Dodaj do ulubionych

Kupno mebli z TkMaxx

11.09.24, 21:57
Czy emama orientuje się jak wygląda zakup mebli w TkMaxx?
Spodobałam mi się dzisiaj szafa, taka jakiej długo szukałam i nie znalazłam w żadnym sklepie.
Nie miałam czasu żeby szukać kogoś kogo mogłabym zapytać a kolejka do kasy gigantyczna.
Muszę sama we własnym zakresie wynieść taką szafę ze sklepu i z galerii i organizować transport, czy oni mają jakąś usługę transportu?
Wygodniej oczywiście kupić w sklepie meblowym z dostawą z wniesieniem😀
Obserwuj wątek
    • ib_k Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 22:02
      Sama, kupowałam w kilku tk w 2 miastach i nie mieli usług pakowania i transportu
    • majenkirr Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 22:48
      Mój syn pracował za młodu w Home Goods, pomagał wynosić meble i pakować do auta, nawet napiwki czasem dostawał🤪, transport musisz mieć swój. Jak Ci się podoba, a i cena podejrzewam dobra, skoro to tjx, to może zapłać komuś za dowóz z wniesieniem?
      • panirobak82 Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 22:56
        Będę musiała wynająć firmę, tylko nie wiem jak Panowie zareagują na konieczność przeniesienia sporej szafy,już złożonej, przez całą Galerię Handlową. Szafa jest na piętrze i trzeba będzie z nią zjechać wąskimi schodami ruchomymi.
      • panirobak82 Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 22:57
        Cena to w sumie nie wiem, tyle, że szafa boska, niestandardowy wymiar i dokładnie taka jaką sobie wymyśliłam😜
        • 35wcieniu Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 23:08
          Wątpię czy mają tam jakieś jednostkowe i niespotykane wzory mebli, szukałas tego po zdjęciu w necie?
          Przeniesienie i przewóz to normalna usługa, wąskie schody ruchome mogą być problemem
          • geez_louise Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 23:18
            Nie wiem jak wyglądają usługi transportowe w tkmaxx akurat, ale ogólnie co do galerii handlowych - nikt nie używa do dużych gabarytów schodów ruchomych dla klientów… sklepy mają dostęp do wind, często szerokie wyjścia dla dostaw i osobne korytarze na zapleczu, dysponują wózkami do transportu.
            • kanna Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 23:30
              Ja myślę, ze jakoś tą szafę wnieśli do wnętrza.. więc i wynieść się da.
            • panirobak82 Re: Kupno mebli z TkMaxx 11.09.24, 23:59
              Ooo, jutro podjadę tam zapytać o to co napisałaś i od razu zapłacę czy zarezerwuję żeby nikt mi nie sprzątnął.
              Najgorzej, że od jutra zapowiadają we Wrocławiu jakiś armagedon i opady większe niż te w 97r.
          • heca007 Re: Kupno mebli z TkMaxx 12.09.24, 06:55
            Podejrzewam, że w galerii może być winda towarowa. Nikt nie ciąga palet z dobrami windą dla klientów albo po schodach ruchomych wink
            • memphis90 Re: Kupno mebli z TkMaxx 12.09.24, 07:00
              A ja myślę, że tak robią i dlatego te schody się ciągle psują… A potem jest na klientów, że to dlatego, że stali symetrycznie po prawej albo wjeżdżają w crossach…
          • szmytka1 Re: Kupno mebli z TkMaxx 12.09.24, 07:05
            Ochrona nie pozwoli na transportowanie czegokolwiek schodami ruchomymi 😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka