edka12 10.07.24, 14:55 Używacie okularów z filtrem Blue blocker? Muszę kupić okulary do czytania +1 i właśnie nie wiem czy warto dopłacać za filtr? Czy może przy czytaniu nie z ekranu to będzie przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: okulary do komputera 10.07.24, 15:16 Ja mam blue blocker i uzywam tych okularow tylko do komputera, nie uzywam do czytnika. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: okulary do komputera 10.07.24, 15:30 Blue blocker nie będzie przeszkadzał w niczym. Przyda się przy każdej pracy wzrokiem przy sztucznym świetle. Ja już nie kupię okularów bez filtra niebieskiego światła. Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: okulary do komputera 10.07.24, 16:13 Używam filtra niebieskiego światła cały czas. Nie przeszkadza w niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
bertie Re: okulary do komputera 10.07.24, 17:25 Używam od lat, jestem krótkowidzem, więc w tych okularach jestem cały dzień. Nie zauważyłam, aby w czymkolwiek przeszkadzało, a kiedyś sporo czytałam papierowych książek Odpowiedz Link Zgłoś