mizantropka_20 16.08.24, 15:54 Jak i gdzie można kupić starter do internetu w Cyprze Północnym? Jeśli ktoś wie, niech podpowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 16:12 Trochę się boję czy ogarnę i czy nie zostanę oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Helpunku!!! 16.08.24, 16:43 esim.sm/en/travel-to/turkey mizantropka_20 napisała: > Trochę się boję czy ogarnę i czy nie zostanę oszukana. > Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 16:57 Tak, tylko wyczytałam, że starter turecki nie działa w C.Nord., odwrotnie, czyli kupiony w C.N. działa w Turcji. Dlatego kminię. W Cyprze południowym będę korzystała z roamingu, ale baza wypadowa będzie w Północnym Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:25 Północny Cypr to Turcja. Waluta ta sama, sieci te same. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:26 bytesim.com/products/esim-northern-cyprus Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:47 Czy można korzystać z tureckich kart sim na północnym cyprze? INTERNET ORAZ SIEĆ KOMÓRKOWA Pytania: 3 months ago 1 Min 1290 0cyprus-faq.com/pl/north/internet-svyaz/mozhno-li-na-sk-polzovatsya-turetskimi-sim-kartami/ Tak wyczytałam: "Niestety, tureckie firmy komórkowe traktują Północny Cypr jako inną kraj. Dlatego korzystanie z tureckiej sieci komórkowej na terytorium Północnego Cypru jest możliwe tylko z opcją "roamingu". Z kolei karty SIM z Północnego Cypru działają w Turcji, wystarczy tylko wybrać odpowiednią taryfę. Jedynym problemem jest to, że nie będziesz mógł doładować swojego konta w tureckim salonie komórkowym na numer z Północnego Cypru. Płatności za telefon muszą być dokonywane tylko online lub w salonie komórkowym na wyspie". Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:57 Dalej nie rozumiesz jak to działa. Mnożysz problemy, zamiast kupić esim. www.pocketesim.com/en/esim/north-cyprus Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 18:02 Gdybym rozumiała, nie prosiłabym o pomoc. Przepraszam, nie chciałam cię zirytować, może już mi nie pomagaj Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:50 Dziękuję za link, ale chyba tego nie ogarnę... Nie rozumiem co to znaczy"nieograniczone dane po 1 GB na dzień zużycia. Czyli co, mam codziennie zasilać? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Helpunku!!! 16.08.24, 18:01 Kupujesz pakiet przesyłu danych o określonej wielkości na tydzień, miesiąc albo rok. Czego tu nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 18:03 Dziękuję ci za dotychczasową pomoc o więcej nie proszę pa! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:52 A potrzebujesz? Cypr Pn musi dbać o klienta, żeby go skłonić do przyjazdu - jak byłam tam w hotelu, to ichniejszy net śmigał jak marzenie - w domu tak sprawnego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 18:01 Jadę na objazdówkę, na stronie hotelu (tym razem na szczęście jeden przez cały objazd) jest napisane, że WiFi tylko w lobby i (ki diabeł) w ogrodzie. Wifi lub mobilny muszę mieć (podcasty; filmy itp) Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Helpunku!!! 16.08.24, 17:57 Sprawdź to, eSIM. Dużo ludzi używa w Turcji. www.airalo.com/cyprus-esim Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Helpunku!!! 26.06.25, 14:30 A w jakiej sieci telefon? Może wystarczy wykupić pakiet... Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Helpunku!!! 26.06.25, 17:46 Ja już zapomniałam, że tam byłam. Odpowiedz Link Zgłoś