Dodaj do ulubionych

Europosłanka Anna Bryłka

12.06.24, 10:29
Co sądzą ematki?
Zauważyłem, ze wzbudza duże emocje wśród mężczyzn 😉. Wielu moich kolegów zachwyca się jej urodą, prezencją. Duzy sukces w wyborach, na pewno wizerunek jej pomógł.
No, ale co do poglądów, co myślicie? Mogłybyście się kolegować z taka panią?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:34
      Konfa? No to co ona robi w polityce? Do garów kuźwa!
      • primula.alpicola Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:48
        Prawda? I bąbelki rodzić.
        • margit49 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:07
          primula.alpicola napisała:

> Prawda? I bąbelki rodzić.

No gdzie, kiedy?! W "tym wieku" powinna mieć już gromadkę, choć Karina nadrobiła - troje dzieci w ciągu 3 lat. Chyba ze względu na ten nieuregulowany stosunek do Służby Narodowi, Pani otrzymała inne zadania - krzewić tę służbę urbi et orbi
          • ichi51e Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:33
            Nie poruszałabym tematu na jakąś dziwnie opuchła twarz może ma zaburzenia hormonalne?
            • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:39
              A czyś prawdziwie konserwatywna kobieta nie powinna nie mieć zaburzeń hormonalnych, nie powinna unikać dawania w szyję, a za to powinna rodzić dzieci? czyż konfiarskei zasady sa wyłącznie dla lewaczek?
      • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:51
        alpepe napisała:

> Konfa? No to co ona robi w polityce? Do garów kuźwa!

Ale wiesz, że Korwina, który wygadywał brednie o obligatoryjnym przykuwaniu kobiet do zlewów, wyebano z Konfy na zbity pysk?
        • moni_485 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:24
          dracaria napisała:

> alpepe napisała:
          >
          > > Konfa? No to co ona robi w polityce? Do garów kuźwa!
          >
          > Ale wiesz, że Korwina, który wygadywał brednie o obligatoryjnym przykuwaniu kob
          > iet do zlewów, wyebano z Konfy na zbity pysk?

Jedna nie mieszka w Polsce, druga nie wiem. Z racji tego przynajmniej jedna z nich tak zna się na polskiej polityce jak ja na niemieckiej mimo tego że mam tam rodzinę i znajomych. Mogą nie wiedzieć.
          • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:45
            moni_485 napisała:

> Jedna nie mieszka w Polsce, druga nie wiem.

To zwykłe trolliszcza zadaniowane do łgania wprost.
            • alpepe Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:02
              Piszesz, bo znasz z autopsji, co? Ile ci płacą?
        • lauren6 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:39
          > Ale wiesz, że Korwina, który wygadywał brednie o obligatoryjnym przykuwaniu kobiet do zlewów, wyebano z Konfy na zbity pysk?

Nie, takie teksty uchodziły mu na sucho. Wyleciał za teksty pedofilskie.
          • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:43
            lauren6 napisała:

> Nie, takie teksty uchodziły mu na sucho. Wyleciał za teksty pedofilskie.

Za całokształt wyleciał, a kroplą przepełniającą czarę był temat wieku zgody tuż przed wyborami.
            • gronostajka Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:15
              Wyleciał, bo
              - przegrał z Bosakową i zaczął się pruć o to.
              - Wipler z Mentzenem zaczęli mieć większy wpływ na Konfę
              - trzeba było na coś zwalić winę za słaby wynik Konfy w parlamentarnych
              Teksty Korwina w tym środowisku nikomu nie przeszkadzają, bo połowa uważa tak samo, a druga tłumaczy to sobie, że staruszek jest ekscentryczny
              • ichi51e Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:42
                Taki inteligentny człowiek!
              • ardzuna Re: Europosłanka Anna Bryłka 13.06.24, 23:26
                gronostajka napisała:

> Wyleciał, bo
                > - przegrał z Bosakową i zaczął się pruć o to.

I spruł się całkiem? Czy tylko chodzi nadpruty?
            • joasia33 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:14
              Wyleciał, bo głośno mówił to, co reszta Konfy myśli po cichu i psuło im to sondaże.
              • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:16
                przecież to oczywiste.
            • hanusinamama Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:28
              Długo jakoś te krople zbierał i wszystkim w konfie nie przeszkadzał. Tam takich więcej...
              • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:56
                hanusinamama napisała:

> Długo jakoś te krople zbierał i wszystkim w konfie nie przeszkadzał.

Absolutnie, hanusina. Nie przeszkadzał im, dlatego go wyebali big_grin
                • 152kk Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:34
                  Wyebali nie dlatego, że gadał głupoty,bo gadał od zawsze, tylko z powodów które już wskazała gronostajowa oraz dlatego, że sondaże wskazywały, że nie ma już nikogo, kto by na niego chciał głosować (starzy potencjalni wyborcy konfy wolą dziadów PiS, młodzi - no hello!dla młodych jest dziwne, że Korwin jeszcze żyje)
                  • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 19:10
                    152kk napisała:

> Wyebali nie dlatego, że gadał głupoty,bo gadał od zawsze, tylko z powodów które
                    > już wskazała gronostajowa

Gronostajowa ma szklaną kulę z wadami produkcyjnymi.
                    Wyebali go bardzo szybko, bo tuż po drugich wyborach, a na pierwszych nie bardzo mogli, bo to Korwin zakładał Konfę i miał wtedy zbyt silną pozycję.
                    Przypisywanie poglądów jednego typa całej formacji to politycznej to bezsilny trolling, demasujący, że hejterzy nie mają nic merytorycznego na Konfę, poza chamskim przywalaniem się do wyglądu zupełnie normalnej kobiety i pustym trollowaniem. Nie jestem fanką Konfy, odkąd zmieniła polityczny kierunek, ale metody "krytyki" stosowane przez uśmiechnięte trolliszcza silne razem, to jest dno dna i cuchnące szambo, wiele mówiące o ich kondycji mentalnej i intelektualnej.
    • husky_cat Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:43
      Niezbyt wybredni ci twoi koledzy ☺
      Tyle dobrego, że jest z tego samego rocznika co Zajączkowska, a wygląda dużo lepiej.
      Osoby prorosyjskej i przeciwniczki praw kobiet nie mogłabym mieć w gronie znajomych
      • alpepe Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:56
        Nie wiem, ta ma takie grube rysy twarzy, jakby pokoleniowo tam uprawiano chlańsko.
        • husky_cat Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:15
          To możliwe, ale może takie geny.
          Faktem jest, że wygląda młodszej od Zajączkowskiej
        • bywalec.hoteli Re: Europosłanka Anna Bryłka 14.06.24, 09:11
          alpepe napisała:

> Nie wiem, ta ma takie grube rysy twarzy, jakby pokoleniowo tam uprawiano chlańs
          > ko.

Alpepe słynie zaś z wyjątkowego chamstwa.
    • grzybdyrektor1 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 10:51
      Kolejna ruska , która chce żeby kobiety umierały i rodziły, inwentarz siedział w garach i rodził narodowi, a sama jest ponad to, 30 paroletnia sigielka, pcha się do znienawidzonych struktur unijnych po to by je rozwalać.
    • gryzelda71 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:29
      Wzbudza emocje hehehe
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 13:09
        To raczej poczucie żenady i obrzydzenia, że można być aż takim hipokrytą i zostać wybranym, a ich elektrorat jest tak mikry umysłowo, że nie dostrzega też hipokryzji i walącej po oczach sprzeczności. Ktos ich robi bez mydła a oni szczęśliwi 😂
    • iwles Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:31
      bywalec.hoteli napisał:

> Wielu moich kolegów zachwyca się jej urodą, prezencją.

Wielu, czyli wszyscy trzej ? big_grinbig_grinbig_grin
    • lauren6 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 11:40
      Przykro mi, nie koleżankuję się z Konfiarami.
    • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 12:04
      Globalistom i lewactwu pękają tyłki ze wściekłości na jej widok i to w zasadzie jedyny plus, bo na "ą ę" i gładką gadkę jest już za późno. Jedyne, co jest w stanie realnie zrobić, to pobrać kasę z UE na nowy apartamencik z osobnym pokojem dla kota. A prawda jest brutalna - więcej by dla Polski zrobiła, gdyby urodziła piątkę dzieci.
      • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 13:26
        Zdecydowanie najlepsze co może zrobić dla Polski to wychowywanie psynka i kocóreczki a dzieci niech rodzą takie lewaczki jak ja
        • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:00
          grruu2.0 napisała:

> dzieci niech rodzą takie lewaczki jak ja

Dlaczego ty wiecznie musisz pisać o sobie? Nie odpowiadaj, pliz, po kokardę mam tej narcystycznej autopromocji.
          • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:51
            Po kokardę można mieć też twojego miedlenia tego samego a jakoś musisz
        • ardzuna Re: Europosłanka Anna Bryłka 13.06.24, 23:28
          grruu2.0 napisała:

> eczki a dzieci niech rodzą takie lewaczki jak ja

Takie brunatne?
    • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 13:24
      Myślę, że jako kobieta nie jest w polityce na swoim miejscu. Poza tym jest mniejsza i głupsza od mężczyzn, więc powinna dostawać mniej kasy. I jaka normalna kobieta w wieku 33 lat nie ma męża i dzieci? Jakaś ukryta lesbijka, tfu?
      • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:02
        grruu2.0 napisała:

> jaka normalna k
        > obieta w wieku 33 lat nie ma męża i dzieci?

Zapytaj swojej mentalnej koleżanki, wielce postępowej livki, dla której baba bez chłopa to nieudacznik życiowy.
        • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:51
          To nie jest moją mentalna koleżanka i raczej za mną nie przepada
      • pkt4a Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:09
        grruu2.0 napisała:

> Myślę, że jako kobieta nie jest w polityce na swoim miejscu. Poza tym jest mnie
        > jsza i głupsza od mężczyzn, więc powinna dostawać mniej kasy. I jaka normalna k
        > obieta w wieku 33 lat nie ma męża i dzieci? Jakaś ukryta lesbijka, tfu?

Ma takie męskie rysy , męski głos i mocno męskie zachowania
        • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:38
          też zwróciłam na to uwagę, ze wygląda jak mało rozgarnięty chłopiec. Co w sumie by tłumaczyło popularność wśród konfiarstwa. Do tego brak męża i dzieci... czy ona czasami nie uprawia zbrodni genderyzmu?!
    • attiya Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 13:52
      Konfa - i wszystko jasne. Dno dna
    • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:03
      Użytkownikom forum podobają się twarze tych z którymi się zgadzają. Do miss Polski by się przeebali o urodę gdyby była w niewłaściwej partii. W drugą stronę też: Synyszyn by uznali za ładną, jeśli się zgadzają z jej poglądami.
      Pytanie też, czy ta pani mogłaby/chciałaby się kolegować z takim towarzystwem wink
      • majenkirr Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:46
        heniek.8 napisał:
        > Użytkownikom forum podobają się twarze tych z którymi się zgadzają.

Fakt. Nie wiem kto zacz, wyguglałam - młoda i całkiem ładna kobieta.
        • nick_z_desperacji2 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:23
          majenkirr napisała:

> Fakt. Nie wiem kto zacz, wyguglałam - młoda i całkiem ładna kobieta.
          Fakt, całkiem ładnie ją fotograf z grafikiem do spółki zrobili. Tu podkreślili, tam wyrównali, a mimo to w miarę naturalnie.
          • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:26
            Normalne że każdy ma takie zdjęcia na plakatach smile
            Ale jak ktoś jest z nielubianej partii to się zaczyna: ale ma nieregularne rysy, za duży nos, jakaś ciężka itp. a przecież większość waszych bąbelków jest brzydsza, i żadna tak szczegółowo nie analizuje wink
            • alpepe Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:32
              Znasz tę reklamę www.youtube.com/watch?v=B44hvyDw1FY ? No, to tak, jakbyś widział mnie i moje bombelki w roli matki i córek.
              I znam tu jeszcze kilka ematek, które też mogłyby być obsadzone z przychówkiem w takiej reklamie.
              • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:37
                Nie generalizuję, zawsze piszę "część z was jest ładna, a część jest brzydka"
                A potem czekam gdzie nożyce się odezwą smile
                • alpepe Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:41
                  Nie no, próbujesz srać po kątach, jak niegdyś Francuzi w Wersalu, bądźmy szczerzy. Akurat panie z Konfy i PiS są wdzięcznym obiektem do wyśmiewania, bo świetnie emanują brzydotą wewnętrzną.
                  • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:46
                    alpepe napisała:

> Nie no, próbujesz srać po kątach, jak niegdyś Francuzi

Nie nie, to ty próbujesz inhalować wink
                    Ktoś napisał że i jedni nternauci są ładni a inni brzydcy? No to co, przecież wiadomo że tak jest.
                • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:50
                  A większość jest przeciętna zupełnie jak te konfiary.
                  • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:54

> A większość jest przeciętna zupełnie jak te konfiary.

Tak się zastanawiam na przykład czy jakaś młoda miss ma taką potrzebę, żeby założyć anonimowe konto i pisać o innych laskach "ale ta ma krzywe uszy, a tamta wystający bebech" czy to tylko domena tych przeciętnych i niżej?
                    • iwles Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:00

Zdradzę ci sekret - to domena charakteru, nie powłoki zewnętrznej 🤪
                    • grruu2.0 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:12
                      Chyba nie wiesz jakie jatki odchodziły w gronach miss 😀
                • iwles Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:53

A nożyce pytaja: skąd wiesz?
                  • heniek.8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:01
                    iwles napisała:

>
                    > A nożyce pytaja: skąd wiesz?
                    >

Po sobie widzę, gdybym był atrakcyjny to bym nie musiał siedzieć na forum
                    • iwles Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:06

A kobiety siedzą na forum z potrzeby gadania, nie z powodu wyglądu 😜
                    • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:26
                      Czyli jedyną osobą, co do której mamy pewność, że jest na forum nieatrakcyjna to ty.
            • nick_z_desperacji2 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:11
              heniek.8 napisał:

> Normalne że każdy ma takie zdjęcia na plakatach smile
              Oczywiście, to jak z reklamami fast foodów, dlatego ocenianie kogoś po plakacie wyborczym, to tak naprawdę ocenianie grafika. W Skandynawii zastanawiali się nawet, czy to nie jest forma oszustwa wyborczego.
    • ichi51e Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:41
      Mnie to zastanawia dlaczego Wielkopolska jest zagłębiem Konfy. Pani jak widać z Koła. Mój kuzyn konfiarz też te okolice. Jego żona, z Konina też - co wy tam w wodzie macie?
    • koko8 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:50
      Napisz od razu, że tobie się podoba, a nie wyimaginowanym kolegom.
      Niniejszym tylko potwierdziłeś, że masz zbyt ograniczone horyzonty, żeby brać pod uwagę inne kryteria u polityczki, niż wygląd przy ocenie jej działalności w polityce.
    • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 14:56
      To ten konfiarski typ urody, którego mamy zazdrościć a kolegom bywalca na jej widok robi sie mokro w majtkach? No cóż...
      • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:20
        Feministka Livka pół internetu przetrzepała, żeby znaleźć jak najbardziej niekorzystne zdjęcia kobiety, o istnieniu której pewnie jeszcze tydzień temu nie miała zielonego pojęcia XD
        • hanusinamama Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:27
          Nie słoneczko. Zdjęcie w narzucie z kanapy babci jest mniej korzystne...
    • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:06
      A to na pewno ta?
      • alex_vause35 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:14
        Może jednak McEnroe miał rację z tym makijażem tak ogólnie... big_grin.
      • nick_z_desperacji2 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:25
        Ale konfiarska narracja wizerunkowo spójna: panowie w garniturkach, odpicowani i pani, jakby ją z kuchni na siłę oderwali, więc w biegu zakosiła narzutę na kanapę po babci, coby się nie przeziębić.
        • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 15:52
          No spójna...

smutno, ze są kobiety z syndromem sztokholmskim, które sie dają w takie gówno wpychać. Ale przypomnijmy co o paniach z konfy pisze pan konfiarz:
    • margit49 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:22
      > Zauważyłem, ze wzbudza duże emocje wśród mężczyzn 😉.

Zdaje się, że takim kryterium kierował się Miller, proponując M.Ogórek jako kandydatkę na urząd prezydencki
      • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 16:26
        Na minę zwaną ogórkiem to Millera wsadził Dopieralski. Ponoć Miller do tej pory się do niego za to nie odzywa. Ogórek w tym czasie była jakąś sprzątaczką czy nianią u Dopieralskiego. stąd się znali.
        • alex_vause35 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:30
          A nie Napieralski?
          • margit49 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:46
            Napieralski. Zaprzeczał, że była nianią jego dzieci. Ale i tak zadziała na na Millera 😀 Zmysłowo
          • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:48
            Jasne, ze Napieralski !! Z Dopieralskim chodziłam w podstawówce do jednej klasywink
    • hanusinamama Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:25
      A czemu ta pani nie ma męża? A czemu nie ma dzieci (czyżby w szyję dawała)? Jak to tak kariera polityczna? A rodzina? Chyba Pani Anna nie żyje w zgodzie z prykazami swojej partii...
    • zapomnialosiehehe1 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 17:47
      Imitacja to najwyzsza forma pochlebstwa 😉.
      A co do tematu- nie jest najgorsza z twarzy, ale strasznie myszowata. Wlosy smutno obciete na boba, wlosy niewygladzone. Bardzo kiepskie ubrania, jak na starsza kobieta, nudne.
      Czy moglaby byc kolezanka? Wyglada na sympatyczna + nie przycmiewa.
      • dracaria Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:00
        zapomnialosiehehe1 napisała:

> wlosy niewygladzone.

W tej kategorii Jachira znacząco obniża poprzeczkę, już nie wspominając, co w tych włosach znajduje, by to wsadzić do ust.
    • janja11 Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 18:50
      Z ciekawości posłuchałam.
      W temacie ets i ets2 wypowiada się bardzo konkretnie i merytorycznie. Ma swoje zdanie, ale podpiera je merytorycznymi argumentami.
      Nie wiem co ma do powiedzenia w innych tematach, ale za ogarnięcie tematu ets -szacun.
    • yokai Re: Europosłanka Anna Bryłka 12.06.24, 19:30
      W przypadku polityka wygląd jest dla mnie drugorzędny, jeśli nie trzeciorzędny. Ważne jest to, jakie reprezentuje poglądy, a te w jej przypadku są dla mnie nieakceptowalne. Jestem na tym drugim biegunie. Dla mnie do skreślenia i jako reprezentantka i jako koleżanka.
    • livia.kalina Re: Europosłanka Anna Bryłka 13.06.24, 23:31
      Kresowiacy na taki typ urody mówili "bambaryła". To jej nazwisko to pewnie znaczące. Powinno być tylko Bambaryłka.
    • melisananosferatu Re: Europosłanka Anna Bryłka 14.06.24, 09:47
      Zwisa mi jej uroda, nie uroda jest wazna u osoby zajmujacej sie polityka. Poglady ma nieakceptowalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka