jammer1974 24.06.24, 19:48 Krakowianki. Macie jakiegos godnego zaufania notariusza krakowskiego od spraw spadkowych? Moze jakies dziewczyny w Sadzie pracuja i znaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Krakow notariusz 24.06.24, 20:03 Co to znaczy godny zaufania? Po pierwsze, notariusze robią wszystko, po drugie, hahaha, u mnie notariusz popełniła błąd, ale już kasy za nieważną transakcję, którą przyklepała, to nie oddała, bo ponoć prawo nie przewiduje I weź się tu sądź z notariuszką, że niedouczona puściła szmatę, tak, w klimacie piłkarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Krakow notariusz 25.06.24, 16:10 > że niedouczona puściła szmatę, tak, w klimacie piłkarskim. Moj tez puscil szmate, ale wracac do niego nie mialam juz sily ani checi spotkania z bufonem. Dalo sie jakos z ta szmata pozalatwiac sprawy, ale dziadowi nie moge zapomniec. A taki byl wazny, doswiadczony i dokladny. Chwalic sie umial, i tyle. Za to kobieta notariuszka super pod kazdym wzgledem. Moj wniosek: fifty fifty Trzeba miec szczescie jak ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Krakow notariusz 24.06.24, 20:10 nie ma większej róznicy, weź tego, do którego masz w miarę po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:13 Daniela pracuje w sądzie. Mój poprzedni post o danieli został usunęty. A nie łamał w żaden sposób prawa ani regulaminu. Moderatorki nadal traktują to forum jak swój prywatny folwark? No to kiedyś się zdziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:16 straszliwywypadek napisał: > Daniela pracuje w sądzie. A skądże. Ja pracuję w sadzie. Jestem krawcowa- sadowniczką. Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:19 daniela34 napisała: > A skądże. Ja pracuję w sadzie. Jestem krawcowa- sadowniczką. Ale czasem chodzisz do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:20 Tylko wtedy jak dostarczam owoce na owocowe piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:23 daniela34 napisała: > Tylko wtedy jak dostarczam owoce na owocowe piątki. Twoje wcześniejsze posty zaprzeczają temu. Poproś moderatorki o skasowanie tych kłamliwych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:48 "Ale czasem chodzisz do sądu." "Chodzenie" do sądu (np. jako prawnik), a praca w sądzie - to jednak bardzo różne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:33 O, co to za jatka się rozwija. O co chodzi z "postem o Danieli"? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Krakow notariusz 24.06.24, 21:35 Nie mam pojęcia. Weszłam, dowiedziałam się, że rzekomo pracuję w sądzie i że był o mnie ponoć jakiś post 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Krakow notariusz 25.06.24, 11:53 Notariuszy (m.in.) nie wolno reklamować, więc każda polecajka i tak poleci w niebyt, razem z wypocinami januszka Odpowiedz Link Zgłoś
pitu-pitu-pitu [...] 13.07.24, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu-pitu-pitu [...] 13.07.24, 14:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu-pitu-pitu [...] 13.07.24, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Krakow notariusz 25.06.24, 11:56 a co za różnica? każdy przeprowadzi postępowanie spadkowe Odpowiedz Link Zgłoś