Dodaj do ulubionych

Rezerwacja LOT

26.06.24, 07:34
Zielona jestem bo katam od wielkiego dzwonu.
Jakis czas temu rezerwowałam przelot z wykupieniem miejsca i dostałam potwierdzenie rezerwacji i bilet elektroniczny.

Teraz po zakupie biletu bez wykupu konkretnego miejsca mam tylko nr rezerwacji. Na stronie piszą, że bilet mogę sobie wygenerować w panelu zarzadzania rezerwacja ale nie widzę tej opcji tam...
Czy ten bilet mi jest potrzebny, czy wystarczy sam nr rezerwacji?
Obserwuj wątek
    • melikles Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 07:39
      Wystarczy numer rezerwacji. 24 godziny przed wylotem otwiera się odprawa online i wtedy możesz sobie wybrać miejsce. Zaznaczasz czy chcesz otrzymać potwierdzenie mailem, sms, czy na telefon i to potwierdzenie służy ci potem to przechodzenia na bramkach.
      • anilorak174 Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 07:48
        Ok, zdziwiło mnie, że tym razem nie dostałam biletu na maila. Włączył mi się stres bo to podróż powrotna i jak coś bedzie nie tak to się nie dogadam i zginę w obcym kraju😉
        • melikles Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 07:54
          Też dziwne. Powinien przyjść. "Elektronic ticket receipt". Ale mając tylko numer rezerwacji też nie powinno być problemów. Bilet w jedną stronę?
          • anilorak174 Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 08:02
            Tak. Tamten pierwszy też. I tam mam bilet a spowrotem nie (inne dni, osobne rezerwacje).
    • ichi51e Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 08:05
      Normalne.
      Jak już napisano 24h przed odlotem wpisujesz numer nazwisko odprawiasz się online i drukujesz kartę pokładową.
      Można też nie drukować tylko okazać w apce
    • mikams75 Re: Rezerwacja LOT 26.06.24, 15:19
      zajrzalam do maili i moj ostatni bilet lotu dostalam mailem. Ale fakt, do niczego nie byl mi potrzebny, sam nr rezerwacji wystarcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka