Dodaj do ulubionych

Mój telefon

02.06.24, 11:08
uruchamia alarm na bramce w sklepach.
Gugiel potwierdza, ale nie doradza.
Ktoś, coś?
Restart zrobiony, wifi wyłączone, włączone.
Jedyne, czego nie wypróbowałem, to wyłączenie urządzenia.
Tradycyjnie dziękuję za rady, żeby do sklepu nie wchodzić z telefonem.
Obserwuj wątek
    • eliszka25 Re: Mój telefon 02.06.24, 11:15
      Niestety nie mam rady, ale swego czasu alarm na bramce w sklepach uruchamiał wózek dziecięcy moich dzieci. Na szczęście z czasem z niego wyrosły 😄
    • alpepe Re: Mój telefon 02.06.24, 11:21
      Poszłabym do serwisu, niech sprawdzą, albo nosiłabym w ołowianym etui big_grin Jeszcze możesz go położyć na taśmę sklepową, też może pomóc.
    • profes79 Re: Mój telefon 02.06.24, 11:21
      Wyłączenie też prawdopodobnie nie pomoże bo alarm raczej wzbudza sam telefon a nie to, czy jest włączony czy wyłączony (aczkolwiek możesz w wolnej chwili potestować dla spokoju ducha).

Futerał na telefon? Coś, co jest w owym futerale schowane? Google mówi, że najbardziej prawdopodobną przyczyną jest posiadanie czegoś, co jest niedawno kupione a z czego nie zdjęto zabezpieczenia.
      • krwawy.lolo Re: Mój telefon 02.06.24, 12:35
        Etuji (od etuja) nie posiadam. Od jakiegoś czasu jeno pancerglasa. Nie, to nie ten trop.
    • pytajacakinga Re: Mój telefon 02.06.24, 11:27
      Moja torebka kiedys robiła to samo aż jedna pani w sklepie uratowała mnie i roznagnesowala na kasie jakoś przeciągając przez te kase.Moze poproś kogoś w sklepie by rozmagnesowal telefon.
      • stasi1 Re: Mój telefon 02.06.24, 12:41
        Ale takie rozmagnesowanie może spowodować rozwalenie telefonu. Sam telefon działa na zasadzie magnesowania
    • krwawy.lolo Re: Mój telefon 02.06.24, 13:16
      Tak na marginesie, jak mocno jest eMatka uzależniona od telefonu?
      Ja bardzo.
      Przede wszystkim RSA, a zaraz potem płacenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka