Dodaj do ulubionych

Podoba wam się?

28.08.24, 11:02
Ja jestem po raz kolejny zachwycona. Może się mylę, ale te podciągnięte usta wyszły jej na dobre. Jasne, wygląda jakby się operowała w Turcji, ale ogólnie jest to jej najlepszy look, nigdy lepiej nie wyglądała. Najmłodsza 46 latka w PL. Dla porównania uważam, że Przetakiewicz wygląda strasznie.

Obserwuj wątek
    • dekoderka Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:05
      Co to za gargamel?
      • homohominilupus Re: Podoba wam się? 28.08.24, 14:02
        dekoderka napisała:

> Co to za gargamel?
        😂
    • pffpffpff Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:12
      Tak, jest śliczna.
      • pursuedbyabear Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:18
        Jest totalnie sztuczna i mimo wszystko wygląda na swój wiek.
    • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:13
      Kto to jest? Doda?
      • trzydziestolatka80 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:21
        Bez żartów, Doda wygląda jak Jocker.

• hosta_73 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:01
          Górną wargę mają w sumie podobną, tylko u Dody kąciki są jakby wyciągnięte, wydłużone.
      • rita_s Re: Podoba wam się? 28.08.24, 23:11
        Woźniak Starak zdaje się. Tylko włosy przyciemniła.
    • szarmszejk123 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:13
      Ładnie wygląda. I włosy super.
      • dni_minione Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:02
        No włosy to tam są najmniej naturalne. Ale tak, to najlepiej zrobiona celebrytka obecnie.
        • szarmszejk123 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:54
          W ogóle mało co z natury tam zostało, ale wygląda to spoko, przynajmniej na zdjęciach.
          • kira_03 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 14:04
            Wygląda jak chodzący filtr z Instagrama. Fajnie, że robi na tym karierę. Ale ogólnie, musi to strasznie sztucznie wyglądać w prawdziwym życiu.
      • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:27
        No, doczepy przepiękne.
    • eagle.eagle Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:15
      Tak sobie myślę że ona musi być bardzo nieszczęśliwa. Ciągle niewystarczająco dobra, niewystarczająco ładna.

Ale to tylko moje zdanie.
      • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:16
        Ona z tego żyje, to jest jej praca i tyle
        • eagle.eagle Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:20
          Bez tych ostatnich operacji mogłaby to samo robić. No ale ja się nie znam.
          • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:22
            No nie bo dzięki tym operacjom jest szum, a one tego potrzebuje. Nieważne jak mówią, muszą mówić
            • bene_gesserit Re: Podoba wam się? 28.08.24, 20:55
              Nieno, ona ma charakter i potrafi być interesująca, pokazała to na wizji. Jeśli rzeczywiście uważa, że bez fizycznych ulepszen publika o niej zapomni, to gdzie to ja doprowadzi? Przecież to ścieżka donikad, a raczej do końca kariery i ryzyka dla zdrowia

Jeśli miałabym spekulować, to to jest raczej dysmorfofobia
        • hanusinamama Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:12
          Co nie wyklucza tego co napisała eagle.
      • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:52
        eagle.eagle napisała:

> Tak sobie myślę że ona musi być bardzo nieszczęśliwa. Ciągle niewystarczająco d
        > obra, niewystarczająco ładna.
        >
        > Ale to tylko moje zdanie.
        nie nie ta niewystarczalność dziwnym trafem występuje u kobiet które są w związkach z sexoholikami babiarzami, możesz być JLo i w związku z sexoholkiem czuć się niewystarczająca a on na końcu, jak już się od ciebie zawinie do pani która z duzym prawdopodobieństwem pukał w trakcie małżeństwa zrobi ci jeszcze z tego zarzut, tak jak aktualnie Ben bo to przecież nie on jest problemem
        • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:10
          Wchodzą te celebrytki w związki z babiarzami sexoholikami takiki jak np Radzio i sa ciagle w trybie być dla niego naj,bo chca kurwiarz…i Świat przysłonić swoją uroda chodź to nie możliwe. ciągle więcej pracy, operacji a i tak pani czuje że jest niewystarczająca, cóż będzie się tak czuła bo to nie z nią jest problem tylko z partnerem który ciagle ma na tapecie inne panie.ona może być najpiękniejszą kobietą na świecie nic to nie zmienia z takim partnerem
          • marzeka11 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 19:31
            Oj, to prawda.
    • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:16
      Musiałabym zobaczyć na żywo
      • midge_m Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:00
        Nawet na filmach na instagramie ta warga wygląda na przerysowaną (przy okazji robiącą jej trochę królicze zęby). Moim zdaniem ona wygląda na swój wiek, jest bardzo naciągnięta, ale też bym chciała ją zobaczyć na żywo.
        • trzydziestolatka80 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:56
          Ale te zdjęcia są z jakiegoś spędu, więc to jest poniekąd na żywo. Jakoś bardziej różnić się nie może, w końcu to nie jej przerobiona fotka z insta .
    • rozwiane_marzenie Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:26
      Ładna ta pani, chociaż nie jestem do końca pewna kto to jest.
      • konstancja16 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:16
        no właśnie, czy ktoś mógłby napisać kto to jest?
        • borsuczyca.klusek Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:35
          Rozenek
        • kamin Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:37
          też bym chciała wiedzieć
    • simply_z Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:37
      Ladna pani? pogielo was?? wyglada jak mumia z dziwnym grymasem. Koszmar
    • elinborg Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:49
      Wszystkie panie przerobione wyglądają z grubsza tak samo. Tzn. są modele właśnie a la Przetakiewicz, Woźniak- Starak czy Rozenek albo te bardziej napompowane- ale jedno jest stałe- traci się w ogóle charakterystyczne rysy twarzy.
      Co kto lubi.
    • panirobak82 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:54
      Serio? Mamy rok 2024 a wy rozprawiacie o wyglądzie innej kobiety?
      Pokażcie swoje zdjęcia to będziemy komentować.
      Jaka wiocha…
      • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:56
        Pokazywałyśmy i komentowałyście przecież
      • johana7419 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:58
        Czar zdjęć mnie nie zachwyca. Widzę różne osoby na zdjęciach w mediach społecznościowych i w realu i czasami różnica bywa zaskakująca
      • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 11:59
        A wtedy panirobak82 cała na biało...
        • majenkirr Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:18
          Hehe
      • hanusinamama Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:15
        Mamy 2024 rok a ty piszesz "wiocha"?
        • panirobak82 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:39
          Wiadomo, że trudno Ci znieść co Ci napisała
          • j_malec Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:53
            Zapomniałaś się przelogować.
            • nick_z_desperacji2 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 14:57
              🤣
    • brenya78 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:05
      Kolejny klon.
    • snakelilith Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:20
      Kopiuj wklej. Nie podobają mi się twarze dopasowane do jednego wzoru i nie chciałabym tak wyglądać.
    • hosta_73 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:23
      A kto to jest? Ładna.
    • aghula Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:39
      Wygląda ładnie - jak ze sztancy wink
      ładna, zadbana, perfekcyjna. Tylko już nie ma swojej twarzy smile
      • marzeka11 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:48
        Wygląda jak wersja "kopiuj- wklej". Jej twarz zniknęła. Niedobry kierunek obrała.
        Jest zadbana, bardzo zgrabna, ale twarz- nie nie.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Podoba wam się? 28.08.24, 12:50
      Najbardziej to mi się jej włosy podobają, ale nie wiem czy to natura, czy ma doczepy. Jeśli natura to zazdro mocno. A co do twarzy, to wygląda ładnie na zdjęciach, jestem ciekawa jak to na żywo wygląda,
      • marzeka11 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:03
        Etapy w życiu tej pary
        • szarmszejk123 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:10
          Z tego wynika, że akurat włosy to zawsze miała gęste.
          • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:30
            Albo że doczepy ma od zawsze jak Doda.
            • szarmszejk123 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:37
              No nie no, takie doczepy jak na pierwszym zdjęciu? 🤔
              • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:50
                No. Kupa kasy nie wiem, czy u tego całego Kajetana, ale pogrzeb na pudlu, chyba nawet to ona się kiedyś chwaliła, że super robota.
              • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:53
                kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,171632,30977671,malgorzata-rozenek-zrobila-sobie-doczepy-taka-dlugosc-to-przesada.html
              • alpepe Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:54
                a tu starszy artykuł
                przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/malgorzata-rozenek-majdan-ma-bardzo-drogie-doczepy/f1xgh0y
          • majenkirr Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:22
            Za młodu to i ja miałam gęste😉

Prawdziwy włosowy glow up to widzę, ze on zrobil😂
            • szarmszejk123 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:44
              Cale szczęście, że zrobił:p
              Ta zaczeska 🤮
    • azalee Re: Podoba wam się? 28.08.24, 13:34
      Na pierwszy rzut oka widac ze jej twarz jest calkowicie przerobiona, ale jest to estetyka wybrana swiadomie, i oceniajac w tej estetyce wyglada bardzo dobrze.
      Mnie osobiscie sie podoba, ale bardziej w kategorii "ladną jej ktos twarz zrobil" niz "jest ladna". Urody nie da sie tutaj ocenic, bo jej nie widac, widac jedynie doskonaly warsztat chirurga.
    • zerlinda Re: Podoba wam się? 28.08.24, 14:05
      I w Paryżu nie zrobią że słoniny ryżu.
      Wygląda dobrze. Ale ja bym chciała ja zobaczyć na żywo.
      • angazetka Re: Podoba wam się? 28.08.24, 19:31
        Nie chciałabyś.
    • nick_z_desperacji2 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:02
      Nie, nie podoba mi się. Wolę naturalne starzenie się i szanuję kobiety, które występują publicznie i się tego starzenia nie boją, dla mnie to jest pewność siebie. Coraz to nowsze operacje to dla mnie pudrowanie trupa, im bardziej "zrobiona", tym bardziej widać, że to udawanie młodej to właśnie udawanie.
    • szafireczek Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:10
      Z boku wygląda, jakby miała wadę rozszczepienia podniebienia, tylko skorygowaną. Ogólnie - wokół całej swojej postaci ma aurę czegoś niepokojącego, choć nie wiadomo dokładnie, co to jest - AI?
    • majenkirr Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:25
      Bardzo mi się podoba, chętnie zamieniłabym się z nią na wygląd.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:27
      Oj górna warga za mocno weszła ;P
      Fajnie, że będziemy się teraz starzeć razem z nimi, zobaczymy jak starzeją się przeróbki w wieku 60, 70 i 80 lat.
      • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 15:42
        Ta Przerakieeucz wygląda źle, przeciez ona dobija do 60tki, kojarzycie 60latki ze swojego otoczenia bez milionów na koncie?sorry ale do Przetakieeucz to im daleko
        • zerlinda Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:00
          Właśnie. Ja znam jedna 60 łatkę, bez milionów na koncie, która wygląda świetnie i z dwadzieścia lat młodziej niż pokazuje metryka. Jedną. Reszta pan raczej nie wygląda jak Przetakiewicz. Tu, na ematce, nawet po Olejnik panie jadą rowno. A ona też wygląda o niebo lepiej od wielu tutejszych ematek, podejrzewam.
          • hanusinamama Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:07
            NO jeżeli dla ciebie wyglądać świetnie w wieku 60 lat = wyglądać 20 lat młodziej.
            Mam 41, wyglądam na 41. Jak będę mieć 60 nie wiem czemu miałabym wyglądać na 40...
            • zerlinda Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:21
              Spokojnie, pewnie będziesz wyglądać w danym wieku na dany wiek. Wyglądać 20 lat młodziej dotyczy naprawdę jednostek. Ta kobieta, która znam, ma dobre geny, piękną skórę. I nic szczególnego nie musi robić. Bo chyba o tym wątek, nie o Tobie I Twoim wyglądzie.
              • aghula Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:02
                Moim zdaniem Przetakiewicz wygląda źle - wydaje mi się, że za bardzo pompowała te policzki i oczka jej się maleńkie zrobiły.
        • anorektycznazdzira Re: Podoba wam się? 28.08.24, 21:30
          aż sprawdziłam, ma 56
          więc bez przesady, 56 to jednak nie "60latka"
          • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 21:41
            1967 rocznik to chyba 57 więc niewiele do 60 tki
      • ewka.n Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:00
        dwa_kubki_herbaty napisała:

> Oj górna warga za mocno weszła ;P

A może nie zastosowała się do najbardziej podstawowych zaleceń po zrobieniu ust?
        www.facebook.com/reel/1235567590771987
    • ykke Re: Podoba wam się? 28.08.24, 16:22
      Nie, dla mnie te usta były zła decyzja. Wolałam ją przed . Była wtedy "akurat"
    • anorektycznazdzira Re: Podoba wam się? 28.08.24, 18:33
      Ona jest tak żałosna z tą swoją miną spaniela "podobam się wam, ale podobam? Jestem ładna? Powiedz że jestem..."
      Kompleksy się jej uszami wylewają, zawsze tak żebrająco potrzy w obiektywy, tak strrrasznie chce się przypodobać (komu???) i stąd te niekończące się przeróbki, no musi.
      Straszne. Ładne, ale straszne. Bardzo przykro na taką kobietę patrzeć.
      • marzeka11 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 19:24
        Do jakiego czasu można aż tak nie godzić się na upływ czasu, za to zmieniać się w karykaturę. Pomijam, że na insta czy w innych socjal mediach na to wszystko nakłada się wersję upiększania jeszcze bardziej. W realu chciałabym zobaczyć.
        Pomijam, że Majdan to dla mnie przykład totalnie aseksualnego chłopa, obrzydliwy jest.
        • simply_z Re: Podoba wam się? 28.08.24, 21:46
          za czasów Dody (tych wczesnych), kiedy jeszcze nie łysiał myślę, że mógł się nawet podobać ale teraz..tragedia.
    • noname2021 Re: Podoba wam się? 28.08.24, 20:06
      Z ustami juz troche przesadzila, ale nie cieszmy sie, za pol roku bedzie cos nowego. Widac, ze kobieta ma psychiczny odjazd, nie tylko na wyglad ale ogolnie na istnienie wszedzie, i sprzedawanie wszystkiego. Attention whore to malo co mozna o niej powiedziec.
      Mogla by sie w koncu wziasc za Majdana, bo on z tym co ma na twarzy i glowie wyglada jak stary dziaders.
      • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 12:24
        Ogóle mi jej nie szkoda wybrała życie z sexoholikiem to ma, z czasem jest coraz gorzej bo tacy kurwi..e z wiekiem stają się poprostu żałośni a Rozenek ile by w siebie nie zainwestowała będzie miała przy wyleniałym gościu strzelającym gałami za paniami poczcie niewystrczaknosci. Jak to powiedziała Doda sexoholikami Radzia to choroba
        • obrus_w_paski Re: Podoba wam się? 29.08.24, 12:54
          O co chodzi z tym, że Radzio przy aktualnej żonie jest seksoholikiem? Piszesz to na podstawie opinii dwudziestolatki, która z nim była przez kilka lat i która zdradzał? Doda akurat nie jest dobrym źródłem info imho, ona ma na pieńku z absolutnie każdym eksem a jej konflikty eskalowały w miarę dojrzewania. Radzio miał szczęście, że ich związek się skończył jak była młodziutka, bo teraz z każdym ma sprawę z sądzie i to większość przegranych
          • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:03
            Cale miasta są źródłami informacji Doda to akurat się gryzła latami w język, choć coś tam czasami brzękla na jego temat, o ile 25 sportowiec z wysokim testosteronem i parciem na tarcie znajdzie takich dla których ten specyficzny styl życia jest ok zwłaszcza w niezbyt moralnym środowisku to już stary gościu z tą wadą to dla wszystkich żałość.
            • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:23
              Rozenek będzie coraz młodsza wizualnie i coraz bardziej doinwestowana a on coraz bardziej żałosny z tym parciem na baby tyle że mimo całej żałości i bolesności Radzia Gosia już jest tak uwiklana w emocjonalną sieć że będzie się czuła nie dość przy staruchu choć będzie go wyprzedzać wizualnie finansowo i kariera. Tak jak z Jlo tyle że tam ben sexoholik już się zdążył stlenic i do kolejnej dupy i na koniec obwinil żonę za swoje nałogi. Czy Jlo pomógł fakt że wygląda najlepiej na świecie że na największą karierę no nie jeszcze dostała od niego zarzutem ze czuje się niewystarczająca i jest kontrolująca, no ciekawe czemu on i jego skłonność do pan, zdrady i ciągłe traktowanie żony jakby była studiem jego udręki, oczywiście nie mają z tym nic wspólnego.
            • obrus_w_paski Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:39
              No i w tym momencie brakuje mi rikiego, riki masz jakieś info o Radziu na mieście?
              • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:44
                Jak już mowa o rikkm sama widzisz że w pewnym wieku to co opisałam wyżej się poprostu oblesne
              • 18lipcowa3 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:54
                Ja słyszałam że pączek i pysiula lubią swingować
            • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:49
              To, że 25-latek bzyka co się rusza nie oznacza, że w wieku 50+ robi to samo
              • kariwitch00 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:55
                Czyli nie miałaś takiego pana na życie bo niewiele wiesz k tym typie. Fakt testosteron im spada bo spada z każdym rokiem ale raczej się nie zmieniają kwestia tego czy są chętne akurat celebrytom aktorom jest łatwiej reszta wchodzi w rolę satyrów co bajdurzą i się oglądają, natomiast zyska jest jedną ich długoletnie partnerki mogą wyglądać doskonale mieć kasę karierę a i tak zostają z tym samym poczuciem bycia nie dość, się tak jak już pisałam ku.. wi czy aktywnemu czy mentalnemu nie da się przysłonić świata zjawiskowa uroda oni mają ciągle ten sam schemat
                • grruu2.0 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 14:01
                  Nie interesowali mnie nigdy tego typu panowie na życie, nie na obowiązku brania takiego, prawda? Natomiast co do chętnych - seks jest powszechnie dostępny, kto chce ten znajdzie.
              • trzydziestolatka80 Re: Podoba wam się? 29.08.24, 13:57
                No właśnie, on jest dojrzałą osobą, a poza tym ona go chyba utrzymuje więc zdrada byłaby ryzykowna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka