobietą, jednak po 40 wygląda się ogólnie słabo i nic tego nie przykryje. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ale straszne jojo :( 30.05.24, 14:01 trzydziestolatka80 napisała: > po 40 wygląda się ogólnie słabo i nic tego nie przykryje. ahahahahaha, a to ci agent prowokator! troll harder pls🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 09:15 www.plotek.pl/plotek/7,154063,31019657,kinia-wiczynska-zazywala-lek-na-cukrzyce-aby-schudnac.html#do_w=53&do_v=1060&do_st=RS&do_sid=1649&do_a=1649&s=BoxPloImg2 Tu ten sławetny "lek" i powikłania po nim (nie wiem kim jest ta babka, tak tylko tytuł mi się rzucił) Odpowiedz Link Zgłoś
nawolnymwybiegu Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 09:44 Czekam, na kolejną opowieść o tureckich zębach i o uśmiechu Jokera Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Ale straszne jojo :( 31.05.24, 12:13 Widziałam ją na żywo w tej odchudzonej wersji , przy okazji promocji książki . Figura super , ale twarz bardzo niekorzystnie . Jakaś taka wielka szpiczasta broda dobrzy byłoby wyłapać taki moment kiedy buzia trochę się zaokrągli a sylwetka jeszcze wygląda dobrze. To bardzo trudne , wiem. Pani Karolina była na diecie dr. Dąbrowskiej , to nie dla mnie - zakwas buraczany na śniadanie , większość warzyw , do picia woda lub zioła - nie dałabym rady. Odpowiedz Link Zgłoś